![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:06:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa je prišla teta???????????????? no tasa....je prišla??????????????????????????????????? Zdej se nalašč ne bo javila, ko nas vse tak zanima. Je pa na fb napisala, da...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:07:15
|
|
|
|
Najaa
|
Moji dve imata tudi eno prababico, pa ji rečeta plababi. Nika ji tako reče no, Tija je že velika in reče prababi. Smo ju pa navadli za babici, da ju kličeta z imenom, no babi Z recimo. Ker drugače bi ble zmedene.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:07:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Najaa vzdržala sem luno, seveda ono mojo prirejeno (sladkor in mleko v kavi, sokovi) in imam -1kg Jaz tudi! Le da sem malo prej pojedla sendvič, ker sem bila v službi in sem že po zraku hodila od vrtoglavice. Pa se danes prav fajn počutim. Čez 14 dni spet a ne? Polna luna! U, super! Čez 14 dni, ja, se bo treba malo prečistit pred Veliko nočjo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:09:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa je prišla teta???????????????? no tasa....je prišla??????????????????????????????????? Zdej se nalašč ne bo javila, ko nas vse tak zanima. Je pa na fb napisala, da... Mogoče nima cajta, ker bruha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:10:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve imata tudi eno prababico, pa ji rečeta plababi. Nika ji tako reče no, Tija je že velika in reče prababi. Smo ju pa navadli za babici, da ju kličeta z imenom, no babi Z recimo. Ker drugače bi ble zmedene. Aha, Lia isto, babi pa ime in dedi pa ime.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:11:05
|
|
|
|
Najaa
|
neeee, ne bruha, sam na wc hodi vsakih 5 minut. Sej se spomnete kako je bilo, ko nam je zamujala in smo hodle preverjat...? Joj kaka muka, če se spomnem... vsakič sem molila, da ne bi kri zagledala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:12:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
Sem se prej glih spomnila, da sem lani nekje v tem času zanosila z Luko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:13:19
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi. In sicer 3.3.2006 sem zanosila s Tijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 10:31:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa je prišla teta???????????????? no tasa....je prišla??????????????????????????????????? Zdej se nalašč ne bo javila, ko nas vse tak zanima. Je pa na fb napisala, da... Mogoče nima cajta, ker bruha nena bruham. Obisk sem mela. In ne ni prišla. Saj bo, dan je še dolg. Pa tak vem da bo jutri, ko delam 10 urc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:05:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa je prišla teta???????????????? no tasa....je prišla??????????????????????????????????? Zdej se nalašč ne bo javila, ko nas vse tak zanima. Je pa na fb napisala, da... Mogoče nima cajta, ker bruha nena bruham. Obisk sem mela. In ne ni prišla. Saj bo, dan je še dolg. Pa tak vem da bo jutri, ko delam 10 urc Opa! mogoče pa....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:06:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa neeee, ne bruha, sam na wc hodi vsakih 5 minut. Sej se spomnete kako je bilo, ko nam je zamujala in smo hodle preverjat...? Joj kaka muka, če se spomnem... vsakič sem molila, da ne bi kri zagledala. Ja, al pa sploh pozabiš kdaj si jo nazadnje imel in ti potem datumi nič ne štimajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:06:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Midve sva bli za vikend pri mojih na Koroškem...ful se mi zdi fajn, da gre Maruša s takim veseljem k bici pa dedanu pa uživala je milijon na uro... sploh se niso mogli načudit, kaka čveka je Je dans zjutraj rekla, da ne bi šla v vrtec, da bi šla raje k bici ampak se je potem vseeno sprijaznila z vrtcem kak se mi to lepo sliši. Bravo za dialekt!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:06:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa je prišla teta???????????????? no tasa....je prišla??????????????????????????????????? Kaj jaz kaj ne vem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:06:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Brdo pri Kranju ni verjetno isto Brdo kot je tisto pri ZOO, ne? Ker tam pa sem jaz v eni službi imela sedež firme... Ne, ne, to moje Brdo je malo bolj oddaljeno od LJ.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:06:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Okej. Pa če ni nikjer nobene. Cel dan se je samo Tasa oglasila. Kje je Persida, pa Trezika, okej Tulipan je vsaj čez vikend kaj napisala. evo, trezika se javlja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 11:06:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Najaa vzdržala sem luno, seveda ono mojo prirejeno (sladkor in mleko v kavi, sokovi) in imam -1kg
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 12:09:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Zaj sem šla delat test ker mi je čudno. Itak vem da bo negativno, ker drugače sploh bit ne more Pa da vidimo...moram čakat 5.minut. Itak se je takoj ena črtica pokazala kaj pomeni negativno. Tak, da hvala navijačice ampak za zmago bo še treba mal počakat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 12:12:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa je prišla teta???????????????? no tasa....je prišla??????????????????????????????????? Kaj jaz kaj ne vem? NEEEEE Kokica,vse veš mi zaostaja, slabo mi je ko pes, tak da vem da bo prišla. Samo ne vem kdaj, ponavadi mi je zasotajala max. 1 dan, danes je že 5 dan pa je še ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 12:18:59
|
|
|
|
tasa_m
|
No, da vas razočaram. Nič ni-negativno. Saj mi paše tak, ker zdaj nimam časa bit noseča Bomo čez 2 meseca začeli delat kaj na tem, do sedaj pa še naprej pazli Zdaj ap grem kosilo kuhat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 12:31:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Midve sva bli za vikend pri mojih na Koroškem...ful se mi zdi fajn, da gre Maruša s takim veseljem k bici pa dedanu pa uživala je milijon na uro... sploh se niso mogli načudit, kaka čveka je Je dans zjutraj rekla, da ne bi šla v vrtec, da bi šla raje k bici ampak se je potem vseeno sprijaznila z vrtcem Hehe, moja Lia ima 2 babici, 2 prababici in ji nekak sede, da bi rekla prababica, pa koroško prababico kliče BABICA BICA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 12:33:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, da vas razočaram. Nič ni-negativno. Saj mi paše tak, ker zdaj nimam časa bit noseča Bomo čez 2 meseca začeli delat kaj na tem, do sedaj pa še naprej pazli Zdaj ap grem kosilo kuhat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 12:57:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, da vas razočaram. Nič ni-negativno. Saj mi paše tak, ker zdaj nimam časa bit noseča Bomo čez 2 meseca začeli delat kaj na tem, do sedaj pa še naprej pazli Zdaj ap grem kosilo kuhat. jupijej..... Tasa, drugače pa, vse se zmore, če je le volja!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 5.4.2011 12:58:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 13:27:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zaj sem šla delat test ker mi je čudno. Itak vem da bo negativno, ker drugače sploh bit ne more Pa da vidimo...moram čakat 5.minut. Itak se je takoj ena črtica pokazala kaj pomeni negativno. Tak, da hvala navijačice ampak za zmago bo še treba mal počakat Mogoče je še prezgodaj za test.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 13:32:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zaj sem šla delat test ker mi je čudno. Itak vem da bo negativno, ker drugače sploh bit ne more Pa da vidimo...moram čakat 5.minut. Itak se je takoj ena črtica pokazala kaj pomeni negativno. Tak, da hvala navijačice ampak za zmago bo še treba mal počakat Mogoče je še prezgodaj za test. Evo eno izkušeno punco.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 13:35:44
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA ne hecaj se... Men je vedno pokazal + nše predno je zamujala M. Sam se pa zna zgodit a ne, da kasneje zanosiš... v glavnem, tasa zveste navijačice ti stojimo ob strani!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.