hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tudi mi imamo pestro zadnje dni. Ponoči sicer lepo spi ca. 12 ur z eno polurno pavzo za hrano ampak podnevi pa nič. Skoz je v vozičku in dokler se premika, je ok, pol pa jok. Torej nošenje ali premikajoči se voziček. Jutri ga grem pokazat v posvetovalnico, ker so mu že vse cunje 62 premajhne in me prav zanima, koliko je zrasel. Je pa hecno da izredno malo je. Upam, da ne bo tak revež, da se bo od nič redil Jaz imam pa menstruacijo, čeprav sem bila prepričana, da sem jo že dobila pred 14 dnevi. Tako da sem imela najprej 6 tednov čiščo potem par dni nič potem spet krvavitev (ki sem mislila da je M) potem spet par dni nič in zdaj po 9 tednih (spet) M. Mam vložkov že vrh glave. Joj, punce a vam uspe kaj po hiši naredit zdaj ko je lepo vreme? Jaz komaj skuham p posodo pospravim ostalo pa Revica, s vložki in krvavitvijo, pa še menstruacijo si dobila, no, pri meni se je vse poštimalo, in lhko veselo slončkamo, poskusi z Menstrualno šalčko, jaz si jo bom nabavila za naslednji mesec, ker imam tudi poln kufer vložkov. Ja, pri nas je obvezno to, da mali dam prekuhano, sladkano vodo na 3 dni, drugače sploh ne kakamo, nič, kljub neprestanim krčem zvečer in konkretnem prdanju. Jaz priznam, da od vsega samo skuham in pospravim posodo, perem vsak 2 dan, in, to je to, drugače smo pa cele dneve zunaj pred hišo, ali vozičkamo, da ne govorim, o tonah praha, pajčevin, pa o lepljivih tleh, ma bo že počakalo, glavno, da smo zdravi. Trsica, da še tebe pokomentiram, jaz sem pa mislila, da naša malo poje,.... ona popije točno 160ml, kolk nardim, po reglcih za 5kg otroka, ponoči zdrži ene 5-6 ur brez hrane, podnevi pa obvezno, na 3 ure, imam pa občutek, da ona bi, če bi ji napravila 180ml, tudi to pojedla, ker se vćasih joče, ko potegne luft iz flaše, in ugotovi, da je prazno, prava mala požrešnica je. No, da ne govorim, kak je bil šele brate,c ki je v tem času pojedel 200ml,..ima pa zdaj, pri 19 mesecih 14 kg in velik 89cm, kupujem mu oblačila za 3-4 leta,..mislim, velikan, mala misli bit večja,.. Skratka, jaz ti svetujem, da poskusi Davidu malo po obroku dat čaja ali vode, neko tekočino, da se mu poveča trebušček. Teyla, super za mere vaše male princese, sesanje palca res ni preveč dobro za zobe, niti za palec, kaj vem, čim večkrat ji potisni dudo v usta, pa malo sladkih kaplic gor, tako smo mi našo navadili, ona bi tudi palec sesala, no stop Aja pa še to, zdaj, ko je tako lepo toplo, bi se lahko štajerke nekje v Mb dobile spet, samo resno, da nas bo konkretno število, kaj pravite na to??? Grem, upam, da me ne ven vrže. Lep dan vam želim, in uživajte!!