Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 11:41:42
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ojlapunce...JAZ VEDNO KASLJAM FULL,iz pljuc izkasljujem ,je ze bolje ampak se je kaselj prisoten...Mihailo je ok hvala bogu,ga je ze minlo...Vceraj smo prodali vozicek in zdaj imam denar za nakup drugega v katerem bom lahko vozila oba... Vigri sta ta dva... http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-voziCek-powertwin-pro/051528420421017791 in tale youtube phil & teds Jaz sem bolj za prvega ,moz za drugega...ker me pri prvem moti da je dojencek full nizko kot bi na tleh bil...ampak uzivo jih morma pogledat inse potem odlocima...potem bom pa lahko sla z obema na sprehode-jupi tale prvi je ful dober, upam, da se fajn odločita. tvoj kašelj pa naj čimprej mine
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 12:05:28
|
|
|
|
brkn83
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 12:11:43
|
|
|
|
brkn83
|
te trave se tudi ful lepo razrastejo in imajo ponavadi na jesen še lepe "cvetove"
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 12:44:21
|
|
|
|
Čebel@
|
vidim da ste čist v rožicah .....brkn full imate lepo je bila patronažna pri nama-čist srečna da se dojiva ....vagala ga bo konec tedna.....je za štos uprašal kdaj bomo šli lahko ven-je rekla da ko bojo zunanje tem. iste ko notranje-po tej logiki,gremo ven že ta konec tedna ...upam,da bo drug teden lepo,da greva res na en điro ati je šel k dediju za pol urce,mali pančka,mami gre pa to iskoristit in grem vodoravno
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.3.2011 12:45:07 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 12:51:55
|
|
|
|
brkn83
|
čebela- pa niso vse slikice moje . Bi bila pa vesela če bi bile.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:28:39
|
|
|
|
Urša08
|
helov Sem šla po Nejca v vrtec, je bila varianta da mi tašča Žiga in Evo počuva in sem izkoristila . No v vrtcu sem jih spet poslušala zarad oblačenja - ker si ne zna bunde sam oblečt oh jaz sem že tok slabe volje zarad tega . Še eno kje ste kuple palerince in škorenčke za naše dvoletnike?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:34:40
|
|
|
|
Urša08
|
sem pozabila povedat da sem srečala spotoma še Žigovo pomočnico in me je koj vprašala kdaj pride, da ga ful pogrešajo - mislim tok sta mi tedve dobri, res zlati vzgojiteljici, sta s srcem pri otročkih. Upam, da gresta drugo leto naprej z našimi malčki palčki Sem pa danes kar malo zabluzila edin cote sem pokupčkala, pa iz stojala vzela, zlikano nimam še nič tko da bo še pester večer Sjmm ja cot se sploh ne rešim, ves čas je neki za oprat, za sušit, za likat , vi imate pa še enga člana več tko da ne dvomim še več dela. Super da je Saška zdrava pa na frišen zalublena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:38:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Brkn full lepe slike ,a je to kiro tvoje dvorisce? CEbela pocivaj kolikor se da ...kako se pa ponoc zbujate in hranite?Pa pij in jej in seveda pocitek pa bo mleko...kako je pa porod sel? Kolumbo teb se pa dogaja ,nikol dolgcas ane...uzivaj v shoppingu...a Jure lepo papca na zlico...dolzna si mi se naslov,skornji cakajo... URSA prosim ,da se ne sekiras zarad teh komentarjev ...noben otrok ni vse zacel ob istem casu,sigurno obstaja nekaj kar tvoj Nejc obvlada kar neki drugi otrok njegove starosti ne in obratno...Jaz se zaradi taksnih stvari sploh ne sekiram,kot se nekatare kdaj bo zacel sedet,kdaj bo zacel hodit,kdaj bo drzal sam zlico -VSE BO ENKRAT in bo to pocel celo zivljenje,samo malo casa so pa majhni in teh stvari ne znajo ...tako da sploh se ne oziraj na njih...a so ti to na grd nacin rekle?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:40:54
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 mihailo to je moje
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:46:29
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo mah saj jaz se tudi ne bi sekirala ampak ker skoz to poslušam mi gre že na jok. Reče da ga pač doma preveč crklamo in da bi to on mogu že obvladat. Sem ravno zadnjič mojmu rekla da je oblačenje nekaj kar vsak obvlada v življenju in da bi bilo huje slišat da se pretepa, divja,... vsaj jaz sem tako mislila sedaj imam pa občutek da je najhujši zločin oblačenje Pa hvala za tvoje besede
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:52:06
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj! mali vodoravno, oči neki razturava po dvorišču, s fanti smo se sadja napokal...sam zadnje čase je tko težko dobit kak normaln sadje in zelenjad...komi čakam d začneva spet na plac hodit...jz se tam kr na frišn zatreskam v vse tisto lepo sadje in zelenjavco sva pa bla zuni...naju je napihal skoz in skoz...mali je akrobacije po toboganu špilal d mi je kr srce zastajalo...sam je vragec mali ful spreten...zdej razumem mojo mami k je bla zmeri panična k sm šla na igrišče...evo pa imam enega k mi bo dal vetra, ker ostali so po očiju, on je pa bol umirjen že ceu lajf čebelcv...men se bereš k d nisi po porodu, si čist polna energije in to..super, pa ne pozabi na pčitek, ja, d se mlekarne obnavljajo urša...ma ne se sekirat...sej veš, za vsakega imajo kako pripombo..vsi ne sfolgajo vse v enakem obdobju....še mau pa se bo tvoj ta velik princ vse sam poštimau...pol si boš pa želela d se še nebi ..jz mislim, da pri otrocih ne smemo izpostavljat kaj ne znajo, ampak kaj že znajo in mimogrede se naučijo še ostalo mihailo..za tvoj kašelj kolumbo...ja, mamca, kje si pa dons glavo pustila??? a tok na Šimčeta misliš ...kdaj pa navrati??
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:56:36
|
|
|
|
sjmm
|
no, zdej pa šibam skuhat...dons imamo gobovo juhco v planu, majkiju bom pa še mau pirini kaše skuhala, pa gobe vn pobrala, da bo ostal krompirček in korenček, pa mau kisle smeance, za zravn sem pa spekla kruhkove podplatke z baziliko in mau sira naribala po vrhu...zgleda k domače sirove štručke...mi je še Majki pomagal ...popoldan pa imava z mojim v planu se mau zapeljat do HN al pa Rutarja....d najdeva eno sedežno, kamor se bomo lak vsi spravli, ker tale 3-sed in 2 škripajoča fotelja nam že živčke kravžljajo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 13:56:56
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm hvala Sedaj pa šibam mal poštimat dokler spita.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 14:28:37
|
|
|
|
Čebel@
|
spala 1 uro ma je pasalo .....ati je šel po Hano,mali pa še kar pančka urša......najprej koš za Žigčev uček....vem da je težko,ampak res si ne jemlji k srcu da se Nejc "ne zna" oblečt...vem,da se super rihtate in da je mali super fant,tko da jaz bi vzg. povedala tasvoje ....še zate.....palerince in škornjev mi nimamo.....sem pa jih septembra gledala v Massu,ampak je zadnjič kolegica rekla,da jih tam niso več imeli....vem pa da ima palerine in škornje Pikapolonica in Iana mihailo....ponoči je različno-še ni ritma....večinoma na 2,3 ure ......porod je bil težji kot pri Hani,ker so me našopal z umetnimi....ampak ker je bila okrog mene super ekipa,je šlo sjmm....ma sej niti nimam veliko energije ....mi bo prav pasalo dopoldneve počivat,ko bo Hanči v vrtcu smo imeli pa že obiske-svakinjo z družino....so se še Hani posvečal,kar mi je full lepo .....včeraj se je pa moja mami sama od sebe vsedla na bus in prišla fotr je baje doma rekel,da je preveč zmatran od službe in da gre spat ....tko da sem res vesela,da je mami prišla ....pol jo je pa moj peljal domov in je rekla,da pride spet ta konec tedna no pa taščo moram pohvaliti-mi kuha aja:so mi v Hanini skupinici naredili čestitko v haninem imenu,pa rokice so dal gor,pa full so lepo napisali-res pozorno no tok zaenkrat...jutri gre računalnik na servis-da me ne boste preveč pogrešale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 15:20:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA tocno to,to bi bilo za mene tudi hujse,oblecit se bo ze naucil ,ko bo on pripravljen...ne sekiraj se ,res ni razloga SJJM hvala za kaselj,vec ne vem kaj naj vzamem da pomirim kaselj sem popila ze dva slezova sirupa,zdaj sem sla v tus pa sem kupila sirup smrekovih vrsickov ,upam,da se pozdravim kmalu Cebela kako dolgo si pa imela umetne popadke...meni so jih tudi dali ker so mi morali sproziti porod 9:20h sem dobila umetne in 9:55h sem jo ze drzala v rokah-expresno ...Dobr je ce te 3h pusti spati...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 16:12:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA tocno to,to bi bilo za mene tudi hujse,oblecit se bo ze naucil ,ko bo on pripravljen...ne sekiraj se ,res ni razloga SJJM hvala za kaselj,vec ne vem kaj naj vzamem da pomirim kaselj sem popila ze dva slezova sirupa,zdaj sem sla v tus pa sem kupila sirup smrekovih vrsickov ,upam,da se pozdravim kmalu Cebela kako dolgo si pa imela umetne popadke...meni so jih tudi dali ker so mi morali sproziti porod 9:20h sem dobila umetne in 9:55h sem jo ze drzala v rokah-expresno ...Dobr je ce te 3h pusti spati... men je pomagalo karemelino mleko ...narediš karameliziran sladkor in potem odstaviš z ognja, doliješ mleko in fajn mešaš, daš še mau na ogenj, da se sladkor stopi in piješ še toplo...in pa čaj iz koščka ingverja, skuhaš vodo, vreš ene 2 minute s koščkom igverjeve korenince, mau ohladiš, dodaš med in piješ po požirkih...pa še naravno je
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 16:45:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Sem šla po Nejca v vrtec, je bila varianta da mi tašča Žiga in Evo počuva in sem izkoristila . No v vrtcu sem jih spet poslušala zarad oblačenja - ker si ne zna bunde sam oblečt oh jaz sem že tok slabe volje zarad tega . Še eno kje ste kuple palerince in škorenčke za naše dvoletnike? urša povej vzgojiteljici da ima ena fanta, ki se je to zimo zečel oblačit sam bundico (pač da si je zadrgo zapru) in je eno leto starejši..... drugače te pa čist razumem in ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 16:52:20
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo a hodite na tako dolge sprehode, da Mihailo ne more hodit? k mi našega ne dajemo več v voziček... pozimi sem ga 2x peljala do telovadnice k je bil prvič pol za nazaj tok utrujen je pa res da je tam celo uro tekal za žogo.... sicer pa če gremo tko do urco in pol na prehjod tle po hribih nič ne tečnari in lepo hodi in celo teka čist do zadnjega.... Čebela pa vi imate pravega jedca doma bo kmal očija prerasu, če bo šlo tak naprej Izkoristi čim več časa za počitek in pitje bojda pomaga pri proizvodnji mleka stiskam pasti da ti rata popolno dojit...... mene pa spet zajebava sem si jo prejšni vikend prestavila in sme tako 10 dni jedla dabroston in zdej je ni in ni pa bi naj prišla že v sredo upam da pride k res nebi rada bla zdle ... sem že čist paf in živčna in še grde sanje imam... pa moj mi je dons neki reku kar si nebi želela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 17:32:18
|
|
|
|
Čebel@
|
ati dela palačinke,Hani se igra,mali pa pančka mihailo...ob 10.00 so mi jih dali,ampak so bili izi,ob 11.00 so se pa začeli bolj pogosti in močnejši....Gal je pa prijokal ob 12.18....bi pa baje prej,če se nebi rodil s temenom naprej...v materinski mi pišee da jeporod trajal 3 ure katjuša.....ne bom nič pisala,ker ne vem kaj sta z možem imela,ampak ti le pošiljam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 17:39:46
|
|
|
|
Urša08
|
čebela in katjuša tud vama hvala Katjuša tvoj možek je imel mogoče slab moment in kaj rekel kar ni mislil Kako je Benjamin - je zdrav? Pa super za trampolin in motor
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 17:42:34
|
|
|
|
Urša08
|
čebela super za palačinke pa res počivaj sedaj ko lahko Mi smo bili danes popoldan na sončku na vrtu. Tamaledva na poganjalcih, koleščkih in traktorju, Eva v vozičku. Sedaj sva medve notri prišle, možek in ta velikedva so pa še zunaj. Jutzri ima možek dopustek tako da bova uživali na izi dan. Sedaj skušam moje tri slikat ker se bliža materinski dan in ponavadi dam slikico mojih otročkov v okvir in eno sladkarijo za darilo mamici in tašči. Upam da nama rata kako lepo fotko narest . Grem stuhtat kaj bi imeli za večerjico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 17:49:07
|
|
|
|
sjmm
|
Olja! evo nas....po kosilu je mene čakala gora posode, oči pa je fante peljal še mau prevetrit...ampak sam za pol urce..k sm glih skončala so že noter planili, pa smo kr en kofetek skuhal in pa čajček...zdej sm pa imela en kup pisarniškega dela, pa mi je kr uspelo ste mi nardile lušte s palačinkami...d vidm če bojo mulčki za še mau se poigramo z majkijem ...evo pa bo konec dneva urša... za famili popoldan katjuša...sam d ste gut, ej, možek sigurn ni mislil kar je rekel....sej veš, kako nam pod vsem pritiskom dneva kr kej vn pade včasih...upam, da kmau poštimata in pride tud tetka na obisk, da se vse poštima
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 18:14:22
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce hvala za lepe besede.... sej z možekom nisva nič imela pač je reku, da če bi zdej bla noseča ne vidi drugega kot da grem na s.... ..... niti mu nisem zamerla al pa kej ker pač se zavedam trenutno vsega in pač sam upam da M pride.... Itak da bi pa zdej bla pa tud no ko smo pa čakali in upali da uspe pa ni blo.... sma sej veste ko najmanj želiš se pa zgodi..... še vedno upam, da zamuja zaradi stresa..... hvala k ste me poslušale nekomu sme se mogla zaupat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 18:46:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce hvala za lepe besede.... sej z možekom nisva nič imela pač je reku, da če bi zdej bla noseča ne vidi drugega kot da grem na s.... ..... niti mu nisem zamerla al pa kej ker pač se zavedam trenutno vsega in pač sam upam da M pride.... Itak da bi pa zdej bla pa tud no ko smo pa čakali in upali da uspe pa ni blo.... sma sej veste ko najmanj želiš se pa zgodi..... še vedno upam, da zamuja zaradi stresa..... hvala k ste me poslušale nekomu sme se mogla zaupat vsaka stvar se zgodi z razlogom....to je moje mnenje....upam pa,da se konča oz. razreši tako kot si želiš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 20:34:29
|
|
|
|
claud
|
Cer! Evo mene na javljanju! Morm povedat da sm ful vesela, ker so mi v petek poslal posto, da je Larissa sprejeta v vrtec in ze 1.4. startamo. Kr neki gre hitr zdj to... Tko da ta teden mava z oba dopust da mal uzivamo... Drugace pa vas preberem, pol se mi pa nekak ne da komentirat k sm cist iz debate padla.. Bo treba kmal se 1 nastimat da bo vec casa En lep vecer vsem skupaj! Se se kaj javim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?