|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
29.3.2011 14:33:38   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke....
Majchy in Tamika-prelepi,mamice pa ziher ponosneuser posted image ....
Katjuša -drži se!
Sunny-Čestitke!!!!!!
Urša-Kako ste poštimali v vrtcu?

No da se malo razpišemuser posted image .....Datum za poroko sva prestavila na drugo leto,maja.....lokacije nama ljube so že itak zasedene,pa še kar nekaj velikih stroškov bo letos,tako da sem prav vesela,da sva se takole dogovorila,ker sedaj se začne sezona vsega in je tudi časa zelo malo...no,čeprav to ni glavni razloguser posted image Mi paše ta mesec pa naj bo še tako skomercializiranuser posted image .....
Srček moj mali uživa v vrtcu,smo se dogovorili,da bo še kar naprej od 8.h pa do 12.h ....potem doma odspi svoj zaslužen spanec in akcija dalje...niti malo ni pri miru,vsepovsod bi pomagala,vse bi sama naredila,ma v vse se vtakne,pa še dober ji gre in znajde se..user posted image pa še prava klepetulja po vrhu...čist po žensko,nimaš kejuser posted image
Ko pa pridejo tisti dnevi,se pa tudi samo po meni obeša,jokca in sitnari...tile tazadnji zobki,jo najbolj matrajo od vseh skupaj prej.....

Za domačo nalogo imajo v vrtcu,da prinesejo album....in sem tako vesela za tole nalogo,bom končno naredila oz.dokončala tale naš album,in ne bodo fotke samo na cd-juuser posted image sem že vse zreducirala,joj kako težko je odločit katera slika ja in katera neuser posted image ,danes jih neseva še razvit,jih razporediva,predebatirava..

kot je brati je tud pri vas pestro in lušno...super d je mala tako aktivna, men je to pr Majkiju ful všeč, ker so bli ostali vsi bol mirni

ja, slikce in kompjuterji...nova doba...jz se tud prpravlam en raztur nardit in izbrat ta nartabolše...ma je kr težko

pa upam, da vama poroka znese drugo leto in bo frej ravno tam, kjer je vama najbolj všečuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.3.2011 14:35:58   
sjmm
katjuša...mislim nate, zdej lepo počivaj, da prideš nazaj v formo za svoja princa, pa samo pozitivne misli prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny...super d je Gajči fajn , pa čestitke da se v juliju poveča vaša familija, srečno!!!! pa upam, da se ti dravlje dobr prkažejouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
29.3.2011 14:39:02   
SURF
..Sjmm-Mojo tudi zdela že samo nahod,pa še precej moti jo.....

Katjuša-Joj....upam,da je res ok....drugače pa malo bolečine je prisotno...tudi mene je malo bolelo,ko nama je prvič uspelo sem spontano splavila,dvakrat so mi čistili,je bolelo...tudi ko je bilo že čisto....tudi srce boli.....razumem te....večkrat pomislim nate....drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
29.3.2011 14:40:33   
SURF
PA POZITIVNE MISLI!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
29.3.2011 14:41:55   
Urša08
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede nastopa pa a gre lahko tvoj na nastop in posname?

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majčija da se hitro pozdravi

Surf super za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image in vse plane. Pri nas v vrtcu je sedaj zaenkrat vse ok, no vsaj mislim. Nejca sva navadila da se sam napravi tko da je ok.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
29.3.2011 14:44:36   
Urša08
Mi smo že iz vrtca. Sem se navadila ju koj ob dveh pobrati. Tamaledva že v igri, Eva spi. Jaz si bom pa en kapučin naredila. Potem imava pa z Žigom ene ustvarjalne urice v vrtcu tko da pride možek mal prej iz službe.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
29.3.2011 14:52:16   
SURF
Urša-o super,da ste poštimali....

Sjmm-ja tile cd-ji,pa usb ključki,pa kartice z neskončno prostorauser posted image včasih še prej smo pa komaj čakali,kaj je nastalo,kaj se bo razvilouser posted image js sem en album tako na pol naredila,pa enega za krst...no sedaj mi je pa uspelo obe leti dokončat....upam,da bodo tudi naslednja leta take domače naloge,ker če ne vse kar čakauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
29.3.2011 15:10:22   
sjmm

Urša-o super,da ste poštimali....

Sjmm-ja tile cd-ji,pa usb ključki,pa kartice z neskončno prostorauser posted image včasih še prej smo pa komaj čakali,kaj je nastalo,kaj se bo razvilouser posted image js sem en album tako na pol naredila,pa enega za krst...no sedaj mi je pa uspelo obe leti dokončat....upam,da bodo tudi naslednja leta take domače naloge,ker če ne vse kar čakauser posted image

hja, mi2 sva leta 2006 kupla tale digi foto.....mah...od takrat kr sm sama slik nardila, vse ostalo je na kompjuterju...ma ene 4000 slik...sej veš...je treba vse mulčke pofotkat...k smo pa dobili Majkija...njega so pa sploh skoz vsi fotkal, otroci in jaz...tak d bo še zanimivo k bomo hotl tole vse razvituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
29.3.2011 16:27:24   
Čebel@
mi 3je smo se najedli,zrihtali in šli po Hano v vrtecuser posted image user posted image ...Hana in vzgojiteljici sta ga bili full veseliuser posted image ....pol smo šli pa v sport 2000 in kupili supergiceuser posted image user posted image ....samo sem razočarana,ker so imeli le 1 punčkaste,tko da nismo vzeli tistih roza,ampak ene svetlo modre z rumeno kljukicouser posted image .....mala čist ponosna na superge in starih sploh ni hotla več dat na nogico,tko da smo šli v novih že domovuser posted image user posted image .....Gal še vedno pančka v lupiniciuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
29.3.2011 16:35:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mi 3je smo se najedli,zrihtali in šli po Hano v vrtecuser posted image user posted image ...Hana in vzgojiteljici sta ga bili full veseliuser posted image ....pol smo šli pa v sport 2000 in kupili supergiceuser posted image user posted image ....samo sem razočarana,ker so imeli le 1 punčkaste,tko da nismo vzeli tistih roza,ampak ene svetlo modre z rumeno kljukicouser posted image .....mala čist ponosna na superge in starih sploh ni hotla več dat na nogico,tko da smo šli v novih že domovuser posted image user posted image .....Gal še vedno pančka v lupiniciuser posted image

vavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je lepo bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
29.3.2011 16:39:11   
Katjusa

Pozdravčke....
Katjuša -drži se!
Sunny-Čestitke!!!!!!

No da se malo razpišemuser posted image .....Datum za poroko sva prestavila na drugo leto,maja.....lokacije nama ljube so že itak zasedene,pa še kar nekaj velikih stroškov bo letos,tako da sem prav vesela,da sva se takole dogovorila,ker sedaj se začne sezona vsega in je tudi časa zelo malo...no,čeprav to ni glavni razloguser posted image Mi paše ta mesec pa naj bo še tako skomercializiranuser posted image .....
Srček moj mali uživa v vrtcu,smo se dogovorili,da bo še kar naprej od 8.h pa do 12.h ....potem doma odspi svoj zaslužen spanec in akcija dalje...niti malo ni pri miru,vsepovsod bi pomagala,vse bi sama naredila,ma v vse se vtakne,pa še dober ji gre in znajde se..user posted image pa še prava klepetulja po vrhu...čist po žensko,nimaš kejuser posted image
Ko pa pridejo tisti dnevi,se pa tudi samo po meni obeša,jokca in sitnari...tile tazadnji zobki,jo najbolj matrajo od vseh skupaj prej.....

Za domačo nalogo imajo v vrtcu,da prinesejo album....in sem tako vesela za tole nalogo,bom končno naredila oz.dokončala tale naš album,in ne bodo fotke samo na cd-juuser posted image sem že vse zreducirala,joj kako težko je odločit katera slika ja in katera neuser posted image ,danes jih neseva še razvit,jih razporediva,predebatirava..

tole so imel pri florjanu prejšni tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem imela tud problem albume ima 3 in to samo od 0 do 2 leta pol naprej pa nismo nič razvijaluser posted image user posted image user posted image tak da sem mu kr kao neko foto knjigico naredila in sem sprintala mal več k 100 slik in zvezala in je nesel v vrtec itak čist ponosenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak sem se tud odločila, da bom počasi začela mal slikice skupi dajat ker to ko bom dala razvijat bo 100 slik v šusu..... od benija sploh nimamo še ničuser posted image bomo mogle si zislt kak teden slik in bomo vse slike rihtaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
29.3.2011 16:42:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Pozdravčke....
Katjuša -drži se!
Sunny-Čestitke!!!!!!

tole so imel pri florjanu prejšni tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem imela tud problem albume ima 3 in to samo od 0 do 2 leta pol naprej pa nismo nič razvijaluser posted image user posted image user posted image tak da sem mu kr kao neko foto knjigico naredila in sem sprintala mal več k 100 slik in zvezala in je nesel v vrtec itak čist ponosenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak sem se tud odločila, da bom počasi začela mal slikice skupi dajat ker to ko bom dala razvijat bo 100 slik v šusu..... od benija sploh nimamo še ničuser posted image bomo mogle si zislt kak teden slik in bomo vse slike rihtaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem za,ker imam samo do 1. velike noči razviteuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
29.3.2011 16:42:44   
Katjusa

..Sjmm-Mojo tudi zdela že samo nahod,pa še precej moti jo.....

Katjuša-Joj....upam,da je res ok....drugače pa malo bolečine je prisotno...tudi mene je malo bolelo,ko nama je prvič uspelo sem spontano splavila,dvakrat so mi čistili,je bolelo...tudi ko je bilo že čisto....tudi srce boli.....razumem te....večkrat pomislim nate....drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
srček ful boli ampak na srečo imam svojega možeka in komaj čakam da pride da me mal pocarta... ja tole dvojno čiščenje pa ubija.... v petek sem misla to je to in sem se za vikend ful potolažla no in pol v ponedeljek k da bi ti rane na novo odpirali.....user posted image user posted image user posted image user posted image dons mi gre skos na jok..

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
29.3.2011 16:44:55   
simonakr
Dan! Evo mene oglašam se iz šihta! Telefonov neomejeno user posted image  No ampak sej bo!

Dons sva ble z malo že pri zdravniku, je zatlačila en košček pene v nos in je nism dobila vn ne z fiziološko ne z pinceto. Jo morm pohvalit je bila pri zdravniku čisto pridna in mirna, medtem ko se doma živalsko dere in otepa in brca user posted image . No zdravnik je pogledal, hvala bogu dobil ven in dal antibiotik - kapljice. Glede na smrad sodeč tisto ni bilo samo en dan noter. SVAŠTA! user posted image  No in potem je mala še kihnila in direkt na hlače zdravnika user posted image . V glavnem danes je pri nas pestro!

No šibam delat
papa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
29.3.2011 16:45:19   
Katjusa
Urša moj ima jutri popoldan šolo tak da ne more na nastop.... jst pa razmišljam zdej če me ne bo preveč matralo d abi šla po Florjana v dramlje in da vsaj njega vidim k tok lepo pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image po drugi strani pa delam krivico Benjaminu, sam zanjga je kr mal težje skrbet in mimogrede ga kej dvigneš..... no sej bom videla kak se bom jutri počutla.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
29.3.2011 16:47:19   
Čebel@
midva sva spet sama-sta drugedva šibala še na sončekuser posted image user posted image user posted image ...midva bova pa počasi jedlauser posted image

salt....boš imela pa več časa za priprave na porokouser posted image user posted image user posted image .....midva sva se 31. maja ženila in bilo je res zakon zarad vremenauser posted image user posted image user posted image

katjuša.......samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam.....a sta maledva še v Dramljah?

sjmm......koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Maja

urša.........lepo se imejta z Žigcem v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
29.3.2011 16:48:09   
Katjusa
sem uspela mal kosilčka nardit.... sem imela še mal pečenke v hladilniku pa sme kr omako za makarončke naredila in zraven bo motovilčekuser posted image user posted image user posted image user posted image sam sem mojga klicala pa sem mu kr povedala da kosilo sme skuhala pospravil bo pa on k komaj stojim.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
29.3.2011 16:50:51   
Katjusa
čebela ja z mamico smo se zmenli, da danes še ne grem po niju k ne morem.... tak da uživata v oskrbi pri dediju in babiki bojda kr kričita tak sta vesela.... dedi jima je spet nek nov pesek kupil za peskovnik in sta se cel dopoldan igrala v njem.....user posted image user posted image user posted image user posted image sej ju ful pogrešam sam vem da jima je v mojem stanju zdle boljše tam k pa tukaj k ju nebi mogla niti ven peljat tak pa uživata......

mal sem začela razmišljat da bi se selila nazaj v dramljeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
29.3.2011 19:00:25   
sjmm
živjo!

evo nas popoldne....smo pohamsali prej, jz sm na brzake posodo zrihtala, pol smo pa pičili na sončka z našim smrkavkom, zunaj je bil čist dobre volje, se mu pa vidi po učkah d ni glih čist ta prav

zdej mau povečerjajo, pa kako risanko, še Timija zrihtamo...pa bo čas za posteljo

sm mislila še mau likat, pa se mi dons pa res ne da, zdej grem še Saško mau nemščino sprašat, pol pa bo počasuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
29.3.2011 19:06:42   
sunny24
Evo spet mene...
Gaja je bla prej v vrtcu-ne vem, če sm že povedala, ampak sem jo vpisala v Cicibanove urice-1x na teden po 1 urco je v vrtecu. Danes so mogli otroci bit sami in naša puža ni niti malo nas pogrešala, full jih je pa jokalo...user posted image   J
st sem pa ta čas porovo rižoto skupi spacala, pa eno mega sadno kupo (banane, jagode, breskve, pa sok rdeče pomaranče)...Njam, komi čakam, da potem napademo skledo! user posted image

čebela, super za šolnčke od Hane! user posted image user posted image user posted image

katjusa, ja zdej te bo še malo bolelo v trebuhu oz bo bol tak čuden občutek (kot pri M recimo), pa krvavela boč cca 1 teden...Ma bo šlo mimo! Ti pa vrjamem, da je zoprno, kr so te 2x čistli... Zakaj bi se pa nazaj k tvojim selila??? user posted image

simonakr
, uf, dobro da ste to vn dobili...Glede kihca na hlače od dohtarja pa don't worry...Gaja je vsakega zdravnika, kjer smo bli prvič, polulala, tko da če se jst nism pogreznla v tla...user posted image user posted image user posted image  
No, enkrat si je pa Gajči koruzo v nos zatlačla, pa dobro da sm vidla, da neki čudno diha in sm ji storla pihat nos, pa z aspiratorjem sem ven vlekla...Po 10 minutah mi je pa le uspelo jo vn dobit!

razvijanje slik...Jst sem jih zadnjič dala neki čez 200 razvit, ampak so ratale tko obupne, da mi je kr slabo. Bom jih dala še 1x. Sem jih dala razvit v DM, pa niti 1 slika ni enake velikost, nekatere so razvite na 7x7 cm, ene kr panoramske...O 10x15 (kar sem tudi naročila) pa ne duha ne sluha...SEm bla tko jezna! Zdej vidim, zakaj se splača dat mal več dnarja pa daš slike razvit h enmu profiču kot pa eno sranje od DM!
Drugače ma pa Gaja 1 album do 1 leta, zdej tega do 2 leta morem uredit...Bo še dela! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
29.3.2011 19:45:14   
Katjusa
sunny hvala za info o bolečinah.... krvavim pa že ne večuser posted image tud v petek sem v soboti zjutraj imela še mal rjavega izcedja in pol do nedelje ponoči nič ko se je vlilo....
selila bi se k mojim zaradi mojih mulčkov k tam sta lahko skos zunaj pa sta vedno komu na očeh čeprav pol k je moj prišel sem mu povedala pa me je kr na realna tla spravu k mi je povedal kaj vse me pa motiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej zdej da se poštimam pa bomo tle garažo zrihtal da se bosta imala kje igrat.....

jst sem tud dajala včasih v DM razvijat pa sem bila vedno ful zadovolna, si mogoče kje zbrala napačno velikost slike? al pa imaš majhno velikost slik? preveri mal s kako resolucijo slikaš....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
29.3.2011 19:45:32   
Čebel@
simona.......o šit-dober da ste ven dobiliuser posted image .....moj bratranec si je frnikulo zabasal v nosuser posted image user posted image

katjuša.....kaj bluziš o selitvi?se ti meša?oprosti ker tko grdo pišem,ampak zapufana sta za SVOJ domek....glih uredili ste si,pa navadili....nehaj nooo!

sunny.....ne delaj luštov s sadno kupouser posted image user posted image ......fino da Gaja tko uživa v uricahuser posted image user posted image user posted image .......a septembra gre v vrtec ali še ostane doma?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
29.3.2011 20:07:48   
Urša08
čer

Imam ravno ene pet minutk da tamaledva pogledata risanko, potem pa zobki, pravljica in dežela sanjuser posted image

Midva z Žigom sva bila v vrtcu. Je bilo tako luštno, smo lepili rožice in metuljčke, pa malce se sladkali z dobrotami in sokcem. Otročki noreli po toboganu, mamice klepetale, malce plesali,... res enkratnouser posted image user posted image user posted image
Preberem vas zvečer ali pa zjutraj. Nekako se spravljam likat ampak se mi tok ne da. Bomo vidli.

eto šibam tamalima prebrat pravljico

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
29.3.2011 20:08:38   
sunny24
katjusa, ma z resolucijo slik je vse OK...Ker do zdej ko sem dala k enmu fotografu razvijat, je blo vse OK, to je bla pa katastrofa...Pa tudi izbrala sem vse 10x15, zato mi tudi ni jasno...
No sej boš vidla, krvavitev in izcedki se bojo pojavljali in šli...Glede na napor.

čebela, Gaja bo šla drugo leto septembra v vrtec...Ne bom jim še jasli plačevala, ker so drage ko user posted image !!! Bi dala več za jasli na mesec kot za najemnino za stanovanje...Sorry za lušte...user posted image user posted image user posted image

Zdej smo z madam popapcale večerjo-rižoto in sadje, zdej pa še urca in pol akcije, pol pa spat. Jst sem še 2 stroja cot obesla, ena runda v sušilcu...Mater sem pridna! user posted image user posted image user posted image
Po vrtecu sta šla Gaja in moj še malo s kolesom po Gorici, vlake gledat, pa vsa navdušena je, ko ji kak strojevodja popiska...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
29.3.2011 20:30:45   
tanci29
mulčka v posteljah, jest grem pa pred tv fuzbal gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?