Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 29.3.2011 21:21:33
|
|
|
|
Čebel@
|
urša..... za lepo popoldne v vrtcu katjuša.....upam,da nisi jezna ker sem tko grobo napisala? sunny....verjetno bi vi res v najvišji razred padli ......bo mala še malo s tabo in uživala tanci...uživaj v miru in v fuzbalu spita,midva z atijem greva pa tudi........nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 29.3.2011 21:38:14
|
|
|
|
tanci29
|
no tko v prvem polčasu sem vidla moža po televiziji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 6:35:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 6:37:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
grem zmetat iz postelj ... ati vstal ob 5. pridem še kaj kasneje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 7:01:16
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Nejc in Žiga na poti v vrtec, Eva še spi, jaz pa mal rr in čajček . Naša nočka solidna, sam jaz bi kar še spala Tamika hvala za kavico čebela kdaj ti Gal zvečer zaspi? Sjmm kako je Majči?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 7:31:15
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro. Končn mal časa za računalnik. Grem vas anjprej mal za nazaj prebrati.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 7:40:21
|
|
|
|
brkn83
|
čeblea - super fotke tamika - lepi so tvoji fanti petrušk - a veš, da nisem pozabla nate in one slike, sam enostavn nisem imela časa evo tolk na hitro. Vidim, da ste kr pridno čvekale.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 8:07:02
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sončeeeeeeek .....danes pa vozičkamooooooo tanci.....še dober da je tv da malo vidiš moža ...še malo pa pride domov tamika......mmmmmm kakšen zajterk urša....zvečer se je najedel okrog 21.00,naslednjič ob 1.00 in zjutraj ob 6.30 ......mi je pa obe popolnoma spraznil,tko da čez dan gre jest na 2 uri,da bo mlekec brkn....kako je tvoje zdravje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 8:52:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 8:53:46
|
|
|
|
brkn83
|
jutro čebela. Moje zdravje je že precej bolje - edino nobena hrana mi še ne diši. Tk da kosilo naredim, sam pojem ga pa bolj slabo............... važn, da sem že vsaj tolk da lahk zunaj skačem in kej delam. Danes bo spet tak lepo vreme, da bova z Nikom lahko celo popoldn zunaj.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 8:56:09
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - vidim, da ste bili podobno kot mi. Moj je postavljal robnike okoli vrta, sicer še ni končal, js pa sem mal urejala sadni vrt - predvsem maline, ribez, kosmulje, borovnice,............aja pa nasadila sem še robide. Danes me pa še čaka kivi. Tk da smo kr pomladno delovni.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 9:46:09
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro moje počutje če odmislim grozen glavobol in spet zjutraj začela krvavet OK.... no sej so mi rekli da še bom sam ne vem kolk fejst tak da bom počakala če se bo kej umirilo k sedaj lije ful..... z mojmu sva se včeraj mal cartala in mal pogovarjala, tak da mi je malo lažje.... Čebela nisem nič jezna in sploh s emi ni zdelo da si grdo rekla.... in imaš čist prav.... nč vas kasneje kej tipkam šibam zdej do svojaga zdravnika.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 9:57:26
|
|
|
|
baki
|
dan.otroci na deloivnih mestih,edvin v ribah jst pa bluzim zukaj.se mi nč ne ljubi.katjuša....sej se bo poštimalo.glede selitve nazaj,pa sploh ne razmišljaj.....čebel...lepe slikice.KATJUŠA jst sem bla 3 dni pri mami po eksploziji,pa sem komaj čakala da dobim postlo in da sem za sebe.SE ŠE POL KAJ JAVIM.POP.PA TK GREM V SLUŽBO.ups črke .uživajte na sončku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 9:57:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN kopalnica poštimana, čaka me še sesalec in pa krpa ... turbo do daske zdaj sem si privoščila malo pauze in ... potem pa naprej v nove boje včerajšnji popoldan smo preživeli na sončku ob kavici in tortici ... pa velika dva sta imela verouk ... pa še malce fuzbala povrh ... se izigravajo nad mano ... jao jao kaj še bo danes ima Marin prijateljsko tekmo , Tian pa jim gre v pomoč da ne pozabim se zahvalit za vse pohvale ... ni kaj, fantje rasejo kot koprive za plotom
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 9:59:32
|
|
|
|
sjmm
|
dan! se vidi d je moj zju3 doma...pa sm se mogla kr prec u papirje zakopat spali pa smo fajn...ne morm verjet glede na prejšnji 2 noči...sam mau čajčka je spil ponoči, tud nosek nismo pucali, sem mu pa zvečer dala operil...mogoče je to pomagalo....sej se me je tiščal celo noč, ampak je bil miren in je spančkal...temu primerno je tudi zdej počutje...dnevna je že naokol obrnjena zdej šibam mau posesat, pol morm pa še eno ponudbo poslat pol vas pa mau preberem, ko bo mali na počitku
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 10:04:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša... upam, da se vse poštima brkn... mislim, da je vaša okolica spedenana v nulo ... pridni ... jaz komaj čakam, kdaj bom sam svoj gospodar ... pa še malce za tvoje zdravje kolumbo... Maj ... pogumen fante ... naj ti tortica lepo uspe ... 10.4. no way ... imamo en pohod čebel@... priden Gal ... pa ti? kako so mlekarne? se je stanje normaliziralo? mami za vztrajnost urša... uživaj s princesko tanci... še dobro da si gledala tekmo to sem si zapomnila ... zdaj pa naprej migat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 10:16:30
|
|
|
|
brkn83
|
tamika - ne ne naša okolica ni spedenana v nulu in še nekaj let ne bo. Nmareč ker še vedn nekaj delamo je težko potem vse poštimat takoj. Počasi pa rinemo proti koncu in upam, da bo res kmalu. Včeraj sem ravn ugotovila, da je potrebnega še kar nekaj dela, ker sem si zamislila, da pač nekaj ne bo več tako kot je sedaj. Moj je sicer kr zavijal z očkami, ampak kaj more, tako pač je.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 10:33:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... priden Gal ... pa ti? kako so mlekarne? se je stanje normaliziralo? mami za vztrajnost jaz sem ok-danes sem polna energije,naspana .....mlekarne so prazne-mi obe izprazni,pa še ene 30 AM spije....morajo še zalavfat na polno.....čakam da pojem AB do konca pol grem pa pivo pit ....do naslednjega mastitisa vstrajam bila naša tamala na obisku.....se ni mogla nagledat lask-oni delajo plešaste otroke .....zdej grem pa malemu dat za jest,pol pa veeeeen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 10:34:19
|
|
|
|
Katjusa
|
joj punce jst imam kr slabo vest k vidim kako ste vse pridne.... bom začela mal k vam na obiske hodit da vidim kak imate... no na srečo v bloku nimam okolice za urejat k za to pa res nimam nekega veselja sploh ne za rožice k edine rastline k mi uspešno rastejo so v akvariju sem zdej mamico klicala in jo vprašala kako so pa je rekla da utrujeno in da je ful težko tak da sem se odločla da pol šibnem nekako po niju in bomo šli tud na nastop.... morem še mojga klicat da bi prišel domov in da izpusti predavanja.....da mi bo malo lažje...... sej babi ju ima ful rada sam sej vesta otročka nista nič primiru in se skos na polno dogaja pa še Benjamin se nosntop neki s Florjanom krega in pol še dedi sitko..... mah še dober da sta zdej lahko bila tam k drugače ne vem kako bi tole speljali..... kam date drugi otroke k kej pride? zdej si grem pa zajtrk narest sicer se mi nič kej ne da sam nekaj je treba...... aja moj zdravnik pa ne dela ima na vratih napisano da ga danes pa ju3 ni da je v slo. konjicah popoldan.... morem bolniško dvignt pa sem misla vprašat kdaj jo morem..... bom pol probala poklicat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 10:36:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 10:39:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 11:04:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mal sem začela razmišljat da bi se selila nazaj v dramlje najprej mal objemčkov za tvoj ......vidm d nas je tle kar precej ki mamo za sabo en SS, tko d smo non stop v mislih s tabo......................te čist razumem da maš vsega vrh glave.....da ti je hudo, ker ne moreš pedenat Benija in da ti bi bilo zdej lažje če bi bla v Dramljah.....če je res ful kriza pejt za par dni, pol boš pa hitr ugotovila, da se bolj svobodno počutiš v svojem domeku...... mah ja sej mi je mami rekla nej pridem tja za par dni sam vseeno mi je ljubše tu da se z mojmu zvečer mal pocartava... pa tud da bi videla kak tamalima skos popuščata bi me še bolj glava bolela komi čakam, da dobim moja sončka domov, da ne bom skos razmišljala o drugih stvareh.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 11:07:27
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke.... Danes pa naša nočka obupna...po doooooooooolgem času pride vsake toliko ......... Zdele sem imela malo generalke,kosilo bo tašča delala,moj dragi v polnem zagonu že od rane ure in sedaj so že zopet tisti časi,ko ga do večera nebo....tamala v vrtcu,ko bo doma odspala svoj spanec,jo tudi midve šibneva ven....danes se tudi js spravim na maline in ribez...imela pa bi tiste ameriške borovnice,tiste vrste,ki rastejo celo leto in so bolj debele...pozna katera...???Brkn??? Katjuša- se že vračaš tooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 11:09:57
|
|
|
|
SURF
|
..........punce pridne ste,uživjte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.3.2011 11:26:19
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako lepo vremce mamo...Jst pa nabit nos v nulo...Sem si fiziološko nakuhala, zdej si bom pa šla pucat nos...Moj je Gajo ven peljal, sta šla še na socialno k je marca koristu neplačan očetovski dopust...Pa na tortico... tanci, no, vsaj dragega si po TV vidla! Kako sta Erik in Hana? čebela, ja, jasli bi plačevala 70 oz 80%...Too much!!! Navaden vrtec pa pade cena kr za 100 evrov, pa še pol sem študirala, da bi jo mela do kosila not. kolumbo...Sej sem na prejšni strani napisala kaj bomo meli... No, še na 3D počakamo za 100%! Bravo za Majkla!!! katjusa, krvavitev bo neki tazga kot M...Mislim, enako močna. surf, tudi take nočke morjo bit vsaketolko...Pr nas so ponavadi takrat, ko je polna luna...Že od rojstva! Joj, vam morem povedat kaj je moja bejba učeri nardila... Smo šle spat, pa se delam da spim in ona mi začne božat trebuh...Pa reče: "Nočko enček, rada svetu (najbolj rada na celem svetu-to si mi2 povemo pred spanjem), Aja gala pesku (Gaja se je igrala v pesku), nočko..." In pol je prtisnla enga lupčka na bušija...Sej ni treba še dodatno povedat, da sem se skori stopila zravn, ne...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?