|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
1.4.2011 20:21:51   
miklarom
drage moje, hvala vam vsem za vse izrečene besede in sožalje, za vse poslane SMS- e, za vso podporo , ki mi jo nudite, ampak jaz enostavno več ne morem, poknalo mi bo srce, jočem k morje, sem v groznem šoku skupaj z mojim. Res ne vem, zakaj se to nama dogaja, ampak enostavno nimam več nobene moči. Vse je bilo vredu, cerklaža držela k pribito, a kar  naenkrat se mi vlije kri,  moj me pelje k nor hitro v Maribor, prispem v porodnišnico, tako naredijo UZ, nato še pregled spodaj vse vredu, cerklaža drži, z otrokov vse vredu, a krvavitev se je začela vse močnejša, zatem kmalu začnem dobivati popadke na 5.min,  dobim inekcijo, ne pomaga nič, popadki na 2 minuti, spet inekcijo nič, krvavitev vsa močnejša, me takoj peljejo v porodno, tam vsi hitro do mene mi morajo takoj odvezati cerklažo, ker bi bilo prenevarno če je ne bi odstranili, bi mi lahko vse notri potrgalo, odvežejo, MV še vedno čit zaprt, vsi bi mi radi pomagali, da bi mi rešili vsem bilo hudo a smeli mi niso dati ničesa in nobene infuzije, za ustavitev pop'adkov , ker sem preveč krvavela, in izgubljala vedno več krvi , saj bi lahko bilo nevarno zame in bi potem lahko celi izkrvavela, dobim še dve inekciji, a vedno slabše popadki na pol minute, krvavitev vedno močnejša in iz mene so šli že seli kosi.  Voda ne odteče, ob 22.44 mi babica pogleda, predere in plodovnica odteče in takoj nato ob 22.45 rodim najino punčko. To je bil za naju najbolj grozen šok, hvala bogu, da je bil poleg mene ves čas moj mož, me bodril, tolažil stiskal, skratka vse in tudi sam trpel in doživljal z mano vse hudo. Takoj ko sem jo rodila, se je zjokal, bil pa je potem že sam brez moči. Moram pa priznati, da vse osebje, ki je bilo poleg naju v teh trenukih, babice predstojnik oddelka, zdravnica in vsi ostali so vsi eni čudoviti ljudje, vsem je bilo hudo, stojijo ti ob strani vse do konca, celo predstojnik ni več vedel kaj naj še naredi da ne bi prišlo do tega in ne bi trpela , a ni mogel ničesar . Res morema oba priznati , da to je res odnos do pacientk, in vaka jim čast, brez njih bi bilo še veliko težje.
Danes popoldan pa sem prišla domov, dali so mio še zdravila, saj sem postala zelo slabokrvna, ker sem izgubila ogromno krvi, kaj takega še sama nisem videla, da lahko toliko steče iz telesa, pod mano so bile ogromne mlake.
A sedaj je bolečina še hujša, saj v mojem trebuščku ni več majhnega življenja, ki je že tako lepo brcal. Ne vem kdaj bomo še imeli moč iti v postopek, če sploh še bomo, ker mi je preveč grozno, da bi še kdaj to doživljala, že trikrat je preveč. Mi bodo pa sedaj naredili vse možne preiskave v MB , da bi ugotovili, kaj je sploh to vzrok, in hvala bogu, da se bodo tako zavzeli zame.
Dovolj o tem, in še enkrat vsem hvala, se pa bom sedaj za nekaj časa odmaknila od  foruma, da lahko pridema malo k sebi, ko bom imela pa moči pa se zopet javim, upam da ne zamerite, vsem nosečkam ki ste to že in ki še boste, pa želim vse dobro in da se vsem srečno konča.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
1.4.2011 20:50:09   
zolika
miklarom: ko tole tvojo zgodbo berem, kar ne morem verjet KAKO je lahko svet krivičen user posted image user posted image user posted image user posted image  nič ne bom napisala, ker verjamem,da v takih trenutkih težko rečeš prave besede! Imam pa vaju v mislih in VERJAMEM, da tudi za vaju prihajajo LEPŠI srečnejši dnevi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
1.4.2011 21:11:04   
lipi
muklarom to je grozno. Še vedno se jočem in razmišljam kako vama more biti hudo. To je grozno.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.4.2011 21:19:07   
PABLO

miklarom - joooj.....sem žalostna po tem pretresljivem dogodku in vseh, ki so se že dogajali, res mi je hudo za vaju user posted image , vse besede bi bile odveč...... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.4.2011 21:28:03   
*Nelly*
miklarom user posted image user posted image user posted image  bodi močna!!

Mi je tko hudo, res....

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
2.4.2011 6:42:37   
araz
Miklarom res pretresljiva zgodba user posted image . Nisem mogla ,da se ne bi zjokala user posted image .
Bodita močna, vzemita si čas kolker ga bosta potrebovala in tudi jest verjamem, da za vaju enkrat pride tista ta prava sreča.

Srečno!

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.4.2011 8:28:46   
*dotika*
Draga miklarom, kruta usoda je zopet doletela ravno vaju in vajino punčko. In več kot očitno pravica na tem svetu ni porazdeljena pravično. Niti približno! Ker (verjemi, še predobro) vem, da ta trenutek kakršnekoli besede ne zaležejo, ti oz. vama polagam na srce, samo ne obupat. Ta trenutek morda ne vidiš izhoda, ampak samo poglej malo nazaj, čas celi rane (pa naj bo še tako obrabljena fraza, dejansko drži) in resnično vama iskreno iz srca želim, da se podata v nov boj, ko bo čas za to. V Mariboru vaju obravnavajo tako kot se spodobi, prepustita se jima in skupaj boste zmogli!
Mislim nate, pa čeprav te ne poznam. Ampak vem, da sta oba z možem močna, najmočnejša!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.4.2011 8:35:59   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 4.4., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 4.4., Maribor, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Rogaška Slatina

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21,4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 5.4., Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.4., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 12.4., kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 7.4., Obala

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, 5.4., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., kraj

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.4., kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 11.4., Ljubljana

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 2.4.2011 8:51:00 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1483
    2.4.2011 8:51:27   
    maktub
    živijo punce...
    no končno sem doma... tisto tisčanje in hodit na wc vsake 2min me je  prineslo v bolnico hvala bogu samo čez  noč namreč so sumili da imam vnetje oz,. bakterijo na mehurju... na srečo pa je voda in kri ok..tako da evo me doma,.,.. juhejj...
    dr. me je se komplet pregledala, otroka stehtala ( 300g-19t) in povdala lepo novico da se mi je MV zelo lepo popravu iz 25mm na 40mm super,..tega sploh nisem vedeela da se lahko podaljsa... no super..ko bi se le vse poboljsalo...

me pa malo jezi saj kot mi je rekla je vse ok...ampak vseeno morem ponovno pit antibiotike.,. prejsnji teden sem nehala Klimicin.. jaz nevem ampak te antibiotike mi dajajo ko čingume

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1484
    2.4.2011 8:58:08   
    *dotika*
    PREGLED

4.4.: daška91
    5.4.: lenkadolenka
    8.4.: baby28

MORFOLOGIJA

4.4.: monci2
    5.4.: tincy23, *Nelly*, popka_3, lili983
    7.4.: maktub

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1485
    2.4.2011 9:01:49   
    *dotika*
    Tako, seznamčka sta poštimana, za kaj več napisat pa nimam še prave energije. Me je ta zadnja novica čist šokirala in se še kar sestavljam skupaj. Tudi jaz imam preveč neuspešnih nosečnosti za sabo in tokrat tudi cerklažo, tako da... Pač rabim čas, da pridem k sebi in ponovno optimistično zrem naprej. V avgust!

Nič, čestitke za vse uspešno opravljene preglede, user posted image ali user posted image , pa čuvajte se!!! In izkoristite prečudovit sončen vikend, ki je pred nami.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1486
    2.4.2011 9:50:38   
    zolika
    ....in jih imamo tudi mi - VODENE KOZE!user posted image user posted image  saj ne vem ali naj se veselim ali ne...je pa dejstvo da je boljše,da se jih rešimo prej ali slej...še prej ko pride user posted image ! Jaz sem jih prebolela (pri 20ih) MM pa v otroštvu.... tako,da....pasemo! user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1487
    2.4.2011 9:54:49   
    zolika
    *dotika* - naslednji pregled 20.4.

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1488
    2.4.2011 17:35:59   
    misa79
    Ojla punce.

Sej vas redno spremljam, ampak nekako ne najdem časa za tipkanje :(.

Upam, da se bodo tele slabe novičke kmalu končale...... Dost je bilo tega...... Nimam besed in upam, da se vsi prizadeti kmalu poberete iz začnete nove borbe za tako željene štručke. Vsem ena user posted image za srečo.....

No pri nas pa je bilo zadnje čase tudi pestro. 17.3. sem imela pregled in so mi ugotovili kri v urinu user posted image Mi je dr rekla, da je verjetno uroinfekt in da moram k svojem zdravniku. Vse lepo in prav, če nebi imeli že naslednji dan zgodaj zjutraj polet na Tenerife. No pa je bila tako prijazna, da mi je po posvetu z drugim G, naredila UZ in preverila stanje. K sreči je bil maternični vrat čist OK, nič ni kazalo na kakršnokoli dogajanje, tako da je sklenila, da je najverjetneje kriva dehidracija. Tako smo lahko šli brez skrbi na lepše. Izcedek se je medtem malo popravil, upam da je to znak, da je kaj boljš.... Se pa nalivam z vodo in jem brusnice v vseh možnih oblikah.......

Naslednji pregled imam šele 14.4., prej pa še morfologijo 5.4.. Upam, da izvemo kdo se nam bo pridružil. Me že kar mal firbec matra user posted image .

Tako, toliko za enkrat..... Se javim po torkovem pregledu.....

Lep vikend še naprej in uživajte še za nas, saj ne moremo ven, ker imamo malega bolanega..... Sej že gre na boljš in upam, da bomo jutri tudi mi prišli do svoje doze žarkov....

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1489
    3.4.2011 11:27:30   
    Katjuska986
    Kako ste kaj user posted image  v tem lepem nedeljskem jutru?
    Jaz sem super... odkar pijem sirup za železo sem krasno - pol manj zaspana pa energije imam tudi kar nekaj! Včeraj sva bila z mojim v Ikei in kupila previjalno blazinico, pa nekja malega za okrasitev sobice, pa plastičen slinček z lijakom (to bo za kasneje - ko bo že večji). Soba je naročena mislim, da bi morala priti ta teden - prej morava še prebeliti. potem pa bom šla še po posteljico za malega... imam tako voljo do nakupovanja zdj k sem malo energije nazaj dobila..user posted image  
    Malo me le skrbi ker malega čutim precej manj, kot pa sem ga že.. Komaj čakam da bo morfologija, da vidim če je vse OK.
    Uživjete v tem sončnem dnevu!

(odgovor članu misa79)
    Neposredna povezava do sporočila: 1490
    3.4.2011 12:50:18   
    iva77
    Pozdravljene Avgustovke 2011,
    Sama sem sicer Avgustovka 2008 točneje 05.08., ampak tu pa tam, tudi pogledam kaj dogaja na RR vedno se najde kaj pametnega user posted image , imam pa za prodat poletno majico bež barve z napisom "PRIDEM AVGUSTA" in Avtosedež Chicco ZENITH 100 kategorija 0+/1 (0-18kg) rabljen 1,5 leta, barva- kombinacija svetlo in temno sive, kovinsko ogrodje

P.S oglasa sta tudi med malimi oglasi

LP
    Ivana

< Sporočilo je popravil iva77 -- 3.4.2011 12:51:54 >

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 1491
    3.4.2011 18:55:13   
    daška91
    Helov punce !

Da se vm spet mal javim, pa povem kako sem ! Sem veliko bolše ! user posted image dobila sem nazaj svoj glas, samo kašlam pa še vedno .En dan je bila moja najbolša prijateljica WC-školjka. Z mojim dragim sva šla v Šparovo restavracijo in zgleda da mi ta hrana ne odgovarja !! user posted image Res katastrofa.Ampak pustimo ! Važno da sem bolše user posted image . Jutri imam pregled, vam takoj sporočim kako sem opravila .

miklarom- Jooooj še zdaj ne morem dojeti kaj te ti dogaja user posted image user posted image , kar sovzice mi pridejo ko preberem tvojo zgodbo! Res mi je ZELO hudo .user posted image .

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1492
    4.4.2011 8:59:17   
    Goldy
    Dobro jutro!user posted image

Kako ste? Božate bušije???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1493
    4.4.2011 9:19:01   
    Katjuska986
    Hej punce eno vprašanje  - (vem, da ima Daška91) podoben voziček - zanima me, ali je ta voziček OK? Je lupinca tudi za v avto? Mogoče ve, kako izpade tista svetlo modra? Gre sicer za ta voziček http://www.pocenivozicki.si/product.php?id_product=13 Moj se je kar odločil da hoče imeti ta voziček, modro- črna kombinacija (tista, ki je več modra). Zdj pa rabim še kak info o teh vozičkih predno naročim.

In kako kaj počutje danes? Meni zelo nagaja pritisk - sem zjutraj komej pri sebi vstala. Spet padam skupaj...Pa to rundo ni dehidracija, ker pijem veliko, ampak je lahko samo pritisk.
    Nič pazite nase in uživejte!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1494
    4.4.2011 9:49:36   
    maktub
    živijo nosečke... kako ste kaj...
    no vremenarji toliko o tem dežju .. tu  na obali pa takooo sončkoo :) upam sam da nebo v sredo ko ima moj mis rojstni dan...
    drugače punce.. a je dr. kaki merla v 19.t otročka....meni ga je in je rekla da ima  300g..je to ok?.. me prav zanima kaka bo kilaza tega otroka kajti 1.je bil čez 4 kg in drl.pravi  da je 2.otrok vedno tezji....ajejj..se bojim da bo se kak CR prisu v postev kajti  ze za 1.ga niso vedli kako bo ker sem drobna..
    drugače... brkce tudi vi čutite bolj vspodaj pod popkom?

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 1495
    4.4.2011 10:04:12   
    Katjuska986
    maktub - meni ga ni nikoli merila. Ponavadi na teh posvetovalnicah nimam ultrazvočnih pregledov.

Še eno vprašanje - odločam se za ta voziček (lux4kids) Q7 - ga ima katera???

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1496
    4.4.2011 11:12:23   
    nuska23
    punce...vse ki kupujete stvari, peg perego (mami.si) ima do 20.aprila vsak dan novo akcijo določenega izdelka. spremljajte ker se splača!  vse tiste ki niste zaposlene, ne se zadovoljit z staršovskim dodatkom. če vas npr.starši zavarujejo kot družinsko pomočnico en mesec pred začetkom porodniške, plačajo tiste nekaj prispevkov in dobite 250€ namesto 190€.

mislim da se za tiste 60€ več splača.

pazite na user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 1497
    4.4.2011 11:42:41   
    araz
    Ojla,

Da se še jest mal javim kako smo. Vikend smo preživeli kar aktivno, včeraj smo šli v arboretum deinozavre gledat in je hčerka tko uživala, ker je lahko tekala po travi in ful ji je blo zanimivo, ker je blo tolk otrok (stara 16 mesecev).
    Jest sem tud ok. Mali dve veselo brcata zjutraj, čez dan ali zvečer. Včasih bolj včasih manj. Važno, da jih čutim in tako vem,da je ok. Danes teden pa morfologija in res komaj čakam, ker bom pol tud delala samo še po 4 ure.

Nuška hvala ti za te nasvete. BOm mal pogledala na mama.si, če mi kaj prav pride. Ker do sedaj imama vse od PP, pa bom rabila še eno lupinico.

Punce uživajte v sončku, jest bom pa popoldne, ko pridem iz službe.

(odgovor članu nuska23)
    Neposredna povezava do sporočila: 1498
    4.4.2011 11:44:13   
    araz
    Aja, še gelde materinske. Jest mislim, da je obvezno samo v toliko, ker naši možički rabijo imeti potrdilo, da so lahko zraven.
    Jest se je tokrat ne bom udeležila, ker sem hodila v letu 2009.

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1499
    4.4.2011 13:16:28   
    nuska23
    če imate veze v porodnišnici ne potrebujete materinske. ker plačat je treba vseen. moj dela kot zdravstveni tehnik in ne bom jemala potrdila

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
    video
    Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.