Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:19:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne,ne. Ne bo šlo. Tak blizu mene pa ne boste ko bom jaz na šihtu.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:21:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 petek - še enkrat ponavljam da ste poleg Matcar vabljene tudi druge punce, če se vam je sem za vozit žal...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:23:00
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa opažam, da že res lep čas nisem bila na kofeji ...jih kar nekaj ta novih ne poznam še....edino bambi...mi je uspelo spoznat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:33:04
|
|
|
|
arabela*
|
grem ajčibajči.. nočka
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 6:32:33
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro , ta mali se je celo noč premetaval in rogovilil. ob 5.30 sem obupala in vstala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 6:39:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa opažam, da že res lep čas nisem bila na kofeji ...jih kar nekaj ta novih ne poznam še....edino bambi...mi je uspelo spoznat ja zdaj pa je res že cajt, da se prislikaš na kako kavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:04:17
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč je bla bolj boga. L kašlav celo noč, pa pokrit ni hoto bit in je skoz nekaj rogovilo. Pa čajčija bi non stop pil. Zdaj je v vrtcu. Mene pa tudi nekaj kuha. Grlo boli še vedno in to fejst. Trenutno sem pri kafeju. Imela pa danes pogovorne ure za L. Je "normalen" otrok. Karakterno podoben meni, pa čas si zna vzet. Pa pri hrani je špurast.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:17:13
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Evo mene iz pregleda.Mi je UZ naredla,pa je HB vse celo ostalo.Imam pa fajn nategnjene vezi,pa ahilovo tetivo.Tak,da longete ne smem več imet,je rekla,da naj samo hladim,si mažem,pa čimveč počivat.Bo pa boljše,samo rabi svoj čas. Ju3 pa sploh ne bom šla v B,ker mi itak nič ne naredijo,samo plačujem brezveze.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:17:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč je bla bolj boga. L kašlav celo noč, pa pokrit ni hoto bit in je skoz nekaj rogovilo. Pa čajčija bi non stop pil. Zdaj je v vrtcu. Mene pa tudi nekaj kuha. Grlo boli še vedno in to fejst. Trenutno sem pri kafeju. Imela pa danes pogovorne ure za L. Je "normalen" otrok. Karakterno podoben meni, pa čas si zna vzet. Pa pri hrani je špurast. za oba z L.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:21:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Evo mene iz pregleda.Mi je UZ naredla,pa je HB vse celo ostalo.Imam pa fajn nategnjene vezi,pa ahilovo tetivo.Tak,da longete ne smem več imet,je rekla,da naj samo hladim,si mažem,pa čimveč počivat.Bo pa boljše,samo rabi svoj čas. Ju3 pa sploh ne bom šla v B,ker mi itak nič ne naredijo,samo plačujem brezveze. Kaj plačuješ?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:21:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč je bla bolj boga. L kašlav celo noč, pa pokrit ni hoto bit in je skoz nekaj rogovilo. Pa čajčija bi non stop pil. Zdaj je v vrtcu. Mene pa tudi nekaj kuha. Grlo boli še vedno in to fejst. Trenutno sem pri kafeju. Imela pa danes pogovorne ure za L. Je "normalen" otrok. Karakterno podoben meni, pa čas si zna vzet. Pa pri hrani je špurast. za oba z L. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:22:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Evo mene iz pregleda.Mi je UZ naredla,pa je HB vse celo ostalo.Imam pa fajn nategnjene vezi,pa ahilovo tetivo.Tak,da longete ne smem več imet,je rekla,da naj samo hladim,si mažem,pa čimveč počivat.Bo pa boljše,samo rabi svoj čas. Ju3 pa sploh ne bom šla v B,ker mi itak nič ne naredijo,samo plačujem brezveze. Kaj plačuješ? Nimam dodatnega,pa moram doplačat.Ko sem bla prejšnji teden,sem dobila račun za skoraj 5 eur doplačila,pa mi ni nič naredo,samo pogledal.danes pa mi je UZ delala,pa pregledal,pa sem doplačala 2 eur.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 9:27:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Evo mene iz pregleda.Mi je UZ naredla,pa je HB vse celo ostalo.Imam pa fajn nategnjene vezi,pa ahilovo tetivo.Tak,da longete ne smem več imet,je rekla,da naj samo hladim,si mažem,pa čimveč počivat.Bo pa boljše,samo rabi svoj čas. Ju3 pa sploh ne bom šla v B,ker mi itak nič ne naredijo,samo plačujem brezveze. Kaj plačuješ? Nimam dodatnega,pa moram doplačat.Ko sem bla prejšnji teden,sem dobila račun za skoraj 5 eur doplačila,pa mi ni nič naredo,samo pogledal.danes pa mi je UZ delala,pa pregledal,pa sem doplačala 2 eur. Aha. Vse jasno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 10:09:51
|
|
|
|
matcar
|
Sem nekaj malega pojedla,zaj pa študiram,kaj naj najprej grem naredit.Al cote pospravit pa zložit,pa posodo pospravit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 10:13:44
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se bom malo zdaj na kavč vrgla, ker mi ni za nič. Pa me čaka delo, sam zgleda da nebo nič iz tega.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 10:18:28
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Jutro! Kje pa je obljubljeni sonček? M se igra in zraven veselo čeblja (se mi sanja ne, o čem se pogovarja ), jaz pa malo za rač, na FB pa še sesat se spravljam. Sva mislili iti dop malo na sprehod pa me to vreme nekak ne vleče ven. Bova šli popoldne, ko bo sonček. Pa itak čakam, da pride sestra malo M pocartat in se z njo igrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 10:22:30
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro , ta mali se je celo noč premetaval in rogovilil. ob 5.30 sem obupala in vstala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 10:23:27
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Noč je bla bolj boga. L kašlav celo noč, pa pokrit ni hoto bit in je skoz nekaj rogovilo. Pa čajčija bi non stop pil. Zdaj je v vrtcu. Mene pa tudi nekaj kuha. Grlo boli še vedno in to fejst. Trenutno sem pri kafeju. Imela pa danes pogovorne ure za L. Je "normalen" otrok. Karakterno podoben meni, pa čas si zna vzet. Pa pri hrani je špurast. Naša tudi noče spati pokrita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 10:24:08
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Evo mene iz pregleda.Mi je UZ naredla,pa je HB vse celo ostalo.Imam pa fajn nategnjene vezi,pa ahilovo tetivo.Tak,da longete ne smem več imet,je rekla,da naj samo hladim,si mažem,pa čimveč počivat.Bo pa boljše,samo rabi svoj čas. Ju3 pa sploh ne bom šla v B,ker mi itak nič ne naredijo,samo plačujem brezveze. Super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 12:48:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, jaz pa danes od zdravnika za dobro jutro z dvema škatlicama ospena. zdaj pa sem res obležala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 13:07:12
|
|
|
|
ly117
|
Ura je čas da grem na šiht, najrajši bi pa se v pojstlo vlegla in šla spat. Čavči. Aja pa za vse bolančke , pa čim prej se pozdravite z mano vred.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 13:13:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, jaz pa danes od zdravnika za dobro jutro z dvema škatlicama ospena. zdaj pa sem res obležala. Ojej.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 13:14:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ura je čas da grem na šiht, najrajši bi pa se v pojstlo vlegla in šla spat. Čavči. Aja pa za vse bolančke , pa čim prej se pozdravite z mano vred. naj ti čimhitreje mine.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 6.4.2011 13:15:13
|
|
|
|
matcar
|
Arwenko-še tukaj,vse najboljše ,pa čimprej okrevate!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?