mml
|
da ne pademo na 3. stran... a ste se v četrtek tako hudo naklepetale, dan iamte več kaj povedati?!?!?!?!?!?! Tako da... ...en hiter in lep dober dan... ...špricam eno predavanje...zakonodaja o odpadkih iz zdravstva...že tako zeham, med temle bi pa po mojem zaspala...tako da sem si vzela čas za e-pošto in januarčke Danes zjutraj sva bili z Manco v osnovni šoli, je vse urejeno glede prepisa, tako da ena skrb manj...svetovlka, je samo opozorila, da naj jo malo opozarjamo, ker res čudno drži svinčnik...ampak ob tem nima nobenih težav z risanjem in pisanjem, tako da kaj dosti ne mislim komplicirati vsaj še eno leto... Obvlada že večino stvari za prvo polovico drugega razreda, tako da res nimam nobenega racionalnega razloga, da bi odložila vpis za eno leto... Sicer je pa njena trenutna najljubša zabava razlaganje kako nastane dojenček, z vsemi možnimi podrobnostmi...kar zna biti posebaj zabavno v kašni vrsti . V naslednjem stavku pa po tem razloži še, da gre hrana iz ust v požiralnik in od tam v želodec, kjer se zmelje, gre v dvanajstnik, kjer pridejo zraven encimi in od tam včrevo, po tem pa del hrane v kri in po telesu, del se pa spremeni v drekce...še en razlog za zgrožene poglede raznim starih mam... Matic je končno začel govoriti na fantka, samo še včasih se zmoti , mi je na trenutke prav smešno, ker se še nisem navadila...ga pa seveda pridno hvalimo, kako lepo govori. Matic tudi šteje nekje do 10 (obvlada tudi varianto v angleščini), prešteje pa nekje do 5, več pa ne...suvereno do 3, kar vidim, ko igramo kakšno igrico s kocko. Še vedno pa ima probleme z barvami, po novem sicer zna dati predmet ustrezne barve, s poimenovanjem barv ima pa še kar nekaj problemov, tako velikokrat slišimo, da je ja kaj zeleno kot ogenj (kar pomeni, da je rdeče) ali pa zeleno kot limona (kar je rumeno), ampak mislim, da tudi to počasi bo... ...šibam na predavanje...