|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
30.3.2011 11:39:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj, vam morem povedat kaj je moja bejba učeri nardila...

Smo šle spat, pa se delam da spim in ona mi začne božat trebuh...Pa reče: "Nočko enček, rada svetu (najbolj rada na celem svetu-to si mi2 povemo pred spanjem), Aja gala pesku (Gaja se je igrala v pesku), nočko..."  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    In pol je prtisnla enga lupčka na bušija...Sej ni treba še dodatno povedat, da sem se skori stopila zravn, ne...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiii kak lepo, človek se kr stopiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa k tajnica nostop mi telefoni zvonijo enkrat moj enkrat babi vmes sem pa še jst eno kolegico klicala k se nisme slišale že ful cajta in sve imela tak lep čvek.... sem vesela, da sem jo poklicala k sve bile včasih najboljše prijateljice in zdej živime čez hrib pa se nimave časa družit in sve se zmenle, da se vidime kuj k bom jst lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
30.3.2011 11:46:56   
Katjusa
punce moje zlate jst sem vam ful hvaležna za vse vaše lepe besede in tople objemčke, to mi res pomaga čez vse to, tok ste zlate in vas imam resnično ful rada. hvala k mi stojite ob straniuser posted image user posted image user posted image user posted image
za vsako en takle šopek:
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
30.3.2011 12:09:04   
sjmm
Majki sprehaja očija

mami spekla en pecivček, ker maj že od sobote k smo imeli tiramisu sanja o "tojti"user posted image

zdej še obesen cote, pol pa naredim musako in solatko...d bo vse ready k uletijo študentje

oči gre popoldne mau podelat, mi pa upam, da se bomo lahk še mau martinčkali na sončku...user posted image user posted image user posted image

fajn se imejte!!!

urša...uživite s princesko, pa super za lep dogodek v vrtcuuser posted image user posted image

katjuša...sem kr mau preslišala uno izjavo o selitvi nazaj...ma, ne ga star...sej si bla zadnje čase toook pozitivna in polna energije, sej sigurno je za teboj težka preizkušnja, sam tale samostojnost in dobra energija ti bosta pomagala poleg tvojih 3 user posted image , da preguraš in greš z veselim obrazom naprej....pusti si še malo časa, sej pozabila ne boš, pa vendar..ko bo čas boš zopet na svoji pravi poti in tako boš lahko the best mamica svojima princema....mislimo nate in pošiljamo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iii, sunny...sem kr solzice dobila...prisrčna tale tvoja Gajčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sej sem sigurn kej pozabla...sam itak še kej uletim...grem zdaj malco prštimat za majkijauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
30.3.2011 12:36:55   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke....
Danes pa naša nočka obupna...po doooooooooolgem časuuser posted image pride vsake tolikouser posted image .........
Zdele sem imela malo generalke,kosilo bo tašča delala,moj dragi v polnem zagonu že od rane ure in sedaj so že zopet tisti časi,ko ga do večera nebo....tamala v vrtcu,ko bo doma odspala svoj spanec,jo tudi midve šibneva ven....danes se tudi js spravim na maline in ribez...imela pa bi tiste ameriške borovnice,tiste vrste,ki rastejo celo leto in so bolj debele...pozna katera...???Brkn???

Katjuša-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že vračašuser posted image user posted image user posted image tooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja js imam amariške borovnice - so zelo okusne. sicer so še malde in še ne rodijo zelo veliko. Moraš jih pa lepo vzgajati če hočeš da začnejo delati (predvsem potrebujejo šoto in humosna tla z veliko gmojili - js zraven vsako leto dodajam hlevski gnoj.

Če te še kaj zanima pa kr vrprašaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
30.3.2011 12:44:30   
brkn83
user posted image user posted image user posted image  Ali katera mogoče pozna drevo, ki odganja komarje - namreč lani so ga imeli v Bakerju pa ga je ena kolegic kupila in rekla, da resnično pomaga pri odganjanju komarjev, js bi ga pa sedaj tudi rada kupila, sam sem gledala v Bakerjevem katalogu pa ga nimajo....... Ali katera ve kje bi ga še lahko kupila???????

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
30.3.2011 12:49:17   
Ploha
surf: kar vem, ameriške borovnice rastejo na kislih tleh, se pravi morjo met pH pod 7, tko da morš vedt kako maš zemlo, magar stestiraš s testerjem za natrij, mislim da so se včas dobil ti testerji v sanolaborju, pomoje da so isti kot za vodo.

Men so tud všeč, tile mali grmički!

še en link sm najdla

http://www.siol.net/trendi/dom/vrtni_nasveti/2010/04/ameriske_borovnice.aspx

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.3.2011 12:54:46   
brkn83

user posted image

', ol_fgcolor='', ol_bgcolor='', ol_width=147, ol_offsetx=14, ol_offsety=-19, CAPTION, '');}" onmouseout="unpointercursor(); nd();" onclick="if(this.width == 550) { window.open('templates/Conundrum/resizefix.php?originalsize=http://shrani.si/f/2Z/it/20hidVRX/planting.jpg', '_blank' , 'scrollbars=1, toolbar=no, resizable=1, menubar=no, directories=no, status=yes'); return false; }" border=0 alt="" src="http://shrani.si/f/2Z/it/20hidVRX/planting.jpg">

Petrušk zate nekaj slikic od trav: Na primer te trave so resnično lepe. Pa zelo hitro se razrastejo in so različnih barv.

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.3.2011 13:18:59   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

user posted image user posted image user posted image  Ali katera mogoče pozna drevo, ki odganja komarje - namreč lani so ga imeli v Bakerju pa ga je ena kolegic kupila in rekla, da resnično pomaga pri odganjanju komarjev, js bi ga pa sedaj tudi rada kupila, sam sem gledala v Bakerjevem katalogu pa ga nimajo....... Ali katera ve kje bi ga še lahko kupila???????

http://www.bakker-holland.si/r_12276-019/Drevesa/Cigarar-ameri%C5%A1ka-katalpa.htm evo tole drevo sem mislila, sem pa ga našla v bakerju in vidim da se ga da naročiti, sicer v katalogu ga pa ni.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.3.2011 14:18:07   
simonakr
Dan! Končno en dan normalno doma! 
Kosilo: ribica pa krompirček pa solatka.

BRKN - to mi deli!! user posted image Zdej z mojim zbirava ideje za okolico. Tole bo kar prav prišlo!

Oh grem mal noge gor dat preden se mala zbudi.

papa se tipkamo 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.3.2011 14:35:41   
petrušk_
hej bejbeeeeeeee

no jst s pregleda...vse po planu....če bomo prnesl do konca bo cca 3300-....drgač pa pač manj....

vzela mi je še bris za streptokoka.....

mala spet kašlja ko slon,.....jo mam kar doma.....

sjmm..sorry k sm te dvakrat tko na hitrco skenslala, ampak sm bla glih na vrst pr ginekuuser posted image  - no glavn da hlače dobiš jutr
kolumbo - tud ti jutr pričakuj eno konkretno kuvertico user posted image user posted image

ostalo še nism brala...bom....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.3.2011 16:58:32   
sjmm
uf, jz mam dons filing d bol k pospravlam, bol je razmetan...zdele mam u kuhni k atomska...a sm tok kuhala al kva..pojma nimam...so že vse pojedluser posted image ...tud cm pulta ni prazn..štala v glavnem...se grem kr lotit

petrušk...brez panike, če se mudi se mudiuser posted image , pa še 1x najlepša hvalauser posted image ...pa super d je vse okuser posted image user posted image ..kr naj še mau na toplem počaka vaš user posted image ....pa en kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evin kašelj

brkn....ma ti si pa res zakladnica dobrih idej...superca...me je že prijelo vrtičkanjeuser posted image user posted image user posted image

nč...kuhna vabi...d uspemo pol še mau sončka skočit..bye-byeuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 30.3.2011 16:59:13 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.3.2011 17:30:13   
Čebel@
midva sva zdele notr prišlauser posted image user posted image user posted image ....sva dopoldan 3 ure bila zunaj,pol sva šla domov na kosilo in nazaj ven do zdeleuser posted image user posted image user posted image .....mali še vedno oblečen pančka v košari na postelji-imam kar balkonska vrata odprtauser posted image ....Hana in ati sta šla z vrtcem na športni danuser posted image user posted image user posted image

berem in komentram poluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.3.2011 19:17:24   
petrušk_
brkn...tenkju za slikce!!!!

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.3.2011 19:48:28   
Čebel@
sunny....vav kako lepo je Gaja povedalauser posted image user posted image user posted image

katjuša....kako je bilo na nastopu?

ati in Hana sta ob 19.00 prišla domov.....je celo pot v breg sama hodilauser posted image user posted image user posted image ......pomočnica vzg. je nosečkauser posted image user posted image user posted image ......njena menjava bo pa ena starejša vzg. ki je tudi full simpatičnauser posted image user posted image user posted image .....maja gremo pa v ZOO in če bo lepo vreme greva tudi midva z Galomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.3.2011 21:54:07   
Urša08
čer

Smo meli kar pester dan. Dopoldan ob 9 ko se z Evo rihtave za k pediatrinji me kliče moj in pove da mi je ključe od avta odpeljal, ker ni bilo nobene druge variante je prišel domov da sem lahko šla s tamalo. Itak sva ful hiteli tko da sva ravno ujeli uro. Eva je bila cepljena, lepo raste in se redi (s pleničko in bodijem ima 6460g). Potem sem šla na hitro eno kolegico pozdravit pa via home. Je prišel oči na eno kavico. Po tavelikedva sem šla kar peš z vozkom. Smo uživali na sprehodu. Potem smo hitro palačinke spekli in šli vn se igrat do pol sedmih. Pa večerna rutina in sta ob 20 zaspalauser posted image .

Petrušk super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm sem vesela da je Majči boljšiuser posted image

čebela super za sprehodek in da mlekarne delajo in da nisi obupala user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša upam da boš kmalu boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede varstva sva pa večinoma kar sama tako da včasih res ne veva kakao kaj skombinirat, da bo najlažje. Moji so 40 km daleč in oba delata, tašča in tast pa tud še delata. Ma sej nekako se da. Je pa res ko je bila Eva v Mariboru sta pa mojedva ful pomagala in vzela dopust za 3 dni, ostalo pa možek. Super da imaš mami ki ti tako rada priskoči na pomočuser posted image .

Kolumbo j
e tortica uspela?

Tamika uvau si mela pospravljalni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn lepe fotkice user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da nisem katere spregledala user posted image Šibam do konca kuhinjo pospravit, ostalo bom jutri.

nočka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.3.2011 22:03:11   
Katjusa
nasto v vrtcu je bil fantastičen.... vam ju3 kake slikce prlepim če je moj kej slikal:) sem bila čist na robu solz tu in tam je pa kakšna tud pobegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image sej veste kako je ko otroček nastopa.... v glavnem sme vesela da sem ju videla čeprav benjaminu ni blo nič kej jasno kaj mora počet je veliko manjkal in mu je bil samo en ples znan ampak se je po svoje zabavaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image florjan je pa 2x nastopil najprej s pevskim pol pa še s svojo skupino in je lepo sodelovaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super je bilo....

Urša ja res sem vesela da imam mamico, d ami vedno priskoči na pomoč ampak me moti k mi da pol vedet da je težko in da ne more..... se mi pol zdi k da bi mi hotla rečt da zdej še je pol se nej pa sami znajdem, čeprav v srcu vem da ne misli tako ampak me včasih na trenutek kr prizadane k mi kako reče...... al pa sme jo zadnjič klicala kak so pa slišim dedija v ozadju no tu jo maš pa ju pazi jst ju ne bomuser posted image user posted image in sem ji kr takoj rekla kaj to pomeni.... seveda ga je zagovorila sam ni pa lepo slišat takih besed zadaj... čeprav ju ima dedi čist preveč rad je pa res da ko kej dela ponavadi ni prostora za otroke k je lahko nevarno...... mah upam, d abosta tja hodla čim več na počitnice in čim manj zaradi bolezni.....
aja pa dons sem benjamina komaj domov spravla se je tak babike držal in govoril da ne gre papauser posted image no pol se je pa hitro potolažil....

lepo ajajte in se jutri tipkamo lahko noč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.3.2011 7:40:26   
Urša08
dobro jutrouser posted image

Najprej zajtrk
user posted image

pa še mal sončka
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.3.2011 7:44:37   
Urša08
helov

Obožujem pomlad in tako lepe dneveuser posted image Tako da sem kljub dokaj slabi nočki polna energije. Danes mam plan malce pospravit samo ponavadi naju sonček zvabi vn in se potepaveuser posted image user posted image user posted image stanovanje pa čaka in čaka, ampak v takem vremenu mi je kar škoda časa zapravljati notriuser posted image . Pa en obisk dobive z Evo tako da bo šel dopoldan spet tik tak naokoli.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.3.2011 7:45:04   
Čebel@
jutro

tavelik sonček napoti v vrtec,mali sonček spančka v taveliki posteljiuser posted image čakam da se zbudi,da mi mlekarne ne razneseuser posted image .....danes pa spet sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
31.3.2011 7:49:11   
Urša08
Katjuša super za predstavo, pa da sta vsi šli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede staršev pa verjamem da te to prizadane, sej bi vsakega. Najbrž mami ne misli tako in rada počuva vnučka. Pa tudi jaz navijam da bosta otročka šla tja na počitnice in ne na bolniško. Itak je pa sedaj pomlad in ma da so vsi sončki zdraviuser posted image .

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maju čestitke

Petrušk
gre Eva kaj raje sedaj v vrtec?

Sunny iiiii kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
31.3.2011 7:50:10   
Urša08
čebela res so čudoviti dnevi tko da je škoda da jih ne bi izkoristili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
31.3.2011 8:25:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.3.2011 10:22:16   
Katjusa
dobro jutro....

punce izkoristite sončka..... jst se bolj skrivam pred njim k me glava spet boliuser posted image .... ampak upam, da bom do popoldneva boljše, k bom šla po mulčka in da se bomo lahko zunaj mal igrali.....
drugače pa bolečine v trebuhu so manjše in se pojavljajo samo še krči kot pred M tak da vsaj nekaj dobrega.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.3.2011 10:33:57   
petrušk_
jutro....nočka kr neki....eva kašlja k norc.....nos zabasan do konca...vročine ma glih tolk da ni čist brez....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sva pa zjutri nočko notr prnesle, k sva spale do mal čez 9user posted image user posted image user posted image

urša....hmmm...sj ne more it rada v vrtec k je itak šla sam pon in tork zj je pa doma k je spet prehlajena....jst sm obupala....sploh več ne vem kaj naj nardim

kolumbo...super za fino nočko pa naj jure čimprej neha kašljat in naj nosek neha spuščat.....
hlače dobiš dons...če ti bojo slučajn prevelike povej, sm se zmenila da lahko zamenjamo....k glih vmesne cifre niso mel....bojo pa še dobil

katjuša...no da si vsaj mal boljš.....srček se bo ltud pozdravu...misli na svoje 3 fante.....

čebelca...no vidiš pa se je vse poštimalouser posted image user posted image user posted image  zja pa sam še uživat in bo......

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
31.3.2011 11:01:27   
sjmm
DAN!

zvečer sm pa jz včeri z majkijem dol padla, no, pa me noben ni prišel iskat, sm se zbudila on pol11h...torej sm kako urco dremala....pol sm pa šibala pod tuš...pa nebodi ga treba našla en fajn romantikuš film k moj se je kr neki zmrdval učeri in šeu spat neki našpičen k sm rekla d bi lahk zvečer vsaj mau posode vn iz pomivalca dal, ker so tud od večerje pusti čez vse pulte..jok brate ...sm mela zju3 ta pravi šiht v kuhni...pol mi je pa še na pisalni mizi kr pildek pust kva vse morm za posel zrihtat, una...nujno je, moreš....halo, a včeri mi pa ni mogu lepo povedat???user posted image user posted image user posted image

tak d mojga se ni še nč pomlad prjelauser posted image

zdej sva z majkijem skupi mau poštimala, da lahk šibava na sončkauser posted image

urša...lepo, da princeska tkole rasteuser posted image user posted image user posted image

katjuša...super za predstavouser posted image user posted image

čebelc@...sm vesela, da ste tkole fajn, pa so mlekarne opustile štrajkuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...za Jurkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...za glavo in srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...za Evico, da hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš gavnarček je dans že kr bolje, smo nos pucal k norci in se je zgleda obrestovalouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?