|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
23.3.2011 7:21:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa si bolje? user posted image

sem ja, zrak in sonček pomagata. user posted image

Me veseli! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
23.3.2011 7:22:45   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Valentin se je danes spet tako hitro zbudil, da sem ga kar oblekla in peljala v vrtec. Glede na to, da sem sedaj že v službi, bom lahko šla prej domov (to sem sedaj na novo pridobila), ko bo še sonček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
23.3.2011 8:02:40   
trezika

Trezika, nekaj me zanima za nedeljo...kaj bomo v tistem velikem prostoru, kjer so vsa igrala ali v kakšni posebni sobi, ki jih imajo vzadaj?

ne, ne bomo tam ko so igrala...Maja je rekla, da je rezervirala eno posebej sobo...samo po moje pa kasneje vseeno lahko gremo tja...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
23.3.2011 8:10:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Trezika, nekaj me zanima za nedeljo...kaj bomo v tistem velikem prostoru, kjer so vsa igrala ali v kakšni posebni sobi, ki jih imajo vzadaj?

ne, ne bomo tam ko so igrala...Maja je rekla, da je rezervirala eno posebej sobo...samo po moje pa kasneje vseeno lahko gremo tja...

torej načeloma smo pri igralih, pa kasneje v sobi? Ker jaz vem, da bom samo skakala za Valentinom, ker njemu tiste žogice tam več niso dovolj....zato sprašujem...meni bi osebno pasalo, da smo v posebej sobi...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
23.3.2011 8:15:20   
Najaa
Dober dan.
Zbudili smo se v nov PIKČAST dan!user posted image Tija jih je dobila, vodene koze! Ja, vesela sem, da se rešimo tega. Sem jo misla oblečt za v vrtec, pa gledam in gledam kaj so te pike in ja, vedno več jih je. user posted image Tak da veselica doma se nadaljuje z obema puncama, jutri pa ima Nika P kontrolo in se bo šla še Tija pokazat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
23.3.2011 8:17:20   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image za vodene koze. Pa ste jih le dočakali! Koliko časa je sedaj minilo od Nikinega začetka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
23.3.2011 8:23:38   
Najaa
Točno 2 tedna. user posted image Upam sam, da Tija ne bo imela tak hude oblike.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
23.3.2011 8:31:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Točno 2 tedna. user posted image Upam sam, da Tija ne bo imela tak hude oblike.

Aha. user posted image user posted image user posted image , da ne bo ta huda.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
23.3.2011 9:07:11   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Najaa mislila sem finančno glede oblačil in obutve za dve, ker meni je že pri eni slabo, no, saj drugo leto bo pa za dva potrebno...
user posted image user posted image user posted image  super za kozice in user posted image user posted image user posted image  da bodo v čim lažji obliki!  Kaka faca si mi, da se veseliš tega, hahah... saj razumem, ampak mi je vseeno smešno!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
23.3.2011 9:08:20   
Tulipan12
Kokica toliko si dobila zaradi napredovanja al si imela kak poskok v letih delovne dobe? Frajerka, ni kaj!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
23.3.2011 9:10:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica toliko si dobila zaradi napredovanja al si imela kak poskok v letih delovne dobe? Frajerka, ni kaj!!user posted image

Ja! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
23.3.2011 9:30:23   
trezika

torej načeloma smo pri igralih, pa kasneje v sobi? Ker jaz vem, da bom samo skakala za Valentinom, ker njemu tiste žogice tam več niso dovolj....zato sprašujem...meni bi osebno pasalo, da smo v posebej sobi...user posted image

ne, ne, saj smo v posebej sobi ker drugače bi tako vse samo okol letale user posted image če pa bi imela kasneje katera kakšno ekstra željo, pa bi lahko šli tudi na igrala...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
23.3.2011 9:31:21   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ja! user posted image

kul  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
23.3.2011 9:32:20   
trezika
jaz pa sn bla zdaj na eni taki fajn rekreaciji...je ful pasalo.... zdaj pa pod tuš, potem pa za knjige... 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
23.3.2011 9:38:18   
PERSIDA
Kokica ti si hujše kot predsednik kaj dopusta mašuser posted image .Da sem ti fauš dopusta itak ne rabim razlagat neuser posted image

Sem ti hotela že nekaj povedat ,pa ti bom zdaj .Dosegla si res velik cilj v svoji karieri sedaj ,pa mislim ,da je čas za novega člana in počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo resno mislimuser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
23.3.2011 9:39:40   
PERSIDA
Ja pa še lep dan želim vsem .Mene čaka glancanje tak da moram šibat.Moram se držat urnika ,no danes že zamujam 40minut user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
23.3.2011 9:41:34   
KOKICA32

ne, ne, saj smo v posebej sobi ker drugače bi tako vse samo okol letale user posted image če pa bi imela kasneje katera kakšno ekstra željo, pa bi lahko šli tudi na igrala...

Aja, te pa super...in v tej sobi so tudi kaka igrala verjetno, ne? Da se malo zamotijo!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
23.3.2011 9:41:57   
KOKICA32

jaz pa sn bla zdaj na eni taki fajn rekreaciji...je ful pasalo.... zdaj pa pod tuš, potem pa za knjige... 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sestra?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
23.3.2011 9:42:32   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica ti si hujše kot predsednik kaj dopusta mašuser posted image .Da sem ti fauš dopusta itak ne rabim razlagat neuser posted image

Sem ti hotela že nekaj povedat ,pa ti bom zdaj .Dosegla si res velik cilj v svoji karieri sedaj ,pa mislim ,da je čas za novega člana in počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo resno mislimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
23.3.2011 9:42:57   
KOKICA32

Ja pa še lep dan želim vsem .Mene čaka glancanje tak da moram šibat.Moram se držat urnika ,no danes že zamujam 40minut user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
23.3.2011 10:44:51   
trezika

Kako sestra?

veeeeeeeliiiiiiiiiiiko bolje user posted image user posted image
zadnjič je mami do konca dekl dvignila, pa ji je cote spakirala v kufer in ga pred vrata postavla...pa je mala videla, da mati resno misli...sta meli potem en dooooolg pogovor, pa veliko joka in solz je blo vmes, je mati zvedela kar ene par stvari, o katerih se ji ni sanjalo... pa je obljubila, da se bo spravila v red... sobo si je že zglancala tako da se baje sveti, šla je k frizerju po novo frizuro, pa laufat je začela (od vsega alkohola in bogsigavedi česa še se je namreč grdo zredila)...  tako da mislim da bo počasi...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
23.3.2011 10:45:24   
trezika

se strinjam user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
23.3.2011 10:55:32   
KOKICA32

Kako sestra?

zadnjič je mami do konca dekl dvignila, pa ji je cote spakirala v kufer in ga pred vrata postavla...pa je mala videla, da mati resno misli...sta meli potem en dooooolg pogovor, pa veliko joka in solz je blo vmes, je mati zvedela kar ene par stvari, o katerih se ji ni sanjalo... pa je obljubila, da se bo spravila v red... sobo si je že zglancala tako da se baje sveti, šla je k frizerju po novo frizuro, pa laufat je začela (od vsega alkohola in bogsigavedi česa še se je namreč grdo zredila)...  tako da mislim da bo počasi...

Uuuu, to je res čudovita novica!!!! Držim pesti še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
23.3.2011 10:56:18   
KOKICA32

se strinjam user posted image

Trezika, ti pa kuj tiho bodi. Ti si tudi na vrsti, takoj po tem izpitu!!!! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
23.3.2011 11:03:14   
trezika

Kako sestra?

Uuuu, to je res čudovita novica!!!! Držim pesti še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...jaz tudi močno upam, da je res prišla h pameti user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.