|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 8:25:55   
vesna_b
Klaraklara30 - ooo, super za seznamček!!! user posted image user posted image user posted image

ej, moram povedat, da odkar pijem donat, da me manj bolijo kosti, zgaga je full boljša, pa še krčev ni več - vsaj za enkrat. jeeeejuser posted image . no, na prebavo pa ne vpliva glih... user posted image
se je pojavil en drug problem, ampak o tem na FB...

luskica - o super za tvojega! lepo od njega. pa saj se imamo vsak dan radi, ne sam na valentinovo, a ne?

no, jaz sem včeraj spet likala, danes vse pospravim (sem pustila vse tako, kot sem zlagala) - itak grem prej domov, pa bom v miru naredila. še enkrat pospravim po stanovanju, potem pa začnem prebirat cotke za bebico. me prav zanima, kolk bo vmes nevtralnega user posted image . no, za začetek bo, za potem pa ne ravno...user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 9:47:06   
najkica
vesna_b Donat je res super in poln Magnezija, zato je dober proti številnim tegobam. Za prebavo pa baje deluje, če je sobne temperature oz še bolje če ga malo segreješ! Drugače pa poskusi zvečer namočit suhe slive in zjutraj popit to vodo ter pojest slive... To je meni vedno pomagalo... Pa veliko tekočine (vode ali čajev) pij!

Drgače sem pa jst danes čist fuč user posted image .... sem popolnoma brez energije in vsa čudna...pa ful težko diham oz stalno na glas izdihujem zrak (ne vem če sem se pravilno izrazila)... user posted image  Verjertno mi mali pritiska na pljuča... 
Zadnje 2 dni pa ful opažam, da imam tak grenak okus v ustih!!! user posted image user posted image  Se kateri tud dogaja kaj podobnega?  Pa noro mi je vroče....doma sem samo v spodnji majici v službi imam pa kratke rokave....no ja, hormoni...  

Vidim, da ste vse bolj aktivne na FB. A mi lahko ena pove kako se vam lahko pridružim? user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 10:34:52   
Angel miss
dober dan user posted image  (ali raje dobro jutro, ker se očitno še niste vse zbudile user posted image )

prebava - raje ne bi o moji. prejšnji teden je tako štrajkala, da je za znoret. Sem včeraj in danes pila donat, pa je bolje. Nisem ga pa nič segrela, samo sobna temperatura, tako kot pravi najkica. sem v nedeljo fasala hemeroide - sem jih imela že v prvi nosečnosti in po porodu, potem pa nič več. Sem že mislila, da zdaj jih pa ne bo. Ja, seveda. Boli ko hudič. Pa sem dobila v lekarni neko kremo, ki mi malo omili bolečino in počasi zboljšuje zadevo, čeprav je Faktu krema boljša, ampak je v nosečnosti ne smem uporabljati. Si bom pa kar ta teden pri osebni zdravnici zrihtala recept zanjo za po porodu, ker ne mislim čakat na vizito v porodnišnici naslednji dan, da se me usmili z ledom in kremico. No torej, če ima še katera podobne težave - led na rit in v lekarno po kremo Modolex. Pa veliko, velikoooooo vode (ne čaja, ker mene ful zapira in je potem še slabše).

najkica - vidiš, takle sem imela jaz včeraj - čist fuč in grenak okus v ustih, ful čudno počutje, tečna do amena (ajd, sej sem noseča, se mi oprosti user posted image ), vroče mi je pa samo zvečer in sicer samo v stopala. Ful čudno, zadnje tedne spim s stopali izven kovtra. Imam občutek, da mi stopala kar gorijo. Tega se pa ne spomnim iz prve nosečnosti.

Luskica - joj, jaz sem si kar sama kupila hiacinto za dan žena (pa rožici za taščo in mami), na gregorjevo se še spomnila nisem do večera, user posted image  pa itak ni za te stvari. Ko bodo otroci večji bomo šli sigurno gledat kako spuščajo lučke, letos pa je žal to šlo mimo nas.

FB - kateri pošljem ZS z mojim mejlom za povabilo v skupino? Sem probala poiskat na začetku, pa sem obupala.

kokapoka - user posted image user posted image user posted image  za odštevanje

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 10:43:01   
melitkica
hojla srečke nosečke,

pa se javljam po dolgem času (res dolgem, le na začetku sem se enkrat javilauser posted image ). Tako, da vam javim, kako je kaj z mano.

Prosim, če popravite podatke v seznamu. Moj PDP je 19.05., tretja nosečnost, imeli pa bomo fantka, ima pa ne izdam. Ga je sestrica izbrala, midva pa se strinjava.

Vsem, ki ste se žal morale posloviti od svojih sončkov, sočustvujem z vami. Upanje naj umre zadnje. Anglečki naj vas čuvajo.user posted image

Velika sestrica že komaj čaka na bratca, da bo imela komu komadirati. user posted image  Cotike imamo pripravljene, le pranje in likanje še čakajo. Voziček smo nabavili nov, ker smo ga pri Azri uničili, bilo pa je narejenih ogromno kilometrov z njim. Imamo sivo-zelenega baby booma, ki že veselo čaka na uporabo.

Delam le še ta teden, potem pa začnem z dopustom.

Ponoči spim zelo slabo, kar 3 do 4 X grem na WC, potem pa je problem nazaj zaspati. Vroče me je kot bi bila v peklu user posted image , ponoči sem vsa mokra. Bo boljše, da ne bom samo jamrala.


Včeraj sem imela pregled pri G: vse je ok, slikice nisem dobila, ker sem jo prejšnji mesec (in to kar 3D user posted image . Mislim, da bo mamin korenjak, kajti Azra je vizuano celi ati. Naslednji pregled imam 15.04. Kilogrami pa se kar kopičijo. Danes so me klicali iz dieabetološke ambulante (pila sem 100 OGTT pred tremi tedni) in mi sporočili, da se moram oglasiti, zaradi diete in kontroliranja sladkorja. user posted image  Kot sem že prebrala, nisem edina pri majčicah s tem problemom. Se bomo moralno podpirale.

Toliko za danes in se beremo... aha prihajam pa iz Prekmurja.

Ha  Anitka, zdaj si pa spol izvedela. user posted image


(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 10:51:03   
aniv
IZVIRNO SPOROČILO: rockstar

IZVIRNO SPOROČILO: aniv

Glede na to, da bom zdaj postala novopečena mamica in da izkušenj kaj in koliko česa potrebujem nimam, se obračam na vas, ker vas je že kar nekaj, ki boste znova mamice in vam izkušenj ne primanjkuje. Seznamov stvari, ki bi jih naj kupili je ogromno v knjigah, revijah, na netu. Koliko pa so realni, pa ne vem. Ne bi rada pretiravala, ker koliko mi je znano dojenčki hitro prerastejo obleke. Zanima me kakšno začetno številko kupiti in predvsem koliko česa. Prosim in hvala!

Na skupnem mail-u so majčice oblikovale seznam stvari. Na majcice2011@gmail.com pošlješ svoje podatke oz. napišeš tvoje uporabniško ime na forumu, pol pa ti nazaj pošljemo geslo za za naš mail. Je zbranih kar nekaj zanimivih tem :)



FB pošlji mail s svojimi podatki na ta mail, pa ti bo odgovorila

(odgovor članu rockstar)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 10:55:24   
Angel miss
aniv - hvala

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 10:56:54   
lili8
Jaz tudi danes nimam ne vem kakšne energije. Ponoči sem bolj slabo spala, se sploh ne morem dobro naštimat.user posted image
 
Drugače pa še en teden delam, potem pa dopustuser posted image .
 
A na FB je pa še več čvekanja? Saj še tukaj komaj dohajam.user posted image Žal se ne bom pridružila, ker nisem preveč za FB, bom kar samo tu ostalauser posted image .
 
Nič, zdaj grem pa počasi na malico, že komaj čakam.

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 11:58:38   
vesna_b
najkica - saj donat pijem sobne temperature. imamo navado, da imamo tudi sok, ki ga pijemo, v kuhinji na pultu, tako da nikoli ne pijemo hladnega. ampak pomaga ne. sem včeraj že spila spet tist sirup, sirotko...
slive pa tud niso ble v velko pomoč user posted image user posted image

glede energije - ja, čedalje več takih dni bo. no, meni še vedno največ pritiska na mehur, medenične kosti, pa na želodec.

no, na FB sem spet dodajala, bom pa še pogledala, če se je še katera opogumila user posted image user posted image

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 19:00:08   
bambika
Pozdravljene!
Pa se še jaz javim po dolgem času.Danes sem imela pregeled,vse je bp,sem videla našega korenjaka,tehta pa približno 1300g,tako da na koncu bo verjetno takšen kot tamala,čisto po jusu.user posted image Zredila pa sem se v treh tednih pol kile,tako da sem na +8.
V soboto smo praznovali 2.rd naše navihanke,čeprav je doplnila 2.v ponedeljek,je bilo pa kr naporno cel dopoldan sem se matrala s torto,sem naredila 2 konja,ker je čisto nora na konje.Pošljem slikice na mail. Jaz bi tud z vami čvekala na FB.
Naslednji pregled 5.4.


(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 20:12:43   
najkica
O pismu vesna_b...potem pa res ne vem kako ti svetovati glede prebave. user posted image  Mora bit res zoprno.... Jst imam na srečo ful redno prebavo....vsako jutro jem domače muslije z jogurtom in suhim sadjem pa res nimam problemov. Pa ful velik pijem....men pa glih topel metin čaj pomaga...

Sem pa poslala svoje podatke oz. mail na skupni mail za geslo...

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 21:18:13   
anchika
NO jaz sem bila danes na pregledu. Sem v 31+4 tednu. Zdaj bom hodila na pregled vsakih 14 dni. Se pravi naslednji pregledimam  29.3.
Naredila mi je UZ, težka sta  vsak po 1,5 kg. Ni nobene razlike. Še vedno je eden glavično drugi medenično. Rekla je da dvomi da se bosta zdaj kej obrnila ker že tako nimata večč veliko prostora. Je pa vodilni glavično tako da če bo vse ok bom lahko rodila naravno. Seveda mal je odvisno od dohtarjev in mora vse potekat kot  je treba. Želim si da bi rodila naravno ker vem kako je roditi naravno in vem kako je roditi s CR. VEndar ni važno kako sam da bo vse ok.
Uglavnem vse kar lahko vidi je rakla da je ok.
Dala sem tudi kri  in vodo in voda je vredu, kri se mi je tudi izbolšala. Tako da sem prov vesela. Imam pa malček vnetja , nič hudega , sem dobila vaginalne tablete.
Železo tud moram pit do konca.
To je to.

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
   RE: Majčice 2011
15.3.2011 22:51:59   
hillmagic
Donat tudi meni full pomaga lajšati tegobe želodca pa poln je Mg ki ga v teh zadnjih dveh mesecih nujno potrebujemo.

NAJKICa a veš da sem jaz isto tako čudno smotana brez tapravega okusa v ustih, pa okna odpiram pa vroče mi je. Noro Hormonske spremembe Rast ploda povečanje vsega v telesu, pomoje da zato tako. Jaz za FB- naj te ena doda za prijateljico in povabi v skupino. Lahko na ZS eni pošlješ kdo si pa boš IN Lahko tudi meni

Jutri imam G. Komaj že čakam ker me zanima če se je dojenček dol obrnil. A vam so se že po večini ali ne veste?

Full sem videla na FB lepe kompletke za odhod iz porodnišnice, Joj jaz pa še nisem nič naštimala. Me je čaka imam vse po vrečkah, čeprav sem zadnjič že sortirala tako da imam vsaj po mesecih razdeljeno. Mi bo že v oko padel pravi kompletek čist tako mimo grede.

Bambika pošlji eni ZS kdo si pa te doda za prijateljico na FB in povabi v skupino

Anchika kul je vse vredu z tvojim dvema. Jaz sem imela prvič CR ker je bila težka skoraj 4 kg pa medenična tako da sem imela na datum porod. Upam, da se je ta že dol obrnil da bo naravni porod.

Lepo bodite bejbe





_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 8:12:49   
Nefretiti
Včeraj me je kolegica prestrašila, da je pred nekaj dnevi njena prijateljica rodila v 30 tednu. To je ravno toliko, kot sem sedaj N jaz. Ampak jaz nimam še čisto ničesar pripravljenega (razen vozička in lupinice, ki jo je treba še oprati).
Imate ve že kaj pripravljeno?
Se mi zdi, da je vseeno še 10 tednov ali 2 meseca malo zgodaj, da bi cunje lovila skupaj (sicer imam vse spravljeno nekje globoko na podstrešju, treba je najti in oprati).
Kako ste se ve do sedaj že pripravile?

_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 8:24:03   
Dada2
Tudi jaz  nisem še nič pripravila bom po 6.aprilu, ko bom nastopila dopust. Upam da me kaj ne prehiti. 

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 8:30:54   
vesna_b
za FB: poslale ste podatke na naš mail. nekaj sem vas našla, nekaj ne - je bilo preveč oseb z istim imenom, zato sem odgovorila na mail.

cotke - ja, jaz začnem sedaj počasi prebirat, enkrat drug teden, prala pa pred aprilom ne bom ničesar. če se karkoli zgodi, bodo paže oprali en stroj, preden pridem domov.

prebava - ja, sedaj bom probala spet redno pit tisto sirotko. ko sem jo prejšnjič pila, je full pomagala. ma saj do nedavnega sem šla vsaj na 2 dni, sedaj se je vse skup malo ustavilo. ma vse naenkrat... user posted image
upam, da bo šlo tudi to mimo...

(odgovor članu Dada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 8:55:31   
Klaraklara30
Dobro jutro...

jaz tudi še nimam nič pripravljeno za dojenčka. Prala tudi ne bom pred aprilom, če bo pa kaj vmes prišlo, bodo pa že drugi.
nefretiti Jaz sem tudi zdej v 30. tednu in imam ful bolečine v spodnjem delu trebuha. Jaz kar počivam te dni, jutri imam pa pregled, pa ji bom povedala. Samo nočem razmišljati o tem, da bi že zdej rodila. Morem zdržat še 2 meseca, da bo vse ok. Zato pa tudi cotk nekako nočem it pripravljat, da še s tem ne prehitevam stvari. Morda sem malo vraževerna kar se tega tiče, ampak si rečem, da zdej, ko še ni nič pripravljeno, se še ne more rodit. Mu/ji ne pustim! user posted image

anchika user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre novice s pregleda. Jaz ti želim, da bi lahko naravno rodila. Če bo pa moral bit CR, je pa tudi bolje tako, samo da bo z bebicama vse ok.
Ja, še kakšen mesec pa lahko že pričakujemo kakšnega majčka/majčico. Seveda od tistih, ki so na začetku seznama. Da ne bi katere druge kaj prehitevale. user posted image Lepo po vrsti. user posted image

bambika user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. Kar se kg tiče, si pa pridna. Jaz bom jutri videla, koliko sem v 3 tednih pridobila. Sigurno več kot samo pol kilce. user posted image
Pa vse najboljše tvoji navihanki za 2. roj. dan.

Lepo se imejte.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 9:27:58   
Nefretiti
jaz tudi še nimam nič pripravljeno za dojenčka. Prala tudi ne bom pred aprilom, če bo pa kaj vmes prišlo, bodo pa že drugi.
nefretiti Jaz sem tudi zdej v 30. tednu in imam ful bolečine v spodnjem delu trebuha. Jaz kar počivam te dni, jutri imam pa pregled, pa ji bom povedala. Samo nočem razmišljati o tem, da bi že zdej rodila. Morem zdržat še 2 meseca, da bo vse ok. Zato pa tudi cotk nekako nočem it pripravljat, da še s tem ne prehitevam stvari. Morda sem malo vraževerna kar se tega tiče, ampak si rečem, da zdej, ko še ni nič pripravljeno, se še ne more rodit. Mu/ji ne pustim!


Meni se zdi tudi totalno prehitro.......bodo že pripravili, ko bom jaz v porodnišnici.
Me je pa premaknilo, ker tudi mene precej boli. Včeraj sem imela bolečine kot pri M, bolelo me je tudi v križu, pa niti nisem pretiravla z aktivnostmi. V prejšnji nosečnosti nisem imela popadkov, tako da niti ne vem, kako to izgleda. Me je pa bilo včeraj res strah, da imam kake blage popadke. Ampak se niso ponavljali v intervalih in sem zaključila, da to verjetno ni to. Tudi trebuh mi precej ptrgeva, kar mi prej ni.
Je pa naša bejbika zelo aktivna. Bojda se prej malo umiri......

_____________________________

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 9:55:59   
vesna_b
prehitro za pripravljanje? ma ko sem vidla, da je bla od sodelavca žena 1 mesec v P, pa še en mesec prej rodila... sem rekla, da bom kar mal prej pripravila. ker men je to full v veselje, tele male cotke štimat za mojo bebo, in ga ne dam drugim... sem sebična, a ne? he he he

glede tega, da se dete prej umiri... ni nujno... men je prvič voda odtekla, čez 12 ur so se pa popadki začel, pa je vmes še skakala po trebuhu...

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 10:25:48   
Klaraklara30
Ah, ne ravno prehitro...jaz ne bi tako rekla. Samo mi itak še ene druge stvari na hiši urejamo, tako da ko bo tega konec, pa res začnem. Sej pravim nekje aprila. Pa če bom še naprej imela take bolečine, bom itak mogla to vse ful počasi delat in bom rabila več časa.

Se pa strinjam, da je to eno tako kjut opravilo, da bi ga težko komu drugemu prepustila.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 10:32:06   
bambika
Vesna_b sem ti poslala prošnjo na FB,samo upam da sem tebi poslala  da ne keri drugi.
Cotke jaz nimam nič pripravleno,moram še nazaj dobit, sem jih posodla od brata punci,bom počakala še kakšne mesec,potem pa grem v akcijo,pa še kaj bo treba kupit. Upam,da ne rodim prej,kak teden prej že,prej pa naj se mu ne mudi.
Ta tedem grema še z mojim v Mb voziček gledat,tiste ki ste iz Mb povejte mi kje je H&M in C&A, sem že malo pozabla.
Počutje že dva dni sem čisto brez energije,pa še tale dež,js bi kr spala cel dan,sam ko naša mala ni zato.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 11:16:45   
Angel miss
prišla sem samo pozdravit. Res preveč čvekate user posted image  (RR, FB, mejl). Se res dogaja. Moram še veliko prebrati. Bom komentirala kasneje.

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 11:19:50   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Vesna_b sem ti poslala prošnjo na FB,samo upam da sem tebi poslala  da ne keri drugi.

Počutje že dva dni sem čisto brez energije,pa še tale dež,js bi kr spala cel dan,sam ko naša mala ni zato.



si dobila potrditev že? user posted image

glede spanja pa... ja, tud naša tamala ni zato user posted image , he he
ampak saj je kar pridna...

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 11:28:07   
natykaa
jaz imam pripravljeno že skoraj vse,samo cunjice pa tetra pleničke še je treba oprat-kar pa kahko tudi kdo drug naredi,če me kaj prehiti ( še vesela bi bla,ker me niti malo ne mika likanje vseh teh stvariuser posted image ).drugače sem pa se odločla,da sem raje jaz prehitra pa imam vse pripravljeno,kot pa da me moja pupa prehiti in bom potem prikrajšana za te pripraveuser posted image pa še časa sem imela ogromno za te stvari,ker sem na borzi,pa itaq nimam kaj druga za delat.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 11:56:46   
bambika
Dobla potrditev,hvala.

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
   RE: Majčice 2011
16.3.2011 12:04:27   
najkica
vesna_b sem te dala za prijateljico na FB. Mislim, da si taprava, ker si bila edina s tem imenom... user posted image

Ja, jst sem tud ful vraževerna in kar nočem prehitevat stvari, čeprav bi najraje kar vse že prištimala. No ja, sem v službi le še do petka user posted image user posted image user posted image , potem pa naslednji teden začnem z likanjem in pranjem. Pa še voziček in posteljnino moram it kupit... Potem imam pa vse! Upam no, da me res kaj ne prehiti, ampak imam kar en 6.čut, da bom rodila v času velike noči...user posted image   Mu prej itak ne pustim! user posted image user posted image

Moj škratek je pa danes zbolel in je imel ponoči vročino 38,8. user posted image  Je očka ostal z njim doma, ker moram jst predat stvari v službi itak pa grem že zdejle domov (polovični delovnik)... Mislim in upam, da je samo virozica in da se jst kej ne nalezem, ker skoz vame rine in se hoče stiskat... Jst pa itak uživam, ko se pri meni crklja. Šibam domov....

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?