|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
18.3.2011 12:16:32   
jaz5
Še eno vprašanje glede dopusta pred porodniško. A mi ga mora delodajalec omogočiti koriščenje dopusta, zaposlena sem za dol čas 1leta in se mi izteče avgusta 2011? 

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.3.2011 12:31:34   
pokoyo
Pozdravljene souser posted image !

Mihelinka, luškani bodiji.... A majo tudi kaj bolj fantovskega??

bloby??? Prvič slišim, da zaradi tatooja ne moreš dobiti EA... Zakaj pa???

Drugače se tudi jaz zaenkrat super počutim, se pa mi zdi, da mi počasi služba postaja odvečuser posted image  Bi se kar nekako ukvarjala z drugimi stvarmi, pripravila bi vse za dojenčka lepo v miru, pa dokler nisem čisto okorna, pa lepo doma kuhala in pekla.... A se še katera tako počuti? Pa predvsem bi si rada vse stvari nabavila do konca aprila, dokler še ni neke pretirane vročine in se mmi še da hoditi okoli....

Lep vikend vsem...

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.3.2011 12:36:06   
Mihelinka
Jaaa imajo tudi fantovske stvari, kar pojdi pogledat, nekaj boš ziher našla user posted image

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.3.2011 13:32:56   
Tiara123
Mi imamo enak levi body doma, ampak smo ga prejšnje poletje nosili user posted image

NKD ima super stvari za dojenčke, imamo kar nekaj stvari in res priporočam. Tudi za pranje so super in poceni.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
18.3.2011 13:34:01   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: jaz5

Še eno vprašanje glede dopusta pred porodniško. A mi ga mora delodajalec omogočiti koriščenje dopusta, zaposlena sem za dol čas 1leta in se mi izteče avgusta 2011? 

Ja seveda ti ga mora omogočit. Itak ga moraš izkoristit, če ne ti bo do drugega leta propadel.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
18.3.2011 14:02:59   
_sonček
iiii kaki lepi bušiji user posted image  user posted image  jih tudi na FB gledam in vse ste lepe user posted image
Moram tudi jaz se malo poslikat in kako slikco gor dat...sm kaj ko sem tok utrujena, da zvečer kar v posteljo padem...šiht, potem popoldne razne obveznosti, zdej še 2x na teden v Postojno hodiva (mava materinsko šolo) tako da res ni časa...še za forum ne user posted image  preberem že, pisat pa že ni časa...bo boljše...

Jutri pa imam pregled, že komaj čakam, da vidim našega user posted image  kaj počne, upam, da mu je še lepo pri mamici user posted image  pa da vidimo kaj bo glede cukra...sem tudi rekla, da bom G malo omenila, da bi delala po 4 ure, res več ne gre po 8, sem čisto paf...bomo videli...

mihelinka iii kaki lepi bodiji user posted image  a praviš, da imajo tudi za fantke? No, to bo pa treba jit pogledat, bomo še mi kaj šli kupit user posted image  jaz pa sem čisto pozabila na NKD, pa v KIK-u imajo tudi lepe stvari pravijo...bo kar treba jit v nabavo počasi za cotike user posted image  komaj čakam!

Ja nič punce, želim vam en lep vikend, preživite ga čimbolj lepo user posted image user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
18.3.2011 14:14:25   
Tiara123
kako pridem do vas na FB??

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
18.3.2011 14:17:09   
Tiara123
A bo katera kupila lupinico MAxi Cosi Pebble, ali pa že ima kake izkušnje z njo??

Jaz se nagibam da bi jo kupila, ampak je malo draga.. Preden se dokončno odločim, moram mal več info pridobit.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
18.3.2011 14:34:31   
_sonček
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Bloby ma to čez user posted image  tako, da najboljše, da njej na ZS pošlješ podatke (ime in priimek) pa te bo dodala user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
18.3.2011 15:28:21   
karmen7
Da se javim spet po dolgem času; danes mi je full slabo, zdaj ležim pa upam, da ne bom letela v kopalnico. Še dopoldan mi je blo čisto OK, pol pa pridem domov, pa katastrofa. user posted image

Sem pa šla zadnjič v Kika pri nas, pa ni bilo nič pametnega. Mogoče sem imela samo smolo, pa itak moram še v NKD pogledati.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
18.3.2011 15:50:11   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Je skrita skupina, nas ne moreš najdit, ena od nas te mora povabit v skupino, drži pa da ima to Bloby čez user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
18.3.2011 18:54:20   
Bloby
za FB samo podatke rabim, da se najdemo... ZS pošljite...

Karmen7 men je tud že 2 dneva slabouser posted image

Me pa zanima glede dopusta punce... a ni da če ne izkoristiš dopusta in ti pogodba preteče (meni 30.6.11) ti po zakonu morajo dopust izplačat... Jst se namreč ne mislim vračat več k tem podjetju v katerem sm bila... Pokoristila ga pa vrjetno ne bom glede na to da mam že potrjeno bolniško do porodniške s strani komisije...

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
18.3.2011 19:08:43   
_sonček
Meni je tudi že ene dva dni slabo...joj, jaz upam, da se ne bo spet slabost pojavla user posted image  mogoče mi samo bejbek kam pritiska...sem dopoldne pojedla eno jabolko (mam jih full rada) in mi je tako slabo ratalo, prav kislina mi je šla gor...

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.3.2011 19:18:50   
Bloby
isto meni... k sm pa jogurt jedla za zajtrk kak dan nazaj je pa kr u školki pristav... upam da ne bo zadnjetrimesečje celo tako...

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   [Brisano sporočilo]
18.3.2011 19:34:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
   [Brisano sporočilo]
18.3.2011 19:36:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.3.2011 19:43:46   
Tiara123
Jaz pa v prvo nisem bla zadovoljna z MC Cabrio Fixom in sem jo namenoma prodala, da bi v drugo kupla Pebble user posted image
Zdaj pa nevem.. Nisem še nič šla v izvidnico in se pozanimala, ampak nekak mi je Pebble bolj všeč, s tisto okroglo oporo za glavo. Nevem, se bom šla malo pozanimat.

HD, moje zdravje še vedno bolj švoh, včeri mi niti za živet ni blo, cel dan prespala, pa še malo sem mela doma.. Še dobro da jo je mela tašča čez. Danes je šla pa malika v vrtec, jaz pa spala do 11.30. Upam, da se čez vikend pozdravim.

Pa čestitke za novo pridobitev!!! Boš potem pokomentirala kk boš zadovoljna z Joolzom, naj ti fajn služi!!

Za Fb sem pa že z Bloby na vezi, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
18.3.2011 20:01:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.3.2011 20:10:56   
Bloby
aja za epi pa za tattoo je pa anasteziologinja rekla, da kao je ravno tam kjer bi ona dala kateter in ga pač ne bo dala... to je bedarija, ker tattoo je itak samo pobarvana koža in nima kaj bit, itak ko predreš greš mimo... še babici ni blo jasno zakaj ne. Blo je pa to ponoči. Kolegica je ob 1:30 prišla v porodnišnico in ob 6ih že pestvala bebico, tko da je blo vse uredu in hitro...

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
18.3.2011 20:28:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bloby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
18.3.2011 20:32:42   
Bloby
ja no al pa je jezna kao... otrok dau tattoo al pa kej tacga pa ne mara folka k jih ma... Ka pa če bi bil CR, je epi zih bolš k narkoza...

Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.3.2011 20:41:14   
delfinka2211
Evo mene s 3D in potepanja po Ljubljani. Naš fantek se je lepo pokazal.

user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.3.2011 20:45:10   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

Meni je tudi že ene dva dni slabo...joj, jaz upam, da se ne bo spet slabost pojavla user posted image  mogoče mi samo bejbek kam pritiska...sem dopoldne pojedla eno jabolko (mam jih full rada) in mi je tako slabo ratalo, prav kislina mi je šla gor...

Uf, res upam, da se ne bo ponovilo prvo trimesečje, držim pesti za vse nas user posted image

Hruška debeluška čestitke za novo pridobitev user posted image

Delfinka iiiiiii kaka lepa slikica user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.3.2011 21:09:25   
delfinka2211
Hvala...je sicr rekla da ne ve če se bo vidlo k mam neki špeheca, pol je bla pa ful presenečena nad tem kok je dobr viden mali.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   [Brisano sporočilo]
18.3.2011 21:22:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu delfinka2211)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?