Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:45:34
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-si dobila moj sms? Mi lahko tukaj tudi odgovoriš.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:47:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Za kavo velja, razen če se meni ne bo kaj zavleklo nepričakovano. Zakaj, ker mi je Mirena prej ven padla ne, sem bila že rešena kakšnih 10 dni izcedka, danes pa ful zakrvavim ne, pa najprej še ni bilo nič takega. Pol pa grem vložek zamenjat, pa mi je Murena ostala na wc papirju Pa še od mene
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:48:53
|
|
|
|
arabela*
|
Jutri odpade moj kofi time......nikak da se uskladim Če ne prej junija.... Dobimo omaro jutri končno, so danes klicali....tak da bo treba doma plac naredit, pa vse ostalo porihtat še....pa moj šiba še potem dalje..tak da ne bo cajta Sem še nalepke hello kitty naročila....za omaro in za na steno
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:50:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri bomo kafetkale? jaz žal ne morem...grem po 1 letu k frizerju Kaj bo 'padla' velika sprememba? v bistvu ne, ker sem prpa Pobarvala se bom na svetlo rjavo, pa kakih 5cm las bo šlo stran No, saj to je pa tudi nekaj! ja, saj je...ampak če ne bi bla prpa, bi si sprednje lase na kratko postrigla, pa dolžino za polovico skrajšala...ampak potem vedno razmišljam, da pa so dolgi za poletje vseeno praktični, če ti ni neke frizure za delat, jih daš v čop in stvar rešena. Jaz imam frizerja doma, pa imam že ene 15 let skoz paž (z različnimi fru-fruji). Me je samo 1krat do zdaj prepričal, da sem se postrigla na krajše kot paž. uu jau pa sem rada eksperimentirala....iz rdeče v blont(bele), pa paž, nato sem bila tak bolj rjavo -zlata barva..s prameni, potem se prešaltala na črno. To imam sedaj najdalje 3,5 let...imam pa problem najt frizera, ga že eno leto iščem .......ker se mi ne da več v CE k mojemu furat Moja mami je frizerka. Ima salon pod Pohorjem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:50:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-si dobila moj sms? Mi lahko tukaj tudi odgovoriš. zdaj sem vidla... tam okol 31-32..različno od modela..
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:51:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Za kavo velja, razen če se meni ne bo kaj zavleklo nepričakovano. Zakaj, ker mi je Mirena prej ven padla ne, sem bila že rešena kakšnih 10 dni izcedka, danes pa ful zakrvavim ne, pa najprej še ni bilo nič takega. Pol pa grem vložek zamenjat, pa mi je Murena ostala na wc papirju Pa še od mene Še moj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:51:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-si dobila moj sms? Mi lahko tukaj tudi odgovoriš. zdaj sem vidla... tam okol 31-32..različno od modela.. Super,kaj bi imela čevlje za A. od Lee? Jih imam ene 3 pare,al 4 celo,taka št.,pa so ji premali,so pa skoraj novi,nič kaj dosti nošeni.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:52:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Moja mami je frizerka. Ima salon pod Pohorjem. ja...smo se že pogovarjale, ja...ma oklevam zmeraj nekaj brezveze in se ne spravim.....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:52:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-si dobila moj sms? Mi lahko tukaj tudi odgovoriš. zdaj sem vidla... tam okol 31-32..različno od modela.. Super,kaj bi imela čevlje za A. od Lee? Jih imam ene 3 pare,al 4 celo,taka št.,pa so ji premali,so pa skoraj novi,nič kaj dosti nošeni. ja prosim
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:53:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-si dobila moj sms? Mi lahko tukaj tudi odgovoriš. zdaj sem vidla... tam okol 31-32..različno od modela.. Super,kaj bi imela čevlje za A. od Lee? Jih imam ene 3 pare,al 4 celo,taka št.,pa so ji premali,so pa skoraj novi,nič kaj dosti nošeni. ja prosim Dobiš,mi je škoda vstran metat,pa sem se na tebe spomnila!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:54:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Moja mami je frizerka. Ima salon pod Pohorjem. ja...smo se že pogovarjale, ja...ma oklevam zmeraj nekaj brezveze in se ne spravim..... Ja saj te razumem. Še jaz se ne spravim pa imam zastonj. Pa če si na enega navajen je težko spet najt nekoga, ki ti ustreza.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:55:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Moja mami je frizerka. Ima salon pod Pohorjem. ja...smo se že pogovarjale, ja...ma oklevam zmeraj nekaj brezveze in se ne spravim..... Ja saj te razumem. Še jaz se ne spravim pa imam zastonj. Pa če si na enega navajen je težko spet najt nekoga, ki ti ustreza. Tu pa se popolnoma strinjam s tabo,Marta!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:55:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-si dobila moj sms? Mi lahko tukaj tudi odgovoriš. zdaj sem vidla... tam okol 31-32..različno od modela.. Super,kaj bi imela čevlje za A. od Lee? Jih imam ene 3 pare,al 4 celo,taka št.,pa so ji premali,so pa skoraj novi,nič kaj dosti nošeni. ja prosim Dobiš,mi je škoda vstran metat,pa sem se na tebe spomnila! hvala ti...itak rabi šuhe...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:56:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja saj te razumem. Še jaz se ne spravim pa imam zastonj. Pa če si na enega navajen je težko spet najt nekoga, ki ti ustreza. ej točno to je....tam sem prišla in je vedel kaj storiti, niti ni spraševal..se navadiš na en salon ja
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 17:58:27
|
|
|
|
arabela*
|
grem nadaljevanko pogledat... se vrnem...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 18:18:12
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-4 pari so,eni gležnarji semiš,eni nizki,pa 2-jni škornji.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 18:52:37
|
|
|
|
botrca
|
Čer , končala tečaj in to uspešno . Zdaj pa čakam računalničarja, da mi še nekaj porihta pol pa večerja pa malo na relax.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 18:56:18
|
|
|
|
ly117
|
Kaj je Štajerska Super kombinacija? -Smuk v gostilno , potem pa slalom domov !!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 19:34:50
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri bomo kafetkale? jaz žal ne morem...grem po 1 letu k frizerju Kaj bo 'padla' velika sprememba? v bistvu ne, ker sem prpa Pobarvala se bom na svetlo rjavo, pa kakih 5cm las bo šlo stran No, saj to je pa tudi nekaj! ja, saj je...ampak če ne bi bla prpa, bi si sprednje lase na kratko postrigla, pa dolžino za polovico skrajšala...ampak potem vedno razmišljam, da pa so dolgi za poletje vseeno praktični, če ti ni neke frizure za delat, jih daš v čop in stvar rešena. Jaz imam frizerja doma, pa imam že ene 15 let skoz paž (z različnimi fru-fruji). Me je samo 1krat do zdaj prepričal, da sem se postrigla na krajše kot paž. uu jau pa sem rada eksperimentirala....iz rdeče v blont(bele), pa paž, nato sem bila tak bolj rjavo -zlata barva..s prameni, potem se prešaltala na črno. To imam sedaj najdalje 3,5 let...imam pa problem najt frizera, ga že eno leto iščem .......ker se mi ne da več v CE k mojemu furat Evo, jaz ti priporočam mojega dragega....prevzemam odgovornost.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 19:36:12
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Saraya- ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 19:36:48
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 19:50:28
|
|
|
|
majakla
|
Čer Čokolada: sem iz Brezja. Jaz pa grem v soboto k frizerki, kooončnooo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 19:51:49
|
|
|
|
majakla
|
Aja, tudi imamo Nikov odtis v maso in tudi za 1. rd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 20:02:19
|
|
|
|
matcar
|
Se grem porihtat,pa pridem nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 17.3.2011 20:12:24
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?