aybri
|
Dajte mi svetovat prosim: Z bratom in možem smo dolgo načrtovali prevzem družinskega posla; to smo načrtovali skoraj 10 let. Pred prevzemom pa je brat dobil punco, ki je zelo mlada, prihaja iz totalno čudne familije(mami pravi šuga, babico je oklofutala, da ne povem, kaj govori o sestri-nobene morale in spoštovanja-kjerkoli je delala, je niso marali). 2 leti nazaj smo začeli s poslom in takrat so se začele težave. Mož je izjemno sposoben in je pridobil veliko strank, pomagal na vse načine ampak ona je vse uničila. Zaradi nje je posel začel upadati, ker nima do strank nobenega spoštovanja in stranke so odhajale drugam.Mož je začel hujšati, ker se je sekiral. Ona je blatila po naju, po mojemu bratu, meni. Brat se ji ne upa nič reči pa je mnogo starejši od nje. Mož je izgubil v pol leta 15 kg! Kmalu mu je bilo zadosti in je odšel, pol leta za njim pa še jaz. Ampak težava-midva imava svoje stanovanje, nove službe, plačujeva kredit-onadva živita pri starših in seveda sta sedaj prepričala še starše, da sva midva lažnivca, tatova in nesposobneža. Vse to mi pošilja po FB, e-mailu. Prav nadleguje nas. Seveda se non-stop sekiram, jokam, boli me v trebuhu. Starši mi ne verjamejo, njena mama mi pravi packa.... Vse sva sama ustvarila-imava stanovanje, dober avto, pridno malo deklico. Izmišlja si grozne laži, ki zelo bolijo....trdila je tudi, da so ji stranke govorila, kako me mož vara, ko sem bila v 2. mesecu nosečnosti in da moja mama ve, s katero me vara....jasno, mama o tem ne ve nič....prosim, povejte, kaj naj storim. V meni vre jeza, slo po maščevanju, jaz pa v 6. mesecu.......
|