|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
30.3.2011 20:43:37   
mateyci
Živjo mamice user posted image

Se že res dolgo nisem nič javila, berem vas pa dokaj redno, če mi le Maks dovoli, pa še to preko telefona, ker drugače mi sploh ne uspe do računalnika pridet.

Plešavost - naš ima tako dolge laske, da že resno razmišljam o striženju...user posted image trenutno še nimamo teh težav.
Registrerana - boga, da moraš z vsako porodniško novo službo iskat, pa še posebaj sedaj v teh časih....grrrr user posted image user posted image
Vrtec - drug teden imamo vpis, dobila ga bom pa verjetno šele naslednje leto v septembru, če bom imela srečo, do takrat pa bo babi servis.
Temp. stanovanja- mi živimo v bloku, stanovanje je med etažo in imamo problem z vročino- vsi radijatorji zaprti pa kr 26 stopinj. Tako, da ga oblačim bolj malo - bodi, žabice in copatke, pa še se mi zdi, da mu je vroče.user posted image
Antoninap - midva sva ga dala v igralni center v nedeljo, pa mu ni bilo nič preveč všeč. Najraje pa ima, da mu kaj govorim, se potem takoj nasmejčkauser posted image Imate pa res lepega user posted image .
Vipercat -mi imamo tudi problem z mozoljčki. Najprej jih je bilo le nekaj - rdeč flek z belo pikico. Iz dneva v dan pa jih je bilo vse več, v petek pa je zacvetel, kot kak pubertetnik. Iz obrazka so se razširili po lasišču in nato še po vratu. Najprej sem mislila, da so vročinski ali pa, da sem kaj takega pojedla, je pa polno dojen. Včeraj pa sem kar poklicala patronažno sestro in jo vprašala, če je to normalno ali naj grem pediatru, pa je rekla, da ni potrebno, da se temu reče prva pubertete oz baby akne, ki nastanejo zaradi mojih hormonov.user posted image Se mi tako smili, ko je tako pikastuser posted image
Čišča - v petek bo 5 tednov od poroda, jo je pa iz dneva v dan manj. Sem pa že sita teh zopernih vložkovuser posted image
Zaprtost- punce, mi imamo še en velik problem z zaprtostjo. Maks mi je nazadnje kakal prejšnjo nedeljo. Sem probala že vse finte - sladke kamilce, masažo, toplomer v rito, ... res ne vem več kaj naj naredim. Napenja in prdi pa skozuser posted image user posted image user posted image Bom vidla kaj bo v ponedeljek rekla zdravnica na prvem pregledu.

Imam pa eno lepo novico, še posebaj zate Biljana. Občina Novo mesto se je odločila, da bo dala 200€ enkratne denarne pomoči za novorojence rojene v tem letu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.3.2011 21:16:55   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Teyla, ker si iz Ljubljane, imaš kar nekaj privat vrtcev na voljo: http://www.otrokoskop.si/main/cat/72

Jaz bi bila vesela, če bi bil v Kr vsaj en user posted image

Ja, to sem že gledala, ampak sprejemajo več al manj samo otročke starešjše od 10.mesecev, jaz bi pa rabila varstvo že prej. user posted image

ful maš luštno hčerkico btw user posted image

igranje
jaz se rada pogovarjam z njo, pa grimase delam. To ima najraje, ker se začne takoj smejat in me poskuša oponašat in na veliko mahat z rokicami in nogicami, kot da mi ima nekaj zelo pomembnega za povedat. user posted image Včeraj je pa naravnost oboževala igralni center. Je gledala tisto žirafo in slončka, ki dol visita kot da ju prvič vidi, potem se ju je pa dotikala z rokicami. Gibi še niso koordinirani, ampak se je prav videlo, da je namensko gledala in mahala po njih.

mateyci super za občinski denar user posted image . Glede zaprtosti malega ti pa ne znam pomagati. Baje je ok, tud če ne kaka en teden, če je polno dojen, za kaj več pa težko rečem.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.3.2011 21:52:31   
zasi
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

zasi, kako pa ste vi? Je Julija že kaj boljša?

Julija še kar kašlja in smrka. Sva bile pri zdravniku včeraj in ji je po pregledu krvi ugotovila da ima neko virozo. Ampak ni kaj za pomagat, razen da čistimo nosek s fiziološko. Pa zdravnica je rekla, da pri fiziološki ni omejitev glede tega kolikokrat na dan jo daš otroku. Na nivejini namreč piše da 3x.

Sicer pa se očitno dobro počuti, glede na to da se je danes zjutraj med kašljanjem na vsa usta 5 min smejala.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.3.2011 21:54:35   
zasi
l

Pa še ena fotka iz veselih uric v kopalnici user posted image

user posted image

To dete pa že kar samo sedi.  user posted image   Zakaj pa je voda tak temna?

Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.3.2011 23:55:59   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci
Zaprtost- punce, mi imamo še en velik problem z zaprtostjo. Maks mi je nazadnje kakal prejšnjo nedeljo. Sem probala že vse finte - sladke kamilce, masažo, toplomer v rito, ... res ne vem več kaj naj naredim. Napenja in prdi pa skozuser posted image user posted image user posted image Bom vidla kaj bo v ponedeljek rekla zdravnica na prvem pregledu.

Naš prvi je kakal včasih tut na skor 14 dni, baje pri polno dojenih (če jih trebuh ne boli) to ni nič narobe. Ti bo pa pediatrinja verjetno dala svečke (mi smo jih dobili), bolj za to, da nas mam ne skrbi preveč pomoje user posted image . Pričakuj pa potem res ornk "dozo" user posted image .

Aja - čer user posted image !

Plešavost: prvi je bil isto menih, ta pa zgleda de ne bo user posted image . Mu pa po čelu, ki ga je imel čisto golega na štartu, tako lušno laski odganjajo... user posted image In ja, zrastejo nazaj seveda, ni panike.

Čebriček: mene tut zanima, zakaj tako rjava voda user posted image , pa prav zanimivo, da že tako sedi lepotička user posted image . In da je čebriček tako velik user posted image , sem bila zihr, de je bolj natlačen otrok notri, a je to tommy al je od Bebe-jou ali ker tretji user posted image - in ne, Urša, nisem ga še kupilauser posted image .

Obleka: imamo cca. 20°C čez dan, ponoči kero manj, je v bodiju ali dveh, žabicah ali hlačkah in pa štumfkih. Ponoči pa v dekici-vreči. Meta, a ima Binetov žakelj "naramnice" al je s "patentom" kot hlačke?

Vsem bolanim en koš user posted image , da se čimprej pozdravite!!!

Vreme je pa super, so lastovke prišle in pomlad prinesle user posted image .

Ah, še tole: kako veš, da imaš otroka v t.i. "negativistični" fazi? Ko ti pride povedat: "Ne, nisem pokakan!" user posted image In potem se ga mora ne-previt v ne-pleničko user posted image . Starejši ima kar mal krize zadnje dni, čeprav se mu takole lahko fest nasmejeva user posted image .

Igranje
: s prvim sva se ene 1000x bolj "ukvarjala", zdaj bolj improviziramo - klepetanje med nošenjem okol je zakon, se tako lepo smeje user posted image . V igralnem centru je bolj malo, le ko starejši spi, ga dam včasih za krajši čas tja, drugače moram vedno zraven bit pa mi je poj že kr mal tko... - saj ima interaktivno mamo in atija in brata user posted image . Rok pa pomoje še ni opazil, čeprav jih nekam zelo suvereno porine v usta kadar je lačen.

Eh, grem spat, si pomoje kr zaslužim user posted image .
Lahko noč in lepe sanje! Ter čimdaljše spanje.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
31.3.2011 9:06:43   
kiara24
Ojla....
no saj ste me že najbrž skoraj pozabile.... ker se nič ne javlam, ampak pri nas je pestro....

V gl. vidim da ste pridne in ste že odprle tole temo in se že tudi malo načvekale.

Midve z Zalo sva ful zunaj ko je lepo vreme.... na sprehodih kofetih.... tako da je super. Še vedno ji malo dodajam ker je ona tak požerušček, ful je. Itak saj raste tudi.

Ne vem ali ste delale kak seznam kdaj ima kdo posvetovalnico in kako rastejo naši otroci..... to bi bilo super , če bi katera naredila.

Čišča- kaj pa vem kaj imam jaz tole sem imela že čist konc, zdej je pa spet sveža krvavitev in ne vem ali je to že menstra ker pri Klari je bila zelo hitro.

Zaščita- sem prosila G naj mi da tabletke p mi jih ni hotel dat tako da trenutno ni še nič, zaradi krvavitve ko bo pa konc bo pa kuj, saj že nastrpno čakam. Moj pa tud.user posted image

Zala ima spet zabasan nosek... vrme je tako da ne vem ali ji naj v avtu dam dol kar ima gor ali naj ima gor.....

Igranje- ja skupja s klaro se igrat v igralnem centru, pa pestje jo pa ji poje, pa pogovarja se. Zala se ji pa smeji.... je pa res da je za prvega vedno več časa kot pa pol pri drugem.

Za bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zaprtosz- Matecy- če je dojen ni panike,..... moraš bit pa pozorna če je ful joka pol je pa res zaprt, če mu pa kaj dodajaš pa zamenjaj melko pri nas je bilo to uržah pri prvi..... sladke kamleice kolk sladkane ,...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
31.3.2011 13:36:25   
FoxyLady
Dan!

da se vam javim malo. Mi lepo rastemo. In smo skoraj ves dan na sončku. Se odpravljamo ven zdele.Pošiljam pa vam en link poglejte si ju,sploh pa mamice z dvojčki kaj boste mele pestro in polno smeha!
http://www.youtube.com/watch?v=azMWlj0xIa4

LP!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
31.3.2011 20:16:17   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa še ena fotka iz veselih uric v kopalnici user posted image

user posted image

Cukeruser posted image . Zakaj je pa tak rjava voda? Mi zgleda kot da si ga v čaj posadilauser posted image

Vidim, da vas matra barva naše kopeli user posted image Voda je rjava, ker je notri hrastovo lubje. Po priporočilu patronažne sestre, narediš zvarek iz ene žlice lubja in pol litra vrele vode, pustiš skoraj pol ure, da se namaka, odcediš in ohlajeno zliješ v kopel. Lepša kožo, ker je voda taka mal oljnata user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
31.3.2011 20:22:48   
antoninap
Kakšno lepo vreme! user posted image Jaz si ne morem pomagati in se skoraj vsak dan zapeljem v Ljubljano, kjer si privoščim kavico ob Ljubljanici. Kaj čem, ljubezen me je zvekla na Gorenjsko, ampak v srcu je pa še vedno Lublana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
31.3.2011 22:02:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta, a ima Binetov žakelj "naramnice" al je s "patentom" kot hlačke?

Ah, še tole: kako veš, da imaš otroka v t.i. "negativistični" fazi? Ko ti pride povedat: "Ne, nisem pokakan!" user posted image In potem se ga mora ne-previt v ne-pleničko user posted image . Starejši ima kar mal krize zadnje dni, čeprav se mu takole lahko fest nasmejeva user posted image .

Naramnice čeprav prvi mesec bi blo boljš, da bi imel patent, ker so naramnice tam nekje pri ušesihuser posted image . Nekaj takega, samo druge barve: 

user posted image

Ko si glih omenla, kako se smejeta tavelkemu ... Sem prej v otroški sobi kopala Bineta in zraven poslušam, kako mož neuspešno kliče Lovra v kopalnico pod tuš. In ko mu je že 100-tič in precej na koncu z živci rekel, naj pride, se je najin prvorojenec končno vdal in spotoma prav zgroženo vprašal: Pa zakaj ti mene nič ne ubogaš?user posted image  user posted image user posted image user posted image  (o.p. on meni ponavadi odgovori: Ni mi všeč, mami.user posted image )

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
31.3.2011 22:17:08   
HoneybeeMaja
Foxlady hvala za link,prisrčno... user posted image

antoniap za lubje sem jaz tudi že slišela,da je vredu za kožu,pa sečila,ne vem,mogoče bo zdaj to neumno vprašanje user posted image ,kje pa dobiš lubje? A se kje kupi,ali ga nabiraš? user posted image Ima ta zvarek vonj? Sicer je pa tvoja pupa tolk lepa user posted image ,s to fotko bi lahko reklamo za čebričke delali user posted image .

Čišča jaz sem jo imela polnih šest tednov,potem je bil 3 tedne mir,v ponedeljek pa sem že dobila mentruacijo user posted image ,lucky me skratka....V ponedeljek imam prvi pregled pri ginekologu,da se zmenimo kako in kaj glede zaščite,čeprav se mi zdi,da so dvojčki najboljša zaščita ,ni časa niti za poredne misli,kaj šele dejanja user posted image .Ampak ziher je ziher pravijo,ne bomo tvegali,da ne bi slučajno še dveh naredli user posted image .A ima katera kako izkušnjo z materničnim vložkom?Kaj pa injekcije,ki bi ti jih naj vsake 3 mesece dajali?

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

Neposredna povezava do sporočila: 1636
1.4.2011 8:16:12   
Teyla
se prav po forumu vidi, da so lepi dnevi, ker je komaj kaj za prebrat, ko pridem sem.user posted image
No, sj tud jst ne komentiram kaj preveč, če smo pošteni.

Teja je danes spala od 21:30 do 7:30, s tem, da sem jo dvakrat podojila vmes (enkrat je bla budna 1h). Meni se zdi super, da smo se lepo naspali. Pa še zdajle spi, tako da bom izkoristila ta luksuz in skočila pod tuš.

Aja, prvi april je danes, da vas ne bo kdo nahecal. Mene so že probal, pa jim kljub zgodnji uri še ni uspelo.user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
1.4.2011 9:16:04   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Čebriček: mene tut zanima, zakaj tako rjava voda , pa prav zanimivo, da že tako sedi lepotička . In da je čebriček tako velik , sem bila zihr, de je bolj natlačen otrok notri, a je to tommy al je od Bebe-jou ali ker tretji  - in ne, Urša, nisem ga še kupila .

Full je velik! Imamo ga pa od Bebe-jou. Škoda mi je edino, da ta firma ni prozornih, bi bilo še bolj zanimivo opazovati namakanje user posted image Meni je super, ker zdaj, ko že kar lepo glavico drži, čeprav ne še čisto 100%, pa ko ji nogice lepo naštimaš, da sedi, je ni treba več držati, le malce usmerjati, ker jo zanese na eno ali drugo stran. Tako lahko prosto notri počne kar če, kar je ponavadi mahanje z rokicami po vodi.

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

antoniap za lubje sem jaz tudi že slišela,da je vredu za kožu,pa sečila,ne vem,mogoče bo zdaj to neumno vprašanje user posted image ,kje pa dobiš lubje? A se kje kupi,ali ga nabiraš? user posted image Ima ta zvarek vonj? Sicer je pa tvoja pupa tolk lepa user posted image ,s to fotko bi lahko reklamo za čebričke delali user posted image .

Dobri geni user posted image Drugače se pa lubje v lekarni dobi, vsaj jaz sem ga, čeprav sem prav potihem vprašala in upala, da me ne bodo gledali k tele nova vrata user posted image Se sploh niso čudili in mi je lekarnarca še vse lepo razložila, kako se pripravi. Vonja niti nima, mogoče malce po lesu/gozdu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.4.2011 11:34:18   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Čišča jaz sem jo imela polnih šest tednov,potem je bil 3 tedne mir,v ponedeljek pa sem že dobila mentruacijo user posted image ,lucky me skratka....V ponedeljek imam prvi pregled pri ginekologu,da se zmenimo kako in kaj glede zaščite,čeprav se mi zdi,da so dvojčki najboljša zaščita ,ni časa niti za poredne misli,kaj šele dejanja user posted image .Ampak ziher je ziher pravijo,ne bomo tvegali,da ne bi slučajno še dveh naredli user posted image .A ima katera kako izkušnjo z materničnim vložkom?Kaj pa injekcije,ki bi ti jih naj vsake 3 mesece dajali?

user posted image midva mava samo enega, pa nama je tud dobra zaščita... se vsak večer tok dere, da ko končno zaspi midva padeva v postlo in niti pomisliva ne na user posted image se je pa že ene dvakrat naredlo, da je že zaspal, pa sma se midva hotla mal pocartat, pa se je takoj zbudu (kot da bi vedu)user posted image

no, morm pa povedat, da smo sinoči za spremembo spali mal prej, niti ni blo tolk velik krčkov kot prejšnje noči... ampak zdj ne vem, al so pomagale kapljice ColiPrev (ki jih je včeri dobil 2 dozi) al ga je zmatru svež zrak (sma bla velik na luftu včeri) al je pomagalo kopanje zvečer user posted image no, sj ni važn, glavno da smo mal bolš spali user posted image upam da bo tud dans tak user posted image

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 1.4.2011 11:35:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.4.2011 14:41:05   
zasi
Mam vprašnje glede SORA- OBLOGE NA JEZIČKU. Kako se to prepozna? Julija ima tak fajn obložen jezik, belo rumenkaste barve. Sem probala pobrisat s krpico (koliko sem sploh prišla zraven)  pa se mi zdi kot da ne gre dol. Kaj moramo to it k zdravniku, al kar sami kupimo Daktarin. Pa zadnja dva dni je taka bolj tečkasta. Noče čisto nič spat čez dan, ves čas samo gleda kot sovica in hoče bit na rokah. Pa dudo veliko ven meče. Je lahko tako razpoloženje povezano s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1640
1.4.2011 15:40:22   
lola_J
Živjo! Podolgem času se zopet oglašam. Redno vas berem, za pisanje pa žal zmanjka čas. Pri dveh malih otročkih je žal tako. Drugače naša Tinkarca pridno raste, danes smo imeli drugi pregled. Imamo 5200g in 57 cm smo veliki. Torej je v enem mesecu napredovala za 1kg in zrasla 3cm. Dojimo se še vedno in upam, da tako ostane čim dlje. Ponoči mi v povpreču spi od 23 do 5h zjutraj. No kakšno noč malce slapše, ampak se nimam ravno pravice pritoževatuser posted image . Podnevi pa tudi lepo spi, ampak le v vozičku in zunaj. user posted image Že ve, da je zunaj na sončku lepše, kot  notri v sobici.

Zasi.
Glede sora: Po mojih izkušnjah od prvega otroka,ne rabiš hodit h zdravniku. Pojdi v lekarno po Daktarin in po parih dneh po izginilo. Glede sitnobe, pa je povsej verjetnosti kriv sor. 

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
1.4.2011 23:27:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: zasi

Mam vprašnje glede SORA- OBLOGE NA JEZIČKU. Kako se to prepozna? Julija ima tak fajn obložen jezik, belo rumenkaste barve. Sem probala pobrisat s krpico (koliko sem sploh prišla zraven)  pa se mi zdi kot da ne gre dol. Kaj moramo to it k zdravniku, al kar sami kupimo Daktarin. Pa zadnja dva dni je taka bolj tečkasta. Noče čisto nič spat čez dan, ves čas samo gleda kot sovica in hoče bit na rokah. Pa dudo veliko ven meče. Je lahko tako razpoloženje povezano s tem?

To je sigurno sor. Meni je rekla P, da naj najprej z gazo malo dol postrgam če gre, da ni tako na debelo in se hitreje pozdravi. Lahko sama kupiš daktarin pa se še v lekarni malo posvetuj. Jaz sem mu kar na dudo dajala par dni. Glede razpoloženja pa ne vem.

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.4.2011 19:01:54   
Tigrica86
Zdravo punce!
Dan se nagiba v večer, pa morm js en post napisat, da se sličajn nebi zgodil, da bi cel dan nobena nč ne objavla...

js sm cela fuč, ker mi naš gospodič ponoč spet ni pustil kj dost spat, čez dan je pa tolk drugih stvari za nardit, da si tud ne morm not pridit, tk da se morm zadovolit s 5 uram spanja na dan, pa še to ne v enem delu user posted image

aja, še neki me zanima... česa točno se izogibate pri prehrani, tiste ki dojite user posted image mi lahk ena napiše direktna živila, ker men se zdi, da bom počas še samo na vodi in kruhu pristala user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
2.4.2011 19:23:49   
Teyla
Joj kakšen lep dan je bil danes. Mi smo šli v mesto in se je pač zgodilo, da sem mogla rpvič dojit v javnosti in pač vsem na očeh v Lj. Je šlo kar ok, sem bla kar živčna, da ne bo kdo preveč pameten. user posted image
Teja je ponoči spala 6,5h in me je (spet) skoraj kap, ko sem pogledala na uro.

Tigrica86 jaz se izogibam samo agrumom, pa solato jem brez česna in malo manj kislo. če je v normalnih količinah, se nmaš kaj sekirat po moje. Sem opazila, da je tamalo včasih zvijalo tud, če prejšnjič nisem nič takega pojedla, in da jo ne zvija, če jem fižol in ostale zadeve, ki naj bi povzročale napenjanje. Tako da je (vsja pri njej) res neodvisno od moje prehrane, ampak bolj od tega, če podre kupček.

Neposredna povezava do sporočila: 1644
2.4.2011 21:13:15   
šebela
Hoj punce! Meni tudi kr čas beži.... smo dosti zunaj, tamala je kr pridna, samo zvečer še vedno tečka, tako da sta dve uri preden gre spat kot bi jo s kože dajali. No zdaj spi..... na srečo je kr lepo dojela kaj je dan in kaj noč in ji je tudi parkrat že ratalao 5 ali 6 ur spat skupaj, če ne se pa na 3 ure zbuja in spimo do 6-7h.
Bravo Teyla user posted image user posted image za dojenje v javnosti, mene je tudi kr malo strah kako bom, sem pa danes dojila v previjalnici. Glede hrane med dojenjem se pa strinjam s tabo. Jaz ne jem začimb, se mi zdi da ji ne paše, tako da doma samo solim in kako baziliko... Pa fižola in zelja še tudi nisem probala, ker jih niti jaz ne maram. Tudi agrumov nisem probala, bolj vloženo sadje, pa banane in jabolka. Skratka z ničemer ne pretiravat. Čeprav me včasih pri čokoladi malo zanese, pa ni blo še nikoli nič.
Jutri pa spet na izlet, k babici.... mi je tak super ker se naša mala tak rada vozi.
Luštkana slika s čebričkom!!!
Naša se tudi ful rada kopa, sam pol ko jo začnem nazaj oblačit pa začne tulit kot jesihar.... zdleda je ful rada nagec user posted image Kako so kaj vaši?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.4.2011 8:10:38   
KLARA 1
živjo punce,
hvala za nasvete glede kašljanja, očitno moramo res na morje počakat, da se bo to nehalo... danes bo spet en prekrasen dan...
tiste, ki imate težave s ščitnico, ali že kaj občutite kaka nihanja po porodu? Jaz sem imela po prvem porodu precej težav s tem, sem morala vsak mesec spreminjati dozo tablet, se bojim da ne bo spet tako.
uživajte, lepo nedeljo vam želim..
a gre katera v lipico na čarobni dan?

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.4.2011 22:02:36   
Nina33
Čeeer!
Po treh dne končno mal cajta, de sem gor pokukam in kaj vidim?! Februarske ne-čveke user posted image . A ste ve tut v negativistični fazi ("Ne, ne bom "čvekala" pa če je Boh!")? user posted image
Vreme je res čudovito in veramem, da smo vse rajš zuni kot karkoli drugega. Mi smo šli danes na izlet na Kras, smo se na žalost bol vozil kt kej druzga, ker porkaš - na Krasu pa piha, res user posted image . Smo upal, de bomo kakšnega osla videli pa tut s tega ni blo nič, smo pa ob enem lušnem ribniku malcal in gledal ribice pa pupke ipd., pa ovčke in konje smo videli... Včeri sem pa starejšega zmatrala, se je nahodil. dopoldne sva peljala Nandeta na sprehod do gmajne (en kilometerček v eno smer pomoje), po kosilu smo šli pa vsi 4je do jezera kamenčke not metat in labode futrat (pa je bil en labod kar mal preveč gajstn, sva se s Šimnom rajš kr pobrala, ker pr teh lepotcih pa res nikol ne veš) poj sva pa še en sprehod udarla do gmajne z njegovo "lubico" (sosedovo desetletno punco), se je nazajgrede že kr spotikal user posted image , poj sva pa še v hlevček šla teličko pogledat, ki je glih tolk stara kt naš najmlajši user posted image . Ja, pa enga klopa sem že domov prinesla user posted image , jaz sem na žalost en tak magnet za tele žvalce de ni res- pomoje, de če je en sam v celi gmajni, se bo potrudil in hitro name zlezu user posted image . HB se še ni prijel pa tut nobenga več poj nisem našla, ampak... Sezona gledanja/iskanja klopov seje že začela user posted image .
Nandeta je pa prav veselje gledat kako rasteuser posted image . Danes se je skoraj celo uro (sem skuhala kosilo vmes, pa še pojedli smo ga lahko v "miru") zabaval v ležalniku z igračkami na loku: gledal in škilil je vanje, jih s rokami udarjal (bolj po sreči kot namenoma), gruli zraven, z nogami brca ko za stavo in se gujsa tam gor... Poj, ko ga ogovorim in me sfokusira, mi pa servira takooo lep nasmešek in spusti en tak lušten zvok user posted image . Buden je že po tri ure skupaj, ponoči kar lepo spi (no, bom vidla kaj bo zdej, ko sem ga pohvalila user posted image ), optegne tut več ko 4 ure skupi, le proti jutru ga neki šraufa in zvija tako da gresta z user posted image poj mal v drug konchiše, de prestolonaslednika ne zbudi. In ko to mine, zaspi za 2-3 ure, ke do ene osmih user posted image . Veliki brat se je pa tut mal umiril, je pa v tem tednu fasal enih "bojnih" ran: opekel si je prste na špirali pečice, podrajsal brado na hiši, ko se je k zvoncu stegoval, komolec ima posnet, noge so pa itak vse flekaste od modric user posted image . No, samo de uživa poba user posted image .
Antoninap, zdej grem pa zihr kmal čebriček kupit, imam Bebe-jou stojalo in sem prav vesela - bo naš tut kmalu takole užival user posted image .
Meta, kolk "cifro" spalne vreče za Bineta pa imaš? Jaz imam eno pomoje 68 pa se mi zdi ogromna. Zaenkrat ga dam v dekico-vrečo, sam se ne zbaše ven ga pa moj dragi vseeno skor "zgubi" v njej, ko ga zjutraj ujčka user posted image . Bi ga rajš dala v vrečo, je bl "stabilna" user posted image .
Tigrica, jaz sem se v prvo izogibala skoraj vsemu pa se je vseeno drl ko jesihar (kolk so bili to krči in kolk ne, ne bom nikol vedla), zdej jem +/- vse in ne vidim kake razlike pri njegovi prebavi. Fižola še nisem probala, agrume ipd. pa jem po malem, ne pretiravam z njimi, jih pa jem skoraj vsak dan.
Šebela, naš je tut rad nagec user posted image , se mi pa zdi, da že ve, da se gre po previjanju dojit in poj, ko dobi hlačke/žabice gor, skor ne more več zdržat - tut če ga previjam le zato, ker je med dojenjem kakal in je sigurno poln mleka do ušes user posted image . Se hecava, de je Rimljan - se nažre, pa mal zbruha, de je plac za še, pa gre spet jest... user posted image
Teyla, čestitke za javno dojenje user posted image . Jaz sem najbolj javna do zdej bila na parkplacu v avtu user posted image . Že večkrat user posted image . Ah, de ne pozabim (kot sem že večkrat): kam hodiš v Tivoliju veverice futrat in kdaj (ob kerih urah)? Sej vem, de si mi že povedala, ampak... Je šlo nekam, ne vem kam user posted image .
user posted image in user posted image : "coitus interruptus" dobi čisto nov pomen, ja user posted image Pomoje imajo res en senzor, jih je strah, de bodo mesto najmlajšega prehitro zgubili user posted image Al mi se ne damo - če že spim po kosih lohk tut še kej druzga po kosih, ne? user posted image
Še en koš user posted image za bolane! Čimprej se pozdravite! Zasi, če je res sor (in verjetno je), vama želim, de se ga/jih čimprej znebita - baje ni najbolj prijetno in je lahko slabe volje zaradi tega.
Naš mali pobič se je pa začel sliniti ko polž user posted image , mu njegov ati pravi "moj mehurček" user posted image . Enako je bilo pri prvem, sem mislila, kaj bo hitro zobke dobil...ja, sevede user posted image Prva dva sta mu pri dobre pol leta ven pogledala, naslednji pa so prišli ven šele pri 8,9 mesecih user posted image . Zgleda je samo fletn mehurčke delat iz sline user posted image .
Eko, tolk od mene, de bo vsaj neki malga za brat ob jutranji kavici (če keri rata v miru spit jo).
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.4.2011 22:07:35   
Nina33
Eh, še tole:
Antoninap - saj si ti rekla/napisala, da imaš Vanish v trdi obliki, kot milo? Kje se pa ta user posted image dobi? A mora biti najboljši sosed zelooo velik, da se da to pri njem dobit? Ker teli kakci so zakon: zanč je bil revež do vratu v d.r.e.ku user posted image in zdaj se bojim, de njegov sposojen roza bodi ne bo nikoli več roza user posted image . Moj user posted image ima teorijo, da se je ravno zaradi barve bodija tako na veliko podelal user posted image . Upam, de spravim ven, drgač bo res bolj drekroza farbe user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.4.2011 22:08:06   
Nina33
O, peti in zasi - dober večer!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.4.2011 22:25:36   
Nina33
Škoda, de se nobeni ne klepeta user posted image . Kolk ste čudne... user posted image . Čeprav bi res pasal mač čvekat tkole user posted image po dolgem času, enkrat za sprememno user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?