Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 7:40:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Jutro....... SONČEK JE...... Mi smo včeraj praznovali...je mela moja riba Rd... sem mu naredila torto na kateri so bili joški.... kok je blo smeha.... je bil fulll presenečen ker ni pričakoval.... tanci... probaj ji dati gosti sok za pit... pa tale tvoj dec je res ena slika... kolumbo.... tale razvajjanja daj vsak dan copy-paste!!!! pa moški ne bi bili moški, če ne bi komplicirali...na koncu pa vedno rečejjo da oni ne komplicirajo..sploh!! Moj, odkar je doma, visi na računalniku in vsakič nekaj ne dela... ... vsakič nekaj pokvari, potem pa so otroc krivi... ko mu pa kej rečem je pa ogenj u bajti... ah brezveze... Skratka lepo se imejte in izkoristite sonček!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 7:42:18
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro... Tarja vžgala jutranji turbo ob 6.....Tisa pa pol urce kasneje....danes gres za zajtrk.... Tanci....jst čevljev ne kupujem sama, ker ma TIsa tko šširoko nogo, pa visok nart....pa moram probat..... danes ne vem ,kaj gomo ....Tarja vedno bolj kašlja....kar mi ni všeč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 8:24:28
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Včeraj bil en tako lep dan, smo bili pri mojih na razvajanju. Vmes sva pa z mami še mal po trgovinah skočile in sem mal nova, kavbojke, kopalke in par majčk . Sta mojedva častila kopalke in majčke . Nejc je pri njima ostal in gredo danes v Celje. Mi smo šli pa zvečer domov. Sedaj bom mogla pa mal turbo vklopit in pospravt, pa prat,... Petrušk in Kolumbo jaz pred sredo ne morem ker mam Žiga še doma. čebela iiiii je pa res micen vaš princ od Hane reakcija je pa pričakovana in bo kmalu ok bosta videla Ajvy upam da ne bo s kašljem kaj hujšega medve z Evo se že 14 dni bojujeva s tem kašljem, ga mam že poln kufer in hočem samo zdravje. ostalo potem preberem in pokomentiram ko bo Žigec spal. Sedaj pa turbo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 8:45:22
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro... jst pr zajtrku in rr....oči in eva še spita... goveji zrezki za južno se že kuhajo, kavica kuhana.....zj pa sam še počakam da se zbudita in pičimo nekam na sončka..... lepo nedeljo vam želim, ko pogledam skozi okno pa niti najmanj ne dvomim, da jo boste imele
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 8:48:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej bejbe... kje ste čvekice...a bo kakšna debatca padla... no pri nas os vsi ležečki... hana bruhala samo enkrat danes...pa zelo slabo pije ..je pa itak nič že odkar smo šli u avstralijo, je že čist suhcana... mož ma še probleme z ušesi na enega sploh nč ne sliši..je šel učer k doktarci pa mu je dala dve stvari in je vse pomešal tko da sem dones klicala za obnovo ...pa je bil en drug sploh ne njegova..ja kaj češ deci so res še huj k otroc... drgač smo pa pucal in pospravljal in mal papcal to je blo vse kar smo počel pa viktorje sem gledala....kera beda... hej....dj ji vsaj kakšen čips alpa bobipalčke za pojest....jst evi vedno une pombar medvedke dam, da nadomestiva sol, k jim manjka ko dehidrirajo.....upam, da ti je take "packarije" sol je res ful pomembna......pa ne vem...kakšen sladek kompot jabolčni...misliš da nebi popila...pri nas to vedno pali kadar mal mal pije
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2011 10:21:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 11:32:48
|
|
|
|
petrušk_
|
hej kolumbo....vidm da s res ultra turbo k se ne javljaš na gsm kakšno je vreme na vašem koncu....gremo na zbilje kofetkat....upam, da mate sončka pa nič vetrčka.....dj pliz sporoč.... če ma kera željo naj se nam pridruži....Urša...birdy...anyone???mi štartamo od doma okrog 12h, mogoč kako minutko čez.....pokličte če bo kera kje tam okrog lutala.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 11:42:54
|
|
|
|
Čebel@
|
šla glihkar spat, spi že od 9.00 in bo kmalu lahkotaaa, dal prat cunje full imamo lepo vreme,ampak nenormalno piha...ati in Hana bosta šla vseeno na en sprehod....kosilo kuha tašča-pire in piščanec.....so revici vse zgorne zobe populili in je čist nesrečna.....ah ja,tko pač je naj povem,da je bil full priden ko sem bila v P:lepo sta se s Hano rihtala,vse je pospravil in pomil,na balkonu visijo 3je modri baloni in gor piše Gal,pa po celem stopnišču vse do zibke so bili baloni po tleh,v kuhinji pa 3 rdeče vrtnice malo vodoravno-mali se itak že oglaša lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 13:04:18
|
|
|
|
Katjusa
|
dan... sem prišla gledat kaj se kej dogaja:) predvsem pri čebeli k imajo novega člana pa vidim da uživajo in da je Hana navdušena nad bratcem IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ šla glihkar spat, spi že od 9.00 in bo kmalu lahkotaaa, dal prat cunje full imamo lepo vreme,ampak nenormalno piha...ati in Hana bosta šla vseeno na en sprehod....kosilo kuha tašča-pire in piščanec.....so revici vse zgorne zobe populili in je čist nesrečna.....ah ja,tko pač je naj povem,da je bil full priden ko sem bila v P:lepo sta se s Hano rihtala,vse je pospravil in pomil,na balkonu visijo 3je modri baloni in gor piše Gal,pa po celem stopnišču vse do zibke so bili baloni po tleh,v kuhinji pa 3 rdeče vrtnice malo vodoravno-mali se itak že oglaša lepo nedeljo vam želim bravo kako lepo od njega lepo nedeljo vsem skupaj in uživajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 13:49:07
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo mene...te dni sm k hišni zmaj...skoz sam tulim kaj je treba še postorit...mislm d rabm en mini dopustek al pa vsaj en popoldne stran od vsega , po ta velkem še od vseh sem mau razdelila zju3 kaj bo kdo poštimau na brzake, da vsem ostane še mau frej cajta za kak sprehodek, izletek...pa so vsi neki vn padli kva ...sej je nedelja...no, zame jo pa ni nikol...pa so mogl kr si vzet 15 minut pa postle poštimat in mi pomagat ta speglane cote pospravt moj se je neki s plesnijo ubadal...je smrdel po stanvanju k 100 ...pa sem se lahk spet mau prtožvala..sploh ne vem kva mi je ...nč mi ni prov pol so se skidal mau na luft, jz pa še mau med cote, pa spet sem en pecivček spekla kosilo bo pa bol na brzake....zelenjavna rižotka, moj bo pa pohan sirček nardil, pa solatka popoldan pa upam, da nam uspe kej bol v izi zdej morva z Mihcem še plakat o Kitarah skončat...sam še nalepiva in bo, pa še mau ponovi besedilo....no, sej sm bla tud zaradi tega besna, ker sm jim zabičala, da mora biti petek in sobota za šolsko delo, v nedeljo se sam še kej ponovi...k da me je kdo upošteval...tko so si prislužili kazen in dons zvečer ni tv-ja...to bo luksus d bova imela z mojim dnevno zade po 9 zvečer
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 13:52:55
|
|
|
|
sjmm
|
urša...super za razvajanje!!!! onasis..čestitke tvojmu ribonu!!!! kolumbo...lepo, da vas mau razvajajo in upam, da Šime kmau navrati!!! petrušk...en koš zdravja in lep dan po sončku želim!!! čebelcv...iiii, kok je bil pa tvoj priden!!!! no, se je pa izkazal, ni kej!!! super slišat d je Hanči lepo sprejela malega!!! veliko počitka in crkljanja želim, pa komi čakam na slikco vašega prinčka!!! katjuša...pozdravčke v vaše konce!!! upam, da ste zdravi!!!! no, tko...grem servirat kosilček, da ostane še kej popoldneva za mau potepanja po sončku, sam piha pa res zelo, upam, da bo kej bolje!!! lep preostanek nedelje vsem skupaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 15:26:47
|
|
|
|
Čebel@
|
2 člana sta šla na sonček-samo tooook piha ....najmlajši pančka....mami gre pa tudi počivat-je treba iskoristit tišino katjuša....hvala ker misliš name .....si dobila slikico? sjmm.....a te luna matra? ....upam,da te začnejo malo ubogati,da ne boš prehitro siva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 16:17:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 2 člana sta šla na sonček-samo tooook piha ....najmlajši pančka....mami gre pa tudi počivat-je treba iskoristit tišino katjuša....hvala ker misliš name .....si dobila slikico? sjmm.....a te luna matra? ....upam,da te začnejo malo ubogati,da ne boš prehitro siva jz bi tud slikco
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 16:29:48
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm joj te čist razumem jst imam sam 2 pa dela nikoli ne zmanjka sploh zdej k sem v službi nimam nič časa zase... če si ob vikendih privoščim kako uro več spanja pa pol komaj zlavfam vse poštimat...... čebela seveda sem dobila slikico sej sem odgovorila na mms:) sam verjetno ga je tvoj dobil k sme kr nazaj na isto številko poslala..... luštnega princa imate in sploh ne zgleda tak drobižek kot naj bi po merah bil.... jst bi ga kr mal požulkala in polupčkala..... mi smo bli pa sedaj vsi 4je mal zunaj sta se tamala 2 mal s kolesi vozla pa se gugala in z avti igrala...z mojmu sva pa nardila mal plana k druig teden začnemo garažo rihtat.... sva se odločila da do takrat k bomo imel mal več denarja bodo not taka mala igrala s trampolinom in toboganom...(ze enkrat ne bomo zunaj delali k pač mi ni cilj da bi okoliški otroci vse uničli... če se vrtec boji za svoja igrala in jih zaklepa zakaj bi potem jst mogla okoliškim otrokom dajat.... tak da bomo zrihtal da bo za naša 2 itak k greš dol odpreš vrata na stržaj ins e lahko fino igrata pa še senčka bo kar bo poleti zelo prav prišlo.... sem se že z dedijem zmenla, da nam bo dal trampolin, ki ga je kupil.... Prejšni teden k je bil benjamin tam ha je postavil v dnevni pa je velik nekje 260cm in je bila dnevna čist polna babiki se je skoraj zmešalo tamala sta bila pa čist nora in sem se zmenla k ga itak nimajo kam dat če ga dajo pa zunaj bo pa uničen od vremenskih vplivov in ker naša 2 pač nista veliko tam ga sploh nebi dosti koristila tak da še dober da imamo garažo in da mi je uspelo možeka naštimat..... drug teden si bom pa kupla motor... zgleda nekaj takega k na spodnji sliki je pa 125 kubičen in ima ga moj sodelavec tak da ga bom dobila po pametni ceni in še na obroke mi ga bo dal:) siver sem imela željo kupit takega 400 kubičnega sam si ga še nekaj časa ne bom mogla privoščit tak da za do službe bo ta čist super... sem se v petek že probala peljat in mi je blo všeč čeprav čudno k sme se prvič peljala s skuterjem in mi je manjkala sklopka in brzine:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 16:35:07
|
|
|
|
sjmm
|
zdej pa še ena za mojga ...te dni je namreč 18 let odkar sva šla na prvi zmenek...vau sva že polnoletna ...and in this crazy life, and through these crazy times it´s you, it`s you, you make me sing you`re every line, you`re every word, you`re everything you`re a carousel, youe a wishing well and you light me up, when you ring my bell you`re a mystery, you`re from outer space you`re every minute of my everyday and I can`t belive that you`re my man and I get to kiss you baby just because I can whatever comes our way, ah we`ll see it through and you know that`s what our love can do
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 16:40:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm zdej pa še ena za mojga ...te dni je namreč 18 let odkar sva šla na prvi zmenek...vau sva že polnoletna ...and in this crazy life, and through these crazy times it´s you, it`s you, you make me sing you`re every line, you`re every word, you`re everything you`re a carousel, youe a wishing well and you light me up, when you ring my bell you`re a mystery, you`re from outer space you`re every minute of my everyday and I can`t belive that you`re my man and I get to kiss you baby just because I can whatever comes our way, ah we`ll see it through and you know that`s what our love can do iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 18:27:15
|
|
|
|
brkn83
|
DAN. Mi smo bili dopoldan in popoldan na sončku - smo mal pospravljali okoli hiše, pa kak grmček presadili............ pa mal na vrt pogledali kako solatka raste.., pa plane naredili kako bomo še vrt uredili..........aja pa seveda prvi regrat smo nabrali............v glavnem mirna nedelja. Aja zjutraj smo bili v postelji do pol destih,.............. nik je lepo gledal risanke........tk da smo malo dlje poležavali. Tega že kr nekaj časa ni bilo in je prav pasalo. Zdej pa se nik z logotim igra, mami pa ima mal časa za rr.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 18:30:02
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - sem vesela, da sta se tvoja dva lepo poštimala in super da je gal priden. A boste dali Hano zdej v vrtec ali bo doma??? kolumbo - super, da se boste danes tudi mal razvajali, ti si kr prvošči, tako je treba. katjuša - lepo te je brati.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 18:32:30
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - vidim, da si bla spet full pridna . Od kod ti toliko energije????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 21:35:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sjmm - vidim, da si bla spet full pridna . Od kod ti toliko energije???? o, sej ni blo nč posebnega...sm bla mau tečna..pa je blo več adrenalina ..pa je vse kr po luft letel drgač pa ...ta prava se oglaša
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 21:40:15
|
|
|
|
sjmm
|
no, pa je večer....mulčki že skoraj vsi v svetu sanj ..je zgleda kr pomagal k sm bla mau bol huda dons drgač pa smo popoldne bli kr noter...je pihal k 100 ...čez šipo pa je blo lepo...pa smo gledal vse mogoče kuharske oddaje...tak d smo bli vsi lepo lačni za večerjo in je blo treba kej dobrega skomponirat....pa smo užgali eno makarončkovo solatko...je blo kr lušno, pol smo pa en Človek ne jezi se odšpilal...sam Maj se je skoz neki jezil...ga figurce niso ubogale zdej pa me čaka frej kopalnica...juhuhu...se grem mau razvajat, pol pa upam, da mau stiskat...bomo vidl, če nama bo majči dovolil, ker včeri zvečer se je v 2 urah 10x zbudil no, pa lep večer!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.3.2011 21:41:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 DAN. Mi smo bili dopoldan in popoldan na sončku - smo mal pospravljali okoli hiše, pa kak grmček presadili............ pa mal na vrt pogledali kako solatka raste.., pa plane naredili kako bomo še vrt uredili..........aja pa seveda prvi regrat smo nabrali............v glavnem mirna nedelja. Aja zjutraj smo bili v postelji do pol destih,.............. nik je lepo gledal risanke........tk da smo malo dlje poležavali. Tega že kr nekaj časa ni bilo in je prav pasalo. Zdej pa se nik z logotim igra, mami pa ima mal časa za rr. superca za vrt...jz tud komaj čakam d nadaljujem...sam zdele je spet tašča doma in sem se mau umaknila, ker je pač vse NJENO, čeprav men solatka raste...mah, bo že..sam d kej zraste...mmmmmm, mi tud lajkamo regrat, z jajčki in krompirčkom...fajn zadevca
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2011 21:55:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 6:55:05
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 6:59:59
|
|
|
|
Urša08
|
Jutranjo kavico sva z že popila, Eva še spančka, Žiga je pokonc, Nejc na poti v vrtec po 14 dneh. Je bil kar vesel, Žiga pa v jok ker bi šel on tud. Bo pa danes kar lažje zame brez enga turbota doma . Pri nas je čist kristalni dan samo piha pa ful. Danes morm pa cote k sem jih včeraj oprala pokupčkat v omare, pa neki jih še pobrat, pa seveda zlikat mam že metrski kup . Sedaj grem en čajček narest potem bo pa že Eva lačna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?