sunny24
|
Evo spet mene... Gaja je bla prej v vrtcu-ne vem, če sm že povedala, ampak sem jo vpisala v Cicibanove urice-1x na teden po 1 urco je v vrtecu. Danes so mogli otroci bit sami in naša puža ni niti malo nas pogrešala, full jih je pa jokalo... J st sem pa ta čas porovo rižoto skupi spacala, pa eno mega sadno kupo (banane, jagode, breskve, pa sok rdeče pomaranče)...Njam, komi čakam, da potem napademo skledo! čebela, super za šolnčke od Hane! katjusa, ja zdej te bo še malo bolelo v trebuhu oz bo bol tak čuden občutek (kot pri M recimo), pa krvavela boč cca 1 teden...Ma bo šlo mimo! Ti pa vrjamem, da je zoprno, kr so te 2x čistli... Zakaj bi se pa nazaj k tvojim selila??? simonakr, uf, dobro da ste to vn dobili...Glede kihca na hlače od dohtarja pa don't worry...Gaja je vsakega zdravnika, kjer smo bli prvič, polulala, tko da če se jst nism pogreznla v tla... No, enkrat si je pa Gajči koruzo v nos zatlačla, pa dobro da sm vidla, da neki čudno diha in sm ji storla pihat nos, pa z aspiratorjem sem ven vlekla...Po 10 minutah mi je pa le uspelo jo vn dobit! razvijanje slik...Jst sem jih zadnjič dala neki čez 200 razvit, ampak so ratale tko obupne, da mi je kr slabo. Bom jih dala še 1x. Sem jih dala razvit v DM, pa niti 1 slika ni enake velikost, nekatere so razvite na 7x7 cm, ene kr panoramske...O 10x15 (kar sem tudi naročila) pa ne duha ne sluha...SEm bla tko jezna! Zdej vidim, zakaj se splača dat mal več dnarja pa daš slike razvit h enmu profiču kot pa eno sranje od DM! Drugače ma pa Gaja 1 album do 1 leta, zdej tega do 2 leta morem uredit...Bo še dela!
|