|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
17.3.2011 12:41:21   
aybri
delfinka lep buši...tudi moj je za pol manjši ampak zato, ker nosim zadaj. Mi je pa super, ker me zaenkrat še križ ne boli. Pa mislim, da mi pomaga pilates. Ravnokar prišla iz pilates in sem frišna kot rož''ca user posted image Ma super mi je. A ve kam hodite na telovadbo?

Zanima me, kako je z materinsko šolo pri drugorodkah....če je sploh treba to še enkrat čez dati in kako je z očeti-če isto velja.

Drugače pa .... a ste slišale, da v Lj v Leonišču ukinjajo laboratorij in bo treba iti 3 dni prej na Polikliniko in tam oddati kri oz. vodo....ql, a ne.... še dobro, da je to moja zadnja nosečnost.

< Sporočilo je popravil aybri -- 17.3.2011 12:42:10 >

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
17.3.2011 12:58:42   
delfinka2211
hehe hvala...naš mali se je pa res razkomotil ker je čisto spredaj in se vidi kk veselo brca...

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
17.3.2011 13:12:24   
rado_vednica_
tud pr nam se že vidi kako veselo brca:) je res prijeten občutek:) 

Neposredna povezava do sporočila: 3278
17.3.2011 13:14:35   
delfinka2211
samo če ne zadane mehurja hehe...pol pa hitimo na wc

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
17.3.2011 13:18:41   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

samo če ne zadane mehurja hehe...pol pa hitimo na wc

ja to je pa včeraj pri meni prav užival:) celo dopoldne me je brcal v mehur:) sm bila skoz na wc-ju:)

Neposredna povezava do sporočila: 3280
17.3.2011 13:20:05   
delfinka2211
ojoj...barabica mala

js pa sm opazla da mu gre očitno mehur ki se polne na živce, ker začen tak brcat po njem da je groza...

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.3.2011 13:24:18   
LunaSonce
Meni je to brcanje prou všeč! user posted image  OK, malo nadležno, ko gre v mehur al pa rebra - čeprav nič hujšega - ni glih neki boleče.
Samo ne vem, al se samo meni tko dogaja...naš čmrlj brca kar skoz cel dan. Tko da kar sm nekje brala, da se zdej ustvarja nek cikel mirovanja oz. spanja in budnosti in da če zdej dobro opazujemo te cikle, bo verjetno po rojstvu cikel podoben - no upam, da ne bo glih tko, ne vem, kdaj bomo spali, k je skoz akcija user posted image  Uhhhhhhhhhh....kako bi rada vidla, kaj dela tam notri!!! Ko pa smo bli na 3D, pa se ni hotu žužek pokazat! Pa še to pr brcanju....ko pride moj domov, je šele akcija in se prou vidi miganje trebuha....ko pa položi roko gor, ku da ni nič...se vse umiri.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.3.2011 13:28:18   
delfinka2211
Ja naš ma že ritem: 5.30 -brc v mehur, pozdravček atiju preden gre v službo pol še ene 15 min brcanja in spanje do 10h, potem akcija brcanja k sva na sprehodu s psom in k jem zajtrk tko da do ene 11.20 brcamo, potem okol 15h za pol urce spet, pol pa od 19h pa do 21h brcamo k ati pride domov in papcamo, potem pa zadnja runda okolpolnoči pol pa zaspi. Razen k je luna takrt bi celo noč brcal...in mami ne spi user posted image

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.3.2011 14:03:34   
aybri

IZVIRNO SPOROČILO: LunaSonce
Pa še to pr brcanju....ko pride moj domov, je šele akcija in se prou vidi miganje trebuha....ko pa položi roko gor, ku da ni nič...se vse umiri.user posted image

No, naj te potolažim, da je pri nas isto...brca, se zvija, potem pa moj roko položi pa fertik....ti lumpauser posted image

Brcanje mi je super pa tako vsaj vem, da je vse ok:-)

Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.3.2011 14:11:43   
jaz5
A katera ve kdaj je treba urejat papirje in nest v službo. A res da najmanj 60 dni pred PDP. Če je tako bom morala kar v akcijo, ker sem bol v začetku junija.

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.3.2011 14:16:20   
Leona2009
aybri kdaj ga pa nameravajo ukiniti,a v kratkem? imam pregled v torek pa da ne bo kakšnih presenečenj.:)

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.3.2011 14:20:43   
aybri
jaz5 A katera ve kdaj je treba urejat papirje in nest v službo. A res da najmanj 60 dni pred PDP. Če je tako bom morala kar v akcijo, ker sem bol v začetku junija.
IZVIRNO SPOROČILO: LunaSonce

Ravno danes sem klicala na center za socialno delo in mi je lepo povedal, da naj prinesem papirje tja po 5. aprilu in ne prej. Meni je poudaril, da se papirji vlagajo 60 dni pred predvidenim datumom poroda in ne prej, važno je le, da se vse uredi do nastopa porodniške, ker da so že imeli primere, ko so punce urejale papirje, ko so imele več časa in to je blo med porodniško user posted image  Tko, da mislim, da za nas - junijke (govorim za vse od 1.6.-30.6.) je primeren čas za obisk CSD-ja med 1. aprilom (tiste bolj na začetku) in koncem maja (zadnje junijke, ki nastopija porodniško konec maja - se pravi do nastopa porodniške). 

Leona 2009
aybri kdaj ga pa nameravajo ukiniti,a v kratkem? imam pregled v torek pa da ne bo kakšnih presenečenj.:)

Mislim, da po 1.5....a veš kolk bo potem žurka, ko bo treba vsak teden v juniju tam viset in vsakič vodo oddat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.3.2011 14:27:07   
Mihelinka
Mislim ej...skočim v šoping pa imam branja za celo uro user posted image .

Glede 4 urnega delovnika itd...vse je res, glede podaljševanja tudi vem, ampak mu bodo zdaj prvič podaljšali (najprej dobil za 6 mesecev, zdaj bo za 1 leto, potem pa ne vemo dalje). Da bi jaz vseeno šla na 4 ure pa poznam primere iz naše firme, ko jih nočejo dat nazaj na 8 ur...zato v kolikor bom šla kdaj v to, mi mora bit jasno, da zna bit da ne bom več prišla na 8 ur in bom na koncu še drugje iskala....eh pustimo to...

Drugač pa sva zdaj nardile s tamalo 40 self šuting fotos (je skoz brcala zraven), da sma nardile eno za vas user posted image

Točno polnih 28t:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
17.3.2011 14:29:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.3.2011 14:31:57   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uuu mihelinki se pa linea negra delauser posted image

Pa se mi res, ne? Jaz jo kak teden že vsak dan čekiram pa študiram, da taka čudna strija pa že ne more bit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.3.2011 14:37:28   
aybri

Vloga za uveljavitev pravice do pomoči ob rojstvu otroka
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_dp2_pomoc_rojstvo08.pdf

Vloga za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta
http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiObrazec.esju?id=356

Vloge za porodniški dopust, obrazci in navodila:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

Evo punce...par vlog, da ne boste iskale...

mihelinka lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.3.2011 14:56:29   
pokoyo
Helou...
Danes pa je lep sončekuser posted image user posted image user posted image  Komaj čakam poletna oblačila in obutev.... In seveda bebicouser posted image

Luna Sonce, se strinjam s tem, da je teorija eno, praksa pa drugo, na žalostuser posted image  Delodajalci se zavedajo, da služb ni na pretek in da so v nadrejenem položaju, kar s pridom izkoriščajo. Seveda pa so tudi izjeme, ne bom rekla da ne... Sicer po zakonu imaš možnost pravnega varstva, ampak se delavci po moje odločijo za to v primeru, ko enostavno nimajo kaj več zgubiti. Na žalost je situacija takšna... Po drugi strani pa imajo vsi polna usta rodnosti in da jo je treba dvigniti... Ja kak za vraga, če pa človek nima zagotovljenih osnovnih pogojev za dostojno življenjeuser posted image  Potem pa logično da se vse starejši odločamo za prvega otroka, potem posledično več težav z zanositvijo, kar potegne za sabo zdravstvene stroške, v glavnem, po moje začaran krog....

Drugače pa prav k telovadbi za nosečne ne hodim, ampak kar dosti hodim, tako da nisem čisto zaležanauser posted image

jaz5, papirje si urejaš 60 dni pred predvidenim PDP-jem...
Mihelinka, čudoviiiiiiiiiiiit bušiuser posted image .

Adijoooooooo babike....

Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.3.2011 16:00:36   
Mihelinka
Ponudba v NKD...za smešne cene (2€ in 3€):

user posted image

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.3.2011 16:26:08   
delfinka2211
Mihelinka..ful lep buši...

Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.3.2011 16:54:51   
Ladybug_2007
Punce, zanima me, ali gre morda katera v materinsko šolo na Ginekologijo Ljubljana, ki se začne, mislim, 4. ali 5.aprila?
Če je katera, bi jo prosila za kontakt, ker bi šla jaz samo na nekaj predavanj, pa na prvem dobiš razpored vsebin.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.3.2011 17:04:41   
Mihelinka
Hvala punce user posted image

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.3.2011 22:42:36   
Bloby
Jst sm bla pa dons spet cela aktivna... mam več energije kot sm jo mela pred nosečnostjo pomoje. Zutrj sm šla plavat za ene dve ure popoldne pa psa peljala na sprehod za še dve ure... in počutim se odličnouser posted image

Kaj pa to k kolegici niso hotl dat epi kao ker ma tattoo ravno tam pač na križu al ledveni del... mam ga tud jst tam pa zarad zdravstvenih razlogov rabm epi, tko da ga nimajo kej za srat... še dobro da je kr dost hitro rodila...

Neposredna povezava do sporočila: 3297
18.3.2011 10:03:04   
LunaSonce
Najprej Mihelinka - zelo zelo lep trebušček! user posted image
Kar se tiče energije, se mi zdi, da je tudi jaz imam veliko. Zjutraj se zbudim dobre volje in ne rabim niti kave, da me zbudi! Ampak potem, čez dan, mi v službi vso energijo požre user posted image  Tko, da sem si preračunala, kdaj nastopim porodniško in še star pa nekaj novega dopusta morem pokoristit...in - delam še dobre tri tedne!!!! user posted image  Zdej imam poleg energije še motivacijo za vsak nov dan user posted image
U glavnem - v obrazcu (priloga k vlogi za porodniški) mi pride v poštev še marčevska plača (ko bom še cel mesec delala) in potem v aprilu na dopust!!! Komaj čakam!

En lep dan, pa malo več sončka na ta petek! 

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
18.3.2011 11:40:09   
mayalottie
Jaz sem bila tudi polna energije in aktivna do 27. tedna... Hodila v hribe, se ne ustavila tekom dneva, v službi bila angažirana....In potem se je v enem dnevu vse spremenilo! Kot da bi telo reklo, aha, zdaj je tretje trimesečje, you gotta slow down:)))

Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.3.2011 12:07:27   
Bloby
aja sj mam jst tud že tretjetrimesečje, bo 28 t v nedeljo pa se ne počutm nč drugače... razn da mi je zjutraj spet slabo... sicer ni tko hudo kot prvo trimesečje, sam je pa neprijetno čist.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?