|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
21.3.2011 11:41:42   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ojlapunce...JAZ VEDNO KASLJAM FULL,iz pljuc izkasljujem ,je ze bolje ampak se je kaselj prisoten...Mihailo je ok hvala bogu,ga je ze minlo...Vceraj smo prodali vozicek in zdaj imam denar za nakup drugega v katerem bom lahko vozila oba...
Vigri sta ta dva...

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-voziCek-powertwin-pro/051528420421017791

in tale

youtube phil & teds

Jaz sem bolj za prvega ,moz za drugega...ker me pri prvem moti da je dojencek full nizko kot bi na tleh bil...ampak uzivo jih morma pogledat inse potem odlocima...potem bom pa lahko sla z obema na sprehode-jupiuser posted image

tale prvi je ful dober, upam, da se fajn odločita.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tvoj kašelj pa naj čimprej mineuser posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.3.2011 12:05:28   
brkn83
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.3.2011 12:11:43   
brkn83
user posted image

te trave se tudi ful lepo razrastejo in imajo ponavadi na jesen še lepe "cvetove"

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.3.2011 12:44:21   
Čebel@
vidim da ste čist v rožicahuser posted image user posted image user posted image .....brkn full imate lepouser posted image user posted image user posted image

je bila patronažna pri  nama-čist srečna da se dojivauser posted image user posted image ....vagala ga bo konec tedna.....je user posted image  za štos uprašal kdaj bomo šli lahko ven-je rekla da ko bojo zunanje tem. iste ko notranje-po tej logiki,gremo ven že ta konec tednauser posted image ...upam,da bo drug teden lepo,da greva res na en đirouser posted image user posted image user posted image

ati je šel k dediju za pol urce,mali pančka,mami gre pa to iskoristit in grem vodoravnouser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.3.2011 12:45:07 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.3.2011 12:51:55   
brkn83
čebela- pa niso vse slikice mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bi bila pa vesela če bi bile.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.3.2011 13:28:39   
Urša08
helov

Sem šla po Nejca v vrtec, je bila varianta da mi tašča Žiga in Evo počuva in sem izkoristilauser posted image . No v vrtcu sem jih spet poslušala zarad oblačenja - ker si ne zna bunde sam oblečtuser posted image oh jaz sem že tok slabe volje zarad tegauser posted image user posted image user posted image .

Še eno user posted image kje ste kuple palerince in škorenčke za naše dvoletnike?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.3.2011 13:34:40   
Urša08
sem pozabila povedat da sem srečala spotoma še Žigovo pomočnico in me je koj vprašala kdaj pride, da ga ful pogrešajo - mislim tok sta mi tedve dobri, res zlati vzgojiteljici, sta s srcem pri otročkih. Upam, da gresta drugo leto naprej z našimi malčki palčkiuser posted image

Sem pa danes kar malo zabluzila edin cote sem pokupčkala, pa iz stojala vzela, zlikano nimam še nič tko da bo še pester večeruser posted image user posted image user posted image

Sjmm ja cot se sploh ne rešim, ves čas je neki za oprat, za sušit, za likat user posted image , vi imate pa še enga člana več tko da ne dvomim še več dela. Super da je Saška zdrava pa na frišen zalublena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.3.2011 13:38:26   
MIHAILO
Brkn full lepe slike ,a je to kiro tvoje dvorisce?

CEbela pocivaj kolikor se da ...kako se pa ponoc zbujate in hranite?Pa pij in jej in seveda pocitek pa bo mleko...kako je pa porod sel?

Kolumbo teb se pa dogaja ,nikol dolgcas ane...uzivaj v shoppingu...a Jure lepo papca na zlico...dolzna si mi se naslov,skornji cakajo...user posted image

URSA prosim ,da se ne sekiras zarad teh komentarjev ...noben otrok ni vse zacel ob istem casu,sigurno obstaja nekaj kar tvoj Nejc obvlada kar neki drugi otrok njegove starosti ne in obratno...Jaz se zaradi taksnih stvari sploh ne sekiram,kot se nekatare kdaj bo zacel sedet,kdaj bo zacel hodit,kdaj bo drzal sam zlico -VSE BO ENKRAT in bo to pocel celo zivljenje,samo malo casa so pa majhni in teh stvari ne znajo ...tako da sploh se ne oziraj na njih...a so ti to na grd nacin rekle?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.3.2011 13:40:54   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

user posted image

user posted image

mihailo to je moje

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.3.2011 13:46:29   
Urša08
Mihailo mah saj jaz se tudi ne bi sekirala ampak ker skoz to poslušam mi gre že na jok. Reče da ga pač doma preveč crklamo in da bi to on mogu že obvladat. Sem ravno zadnjič mojmu rekla da je oblačenje nekaj kar vsak obvlada v življenju in da bi bilo huje slišat da se pretepa, divja,... vsaj jaz sem tako mislila sedaj imam pa občutek da je najhujši zločin oblačenjeuser posted image Pa hvala za tvoje besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.3.2011 13:52:06   
sjmm
hej hoj!

mali vodoravno, oči neki razturava po dvorišču, s fanti smo se sadja napokal...sam zadnje čase je tko težko dobit kak normaln sadje in zelenjad...komi čakam d začneva spet na plac hodit...jz se tam kr na frišn zatreskam v vse tisto lepo sadje in zelenjavco

sva pa bla zuni...naju je napihal skoz in skoz...mali je akrobacije po toboganu špilal d mi je kr srce zastajalo...sam je vragec mali ful spreten...zdej razumem mojo mami k je bla zmeri panična k sm šla na igrišče...evo pa imam enega k mi bo dal vetra, ker ostali so po očiju, on je pa bol umirjen že ceu lajfuser posted image user posted image

čebelcv...men se bereš k d nisi po porodu, si čist polna energije in to..super, pa ne pozabi na pčitek, ja, d se mlekarne obnavljajouser posted image

urša...ma ne se sekirat...sej veš, za vsakega imajo kako pripombo..vsi ne sfolgajo vse v enakem obdobju....še mau pa se bo tvoj ta velik princ vse sam poštimau...pol si boš pa želela d se še nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jz mislim, da pri otrocih ne smemo izpostavljat kaj ne znajo, ampak kaj že znajo in mimogrede se naučijo še ostalouser posted image

mihailo..za tvoj kašeljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...ja, mamca, kje si pa dons glavo pustila???user posted image user posted image a tok na Šimčeta mislišuser posted image user posted image ...kdaj pa navrati??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.3.2011 13:56:36   
sjmm
no, zdej pa šibam skuhat...dons imamo gobovo juhco v planu, majkiju bom pa še mau pirini kaše skuhala, pa gobe vn pobrala, da bo ostal krompirček in korenček, pa mau kisle smeance, za zravn sem pa spekla kruhkove podplatke z baziliko in mau sira naribala po vrhu...zgleda k domače sirove štručke...mi je še Majki pomagaluser posted image user posted image ...popoldan pa imava z mojim v planu se mau zapeljat do HN al pa Rutarja....d najdeva eno sedežno, kamor se bomo lak vsi spravli, ker tale 3-sed in 2 škripajoča fotelja nam že živčke kravžljajouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.3.2011 13:56:56   
Urša08
Sjmm hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam mal poštimat dokler user posted image user posted image spita.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.3.2011 14:28:37   
Čebel@
spala 1 urouser posted image ma je pasalouser posted image user posted image user posted image .....ati je šel po Hano,mali pa še kar pančkauser posted image

urša......najprej koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žigčev uček....vem da je težko,ampak res si ne jemlji k srcu da se Nejc "ne zna" oblečt...vem,da se super rihtate in da je mali super fant,tko da jaz bi vzg. povedala tasvojeuser posted image ....še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.....palerince in škornjev mi nimamo.....sem pa jih septembra gledala v Massu,ampak je zadnjič kolegica rekla,da jih tam niso več imeli....vem pa da ima palerine in škornje Pikapolonica in Ianauser posted image

mihailo....ponoči je različno-še ni ritma....večinoma na 2,3 ureuser posted image ......porod je bil težji kot pri Hani,ker so me našopal z umetnimi....ampak ker je bila okrog mene super ekipa,je šlouser posted image

sjmm....ma sej niti nimam veliko energijeuser posted image ....mi bo prav pasalo dopoldneve počivat,ko bo Hanči v vrtcuuser posted image

smo imeli pa že obiske-svakinjo z družino....so se še Hani posvečal,kar mi je full lepouser posted image user posted image user posted image .....včeraj se je pa moja mami sama od sebe vsedla na bus in prišlauser posted image user posted image user posted image fotr je baje doma rekel,da je preveč zmatran od službe in da gre spatuser posted image user posted image user posted image ....tko da sem res vesela,da je mami prišlauser posted image user posted image user posted image ....pol jo je pa moj peljal domov in je rekla,da pride spet ta konec tednauser posted image user posted image user posted image

no pa taščo moram pohvaliti-mi kuhauser posted image user posted image user posted image

aja:so mi v Hanini skupinici naredili čestitko v haninem imenu,pa rokice so dal gor,pa full so lepo napisali-res pozornouser posted image user posted image user posted image user posted image

no tok zaenkrat...jutri gre računalnik na servis-da me ne boste preveč pogrešaleuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.3.2011 15:20:29   
MIHAILO
URSA tocno to,to bi bilo za mene tudi hujse,oblecit se bo ze naucil ,ko bo on pripravljen...ne sekiraj se ,res ni razloga

SJJM hvala za kaselj,vec ne vem kaj naj vzamem da pomirim kaseljuser posted image sem popila ze dva slezova sirupa,zdaj sem sla v tus pa sem kupila sirup smrekovih vrsickov ,upam,da se pozdravim kmalu

Cebela kako dolgo si pa imela umetne popadke...meni so jih tudi dali ker so mi morali sproziti porod 9:20h sem dobila umetne in 9:55h sem jo ze drzala v rokah-expresnouser posted image ...Dobr je ce te 3h pusti spati...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.3.2011 16:12:07   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

URSA tocno to,to bi bilo za mene tudi hujse,oblecit se bo ze naucil ,ko bo on pripravljen...ne sekiraj se ,res ni razloga

SJJM hvala za kaselj,vec ne vem kaj naj vzamem da pomirim kaseljuser posted image sem popila ze dva slezova sirupa,zdaj sem sla v tus pa sem kupila sirup smrekovih vrsickov ,upam,da se pozdravim kmalu

Cebela kako dolgo si pa imela umetne popadke...meni so jih tudi dali ker so mi morali sproziti porod 9:20h sem dobila umetne in 9:55h sem jo ze drzala v rokah-expresnouser posted image ...Dobr je ce te 3h pusti spati...

men je pomagalo karemelino mleko ...narediš karameliziran sladkor in potem odstaviš z ognja, doliješ mleko in fajn mešaš, daš še mau na ogenj, da se sladkor stopi in piješ še toplo...in pa čaj iz koščka ingverja, skuhaš vodo, vreš ene 2 minute s koščkom igverjeve korenince, mau ohladiš, dodaš med in piješ po požirkih...pa še naravno je

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.3.2011 16:45:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

helov

Sem šla po Nejca v vrtec, je bila varianta da mi tašča Žiga in Evo počuva in sem izkoristilauser posted image . No v vrtcu sem jih spet poslušala zarad oblačenja - ker si ne zna bunde sam oblečtuser posted image oh jaz sem že tok slabe volje zarad tegauser posted image user posted image user posted image .

Še eno user posted image kje ste kuple palerince in škorenčke za naše dvoletnike?

urša povej vzgojiteljici da ima ena fanta, ki se je to zimo zečel oblačit sam bundico (pač da si je zadrgo zapru) in je eno leto starejši..... drugače te pa čist razumem in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.3.2011 16:52:20   
Katjusa
Mihailo a hodite na tako dolge sprehode, da Mihailo ne more hodit? k mi našega ne dajemo več v voziček... pozimi sem ga 2x peljala do telovadnice k je bil prvič pol za nazaj tok utrujen je pa res da je tam celo uro tekal za žogo.... sicer pa če gremo tko do urco in pol na prehjod tle po hribih nič ne tečnari in lepo hodi in celo teka čist do zadnjega....

Čebela pa vi imate pravega jedca domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo kmal očija prerasu, če bo šlo tak naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izkoristi čim več časa za počitek in pitje bojda pomaga pri proizvodnji mleka stiskam pasti da ti rata popolno dojit......

mene pa spet user posted image zajebava sem si jo prejšni vikend prestavila in sme tako 10 dni jedla dabroston in zdej je ni in ni pa bi naj prišla že v sredouser posted image user posted image user posted image user posted image upam da pride k res nebi rada bla zdle user posted image ... sem že čist paf in živčna in še grde sanje imam... pa moj mi je dons neki reku kar si nebi želelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.3.2011 17:32:18   
Čebel@
ati dela palačinke,Hani se igra,mali pa pančkauser posted image user posted image user posted image

mihailo...ob 10.00 so mi jih dali,ampak so bili izi,ob 11.00 so se pa začeli bolj pogosti in močnejši....Gal je pa prijokal ob 12.18....bi pa baje prej,če se nebi rodil s temenom naprej...v materinski mi pišee da jeporod  trajal 3 ureuser posted image

katjuša.....ne bom nič pisala,ker ne vem kaj sta z možem imela,ampak ti le pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.3.2011 17:39:46   
Urša08
čebela in katjuša tud vama hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša tvoj možek je imel mogoče slab moment in kaj rekel kar ni misliluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je Benjamin - je zdrav? Pa super za trampolin in motoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.3.2011 17:42:34   
Urša08
čebela super za palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res počivaj sedaj ko lahko user posted image

Mi smo bili danes popoldan na sončku na vrtu. Tamaledva na poganjalcih, koleščkih in traktorju, Eva v vozičku. Sedaj sva medve notri prišle, možek in ta velikedva so pa še zunaj. Jutzri ima možek dopustek tako da bova uživali na izi dan. Sedaj skušam moje tri user posted image user posted image user posted image slikat ker se bliža materinski dan in ponavadi dam slikico mojih otročkov v okvir in eno sladkarijo za darilo mamici in tašči. Upam da nama rata kako lepo fotko narestuser posted image .

Grem stuhtat kaj bi imeli za večerjicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.3.2011 17:49:07   
sjmm
Olja!

evo nas....po kosilu je mene čakala gora posode, oči pa je fante peljal še mau prevetrit...ampak sam za pol urce..k sm glih skončala so že noter planili, pa smo kr en kofetek skuhal in pa čajček...zdej sm pa imela en kup pisarniškega dela, pa mi je kr uspelo

ste mi nardile lušte s palačinkami...d vidm če bojo mulčki zauser posted image user posted image

še mau se poigramo z majkijem ...evo pa bo konec dneva

urša...user posted image user posted image user posted image za famili popoldan

katjuša...sam d ste gut, ej, možek sigurn ni mislil kar je rekel....sej veš, kako nam pod vsem pritiskom dneva kr kej vn pade včasih...upam, da kmau poštimata in pride tud tetka na obisk, da se vse poštimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.3.2011 18:14:22   
Katjusa
Punce hvala za lepe besede.... sej z možekom nisva nič imela pač je reku, da če bi zdej bla noseča ne vidi drugega kot da grem na s.... ..... niti mu nisem zamerla al pa kej ker pač se zavedam trenutno vsega in pač sam upam da M pride.... Itak da bi pa zdej bla user posted image pa tud no ko smo pa čakali in upali da uspe pa ni blo.... sma sej veste ko najmanj želiš se pa zgodi..... še vedno upam, da zamuja zaradi stresa..... hvala k ste me poslušale nekomu sme se mogla zaupatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.3.2011 18:46:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce hvala za lepe besede.... sej z možekom nisva nič imela pač je reku, da če bi zdej bla noseča ne vidi drugega kot da grem na s.... ..... niti mu nisem zamerla al pa kej ker pač se zavedam trenutno vsega in pač sam upam da M pride.... Itak da bi pa zdej bla user posted image pa tud no ko smo pa čakali in upali da uspe pa ni blo.... sma sej veste ko najmanj želiš se pa zgodi..... še vedno upam, da zamuja zaradi stresa..... hvala k ste me poslušale nekomu sme se mogla zaupatuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsaka stvar se zgodi z razlogom....to je moje mnenje....upam pa,da se konča oz. razreši tako kot si želišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.3.2011 20:34:29   
claud
Cer!

Evo mene na javljanju!user posted image

Morm povedat da sm ful vesela, ker so mi v petek poslal posto, da je Larissa sprejeta v vrtec in ze 1.4. startamo.user posted image user posted image user posted image
Kr neki gre hitr zdj to...
Tko da ta teden mava z user posted image oba dopust da mal uzivamo...user posted image

Drugace pa vas preberem, pol se mi pa nekak ne da komentirat k sm cist iz debate padla..user posted image
Bo treba kmal se 1 user posted image nastimat da bo vec casauser posted image user posted image

En lep vecer vsem skupaj!
Se se kaj javimuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?