Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:00:28
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:00:54
|
|
|
|
majakla
|
Je že suho zunaj, jeee...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:02:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka ) Jaz tudi, pa se to glih ne bi menle, ne? Ej, si na FB?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:02:43
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Kako ste punce? Jaz sem ok, noč je bila tudi ok. Ati je v službi do 17.ure, tak da vsa sama danes, jedla bova rižoto s kitajsko zelenjavo in piščančjim mesom - smo že zadnjič en dan mislili, pa smo bili predolgo na sprehodu, pa nam potem ni bilo več za delat. aja, probat ni greh: Ima katera kaj viška teh nalepk od Spara - Jungle. Jaz sem se namreč komaj zdaj odločila, da bi jih zbirala. Te pa tak veste koliko imam tega. Glih 20 nalepk. No, če ima katera se priporočam. Tak, zdaj grem malo pospravit, pa zokne zložit, te pa če bo še T spal, pa se zraven njega uštulim. Jaz sem glih včeraj dobila 2 paketka. Jih ne zbiramo, ker se mi zdi M še malo premajhna in itak ne ve še, za kaj se gre. Mi je pa enega raztgala, moram pogledati, če nalepke tudi, enega imam pa še zapakiranega. Ti jih komot dam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:03:32
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri bomo kafetkale? jaz žal ne morem...grem po 1 letu k frizerju Kaj bo 'padla' velika sprememba?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:06:19
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka ) Jaz tudi, pa se to glih ne bi menle, ne? Ej, si na FB? Evo, sem ti že poslala Prošnjo za prijateljstvo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:07:08
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je že suho zunaj, jeee... Pa še sonček posveti vsake toliko! Jupi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:08:19
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka ) Jaz tudi, pa se to glih ne bi menle, ne? Ej, si na FB? Evo, sem ti že poslala Prošnjo za prijateljstvo! Naravno?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:38:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka ) Jaz tudi, pa se to glih ne bi menle, ne? Ej, si na FB? Evo, sem ti že poslala Prošnjo za prijateljstvo! Naravno? Nej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:40:41
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka ) Jaz tudi, pa se to glih ne bi menle, ne? Ej, si na FB? Evo, sem ti že poslala Prošnjo za prijateljstvo! Naravno? Nej Jaz pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:41:29
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Majakla, kje pa ti stanuješ, če lahko vprašam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:44:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Kako ste punce? Jaz sem ok, noč je bila tudi ok. Ati je v službi do 17.ure, tak da vsa sama danes, jedla bova rižoto s kitajsko zelenjavo in piščančjim mesom - smo že zadnjič en dan mislili, pa smo bili predolgo na sprehodu, pa nam potem ni bilo več za delat. aja, probat ni greh: Ima katera kaj viška teh nalepk od Spara - Jungle. Jaz sem se namreč komaj zdaj odločila, da bi jih zbirala. Te pa tak veste koliko imam tega. Glih 20 nalepk. No, če ima katera se priporočam. Tak, zdaj grem malo pospravit, pa zokne zložit, te pa če bo še T spal, pa se zraven njega uštulim. Jaz sem glih včeraj dobila 2 paketka. Jih ne zbiramo, ker se mi zdi M še malo premajhna in itak ne ve še, za kaj se gre. Mi je pa enega raztgala, moram pogledati, če nalepke tudi, enega imam pa še zapakiranega. Ti jih komot dam. ja, saj T je še tudi premali...samo jaz nisem daj, te pa mi please šparaj slikice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:45:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri bomo kafetkale? jaz žal ne morem...grem po 1 letu k frizerju Kaj bo 'padla' velika sprememba? v bistvu ne, ker sem prpa Pobarvala se bom na svetlo rjavo, pa kakih 5cm las bo šlo stran
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:47:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pravi blondinka svoji prijateljici blondinki: "Včeraj, ko je zmanjkalo elektrike, sem ostala eno uro sama v liftu!" "Pa to ni nič. Kaj pa, ko sem jaz enkrat ostala tri ure na tekočih stopnicah?!" Res za crknit (čeprav sem blondinka ) Jaz tudi, pa se to glih ne bi menle, ne? Ej, si na FB? jaz bi tudi imela čokolado za prijatlco
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:54:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tudi imela čokolado za prijatlco Pa jaz tudi. Sam na rr.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:55:17
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Kako ste punce? Jaz sem ok, noč je bila tudi ok. Ati je v službi do 17.ure, tak da vsa sama danes, jedla bova rižoto s kitajsko zelenjavo in piščančjim mesom - smo že zadnjič en dan mislili, pa smo bili predolgo na sprehodu, pa nam potem ni bilo več za delat. aja, probat ni greh: Ima katera kaj viška teh nalepk od Spara - Jungle. Jaz sem se namreč komaj zdaj odločila, da bi jih zbirala. Te pa tak veste koliko imam tega. Glih 20 nalepk. No, če ima katera se priporočam. Tak, zdaj grem malo pospravit, pa zokne zložit, te pa če bo še T spal, pa se zraven njega uštulim. Jaz sem glih včeraj dobila 2 paketka. Jih ne zbiramo, ker se mi zdi M še malo premajhna in itak ne ve še, za kaj se gre. Mi je pa enega raztgala, moram pogledati, če nalepke tudi, enega imam pa še zapakiranega. Ti jih komot dam. ja, saj T je še tudi premali...samo jaz nisem daj, te pa mi please šparaj slikice Zmenjeno, šparam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:56:08
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri bomo kafetkale? jaz žal ne morem...grem po 1 letu k frizerju Kaj bo 'padla' velika sprememba? v bistvu ne, ker sem prpa Pobarvala se bom na svetlo rjavo, pa kakih 5cm las bo šlo stran No, saj to je pa tudi nekaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 13:58:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Kako ste punce? Jaz sem ok, noč je bila tudi ok. Ati je v službi do 17.ure, tak da vsa sama danes, jedla bova rižoto s kitajsko zelenjavo in piščančjim mesom - smo že zadnjič en dan mislili, pa smo bili predolgo na sprehodu, pa nam potem ni bilo več za delat. aja, probat ni greh: Ima katera kaj viška teh nalepk od Spara - Jungle. Jaz sem se namreč komaj zdaj odločila, da bi jih zbirala. Te pa tak veste koliko imam tega. Glih 20 nalepk. No, če ima katera se priporočam. Tak, zdaj grem malo pospravit, pa zokne zložit, te pa če bo še T spal, pa se zraven njega uštulim. Jaz sem glih včeraj dobila 2 paketka. Jih ne zbiramo, ker se mi zdi M še malo premajhna in itak ne ve še, za kaj se gre. Mi je pa enega raztgala, moram pogledati, če nalepke tudi, enega imam pa še zapakiranega. Ti jih komot dam. ja, saj T je še tudi premali...samo jaz nisem daj, te pa mi please šparaj slikice Zmenjeno, šparam! tnx
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:00:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri bomo kafetkale? jaz žal ne morem...grem po 1 letu k frizerju Kaj bo 'padla' velika sprememba? v bistvu ne, ker sem prpa Pobarvala se bom na svetlo rjavo, pa kakih 5cm las bo šlo stran No, saj to je pa tudi nekaj! ja, saj je...ampak če ne bi bla prpa, bi si sprednje lase na kratko postrigla, pa dolžino za polovico skrajšala...ampak potem vedno razmišljam, da pa so dolgi za poletje vseeno praktični, če ti ni neke frizure za delat, jih daš v čop in stvar rešena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:00:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tudi imela čokolado za prijatlco Pa jaz tudi. Sam na rr. aja, ti še kr vztrajaš brez fb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:01:00
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Katy83, ly117- ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:03:20
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bi tudi mela Čokolado na FB za frendico!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:03:46
|
|
|
|
matcar
|
KAVA JU3 SO,OB 10-H!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:04:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Katy83, ly117- ZS sem ti poslala prošnjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 14:04:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar KAVA JU3 SO,OB 10-H! komanda padla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?