|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
24.3.2011 9:18:11   
tassika
Na pa ste me vse prehitele. Se vidi da zjutraj nimam časa viset na računalniku, je toliko za naredit predno grem v službo, pa še vedno izgledam, kot da bi me povozil tovornjakuser posted image

MM Mark ni velik, je mali debelušček, moram Rižko vprašat, kako je imeti 1kg težjega dojenčka kot je bil Liamuser posted image  Glede letala, jaz sem vzela gor malo za malcat in malo igrečk, stevardese so se sukale okoli mene kot da sem kraljica. Malo je bilo krize pri vzletu, načeloma je pa potem v roku 10min spala. Veliko mu moraš dati za pit, da izravna pritisk, drugeg pa ni, ko vzletiš, ga lahko tudi daš, da se sprehaja, itak pa ne dvomim da bo LM priden, ker je itak skos pridenuser posted image

JA Majakla končno so me razkrinkale, amo punce, tiste, ki ste na FB, ne me še tam, ker še ne vejo vsi, čakam prvi pregled 14.4. Ker tudi v službi še nisem povedala, jih bo kap glede na to, kakšno imamo pomanjkanje delavcev.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.3.2011 9:29:51   
pinky girll
Pravkar govorila z Rižkoo... oba sta super, vse je ok, lepo se cartata...

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.3.2011 9:37:33   
nina68
Rižkoo še enkrat iz vsega srca iskrene čestitke za vašega konkretnega sončka Markauser posted image user posted image user posted image  in končno naužijte se veselja in radosti življenja cela družinica.

Vidva z Markom se pa zdej le nacrtlajta k je bil tok priden in počakal tok časa v

mamahoteluuser posted image .

Tassika tebi tud še enkrat čestitke user posted image  in da sedaj dočakate november, čeprav ni nč narobe tud z oktobrom, a ne?

< Sporočilo je popravil nina68 -- 24.3.2011 9:40:18 >

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.3.2011 9:54:34   
lenika83
user posted image user posted image user posted image  Rižkoo čestitam user posted image user posted image user posted image  Tale je pa pravi dec user posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.3.2011 14:25:45   
Crystall
ČESTITKE ... juhuhuuuuu Rižkooo user posted image user posted image user posted image

Samo lepo se cartajta user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.3.2011 18:15:26   
pattaya
oh, nekaj dni brez računalnika in kaj izvem

rižkoo vse najboljše tebi in tvojemu malčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa tudi mi veliko od zunaj, no koliko mi dopušča faks. mi smo že 3 mesece zdravi, tako da jupi.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.3.2011 20:20:10   
Emilly
Rižkoooo - čestitke!!!! Samo da je vse OK!Uživajte in veliko cartanja!!!!!!
Tassika - tudi tebi čestitke!!! Same super novičke!

Ti sončkasti dnevi so pa res super. Cele popoldneve lahko končno uživamo zunaj, se sprehajamo, obiskujemo igrišča, nabiramo rožice, res krasno!

No pri nas so nekatere stvari še po starem, še ne hodimo. No baje je v vrtcu že naredila nekaj samostojnih korakov, doma se pa mora nujno prijeti za tisti moj prst.
Zelo rada pa zadnje čase ponavlja vse besede, tako da jo je prov fajn poslušat kako posamezne besede zvenijo iz njenih ust.
Res je lepo. Bolj ko se bliža poletje, lepše je....

Kar zavidam puncam,ki so ponovno noseče.....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.3.2011 22:12:30   
Tiara123
Ooo, kar dve lepi novički user posted image user posted image user posted image

Za Rižko sem seveda na tekočem - RIŽKOOOO, še tukaj iskrene čestitke za skuštrančka Marka, pa si dobila še eno ribico user posted image Hitro naj vama minejo dnevi v porodnišnici, potem pa se pridružita svojima fantoma doma user posted image

Tassika, tebi pa ena veliiiiika dobrodošlica v klubu user posted image !! In seveda čestitke, pa spet bo oktobrček/novembrček user posted image Jeeeee!!

No, še čim več tako lepih novic, prosim!!!

Mi smo tudi že v zadnji četrtini do našega user posted image Postajam že rahlo ogromna, počasi se bo treba intenzivno pripravit in spet zbrat na kup vso opreme, oblekce in ostalo manjkajočo 'šaro'. Ampak priznam, sem že kar malo pozabila, kako to gre user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.3.2011 22:35:26   
frrrr
čestitke Rižko! uživajte v četvero...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
25.3.2011 20:41:16   
september25
POzdravček!
Iskrene čestitke Rižkoo!!! Ja kakšna lepa novica, preden grem spat!

Tassika tudi tebi iskrene čestitke, lepo in mirno nosečnost ti želim!

Zdej pa sploh ne vem kaj naj napišem... sn čist vesela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
26.3.2011 6:55:12   
gorenka
Rižkoooooooooooooo!!! Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image  Hja Mark je pa pravi korenjak! Po moje bi bil že zdaj rad tko velik k bratecuser posted image user posted image user posted image

Tassika tut teb čestitke!!!

sej se ne javljam kej dostkrat ampak za take novice pa....oh kolk sm vesela za vasuser posted image user posted image user posted image

pri nas podobno kot pri ostalih....mal kašljamo, kakšen virus staknemo vsake tolk časa in veselo hodimo v vrtec. in seveda sprobavamo kaj se sme in kaj ne (tisto k se ne sme postane blaaaaazno zanimivo user posted image ), čvekamo že prav veselo (ampak v družbi poznanih ljudi, kadar je kdo zraven ki ga ne pozna so jo same oči in ušesa in ne bo zinila besedeuser posted image ).
tolk na hitrco...

aja pa drage moje dame: Z enodnevno zamudo vam voščim en Lep materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.3.2011 20:21:06   
rakica 2
evo,mene je pa slutnja sem pripeljala,da vidim,če je Rižkoo že drugič mami in evo,res je....user posted image user posted image user posted image          RIŽKOO-ČESTITKEuser posted image user posted image pa lepo se cartitauser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.3.2011 20:39:13   
najčka
user posted image user posted image user posted image RIŽKOO
user posted image user posted image user posted image TASSIKA

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.3.2011 21:01:07   
tassika
Joj punce, tko sem živčna, jutri imam zagovor diplome, jaz sem pa še vedno na čisto slabem glasu. Tale prehlad me je čisto uničiluser posted image

Drugače pa pri nas nič novega, aja je, v dnevni imamo en mini tobogan in boljšega nakupa še nisem naredila, imam cel ljubi dan miruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.3.2011 21:03:17   
majakla
Ne bit živčna, jaz vem, da boš 1A.

tobogan: kakšen, koliko ojrov, ...
jaz ga tudi rabim ???

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
29.3.2011 21:05:00   
tassika
baje nisem ušesom prijazna user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197988

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
29.3.2011 21:56:01   
googica
oo superrr :))) sej če te samo za glas skrbi si kr dobra ;)) upam, vem da se o vse izšlo. če ne druzga, bojo veseli da čimprej nehaš govorit :))

toboga, ja tudi to mormo nabavt ja. zdej ta teden se bo postavlo peskovnik, smo kupl v hoferju tacga fuul fajnega, komi čakam da bo, tak bolj priročen kot pesek nasut sredi travnika :). tobogane ma pa tud ful rad. sam me mal skrbi do kolk kil je, ker mamo še tri mulce, ki se ne bojo mogl upret skušnjavi.. more bit vsaj do 30, 40 kil.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
29.3.2011 22:10:25   
Tiara123
hejj...

Tassika, držim pesti za zagovor!! Samo samozavest v roke, misli na svojo pikico v trebuščku in bo šlo kot po maslu user posted image user posted image user posted image Pa javi, kako boš opravila user posted image

tobogan - našo tudi čaka v dnevni sobi pri babici, ga še ni videla, v soboto bo najbrž cel žur user posted image

Zdaj pa eno čisto resno zaresno vprašanje. Mi smo v fazi kupovanja pomladnih čevljev za našo miss. Prosim, dajte mi malo namignit, kje, kaj naj kupim??? Sem gledala Pediped flex v BC, pa je vse izropano, pa še problem je, da ima naša majhno nogico - 21, ti Pedoped pa so od 22 naprej.

ste že slišale za Froddo? So mehki??

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.3.2011 7:16:48   
lenika83
Tassika držim pesti, itak ti bo dobro šlo.

Ste res morale začeti govoriti o toboganih? user posted image  Zdaj se mi pa zdi, da ga mi tudi nujno rabimo user posted image  Peskovnik bomo postavili ta teden, smo tudi kupili enega fajnega v Hoferju, ki ima še strehico in se lepo zapre zvečer, da ga ne obiskujejo sosedove muce. Upam samo, da ne bo pojedla vsega peska user posted image  Včeraj je že zemljo poskušala, če je užitna user posted image

Čevlje imajo meni zelo fajne v Deichmannu. Lepi modeli in zelo mehki, čeprav se mi zdi, da imajo za pomlad bolj malo izbire. Mi smo sicer kupili "kar ene" čevlje, ampak so fajn mehki, pa nimajo ortopedskega podplata, pa tako lepo punčkasti so. Froddo čevlji pa so zelo mehki, ampak imajo pa ortopedski podplat in meni to ne pride v poštev. Če pa želiš pediped pa ima zelo veliko izbiro Malamaša (na internetu ima trgovino, pa v Lj in Kopru prodajalnice).

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.3.2011 15:20:30   
tassika
no ni bila ravno 10-ka sem pa tudi z 9 zadovoljnauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.3.2011 17:53:12   
googica
čestitam!! no smo me vedla ;))
jaaa mi mamo tud isti peskovnik lenika.. :)) res je fajni :)) naš je tud pesek že jedu, prov hecn je bil, ker ga je pol z isto roko poskušu spucat iz jezika :)) pa je blo sam hujš :)))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.3.2011 23:49:57   
majakla
Tassika: user posted image  čestitam.

Nik pa je danes prst potiskal v zemljo, mi pokazal,
da sem mu obrisala ... in to neštetox ponovil, uf.

V petek gremo po tobogan, tudi za v dnevno, za
zunaj pa bo moj (on še to niti ne ve user posted image  ) naredil
hribček, itak je na vikendu teren hribovit, in na eni
strani doooolgiiii tobogan, se bom še jaz vozla.

Jutri imava kontrolo pri P, zaradi te bakterije, smo
na AB, ampak tak že vem, da je ok, ker je za tri in
to celi dan.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.3.2011 23:52:06   
majakla
Aja, v soboto praznujemo 18 m - pa kaj si nor
... kam le čas beži, kam se mu mudi, ...

Ja, ja, grem raje spat, pa paaaaa user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.3.2011 7:17:16   
lenika83
Dobro jutro!

Tassika user posted image user posted image user posted image  9 je pa res lepa ocena za diplomo.

Mi smo včeraj kupili tale mini tobogan in smo ga zunaj postavili. Se mi zdi da je za letos ravno prave velikosti, naslednje leto bomo pa kakšnega večjega nabavili. Danes bomo pa menda peskovnik postavili, potem bo pa akcija user posted image  Sem navdušena kot otrok nad tem lepim vremenom in da smo končno lahko malo več zunaj, ne pa samo v hiši. Pa še oblačenje za ven se je zmanjšalo za polovico user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.3.2011 11:10:14   
kalypso
majakla kakšno bakterijo ima? ker js imam oba mulca bolana, oba naj bi imela pljučnico, blo je govora o neki bakteriji... sej zdej sta že skor OK, ker imata AB, ampak prej pa 11 dni vročino pa kr čedalje huje je blo. tastarejši se mi je tk davu ko je kašljal, da sem ga komi mirila. jutri imamo kontrolo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.