|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
4.4.2011 13:50:41   
daška91
hej !user posted image

Evo jz sm iz pregleda.Z našim malčkom je vse ok user posted image . Poslušala mu ju srček in je tudi okuser posted image .Drugače mi je rekla da sem že v 25 tednu ..user posted image

NASLEDNI PREGLED: 9.5.2011user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 4.4.2011 13:59:44 >

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.4.2011 14:00:35   
Katjuska986
Daška91 - a ti je spremenila teden nosečnosti ali si vedela da si v 25 tednu? Drugač pa super za dobre rezultate! Jz čedalje težje čakam na 18. da bo morfologija. Pol imam pa v istem tednu še posvetovalnico...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.4.2011 14:18:51   
roary
Pozdrav vsem!

Kako ste kaj preživele vikend?? Mi2 na sončku... Joj je pasalo, dati vse štiri od sebe in vpijati sončekauser posted image  Ampak me je že malo prijelo, tako da se bo kar treba mazati, je že precej močno to sonce....

daška91, po moje nimaš kaj zgubiti, če naročiš pas, kvečjemu se rešiš bolečin... Cena pa tudi ni tak grozna... Drugače pa glede prehrane gledam predvsem na to, da imam redne obroke, torej predvsem zjutraj zajtrk, pa tak dalje... Zvečer pa bolj light, večinomauser posted image

taša83, jaz tudi grem k Lukmanu; kolikor vem, moraš imeti zraven svoj ključek, pa ti vse gor posname...
smajas, user posted image  za odličen rezultat in zdravega fantkauser posted image ZA bolečine v križu, pa res mogoče poskusi ta pas, ki ga je omenila daška81....Pomagalo bi naj tudi za boljšo držo, zaradi katere so tudi bolečine v križu še bolj intentivne...
Popka, bravo za pregleduser posted image

Leona2009, jaz sicer na veliko še ne kupujem, postopoma pa. Zdaj po prvomajskih greva po voziček, posteljo in previjalno, do zdaj sem kupila par malenkosti, pa omaro za sobo sva naročila (od mladinske sobe). Nekako raje kupujem malo po malo, da se stroški razporedijo....

zolika, mislim, samo da prodajo.... JAz si tudi vedno rečem, če mi je usojeno, me bo počakalouser posted image

miklarom, user posted image user posted image user posted image . NI besed, ki bi ti jih lahko izrekla, pa da bi se bolje počutila.... Mi gredo kocine pokonci ob tvojem opisu, si res ne predstavljam, kaj sta doživljala v teh trenutkih... Zjoči se, počakaj na preiskave, potem pa bosta videla kako naprej... Si res pogumna, že da si zmogla napisati svojo zgodbo.... Me pa veseli, da imaš pozitivno izkušnjo z osebjem... In verjemi, da za vsakim dežjem posije sonce, in tudi za vaju bo!

maktub, super za dobre novice glede MV! Pa tudi vse ostale, daška91, super, da je vse ok z dojenčki.... Meni je zdaj vse lažje, ko dete že brca in spremljam gibanje in dogajanje v trebuhuuser posted image

LP

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.4.2011 14:22:24   
daška91
Katjuska986-Spremenila mi je ja user posted image jz sem bla prepričana da sm v 23 tednu user posted image .

roary- Sej sm se kr že odločila da ga kupim user posted image mi bo potem mnogo lažje user posted image user posted image .

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.4.2011 20:00:19   
monci2
Hei punce..

da se še jaz javim... vse vredu.. pupika težka 520 g ( 22 tednov).. datum poroda pa se mi je tud prestavil na 5.8.:))).. naslednji pregled imam 18.4. - samo 4 d, pravi pregled pa 4.5...user posted image  ajaa...pa zredila se samo 3 in pol kile user posted image user posted image user posted image

lep večer

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.4.2011 20:10:01   
daška91
monci2-čestitam za uspešen pregled user posted image user posted image .

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
4.4.2011 20:16:29   
daška91
Punce eno uprašanje.Glede morfologije...kje napiše koliko tehta dojenček ? Ker meni sploh nič ni povedala koliko je težek.
In še to, dones mi je spremenila da sem že v 25.tednu.Monogoče se bom celo poslovila od Avgustovk ampak bomo videli do naslednega pregleda ki ga imam 9.5.user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.4.2011 21:34:48   
zolika
user posted image  Takole...naročena na 3D user posted image  pri Dr. LUkamnu na Ptuju. Cena 70eur. Pregled traja pol ure in s seboj morava imet USB ključek oz CD. Delajo pa ga od 22t naprej.... aja - 18.4. mava UZ.

roary: ja, samo da prodajo - sem  pa danes odkrila enega cenješega kot ga ima BC. In če ga bodo takrat še imeli - ga kupim tam. BC se mi je mal zameril....user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.4.2011 23:20:35   
timnala
Pozdravljene avgustovke..prišla sem pokukat in prebrat dobre novičke pa se jočem ob miklaromini izgubi.. user posted image user posted image user posted image
Upala sem, da bom zadnja na seznamu tistih, ki smo vas zapustile..sedaj pa tole!
Miklarom..verjamem, da si zlomljena..sploh ob tem, da se ti je to zgodilo že tretjič..prosim, ne obupaj..vse držimo pesti zate in mislimo nate..in ti iz srca želimo zdravega in srečnega otročička!

Ostalim pa želim, da pridete do konca in imate zaradi naših izgub še rajši svoje trebuščke in deteca v njih! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
5.4.2011 8:08:27   
Goldy
Dobro jutro!

Pri nas že sonček kuka izza oblakov.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
5.4.2011 8:53:17   
araz
Jutro! Pri nas tudi. Jest patako zaspana. Nisem nič spala, ker mi je hčerka zbolela pa še zobki so ji ven prišli. Potem sta me pa še v trebuhu skoz nekaj brcale.
Danes bo dolga do 15 ure, ko bom šla domov.
Še malo pa bom dočakala morfologijo in potem na skrajšani delovni čas user posted image .

Uspešne preglede želim tistim, ki ji imate danes. Ostale pa tudi uživajte, dan bo lep, pa še malce se je ohladilo. Priznam, dami kar paše. je bil tako svež zrak zjutri.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
5.4.2011 9:02:10   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.4. (4D UZ), 4.5., Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Rogaška Slatina

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 18.4. (4D UZ), 20.4., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 14.4., 5.4., LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.4., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 12.4., kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 7.4., Obala

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., kraj

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.4., kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 9      user posted image : 8      user posted image : 1

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 5.4.2011 9:09:06 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1512
    5.4.2011 9:10:13   
    *dotika*
    PREGLED

5.4.: lenkadolenka
    8.4.: baby28

MORFOLOGIJA

5.4.: tincy23, *Nelly*, popka_3, lili983, misa79
    7.4.: maktub

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1513
    5.4.2011 9:21:49   
    *dotika*
    Punce, par besed z moje strani. Smo ok, dete raste, posldično tudi buši, brcike so vse močnejše. Čutim jih povsod, najvišje okrog popka, včasih tudi čist spodaj. Ma ja, zdaj imajo tile naši otročki še fuuuuuul prostora, ampak zdaj pride obdobje intenzivnega pridobivanja teže, kaj kmalu jim bo zmanjkalo prostora in nas bo kakšna brca pošteno zabolela user posted image . Pa nič zato. Pri kilaži ostajam na začetnih 61 kg user posted image .

Aja, voziček imava midva Quinnyja Buzz3. Sobica je pospravljena in prebeljena, zdaj čakam, da sestavimo pohištvo. Potem pa počasi nabavit še ostale stvari.

timnala, lepo da si nas prišla malo pogledat in hvala za spodbudne besede. Kako se držiš?

daška91, kako to misliš, da ti je spremenila, da si v 25. tednu. To ti je po moje samo zapisala, da mere otročka ustrezajo za ta teden. Al ti je kaj G omenjala spremembo PDPja? Aja, pa mislil, da teže otročka ne ocenijo vedno, to pride na vrsto nekoliko kasneje.

maktub, super za dolg MV, naj tako ostane čim dlje.

Tako, grem jaz končno ven iz pižame in nakvč brat knjigo user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1514
    5.4.2011 10:14:26   
    taša83
    hojla!
    tudi meni ni povedala teže malega...imam pa enak PDP kot Daska91, 4.8. in sem uradno v 23. tednu, tudi meni ni jasno kako je G spremenila tedne nosečnosti(a se da to???), jaz mislim, da je to napisano za kateri teden je razvit in to, posledično pa ti menda spremeni PDP.Tako je pri meni.
    DOTIKA, si pa asica, da ti je ratalo po polovici user posted image ostat na enaki kilažiuser posted image .Men se jih je že kr nabralo, sploh do 15. tedna, ko sem bila nonstop noro lačna.user posted image Kdo bi se sekiral...Zdaj pa kar stojijo kile.Naj kar!Važno je, dauser posted image pridno papa in rasteuser posted image Dans je že zjutraj na veliko delaven.
    Vidim, da jih že kar ima nove vozičke, midva bova tudi zdaj v aprilu naročila prek neta, ker se čaka max. 2 meseca.Počasi pa kupujeva tudi druge stvari.Nekaj sem že nafehtala pri bodoči babici...hehe!
    Letim malo na zrak, pol pa za kompjuter in dalje pisat diplomsko, bad!Ne da se mi,ampak vem, da moram pred najinim fantičom.

Čao

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1515
    5.4.2011 10:36:25   
    timnala
    Oj!

Dotika..jaz sem ok..počasi grem v stare tire, mali me razveseljuje, ostali okoli ne traumirajo..solzice še pritečejo, vendar sem sama sprejela to kot nekaj naravnega, življenjskega..kar me je naučilo, da ni nič tako samoumevno in da so otroci res dar. Očitno ni bil pravi čas oz. je bilo kaj narobe in je narava naredila tako kot je..v tem času sem slišala toliko takšnih in drugačnih še bolj žalostnih zgodb, da mi je bilo po eni strani res lažje, da v tem nisem sama..dušico čutim, da je ob meni in upam, da se kmalu spet srečamo, da jo pocartam.

Lepo bodite! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu taša83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1516
    5.4.2011 10:58:17   
    Leona2009
    roary no sj midva sva voziček že naročila,posteljico tudi,previjalno sva kupila,samo oblekic pa še ne in ostalih drobnarij,bova počakala na morfologijo ki jo imam 12.4 :) se mi že skoraj vsak drugi dan sanja o tej morfologiji...:) jutri bom v 21.tednu in se mi zdi,da ga zdaj pa res čutim,takšni mehurčki mi zjutraj pokajo po trebuhu,upam,da je to to,itak bo pa kmalu teden naokoli in končno dočakam morfologijo,da vidim,če je vse ok.

(odgovor članu timnala)
    Neposredna povezava do sporočila: 1517
    5.4.2011 11:02:57   
    maktub
    punce kako je....vas  otročki pridno brckajo:)moj morem rečt da se je malenkost umiril...edino zvečer ima plesne vaje:)

(odgovor članu timnala)
    Neposredna povezava do sporočila: 1518
    5.4.2011 11:08:01   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: taša83
    DOTIKA
    , si pa asica, da ti je ratalo po polovici user posted image ostat na enaki kilažiuser posted image .Men se jih je že kr nabralo, sploh do 15. tedna, ko sem bila nonstop noro lačna.user posted image Kdo bi se sekiral...Zdaj pa kar stojijo kile.Naj kar!

Ja, ampak jaz sem do nekje 15. tedna zgubila 3 kg zaradi hude slabosti in bruhanja. Tako da moram to jemat malo z rezervo, ampak vseeno. Sliši se dobro user posted image .

(odgovor članu taša83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1519
    5.4.2011 11:51:35   
    Katjuska986
    Pridne ste s kilažo. Men je šlo 4 kg gor od začetka nosečnosti.. Čeprav tudi do skoraj 18 tedna nič potem pa na hitro..Samo sem pa tudi buhija dobila takrat velikega... user posted image
    No tako, pa je naročen še voziček - sedaj pa sem čisto brez denarja spet...v 14ih dneh sem kupila sobo za malega (1000€) pa nekaj drobnarij: previjalna pena, lučka za sobo itd. (100 €), danes pa še voziček (450€)... Zdej pa 2 meseca moram biti pridna - da se mi spet malo nabere (če je to pri meni sploh možno)...user posted image  

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1520
    5.4.2011 12:07:08   
    *Nelly*
    Helow

evo mene iz morfologije...vse ok, videli srčka, ledvičke, stopalca, vse prstke ima, trebušček in glavica vse v normalnih merah, usta normalno razvita, težek je 430g. Sem vesela in pomirjena! Tko paše to gledat...
    Imam pa slabo kri oz. premalo železa, tko da imam za pit Legofer.

Kar se tiče kg sem na +5kg... ste ve bolj pridne kot jaz, ampak isto sem imela v prvi nosečnosti in na koncu sem bila težja 12kg in so ti kg sami od sebe šli dol. Upam, da bo tokrat isto... Je pa res, da mi nonstop diši čokolada in sladkarije...

lp

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1521
    5.4.2011 12:32:09   
    lenkadolenka
    Ojla punce,

čestitke za lepe rezultatke pri pregledih  user posted image
    Za vse ostale pa držim pesti...
    Mi smo imeli danes morfologijo in videli malega lulčka user posted image  Naš ati je bil čisto blažen, ko je izvedel, da bo user posted image .
    Drugače pa je vse BP, G je rekla, da ima lepa ustka, pa da je ravno prav velik, vse v mejah normale, tko da bo zdrav pobec user posted image   Jaz sem od začetka nosečnosti do sedaj pridobila 2,5 kg. Počutje OK, apetit pa ogromen user posted image  
    Za seznamček: Naslednji pregled imam 19.4.
    Uživajte v sončku!

(odgovor članu *Nelly*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1522
    5.4.2011 12:44:28   
    popka_3
    Ojla,

en lep sončen pozdravček tudi od mene... tudi pri nas je bilo hvala bogu vse OK na morfologiji... smo videli malega čmrčljka, kot ga je poimenovala ginekologinja user posted image ... vse zgleda bp, mi je pa vseeno dala napotnico še za pregled srčka, ker sem imela slabo nuhalno (in AC), tako da bomo za zihr, da je vse tako kot mora bit. Dala sem še drugič kri za toxo in upajmo, da bo to tut vse ok.

Naslednji pregled imam 12.05.2011.

Uživajte, božajte bušije, pa pa

(odgovor članu lenkadolenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1523
    5.4.2011 12:44:40   
    araz
    Punce čestitke za uspešne morfologije.

Kolk ste nekatere že pridne in že veselo nakupujete in opremljate. Jest pa razen vozička, ki ga imam rezerviranega še nisem nič kupila. TUdi v prvi nosečnosti sem šele po morfologiji začela. Pa me že kar pošteno mika. Čeprav se zadovoljim z nakupom za hčerkico. Sobice pa tokrat žal ne bom mogla opremljati, ker nimam nobene proste in bosta mogla kar pri nama v splanici biti začasno. Previjalna bo pa ali v sobici od hčerke ali pa kar v dnevni, ker je tista sobica tako majhna, da bo skoraj nemogoče dva previjat, pa kopat. Upam, pa da bom vsaj do zime dobila prosto sobo (trenutno imam še brata v njej, ki se seli potem v svoje stanovanje). Ker mi bo res zelo prav prišla ta soba. Imam pa veliko stvari še od hčerke tako ,da nekaterih stvari ne bo potrebno kupiti. Samo dokupila bom kar mislim, da bom rabila, drugače pa sproti. Si pa sploh ne predstvaljam kolk enih stvari bom rabila za dva. Bom sproti videla.

(odgovor članu lenkadolenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1524
    5.4.2011 13:03:10   
    daška91
    *dotika*- Meni se je že zdelo pri morfologiji ki mi je napisala 22 3/7... tisto sm gledala max.pol minute in mi ni blo nič jasno.Včeraj na pregledu pa moji G ni šlo v račun nekaj in je šla po nosečniški koledarček in pogledala po zadnji m. in mi je rekla pač da sem v 25.tednu user posted image .za PDP sm pa vprašala če se bo kaj spremenilo je pa rekla da tisti dan 2 nič, ampak bom rajši počakala na naslednji UZ .Meni pri morf.sploh ni povedala kolk je otroček velik. user posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.