Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 18:24:12
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Pozdravljene bejbike! Opažam da ni skor nobene stare borke več na tej temi... in da je večina novih... No, kakorkoli, tako starim, kot novim želim vse naj naj! zgleda, da mamo stare en mal pavze ... jaz sem mela v cet laparo in hsc, v 4. ICSI pa greva z majsko (konec maja) ... vidim, da tudi ti pridno beres
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 18:32:05
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 No.....pa sem med vami:-) Danes sem dobila prvo špiko (2.dan M).......pri dr Rešu. ) 9.2. v soboto imam prvi UZ, da vidimo kako rastejo folikli. Zanima me.........koliko dni po prvi injekciji ste imele punkcijo???????? Vsem veliko veliko sreče v postopkih!!!!!! jaz sem imela enkrat 12 dan, dvakrat pa 14 dan...držim pestke, da bodo folikli lepo rasli, za podporo pa punce priporočajo pivo in jajčka
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:02:04
|
|
|
|
srečica17
|
O hvala mausika.......super , pivo in jajčka........bom upoštevala nasvet. Me pa danes boli glava, pa imam občutek da se mi je začela alergija na cvetni prah.....na brezo sem alergična. Pa ravno zdej!!!! Sploh ne vem , če lahko kej vzamem.......moja ginekologinja je sicer rekla , da Claritine lahko , Reša sem pa pozabila vprašat.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:26:10
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 No.....pa sem med vami:-) Danes sem dobila prvo špiko (2.dan M).......pri dr Rešu. ) 9.2. v soboto imam prvi UZ, da vidimo kako rastejo folikli. Zanima me.........koliko dni po prvi injekciji ste imele punkcijo???????? Vsem veliko veliko sreče v postopkih!!!!!! jaz sem imela enkrat 12 dan, dvakrat pa 14 dan...držim pestke, da bodo folikli lepo rasli, za podporo pa punce priporočajo pivo in jajčka jaz sem imela obakrat na 10 dan punkcijo. torej 8 dni gonal f, obakrat v petek zvečer stopka in nedeljo zjutraj punkcija. sem pa vedno zelo hitro reagirala, zato bom sedaj v tretje imela manjšo dozo, da bodo rasli počasneje in bodo bolj kvalitetne celice.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:31:15
|
|
|
|
tecnobica
|
Evo, pri meni pa danes zvečer pade prva špikica. Mal me je strah, po drugi strani pa komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:49:54
|
|
|
|
srečica17
|
Pr men je pa padla danes zjutraj prva špikica.(Puregon) Kdaj pa imaš prvi UZ tečnobica???? Jaz v soboto.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:50:48
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 No.....pa sem med vami:-) Danes sem dobila prvo špiko (2.dan M).......pri dr Rešu. ) 9.2. v soboto imam prvi UZ, da vidimo kako rastejo folikli. Zanima me.........koliko dni po prvi injekciji ste imele punkcijo???????? Vsem veliko veliko sreče v postopkih!!!!!! jaz sem imela enkrat 12 dan, dvakrat pa 14 dan...držim pestke, da bodo folikli lepo rasli, za podporo pa punce priporočajo pivo in jajčka jaz sem imela obakrat na 10 dan punkcijo. torej 8 dni gonal f, obakrat v petek zvečer stopka in nedeljo zjutraj punkcija. sem pa vedno zelo hitro reagirala, zato bom sedaj v tretje imela manjšo dozo, da bodo rasli počasneje in bodo bolj kvalitetne celice. Jaz sem že v letih, pa dr. ne pričakuje hitre reakcije.....Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:53:56
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Pozdravljene bejbike! Opažam da ni skor nobene stare borke več na tej temi... in da je večina novih... No, kakorkoli, tako starim, kot novim želim vse naj naj! zgleda, da mamo stare en mal pavze ... jaz sem mela v cet laparo in hsc, v 4. ICSI pa greva z majsko (konec maja) ... vidim, da tudi ti pridno beres O pridna sta full!!! Jaz (midva) nisem(va) ravno pridna... in tud berem vas ne. Včeri me je neki pičlo, da sem vas prišla 'pozdravit' in pogledat kok vas je sploh še kaj tukaj, kolkim je uspelo in kolk vas še vztraja... midva itak ne bova veš šla v postopek. Je blo enkrat več kot dovolj. Vas pa občudujem vse, ki še naprej vztrajate in močno stiskam pesti za VSE!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 19:54:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 O hvala mausika.......super , pivo in jajčka........bom upoštevala nasvet. Me pa danes boli glava, pa imam občutek da se mi je začela alergija na cvetni prah.....na brezo sem alergična. Pa ravno zdej!!!! Sploh ne vem , če lahko kej vzamem.......moja ginekologinja je sicer rekla , da Claritine lahko , Reša sem pa pozabila vprašat. manj ga sprašuj, boljše bo... vsaj moje izkušnje so take.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 3.4.2011 20:08:45
|
|
|
|
srečica17
|
baguSka.......a enkrat si probala pa več ne????? Tud jaz sem rekla, da bom samo enkrat probala........sam mene leta "bašejo" Kaj pa tebi preprečuje ponovni poizkus????? Misliš da Reša ni dobr spraševat????? Tok negativnih izkušenj z njim sem prebrala, da me je blo tko strah k njemu it, zdaj po drugem obisku pa lahko rečem samo, da je super......odnos in vse......pa sem starejša,......pa še preveč kg mam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 7:15:38
|
|
|
|
mihika
|
baguska...smo še stare borke...kako si ti kaj daleč ?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 7:27:30
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Pr men je pa padla danes zjutraj prva špikica.(Puregon) Kdaj pa imaš prvi UZ tečnobica???? Jaz v soboto. Jaz imam dolgi postopek. Včeraj sem si dala šele Suprefakt. 18.4. imam prvi UZ, pol pa dobim še dodatne špike.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 7:31:26
|
|
|
|
mihika
|
tečnobica...kje si na postopku...v LJ ? jaz sem tam...prvi UZ imam 11.04., tako, da sva kr skupaj datumsko..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 7:44:10
|
|
|
|
mihika
|
baguska...sedaj imam malo časa, pa berem nazaj...ne boš več poskusla...? mislim, da sva midve ble skupaj oktobra lani...?če te še vedno pritegne, da pogledaš na to stran, je to neko sporočilo...kaj praviš ?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 7:47:05
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Pr men je pa padla danes zjutraj prva špikica.(Puregon) Kdaj pa imaš prvi UZ tečnobica???? Jaz v soboto. Jaz imam dolgi postopek. Včeraj sem si dala šele Suprefakt. 18.4. imam prvi UZ, pol pa dobim še dodatne špike. Aha. Jaz sem pa v kratkem postopku. Zatorej ta razlika. Se še "navajam " na vse te termine, Je zame vse novo. No, ampak danes zjutraj sem si z malo treme uspešno dala drugo špikico.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 8:37:27
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Kje ste trepetalke in kako se počutite? Jaz sem danes 10 dan po ET, belina, počutje normalno, brez posebnosti. Mislim, da do krvnega testa, ki ga imam v ponedeljek 11.4. ne bom zdržala brez, da bi opravila še CB test :) vendar bom počakala do petka. Upam, da me do takrat NE obišče tečka. Srečno vsem v postopku. Lp Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 8:40:35
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihika tečnobica...kje si na postopku...v LJ ? jaz sem tam...prvi UZ imam 11.04., tako, da sva kr skupaj datumsko.. Ja, v LJ.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 8:41:27
|
|
|
|
srečica17
|
O Nutry.....to je pa lep podatek.......upam, da kmalu ugledaš plusek......
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 8:41:41
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Pr men je pa padla danes zjutraj prva špikica.(Puregon) Kdaj pa imaš prvi UZ tečnobica???? Jaz v soboto. Jaz imam dolgi postopek. Včeraj sem si dala šele Suprefakt. 18.4. imam prvi UZ, pol pa dobim še dodatne špike. Aha. Jaz sem pa v kratkem postopku. Zatorej ta razlika. Se še "navajam " na vse te termine, Je zame vse novo. No, ampak danes zjutraj sem si z malo treme uspešno dala drugo špikico. A ti si zjutraj daješ? meni so rekli zvečer, da prespim vse stranske učinke. Samo sem danes zelo slabo spala. Kar naprej sem se premetavala. Vroče mi je bilo, če sem se odkrila, me je pa zeblo. Pa čudne sanje sem imela.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 8:42:19
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nutry Pozdravljene! Kje ste trepetalke in kako se počutite? Jaz sem danes 10 dan po ET, belina, počutje normalno, brez posebnosti. Mislim, da do krvnega testa, ki ga imam v ponedeljek 11.4. ne bom zdržala brez, da bi opravila še CB test :) vendar bom počakala do petka. Upam, da me do takrat NE obišče tečka. Srečno vsem v postopku. Lp Nutry Nutry, navijam za belino do konca leta.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 8:52:31
|
|
|
|
srečica17
|
Ja. men so jo dal prvo......včeraj zjutraj v ordinaciji.......pol so pa rekl na 24 ur......torej vsako jutro. Zaenkrat še nič ne čutim.......kakih učinkov.......upam, da jih bo čim manj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 9:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
baguska, tudi stare borke smo še tu, sam javljamo se bolj redko..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 10:23:23
|
|
|
|
aqua77
|
Skuštranka, športnica, tečnobica, mausič, pikovitek in ostale, pri nas še vedno stiskamo pestke in navijamo za vse ko pr norcih!!!!! Naj vam pomlad prinese veliiiiikooooo veselja ob gledanju magičnih !!!!
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 10:59:16
|
|
|
|
golobica82
|
hejla.... v soboto sem imela ET 2 blastocist in od takrat dalje imam rahle krče, a mi lahko katera pove kaj naj, a je to normalno? Prejšnjič jih nisem imela. PA prometrium moram jemati na 6 ur, prej sem vedno za 8, sem pa pozabila vprašati dokrotja zakaj... Sej vem...kako lahko pozabiš vprašati kaj takega, sam sem bila čisto v valu navdušenja pa mi je ušlo ...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 11:17:59
|
|
|
|
tisa116
|
Pozdravljena dekleta Jaz čakam na papirje za svoj prvi postopek...,povedali so mi samo da naj bi imela pri svojih ne več rosnih letih dolg postopek, ki naj bi se začel konec aprila.... Po pravici niti ne vem še kaj to pomeni... se pa učim od vas.Srečno vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?