|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 9:13:44
|
|
|
|
ly117
|
1. Policaj pregleduje avto blondinke..."žarnice so ok, ... prva pomoč tudi.. "Dvigne pogled k dekletu........"kaj pa trikotnik....???" "Nič ne bo ...sem si jo zjutraj obrila ..." 2. Blondinka razlaga prijateljici: >>Padla sem na vozniškem izpitu. Zapeljala sem v krožišče in ker je pisalo 30, sem 30-krat peljala okoli. Pa me je vrgel.<< Prijateljica: >>Sigurno si se zaštela.....<< 3. Blondinka potuje z vlakom. Odide na stranišče, nato pa ne najde več svojega kupeja. Sprevodnik ji poskuša pomagati: Pa se vsaj približno spomnite, kje ste sedeli? Am....vem, da je bila zunaj reka 4. Blondinka je imela finančne težave, zato se je odločila, da bo ugrabila nekega otroka in tako zaslužila z odkupnino. Naslednji dan je odšla v park in zgrabila majhnega fanta, ga odvlekla v bližnje grmovje in na list papirja napisala: "Vaš otrok je ugrabljen. Pustite jutri zjutraj ob 7:00 poleg spomenika v parku 25.000 $ v rjavi torbi!" Na koncu se je podpisala kot "BLONDINKA". Nato je dala ta list papirja temu fantku in mu naročila, naj gre s tem listom naravnost domov!!! Naslednje jutro pride do spomenika in tam je res bila torba z denarjem, kakor je zahtevala na listu. Poleg torbe pa je bilo prilozeno pismo: ''TUKAJ JE VAŠ DENAR!!! NE MOREM VERJETI, DA LAHKO ENA BLONDINKA KAJ TAKEGA STORI DRUGI! 5. Janezek:Dedek jutri imaš 85. rojstni dan,zate imam eno dobro in eno slabo novico. Katero želiš slišati najprej? Dedek:Dobro Janezek:Jutri pride na rojstni dan striptizeta.... Dedek:Odlično in slaba novica ? Janezek:Striptizeta je tvoj letnik..... 6. MLADENKA JE PRIŠLA K SPOVEDNIKU IN POVEDALA ,DA IMA FANTA . SPOVEDNIK JO VPRAŠA: "ALI TE FANT KAJ OTIPAVA ?" "DA "ZGORAJ ?" "DA." "SPODAJ ?" "TUDI." "ALI KAJ GREŠITA ?. "TO PA NE, ZMERAJ ZADENE ! 7. Mladostnica se je odpravljala na ples in mama je opazila, da si ni oblekla spodnjih hlačk. "Kaj? Brez spodnjih hlačk greš na ples?" "Ali si daš ti vato v ušesa, kadar greš na koncert 8. Policist ustavi voznika, ki je očitno prehitro vozil. Reče mu:Čakal sem vas ves dan. Voznik odvrne:Vem, gospod policist, prišel sem, kakor hitro sem mogel 9. Fantič pristopi do policista, ki je v križišču usmerjal promet. Vpraša ga, če ima popoldne kaj časa. Policist: "Imam, zakaj pa?" Fantič: "Da bi prišel ob 16.00 k nam domov, da mi bi mi nategnil nemško ovčarko, ker hočem imeti čistokrvne policijske pse." Ko policaj to sliši, se razjezi in skoči proti fantu, fantič pa v dir, policist pa za njim. Ko tako pretečeta nekaj ulic, naletita na druga policaja, ki prvemu reče: "Hej, kam se ti tako mudi?" Prvi policaj pa ogorčeno odvrne: "Presnet mulc vragov, rekel mi je, naj pridem ob 16.00 k njim, da mu nategnem nemško ovčarko, ker hoče imeti čistokrvne policijske pse!" Drugi policaj pa: "Ja pa kaj potem tako drviš, saj je ura šele 12.00
|