|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
3.4.2011 18:24:12   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Pozdravljene bejbike! Opažam da ni skor nobene stare borke več na tej temi... in da je večina novih... No, kakorkoli, tako starim, kot novim želim vse naj naj!user posted image

zgleda, da mamo stare en mal pavze user posted image ... jaz sem mela v cet laparo in hsc, v 4. ICSI pa greva z majsko user posted image (konec maja) ... vidim, da tudi ti pridno beres user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.4.2011 18:32:05   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

No.....pa sem med vami:-)
Danes sem dobila prvo špiko (2.dan M).......pri dr Rešu. )
9.2. v soboto imam prvi UZ, da vidimo kako rastejo folikli.
Zanima me.........koliko dni po prvi injekciji ste imele punkcijo????????

Vsem veliko veliko sreče v postopkih!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela enkrat 12 dan, dvakrat pa 14 dan...držim pestke, da bodo folikli lepo rasli, za podporo pa punce priporočajo pivo in jajčka user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.4.2011 19:02:04   
srečica17
O hvala mausika.......super , pivo in jajčka........bom upoštevala nasvet.user posted image
Me pa danes boli glava, pa imam občutek da se mi je začela alergija na cvetni prah.....na brezo sem alergična. Pa ravno zdej!!!!user posted image  Sploh ne vem , če lahko kej vzamem.......moja ginekologinja je sicer rekla , da Claritine lahko , Reša sem pa pozabila vprašat.user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.4.2011 19:26:10   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Vsem veliko veliko sreče v postopkih!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela enkrat 12 dan, dvakrat pa 14 dan...držim pestke, da bodo folikli lepo rasli, za podporo pa punce priporočajo pivo in jajčka user posted image

jaz sem imela obakrat na 10 dan punkcijo. torej 8 dni gonal f, obakrat v petek zvečer stopka in nedeljo zjutraj punkcija. sem pa vedno zelo hitro reagirala, zato bom sedaj v tretje imela manjšo dozo, da bodo rasli počasneje in bodo bolj kvalitetne celice.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.4.2011 19:31:15   
tecnobica
Evo, pri meni pa danes zvečer pade prva špikica. Mal me je strah, po drugi strani pa komaj čakam.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.4.2011 19:49:54   
srečica17
Pr men je pa padla danes zjutraj prva špikica.(Puregon) Kdaj pa imaš prvi UZ tečnobica???? Jaz v soboto.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.4.2011 19:50:48   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

jaz sem imela obakrat na 10 dan punkcijo. torej 8 dni gonal f, obakrat v petek zvečer stopka in nedeljo zjutraj punkcija. sem pa vedno zelo hitro reagirala, zato bom sedaj v tretje imela manjšo dozo, da bodo rasli počasneje in bodo bolj kvalitetne celice.

Jaz sem že v letih, pa dr. ne pričakuje hitre reakcije.....Bomo videli.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.4.2011 19:53:56   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Pozdravljene bejbike! Opažam da ni skor nobene stare borke več na tej temi... in da je večina novih... No, kakorkoli, tako starim, kot novim želim vse naj naj!user posted image

zgleda, da mamo stare en mal pavze user posted image ... jaz sem mela v cet laparo in hsc, v 4. ICSI pa greva z majsko user posted image (konec maja) ... vidim, da tudi ti pridno beres user posted image user posted image user posted image user posted image

O pridna sta full!!! Jaz (midva) nisem(va) ravno pridna... in tud berem vas ne. Včeri me je neki pičlo, da sem vas prišla 'pozdravit' in pogledat kok vas je sploh še kaj tukaj, kolkim je uspelo in kolk vas še vztraja... midva itak ne bova veš šla v postopek. Je blo enkrat več kot dovolj. Vas pa občudujem vse, ki še naprej vztrajate in močno stiskam pesti za VSE!user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.4.2011 19:54:57   
baguSka

O hvala mausika.......super , pivo in jajčka........bom upoštevala nasvet.user posted image
Me pa danes boli glava, pa imam občutek da se mi je začela alergija na cvetni prah.....na brezo sem alergična. Pa ravno zdej!!!!user posted image  Sploh ne vem , če lahko kej vzamem.......moja ginekologinja je sicer rekla , da Claritine lahko , Reša sem pa pozabila vprašat.user posted image

manj ga sprašuj, boljše bo... vsaj moje izkušnje so take. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
3.4.2011 20:08:45   
srečica17
baguSka.......a enkrat si probala pa več ne?????
Tud jaz sem rekla, da bom samo enkrat probala........sam mene leta "bašejo"
Kaj pa tebi preprečuje ponovni poizkus?????
Misliš da Reša ni dobr spraševat?????
Tok negativnih izkušenj z njim sem prebrala, da me je blo tko strah k njemu it, zdaj po drugem obisku pa lahko rečem samo, da je super......odnos in vse......pa sem starejša,......pa še preveč kg mamuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.4.2011 7:15:38   
mihika
baguska...smo še stare borke...kako si ti kaj daleč ?

Neposredna povezava do sporočila: 386
4.4.2011 7:27:30   
tecnobica

Pr men je pa padla danes zjutraj prva špikica.(Puregon) Kdaj pa imaš prvi UZ tečnobica???? Jaz v soboto.

Jaz imam dolgi postopek. Včeraj sem si dala šele Suprefakt. 18.4. imam prvi UZ, pol pa dobim še dodatne špike.

Neposredna povezava do sporočila: 387
4.4.2011 7:31:26   
mihika
tečnobica...kje si na postopku...v LJ ? jaz sem tam...prvi UZ imam 11.04., tako, da sva kr skupaj datumsko..

Neposredna povezava do sporočila: 388
4.4.2011 7:44:10   
mihika
baguska...sedaj imam malo časa, pa berem nazaj...ne boš več poskusla...? mislim, da sva midve ble skupaj oktobra lani...?če te še vedno pritegne, da pogledaš na to stran, je to neko sporočilo...kaj praviš ?

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.4.2011 7:47:05   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Jaz imam dolgi postopek. Včeraj sem si dala šele Suprefakt. 18.4. imam prvi UZ, pol pa dobim še dodatne špike.

Aha. Jaz sem pa v kratkem postopku. Zatorej ta razlika. Se še "navajam " na vse te termine, Je zame vse novo.
No, ampak danes zjutraj sem si z malo treme uspešno dala drugo špikico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
4.4.2011 8:37:27   
Nutry
Pozdravljene!

Kje ste trepetalke in kako se počutite?
Jaz sem danes 10 dan po ET, belina, počutje normalno, brez posebnosti. Mislim, da do krvnega testa, ki ga imam v ponedeljek 11.4. ne bom zdržala brez, da bi opravila še CB test :) vendar bom počakala do petka. Upam, da me do takrat NE obišče tečka.

Srečno vsem v postopku.

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 391
4.4.2011 8:40:35   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: mihika

tečnobica...kje si na postopku...v LJ ? jaz sem tam...prvi UZ imam 11.04., tako, da sva kr skupaj datumsko..

Ja, v LJ.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.4.2011 8:41:27   
srečica17
O Nutry.....to je pa lep podatek.......upam, da kmalu ugledaš plusek......user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.4.2011 8:41:41   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Aha. Jaz sem pa v kratkem postopku. Zatorej ta razlika. Se še "navajam " na vse te termine, Je zame vse novo.
No, ampak danes zjutraj sem si z malo treme uspešno dala drugo špikico.user posted image

A ti si zjutraj daješ? meni so rekli zvečer, da prespim vse stranske učinke. Samo sem danes zelo slabo spala. Kar naprej sem se premetavala. Vroče mi je bilo, če sem se odkrila, me je pa zeblo. Pa čudne sanje sem imela.

Neposredna povezava do sporočila: 394
4.4.2011 8:42:19   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljene!

Kje ste trepetalke in kako se počutite?
Jaz sem danes 10 dan po ET, belina, počutje normalno, brez posebnosti. Mislim, da do krvnega testa, ki ga imam v ponedeljek 11.4. ne bom zdržala brez, da bi opravila še CB test :) vendar bom počakala do petka. Upam, da me do takrat NE obišče tečka.

Srečno vsem v postopku.

Lp Nutry

Nutry, navijam za belino do konca leta.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.4.2011 8:52:31   
srečica17
Ja. men so  jo dal prvo......včeraj zjutraj v ordinaciji.......pol so pa rekl na 24 ur......torej vsako jutro.
Zaenkrat še nič ne čutim.......kakih učinkov.......upam, da jih bo čim manj.

Neposredna povezava do sporočila: 396
4.4.2011 9:05:45   
Anonimen
baguska, tudi stare borke smo še tu, sam javljamo se bolj redko.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
4.4.2011 10:23:23   
aqua77
Skuštranka, športnica, tečnobica, mausič, pikovitek in ostale, pri nas še vedno stiskamo pestke in navijamo za vse ko pr norcih!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam pomlad prinese veliiiiikooooo veselja ob gledanju magičnih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.4.2011 10:59:16   
golobica82
hejla....

v soboto sem imela ET 2 blastocist in od takrat dalje imam rahle krče, a mi lahko katera pove kaj naj, a je to normalno? Prejšnjič jih nisem imela. PA prometrium moram jemati na 6 ur, prej sem vedno za 8, sem pa pozabila vprašati dokrotja zakaj... Sej vem...kako lahko pozabiš vprašati kaj takega, sam sem bila čisto v valu navdušenja pa mi je ušlo ... user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.4.2011 11:17:59   
tisa116
Pozdravljena dekleta

Jaz čakam na papirje za svoj prvi postopek...,povedali so mi samo da naj bi imela pri svojih ne več rosnih letih dolg postopek, ki naj bi se začel konec aprila....
Po pravici niti ne vem še kaj to pomeni... se pa učim od vas.Srečno vsem

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?