|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.3.2011 7:19:28   
ac
Dobro jutro in user posted image . Mml, hvala za tortico user posted image .

Jaz danes že lažje diham. Sem imela te dni pestro v službi. Mi je direktor hotel še znižat plačo, pa sem mu po neprespani noči in razmišljanju včeraj nesla odpoved. No, potem se je čisto drugače obnašal in smo se malo pogovorili, zdej pa upam, da bo ok ...

Torej se nas jutri nekaj sreča, super user posted image . Kje se čmo dobit? V centru je mal težka za parkirat, a se torej res kar v City Parku? Pa še v šoping gremo lahko prej user posted image .

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.3.2011 8:48:24   
lonja
Torej, za jutrišnji meeting so se zaenkrat pofočkale: Ac, Izabela, Nana Liza, pa včeraj še Taja Nagaja (po GSM-ju), pa moja malenkost. Midve s Tajo Nagajo sva imeli neke skrite želje po viškem koncu, ampak očitno ne bo šlo čez, bova pa v City Park prišli. Taja Nagaja ima telovadbo do 19h, tako da lahko šele po tem, jst pa pred 19.30 tudi težko težko, tako da po tem pridem, kjerkoli že boste user posted image . A mehiška v Cityju je dobra. Sm slišala po radiu, da imajo dneve mehiške kuhinje sedaj v Bocacciu v Dravljah. Kaj pa pravite na to?

V glavnem smo na vezi.....

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.3.2011 8:57:38   
ac
Bocaccio je pa dosti blizu mene, tako, da se lahko še napijem margerit in grem peš domov user posted image . Pa parkirišče je tud veliko (če ni polno). Drugače pa - zaradi mene lahko tudi na Viču, skratka, glede lokacije je meni vseeno. Pa za novo leto sem GPS dobila, tako, da bom zihr vse našla user posted image . Torej: ob 19:30; kje? 

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.3.2011 9:31:20   
Izabela_
Tudi jaz držim Garmina, z mojega konca mi je pa Citypark ali center najljubši. Lonja, kar ti odloči, ker tako pridno organiziraš. Pa dajmo raje ob 19h? V petek moram jaz še zelo pridno delati... user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.3.2011 9:32:15   
Izabela_
Ac, super, kako si se postavila zase. user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.3.2011 10:59:49   
Izabela_
Joj, šele zdaj sem videla uro... sori... torej 19.30.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.3.2011 12:04:39   
lonja
A ni Citypark malom mimo, ni večjih miz, pa še folk ti mimo šeta....men ni všeč, ampak če ste za, se bom pač prilagodila, kaj pa čem.....user posted image .

Drgač pa: Izabela, tudi mi mormo še v petek delat, jst mam za začetek z Ajdo sistematskega, že ob 7 morava biti tam. Pa sej veš, me itak nismo ponočnjakinje.....user posted image .

Ac, ampak si pa frajerka, takoel z odpovedjo mahaš....a si imela drugje že drugo službo obljubljeno,al kaj? Men tudi nič nočejo povečat plače, pa kaj čem. Ko poslušam druge s približno isto izobrazbo imajo še veliko manj plače tako da moram bit kr zadovoljna user posted image .

Mml, a si se mogoče premislila? Dej noooooooo, če bi ti vedela, kakšen urnik ima jutri Taja Nagaja, bi te malo na rit vrglo. Pa bo prišla, veš.....user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.3.2011 13:03:30   
Izabela_
Ma Lonja, saj pridem kamorkoli. Saj ne vem, kaj je bilo mišljeno s Cityparkom, sem bolj mislila okolje BTC. Samo da bo za parkirat, pa ni panike.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.3.2011 13:18:26   
ac
Torej - Lonja, na tebi je končna odločitev user posted image . Kar se pa službe tiče .... Nove nisem imela, tako, da, ja, sem bila kar pogumna, da sem se odločila za tak korak user posted image . Podrobnosti izveš jutri, če boš želela user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.3.2011 18:14:33   
mml
Oj ženskice...

...če se za jutri dogovorite kje v bližini BTC mi javite, da uletim po spinningu...tam nekja 20.15 bi mi mogoče uspelo priti na en čvek in pijačo... če pa boste kje drugje, pa lepo čvekajte...pa ne preveč, ker bi mi šli v soboto še smučat na Pokljuko ;-)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.3.2011 9:04:33   
lonja
Jutro,

v glavnem, me, ki se pripeljemo od najdalj, najmanj kompliciramo pri vsem skupaj, govorim o današnjem meetingu user posted image . A ne Mml? V glavnem, ja, meni ni problema, ko sem enkrat v avtu, se pripeljem ali v BTC, ali v Šiško, ali na Vič, skratka enkrat na leto si pač vzamem cajt in to je to.....

Tko da, da bo volk sit in koza cela, se dobimo v Cityju, v mehiški, jst bom sicer rabila koordinate, ker ne vem čist natančno, kje se le ta nahaja, razen tega, da je to zgoraj v Cityju....tko da se priporočam za kake podrobnosti user posted image .

Drgač pa fino se mejte, jst že šparam želodček za kako papico zvečer.

Mejte se fajn in se vidimo zvečer.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.3.2011 9:21:43   
ac
Jutro.

Ok, torej v Cityju. A ob 19:30? Izabela - a ti bi že prej? Jaz tudi ne vem točno, kje to je, bom pa po zgornjem štuku Citija naredila en 'giro' in sem prepričana, da bom našla user posted image . Se vidimo (vabljene seveda vse decembrke).

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.3.2011 9:41:51   
lonja
Ja, ob 19.30, sej tja enkrat do pol devete bomo vse prikapljale.....user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.3.2011 11:21:47   
Izabela_
Ok, to je zgoraj ena od unih oštarij. Jaz tudi še nisem bila. Ac, jaz sem komot prej, a bi ti tudi, ali kako? Drugače pa velja ob pol osmih. Mml, pridi! user posted image

Mi smo brez kurjave, crknila plinska peč, pride zdaj majster, sem zakurila kamin, brrrr. Nemogoče delat na računalniku, ker imam čisto mrzle prste...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.3.2011 11:49:00   
ac
Izabela, še dobro, da imate kamin! Za zvečer pa - glede na to, da ostale pridejo po pol osmi uri, naj velja kar ob pol osmih. Do kdaj je pa potem odprto? A samo tolk časa kot City park al kako?

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.3.2011 12:02:01   
lonja
Mislim, da je odprto do 22h user posted image .

Joj, punce, kolk se men dans čist nič ne da.....

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
3.3.2011 12:23:05   
Izabela_
Ja, res, AC, imam že pravo vročino, 19.3 mi kaže, wau! Zdaj se ubadam s cevmi, kaj je treba vse odpreti, ker imamo kamin zvezan s centralno. Mojster bi naj pa prišel ob 12h, pa nič od tega zaenkrat. Upam, da se prikaže danes, drugače bomo celo noč nalagali na kamin!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
3.3.2011 12:56:45   
mml

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Mislim, da je odprto do 22h user posted image .

Na spletni strani piše da do 21...tako da če se želite res načvekati, je boljše, da se dobite kje v mestu, kjer so restavracije odprte do normalnih nočnih ur... 

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
3.3.2011 13:40:38   
lonja
Mml, nič se zdej ne izmotavaj user posted image , ti, ti, zdej smo že definirale lokacijo, ne pozabi, tudi ZARADI TEBE, če se nam bo čvekalo naprej, se bomo pa prestavile kam drugam. Sam po mojem ne.....user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
3.3.2011 13:45:12   
lonja
V glavnem, sem ravnokar rezervirala mizo za 7 (tako da slučajno ker ne zataji, pa lahk tudi še kaka dodatno pride user posted image ) na moj priimek. Sej ga vse poznate, a ne user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.3.2011 13:33:35   
mml
da ne pademo na 3. stran...

a ste se v četrtek tako hudo naklepetale, dan iamte več kaj povedati?!?!?!?!?!?!

Tako da...
...en hiter in lep dober dan...

...špricam eno predavanje...zakonodaja o odpadkih iz zdravstva...že tako zeham, med temle bi pa po mojem zaspala...tako da sem si vzela čas za e-pošto in januarčke user posted image

Danes zjutraj sva bili z Manco v osnovni šoli, je vse urejeno glede prepisa, tako da ena skrb manj...svetovlka, je samo opozorila, da naj jo malo opozarjamo, ker res čudno drži svinčnik...ampak ob tem nima nobenih težav z risanjem in pisanjem, tako da kaj dosti ne mislim komplicirati vsaj še eno leto... Obvlada že večino stvari za prvo polovico drugega razreda, tako da res nimam nobenega racionalnega razloga, da bi odložila vpis za eno leto... Sicer je pa njena trenutna najljubša zabava razlaganje kako nastane dojenček, z vsemi možnimi podrobnostmi...kar zna biti posebaj zabavno v kašni vrsti user posted image . V naslednjem stavku pa po tem razloži še, da gre hrana iz ust v požiralnik in od tam v želodec, kjer se zmelje, gre v dvanajstnik, kjer pridejo zraven encimi in od tam včrevo, po tem pa del hrane v kri in po telesu, del se pa spremeni v drekce...še en razlog za zgrožene poglede raznim starih mam...

Matic je končno začel govoriti na fantka, samo še včasih se zmoti user posted image , mi je na trenutke prav smešno, ker se še nisem navadila...ga pa seveda pridno hvalimo, kako lepo govori. Matic tudi šteje nekje do 10 (obvlada tudi varianto v angleščini), prešteje pa nekje do 5, več pa ne...suvereno do 3, kar vidim, ko igramo kakšno igrico s kocko. Še vedno pa ima probleme z barvami, po novem sicer zna dati predmet ustrezne barve, s poimenovanjem barv ima pa še kar nekaj problemov, tako velikokrat slišimo, da je ja kaj zeleno kot ogenj user posted image (kar pomeni, da je rdeče) ali pa zeleno kot limona (kar je rumeno), ampak mislim, da tudi to počasi bo...

...šibam na predavanje...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.3.2011 15:23:19   
lonja
Mml, jst pridno buljim, kako počasi padamo na 3.stran, pa se mi enostavno ne da pisat....user posted image .

Skratka po napisanem sodeč še enkrat več sklepam, kako Manco pridno okužuješ s svojim medicinskim znanjem in imaš veliko srečo, da to tamala tako pridno srka vase. Jst Ajdo zanekrat z računovodstvom še ne morim, razen tega, da ve, da greva po denar, če ga zmanjka, na banko, če je pa ta zaprta, pa na bankomat user posted image .

Naša Ajda je trenutno čisti fan na smučanje in šah. Na smučanje v njenem prostem času, kjer me že v torek mori, kdaj bo sobota, da bomo šli smučat, v vrtcu pa so po kosilu v prostem času začeli igrat družabne igre in Ajda s sošolčki igra šah. Mi ni blo jasno, kako jo to sploh lahko zanima, ker midva s user posted image  ga ne znava igrat, pa je pol zadnjič dedija prosila, če gresta šah igrat in mi je pol dedi rekel, da ga je čist presenetila s svojim znanjem user posted image . In potem zvečer  postelji večkrat pade vprašanje:''a ne mami, da lahko laufar teče samo postrani ali a ne mami, da če je šah mat je konec igre....'' skratka totalno nepunčkasta tema.

Ah, kako imamo različne brenclje, a ne? Ampak jih imamo radi. In to full user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
13.3.2011 11:20:20   
mml
Sej ne vem...ali naj obupam ali naj še vztrajam...

...očitno smo si povedale vse kar smo si imele in je postal tale forum čisto bv...

Mi smo včeraj spet uživali na Pokljuki, Matic je bil prestavljen v boljšo skupino in v resnici sam suvereno smuča gor in dol, sicer po majhnem naklonu, ampak gre user posted image , da se malo sama hvalim user posted image Manca je pa zatrmarila, ker je bila tudi postavljena v boljšo skupino, samo ji ni bila všeč majica, namesto marelice je bila borovnica user posted image , ampak ji je bilo čisto všeč na koncu. Midva sva šla na Bled, parkirala v regatnem centru in šla po tem okrog jezera, vmes spila kavo, user posted image si je še kupil nekaj stvari v Maya Maya, mene so na pol ožulili čevlji user posted image , skratka bilo je zabavno. Po končanem smučanju sta M&M pojedla hot dog, ki je bil vir "zabave" zvečer, ko je Matic na debelo bruhal koščke hrenovke...imam na ta račun za oprati dve kompletni posteljnini, no po drugem bruhanju je pristal v spalnici, tako da sem strašno slabo spala, ker sem bila vsakič, ko je globoko zavzdihnil v paniki, da bo spet bruhal...no danes je čisto OK... samo zanimivo je, da Manci ni bilo nič... smo sklenili, da če bo slučajno še kaj snega, da gremo še naslednjo soboto... user posted image vsakič reče, da je bilo zadnjič, po tem se pa premislim, ko vidim, kako Matic iz ure v uro napreduje

Imejte se čim lepše

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
13.3.2011 14:40:14   
lonja
Mml, jst sem tudi malo zgubila upanje v tale forum in mislim, da je bolje, da najino komunikacijo preseliva na gmail. Kaj praviš user posted image ?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.3.2011 19:38:51   
Nana Liza
Prejšnji vikend smo se bolj namakali, ta vikend pa bom izgleda bolj jedli.user posted image

Da najprej Tevža pohvalim, da se je losal k o n č n o plenice in to podnevi in ponoči. Podnevi že sam hodi na stranišče brez problema. Ponoči pa kdaj še malo uide. Važno je, da ima voljo.

Če me bo katera sploh brala...user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.