lonja
|
Nana Liza, kje si se pa zdej ti našla, da gledaš, kakšen je moj podpis . Hecam se, imaš prav, sem hudo neaktualna. Sej veš, sm poletni tip in bi takoj tole mrzlo zimsko vreme zamenjala za poletje . Drgač pa, ste vi že izbrali letošnje destinacije za dopust? Mml, Manca in Matic sta totalna cukra na slikah. Jst si kr ne predstavljam, da bi utegnila drugo leto že Manca stati na smučkah. Je včeraj popoldne obula Ajdine pancarje, pa dala čelado gor in je vmes ostalo zelo malo telesca . Ampak ona bi full. Ko zjutraj Ajdo odloživa na avtobus, ona zadaj na stolčku vpije: Manca tudi mučat.... . Ac, kaj če bi me kar določile npr. četrtek ali petek naslednji teden ob 20h, pa da vidimo, kateri dan in ura sploh odgovarja....Sej to ne bi bilo ne vem kako nočno druženje, zato je lahk tudi četrtek, men se še vedno že prav zeha ob pol desetih . Taja Nagaja, kako kaj življenje na barjanskem koncu? Upam, da ste vsaj za silo zdravi, ostalo se že poštima, a ne ? Jst gnijem v službi, se pa tolažim z mislijo, da bom mogoče v prihodnjem tednu kak dan frej, bi šla rada enkrat skupaj s in Ajdo smučkat. Ajda je nad temle prevoznim tečajem čist navdušena, pravi, da ne bo več hodila v vrtec, da bo ona kar smučala, pravi fan je ratala. Še eno hecno: je povedala, da se je peljala s sedežnico, je rekla, da so tam bankomati (avtomati za karte) in vtakneš noter karto, pol te pa fajn po trebuhu udari, pol greš lahko pa čez. V glavnem point je v tem, da te mora karta po trebuhu udarit, da greš lahko čez.... . Še danes bo gor, jutri pa že spet po starem v vrtec. Jst sem še vedno v iskanju destinacij za letošnji dopust, junijska varianta bo verjetno hrvaška, konec avgusta pa bi šli še za teden dni v Turčijo (ker Egipt verjetno ne bo šel čez....). Mml, a lahk daš kak nasvet glede kakega hotela v Turčiji, te vprašam še v živo kaj drugega . Drgač pa mejte se fino fajn.....
|