|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
21.3.2011 13:53:41   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

http://baby-boom.si/

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_yquattro/53/potovalni_paket_yquattro_zelen/

upam, da je pripelo link. Tale barva mi je full všeč, pa še velik stvari dobiš zdraven, cena se mi zdi pa ugodna. Samo sedaj čakam, da vidim, kako se obnese- no čakam kake komentarje po netu.user posted image

joj tale je tudi meni všeč (zeleni trikolesnik) heheh samo me zanima kak dolgo bojo meli to akcijo...user posted image user posted image user posted image user posted image ker zdaj ga še ne mislim kupit...se mi zdi malo prehitro ali user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
21.3.2011 14:11:09   
strelkica
Živjo user posted image !
na hitro sem vas preletela, ste kar na čvekale v treh dneh, pridne user posted image . Mi pa smo bili včeraj na morju, smo šli pogledat kako je s prikolo, pa je tako burja pihala, da ni za povedat, tako lepo bi bilo toplo, če ne bi pihalo...še dobro da sem imela dežno prevleko za voziček sabo, da sem malemu dala gor na voziček, če ne, ne bi mogla bit z njim zunaj...
AS sem tudi jaz kupila rabljenega preko bolhe sem dala zanj 30€, kupila pa sem ga zato, ker so otroci že tako veliki, da vam povem , da jih je bilo tako lepo gledat kakšne okice so naredili ko sem jim dala za poslušat srček, pa tudi jaz ga poslušam ampak ne zaradi kakšne kontrole, ampak zaradi užitka, lepo je slišat kako bije srček...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
21.3.2011 14:17:33   
*tedy*
Je pa 1% in ne 10% možnosti za splav. Ni dobro da se sama voziš,ker plodovnica se mora obnovit in takrat ni dobro da se preveč naprezaš. Sploh pa vožnja ima kar nekaj lahko hitrih gibov in mislim da ni pametno. Čudno da ti niso prej povedali kakšen je postopek. Vem da sem bila jest tam do 13 in še kosilo sem dobila. Dej pokliči v porodnišnico in točno vprašaj koliko časa si tam in glede vožnje.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
21.3.2011 14:22:14   
*tedy*
jejhata naj te ne bo strah. Skoz gledaš na monitorju kaj dela in mal čuden filing je samo na začetku. Ima zraven UZ in skoz lahko gledaš kaj dela in tud pikico skoz vidiš . Kar pogumnouser posted image user posted image

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
21.3.2011 14:51:13   
Jessy82
Pozdravljene souser posted image !

Danes pa komaj čakam, da grem iz službe, še 15 min user posted image . Zeloooo dolg dan se mi zdi, vam tudi?

Moje počutje je OK, sem v pričakovanju naslednjega pregleda user posted image . Sem pa mogla prejšnji teden kupit nosečniške kavbojke, ker me stare preveč tiščijo.

Aha, pa brce, kako to občutite? Men se včasih zdi, da mam kakšne mehurčke po trebuhu, tak ... hecen občutek. A je to to? Sem v 17. tednu.

Meni so pa zdej vsi vozički všeč user posted image . Se bova mogla enkrat odpravit mal po trgovinah, da map "sprobava", ampak ne prej majem, je še prezgodaj.

Že kaj o imenih razmišljate? Mi2 še ne preveč resno, malo že user posted image

LP

(odgovor članu Ajda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
21.3.2011 15:13:33   
Krysia
Pozdravljene, punce.

Voziček: imamo jane slalom pro in z njim zelo dobre izkušnje. Kupili smo rabljenega, dokupili košaro, čez celo zimo je bil v košari, potem pa v športnem delu. Je pa res, da precej prostora zavzame ... ko sem imela cliota, smo glih voziček v prtljažnik spravli user posted image No, avto smo zamenjal, tko da zdej s tem ni problemov ...

Drugače sem bila pa danes na pregledu - slišali srček, vse bp, naslednji pregled 4.5. (morfologija). Ginekologinja mi je rekla, da so moje pikice očitno alergija na nekaj in naj vzamem flonidan ali claritin ... in naj poskušam ugotovit, na kaj bi lahk bila alergična ... ja, o tem že skoz razmišljam in mi nič ne pride na misel ... mogoče na dijake, ki nič ne znajo user posted image Vseeeno grem jutri še k osebni zdravnici, da vidim, kaj ona pravi ...

Teni RR, in kako je bilo pri infektologu? Malo bolj natančno poročilo, prosim ....

Jessy82, ime imava načeloma izbrano že iz prve nosečnosti, ampak naj zaenkrat ostane skrivnost ... Drugače sva pa pri prvem resneje začela debatirat o imenih tam v enem 6, 7 mesecu ... imaš še časa, brez skrbi ... user posted image

Nič, grem še mal po netu pobrskat, preden naš zakajček pride domov ...

< Sporočilo je popravil Krysia -- 21.3.2011 15:15:00 >

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
21.3.2011 15:21:17   
mamicabiba
Pozdrav vsem septembrkam!

Se javlja še ena.... Če lahkouser posted image

Da za začetek povem malo več o sebi; stara sem 31, moja druga nosečnost, doma že imam enega fantka, ki bo avgusta star tri leta. Rok imam pa 1. 9., tako da bom na koncu mogoče med avgustovkamiuser posted image  Ampak klepetala pa bi z vamiuser posted image  Prihajam pa iz okolice Maribora...

Za mano je že NS in dva pregleda pri moji G; menda dobimo še enega fantka, ni pa še 100%.... Ma mi je popolnoma vseeno, samo da bo z dojenčkom vse ok...

Drugače počutje super, nisem imela nobenih slabosti, je pa druga nosečnost popolnoma drugačna od prve, ko sem samo jedla, spala, počivala, no, pa šla v službo.... Tokrat pa ni časa za počitek in čez dan kar gre, ker sem itak nonstop v pogonu, ko pa se zvečer enkrat vsedem, pa je konecuser posted image  Tudi sama nosečnost mi dosti hitreje mineva.....

Trebušček se že malo pozna, moje hlače počasi pokajo po šivih in bo treba nabaviti kaj bolj komot. V prvi nosečnosti sem imela sposojenih par hlač, ki sem nih vrnila, tako da sem bolj kot ne brezuser posted image  JE pa fajn čez poletje imeti velik trebuh, sem v prvi nosečnosti največ nosila oblekice, pa kakšne tunike....

Toliko za prvič, se beremo....

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
21.3.2011 15:22:12   
vintage
Pozdravljene punce:)

Imam eno vprašanje za vas. Zanima me, če katera tudi tako intenzivno občuti
krče? Če so ti krči v predelu obeh jajčnikov (seveda niso konstantni, to je taka bolečina da
moti ne pa da bi ful bolela ). Ali je morda to kakšno vnetje, ali se maternica preprosto širi?
Kaj menite? Sem pa v 16t.

papa

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
21.3.2011 15:28:15   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy82

Pozdravljene souser posted image !

Danes pa komaj čakam, da grem iz službe, še 15 min user posted image . Zeloooo dolg dan se mi zdi, vam tudi?

Moje počutje je OK, sem v pričakovanju naslednjega pregleda user posted image . Sem pa mogla prejšnji teden kupit nosečniške kavbojke, ker me stare preveč tiščijo.

Aha, pa brce, kako to občutite? Men se včasih zdi, da mam kakšne mehurčke po trebuhu, tak ... hecen občutek. A je to to? Sem v 17. tednu.

Meni so pa zdej vsi vozički všeč user posted image . Se bova mogla enkrat odpravit mal po trgovinah, da map "sprobava", ampak ne prej majem, je še prezgodaj.

Že kaj o imenih razmišljate? Mi2 še ne preveč resno, malo že user posted image

LP

To bo to. user posted image

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
21.3.2011 15:35:35   
modrimedo
krči ,raztezanje ,bolečine ...normalno ;)
jaz jih poznam kar nekaj ki jim je plod po amnio odmru oz jim je otekla voda ...je pa res da se gibljem v takih krogih da take žalostne zgodbe prej vidim ...
jaz na amnio ne bom šla ..meni je riziko  prevelik

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
21.3.2011 16:09:21   
2.2.
krče so pri meni še vedno na muč user posted image . bom pa tudi povedala zdaj na ns.

imam pa še eno vpr. (mi je kar čudno da skoz nekaj fehtam....1. nosečnost je bila čist drugačna in ni bilo teh problemov...) gledeodtekanja plodovnice; včasih imam občutek da mi kao odteka. in sicer tako zgleda grem na wc lulat in ko se mehur izprazne-vsaj mislim da se vstanem in da se obrišem mi potem včasih še malo poteče vode....nevem a li bi to bila plodovnica, se mi zdi da bi bilo to malo prerano, sicer pa verjetno g na pregledu to vse prekontrolirauser posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
21.3.2011 16:09:48   
issa
dobrodošla mamicabiba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak kot je napisala modrimedo, to je normalno..jih imam jaz tudi občasno...

Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.3.2011 16:14:55   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

krče so pri meni še vedno na muč user posted image . bom pa tudi povedala zdaj na ns.

imam pa še eno vpr. (mi je kar čudno da skoz nekaj fehtam....1. nosečnost je bila čist drugačna in ni bilo teh problemov...) gledeodtekanja plodovnice; včasih imam občutek da mi kao odteka. in sicer tako zgleda grem na wc lulat in ko se mehur izprazne-vsaj mislim da se vstanem in da se obrišem mi potem včasih še malo poteče vode....nevem a li bi to bila plodovnica, se mi zdi da bi bilo to malo prerano, sicer pa verjetno g na pregledu to vse prekontrolirauser posted image
no to je pri meni normalno (ali je povecan voden izcedek ali in najvrjetneje  pa je  urin ..)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.3.2011 16:19:56   
2.2.
upamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
21.3.2011 16:21:18   
Teni_
Nič ni kaj za razlagat glede infektologa. Sem čakala bolj dolgo na izpis izvida kot pa bila noter. Tam sem bila, da mi je povedal, da so že dobro poskrbeli za mene, tako kot morajo. Torej tablete, AC in tako naprej. Nič novega. V 2 minutah sem bila konec. 

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.3.2011 16:24:28   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 23.03., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 76
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.3.2011 17:14:16   
strelkica
Eni mamici iz vrtca je po AC redno odtekala plodovnica, stalno je bila v porodnišnici, morala je strogo mirovati, ampak kako češ pri leto in pol stari hčerkici, tako da jaz sploh ne razmišljam o teh pregledih...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.3.2011 17:28:36   
panja
Po dolgem času se spet javljam. Za mano je še en pregled. Vse naj bi bilo ok. Z UZ je samo pogledala in pomerila, če se velikost otročka ujema z dobo nosečnosti 16 t in pravi, da je vse ok.
Naslednji pregled bo že morfologija in sicer 20.4.2011. Se že  veselim ;)

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.3.2011 18:17:16   
pomarančika
Pigy ... zdej sm se pa čist zalubla v ta voziček sam v sivo zeleni barvi na 3 kolesa da ne vem če ne bo to moj vozek user posted image    hvala ti za link user posted image   http://baby-boom.si/

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.3.2011 19:03:27   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

Pigy ... zdej sm se pa čist zalubla v ta voziček sam v sivo zeleni barvi na 3 kolesa da ne vem če ne bo to moj vozek user posted image    hvala ti za link user posted image   http://baby-boom.si/

Tudi moja znanka ima baby boom voziček na 3 kolesa in sem tudi jaz govorila, da ga bi imela... Zdaj sem ga pa že nekajkrat peljala in sem ugotovila, da sploh ni stabilen in ga verjetno ne bom kupila.

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.3.2011 19:28:48   
jaznoseca
Dober večeruser posted image .

Vidim, da klepetate okol vozičkov... Tud meni je ta na slikci všeč in me je ful presenetila cena - ful je nizka.... No, mi imamo maxi cosi muro - 4kolesnik in sem fuuul zadovoljna. Ne bom menjavala in če bi kupila še 1x, bi izbrala enako. Edina pomanjkljivost zame je to, da nima ročne zavore user posted image . Drugače je pa terenc in ni mestni vozek, ker smo pač bolj terenski, zloži se pa lepo na izi. zasede pa seveda več kot marela voziček. Razmišljam, da bi kupila le trdo košaro, ker pri prvem smo imeli mehko, je bil le poletni otrok in smo že pri 2,5 mesecih uporabljali le špotrtni del.

zibelka mi jo imamo še od prej. Smo pa tako zibelki kot otroško posteljico dobili od sodelavke, jo lepo prebarvali in seveda kupili nove jogije in ostalo. Jaz jo imam zato, ker mi bebica čez dan spi v dnevni, spalnice so pa zgoraj in ne želim, da bi se pri spanju navadila na strogo temo in tišino. Dejansko pa je naš prvorojenec sploh prespal vso noč, ko smo mu kupili veliki jogi in ga položili na tla. Posteljice mu niso všeč user posted image user posted image user posted image .

krči jih ima jaz tud in me kar malce plašijo.... pa menda je običajno.

odtekanje plodovnice se včasih kar zamislim kako smo prestrašene - tudi jaz sem že imela črne misliuser posted image . Mislim pa, da to ni to. Verjetno so tud občutki "tam spodaj" drugačni, ko se vse širi in premika...

Dobrodošle nove!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.3.2011 19:31:24   
jaznoseca
Aja pa še to: kdaj ste naročene na morfologijo. Jaz imam naslednji pregled, ko bom 18 t in 4 dni. Če me na naslednjega naroči čez 4 tedne, pa še prazniki so vmes, bom prepozna za morfo... Vidim pa, da je menda Krysia napisala, da jo ima že 4.5.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.3.2011 19:36:24   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Aja pa še to: kdaj ste naročene na morfologijo. Jaz imam naslednji pregled, ko bom 18 t in 4 dni. Če me na naslednjega naroči čez 4 tedne, pa še prazniki so vmes, bom prepozna za morfo... Vidim pa, da je menda Krysia napisala, da jo ima že 4.5.

Jaz imam morfologijo 12.04 - ko bom v 21. tednu.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.3.2011 19:59:48   
lorelei82
Zdravo, zdravo

Jaz tud komaj čakam pregled v sredo...je res škoda da nam ne nudijo več pregledovuser posted image .

Za mano pa je drugače tak butast dan; se mi zdi da mi gre vse narobe...pol pa še iščem neke cote pa nič. Nujno rabim nekaj elegantnega pa da me ne tišči, pa imajo samo neke hipi cote-vsaj v MB. Sem se danes razpizdla (celo zjokala v kabini, ko sem hotela na lep način poudarit buščeka)pa grem jutri raje v Avstrijo. Pa kaj res nimajo nikjer nekih lepih nosečniških oblačil ko vsaj približno izgledaš lepo.user posted image
Res prosim za kakšen predlog ker grem v četrtek v Švico na en veliki poslovni sejem...pa še neke nove poslovne partnerje imamo na seznamu, ko so naju oni povabli...jaz bom pa pol pred njimi ko neka lolika v teh čudnih cotah... HELP

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.3.2011 20:02:48   
Teni_
Jaz grem jutri gledat v Kika, če imajo kakšne lepe tunike ali majice. Za sebe ponavadi tam najdem kaj lepega. Bomo videli če ne pa greva mi2 tudi potem enkrat v Avstrijo.

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?