Goldy
|
Čeeer! Kako ste mamice? Fauš vsem za zoo! Ampak tudi mi pridemo.... lučka - Bravo za N in žogo... reby - nič ne vemo kako je bilo na morju pa na Rogli?? sonček - kako kaj? ajsi - M raste? seren* - kako rdečelasa mala miss? gapii - vidim, da tekmujete v zobkih!! biba - cmok na G! lana - buši že raste? kimsy - kdaj jo pa šibate naokoli, kaj? Ooo, se pravi, da je še ena bodoča nosečka na vidiku? Naša se tudi praska, samo nima pa nobenih pik, flekcev, tako da ne vem. Ima claritine, če se pa stanje ne bo izboljšalo bomo pa tudi zahtevali, da gremo kam naprej. Čeprav trkam, zadeva se izboljšuje. anci - opala, še en pobč! No, kakor kaže bomo mi zdaj tudi imeli fantka. sabsa - naša nima možnosti spati v svoji sobici, ampak 1x bo tudi to. Glede odvajanja dude - jo ni imela, pri plenicah je pa tako, da čakam, da bo topleje. A je že lulala tu in tam v kahlico, potem en čas kahlice sploh ni smela videt, zdaj pa spet seda nanjo, oblečena, slečena. Jo pa nič ne silim. Opa, še ena bodoča nosečka. semper in obi - pogrešaniiiiii, pa še mojsonček (vem, da imaš dela čez glavo), pa kruce, pa še katero sem izpustila najbrž.... A je imela danes v vrtcu nastop. Super je bilo, so peli, plesali, vzgojiteljica in varuška so nam pripravili lutkovno igrico, pa pokazale slikce otrok iz celega leta. Na koncu pa smo še skupaj ustvarjali. No, ni potrebno govorit, da smo vsi navdušeno snemali in slikali.... Zdaj pa v meževo, sem tako utrujena, od kar se je prestavila ura.