Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 20:32:23
|
|
|
|
matcar
|
Ja,kak se bomo te zmenle? jaz sem v petek z Katy zmenjena ob 10-h.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 20:33:14
|
|
|
|
marta82
|
za bolančke.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 20:33:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer sem glih izvedela, da imava v četrtek z Nikom fraj, pomeni, da gre ati delat na vikend, je katera za kafe ob 15h, pa fuuul lepo vreme bo ??? Javite, grem pod tuš pa posodo pomit, nah pol vas pridem brat še za nazaj. Pa paaaaaaaaaaaa ta cajt. Katy: za petek še mi ni dal "plana". Rade volje,samo ne vem,kak bo z Maksom kaj.Sicer grem po njega v četrtek popoldan,ker imam zjutraj v B kontrolo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:02:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 za bolančke. Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:02:44
|
|
|
|
arabela*
|
čer pijem že nevemkatero skodelico čaja......pa na slanem sem.... Zdaj gremo družabne igre, pa knjige brat... pridem še kasneje kaj pogledat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:04:38
|
|
|
|
arabela*
|
kako poteka zdravniški pregled pred vstopom v šolo? Razen cepljenja, laboratorija, sluha, še kaj spada zraven? Pa še nekaj..glede na to, da je A naročena ob 11.45...a morajo bit tešči? Piše namreč nič.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:13:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako poteka zdravniški pregled pred vstopom v šolo? Razen cepljenja, laboratorija, sluha, še kaj spada zraven? Pa še nekaj..glede na to, da je A naročena ob 11.45...a morajo bit tešči? Piše namreč nič. Ne,mislim,da ne rabijo bit tešči.Vid še pogledajo.Podobno,kot je sistematski pregled zgleda to.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:21:56
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Čer. Midve z M pa sva prej pekli čokoladne mafine, potem pa jih veselo 'pospravljali', tako da je za mojega komaj kaj še ostalo, ko je prišel domov. Zdaj bi nama morala narediti nekaj za večerjo pa ne vem kaj. M spi, upam da se ne bo prevečkrat zbujala....včeraj je bil super večer glede tega. Jaz pa si trenutno lakiram nohte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:23:18
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer sem glih izvedela, da imava v četrtek z Nikom fraj, pomeni, da gre ati delat na vikend, je katera za kafe ob 15h, pa fuuul lepo vreme bo ??? Javite, grem pod tuš pa posodo pomit, nah pol vas pridem brat še za nazaj. Pa paaaaaaaaaaaa ta cajt. Katy: za petek še mi ni dal "plana". Jaz bi bila za. Kje pa bi se dobile? V mestu? Res bo super vreme v četrtek. Pa tebe še sploh nisem imela priložnosti spoznati.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:23:58
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
za vse bolančke! Pa čimprej ozdravite!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 21:49:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Jaz bi bila za. Kje pa bi se dobile? V mestu? Res bo super vreme v četrtek. Pa tebe še sploh nisem imela priložnosti spoznati. Vseeno, imava z Nikom avto ... bi pa bilo fajn nekje, kjer ne bi rabila za maleckim skakat oz. ne bi imel kam pobegnit. Predlogi ... ?
< Sporočilo je popravil majakla -- 5.4.2011 21:51:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:13:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Jaz bi bila za. Kje pa bi se dobile? V mestu? Res bo super vreme v četrtek. Pa tebe še sploh nisem imela priložnosti spoznati. Vseeno, imava z Nikom avto ... bi pa bilo fajn nekje, kjer ne bi rabila za maleckim skakat oz. ne bi imel kam pobegnit. Predlogi ... ? Ja,Mitnica je fajna za take stvari.jaz bom tak z Saš-em,bo mi pasalo tudi nekaj ograjenega.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:14:59
|
|
|
|
matcar
|
Vglavnem,zmenite se za kavo,šibam jaz spat.Pa držite pesti ju3 za mene.Grem k ortopedu na pregled z toto mojo fuso. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:30:49
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Papam. Prebrala sem vas. Oči me pečejo, pa grlo me boli. To ni dobro.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:31:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, jaz se vam opravičujem za jutri, ampak žal moram kavo odpovedat, predlagam da prestavimo na petek, ista lokacija, ista ura. Žal je moj mož fuuul zbolel in mam doma totalno štalo, ker je hujše nebogljen kot naša tamala no. Skratka ne morem nikakor jutri v MB, ker mi enostavno vzame preveč časa in ga ne morem samega pustit. Meni je fuuul žal Ni panike,važno,da se pozdravita,oba. pa še moje . lahko tudi v petek, se sploh ne mudi, vi se samo pozdravite čimprej . Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:32:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Jaz bi bila za. Kje pa bi se dobile? V mestu? Res bo super vreme v četrtek. Pa tebe še sploh nisem imela priložnosti spoznati. Vseeno, imava z Nikom avto ... bi pa bilo fajn nekje, kjer ne bi rabila za maleckim skakat oz. ne bi imel kam pobegnit. Predlogi ... ? Ja,Mitnica je fajna za take stvari.jaz bom tak z Saš-em,bo mi pasalo tudi nekaj ograjenega. Ne,ne. Ne bo šlo. Tak blizu mene pa ne boste ko bom jaz na šihtu.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.4.2011 22:33:15 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:46:19
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 22:56:16
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko. Nočko. Jaz tudi grem. BAJ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:02:19
|
|
|
|
katy83
|
čer. Sta bila moja dva na obisku do 22.ure, mali je z njima norel , ko sta šla pa v trenutku zaspal. Jutri zjutraj grem na zavod in csd, čez dan pa se bova s T verjetno s kolesom malo vozila - mogoče bova šla do tasta in tašče na parcelo. Če bo T zainteresiran, ker včasih mi nekaj jamra zadaj v sedežu. Danes mu je dragi še gugalnico naredil zunaj in je bil pravi važič. Pijača četrtek - sicer sem v MB, zmenjena s kolegico, ne vem kako dolgo bova, če bo T priden in njena tamala verjetno kar dolgo, tako da ne vem...nič ne bom obljubila. petek - še enkrat ponavljam da ste poleg Matcar vabljene tudi druge punce, če se vam je sem za vozit nič, javila sem se, vsem bolančkom . Nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:02:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Jaz bi bila za. Kje pa bi se dobile? V mestu? Res bo super vreme v četrtek. Pa tebe še sploh nisem imela priložnosti spoznati. Vseeno, imava z Nikom avto ... bi pa bilo fajn nekje, kjer ne bi rabila za maleckim skakat oz. ne bi imel kam pobegnit. Predlogi ... ? Ja,Mitnica je fajna za take stvari.jaz bom tak z Saš-em,bo mi pasalo tudi nekaj ograjenega. Ne,ne. Ne bo šlo. Tak blizu mene pa ne boste ko bom jaz na šihtu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:03:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vglavnem,zmenite se za kavo,šibam jaz spat.Pa držite pesti ju3 za mene.Grem k ortopedu na pregled z toto mojo fuso. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:04:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: za petek še mi ni dal "plana".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:16:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ne bi imel kam pobegnit. Predlogi ... ? mitnica, kalvarija...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:17:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako poteka zdravniški pregled pred vstopom v šolo? Razen cepljenja, laboratorija, sluha, še kaj spada zraven? Pa še nekaj..glede na to, da je A naročena ob 11.45...a morajo bit tešči? Piše namreč nič. Ne,mislim,da ne rabijo bit tešči.Vid še pogledajo.Podobno,kot je sistematski pregled zgleda to. to ja..ampak kaj pa tisto risanje, pisanje, sestavljanje, štetje? tud zraven sodi?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 23:18:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vglavnem,zmenite se za kavo,šibam jaz spat.Pa držite pesti ju3 za mene.Grem k ortopedu na pregled z toto mojo fuso. Nočko! držim pestke, da se vredu porihta
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?