obayifo
|
dan imam malo časa, naš sonček je zaspal nazaj na moji postelji, smo imeli težko noč, zdaj ga pa kuha... upam, da ne bojo spet ušesa. sicer pa smo ga cepili in gremo po drugo dozo sredi maja. nam so priporočili, ker ima za obema bobničema tekočino in ker je imel pogosta vnetja. služba se išče, se.. jutri grem spet na en razgovor.. ampak tudi če ne dobim nove, bo treba to počasi obesit na klin, ker nam je že spraznila vse rezerve (samo še voziček lahko prodamo) in nimam več kje vzet za bencin.. lučka, se mi zdi ja, da jim je malo težko 'ekstra' se s kom ukvarjat. sicer je skupina 1-2 leti, tako da so vsi tam-tam, ampak ne vem, zgleda da je naš najhujši :) so rekle, da se moramo dogovorit, da enkrat oba prideva, da se bomo usedli in pogovorili... huh.. pa sem mislila, da mi bo kaj takega vsaj tja nekje do šole 'prišparano'. babi pa pravi, da pretiravajo... se pa menda tudi naši pripravljajo na nastop, ampak še ne vem kdaj, samo prispevali smo za majčke. goldy, polovica.. kako gre hitro. lepo, da je A pridna :) reby, tudi skoraj na polovici.. A T bi pa kar vse sam.. ja, poznam.. midva tudi iz vrtca hodiva včasih debelo uro, ker gre v vse smeri, sam proti domu ne. pa zdaj so avtobusi zakon. roko da pa samo, kadar se njemu to zdi prav, sicer ga bolj jaz 'vlečem' stran od ceste ipd. :) se še borite z zobno ščetko? ajsi, M je najbrž že cel junak. trma pa baje spada zraven :) mi smo bili v razvojni in je vse super, samo govoril bi pa lahko kaj več, tako da moramo zdaj še bolj pozorno spremljat in če pri dveh letih ne bo čebljal ko dež, moramo poklicat.. s hormoni je pa križ. jaz ga zvečer še podojim preden gre spat in se mi zdi, da je tudi pri meni vse zmešano. no, pa zdaj si tako ne moremo privoščit bratca ali sestrica, ga nimamo s čim it 'kupit'. vi pa kar, ko se bo stanje umirilo, bomo navijali. ja, ful je lepo spremljat, kako vam uspeva, kako vam rastejo trebuščki... ahhh.. jaz bi tut. ko se spomnim nazaj, se mi zdi, da sem še premalo 'uživala' tisti čas. lana, super za dvojčka, kar naj lepo rasteta kimsy, mi smo se tudi z ušeski 'matrali' in pristali na ORL. ampak trkam.. od prve doze cepljenja do danes je bil ok. zdaj pa ni čudno, ker jaz že 2 tedna kašljam in kiham in šmrkam.. je še dolgo zdržal. upam, da ne bo šlo na ušeska. imamo pa kontrolo junija. semper, je pa res car, vaš K. bi moral prit E k njemu v šolo :), ker razume ogrooooomno, pove pa komaj kaj. se še kaj oglasim. lep dan!
|