|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
15.3.2011 18:37:48   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

ker ga je moja mama dobesedno zadekala, tako, da sem pod hitro preoblačla, da se ne bo prehladil.

Moja mama mu je nekajkrat sladkala komarčka, joj smo meli težave nazaj preiiti na nesladkanega. Obup, pa da sem ji dopovedala, da ne rabi. Tudi zelo s težavo sem ji dopovedala, da če ma naša štručka ogreto posteljico .

Sočustvujem s tabo, Pilotgirl! Meni tudi mami teži za same neumnosti! Da se moj user posted image  ne redi dovolj, ker imam slabo mleko! user posted image  Takoj se skregava, me čisto znervira! Naj mu dam raje Aptamil, da bo meu kej od tega. Pa da imamo premrzlo pa take.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.3.2011 18:40:48   
Urša

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

pri ceni pa ni neki razlike (jaz sem mislila, da so pamperske ful dražje od ostalih)

Včasih je pa bila razlika.

Meni je bilo tudi čudno, ker se je govorilo, da so drage, sedaj ko računam pa ko v akcijah kupujem so še ceneje! Jaz sem se zeloo bala, da bo naš mišek alergičen na njih, ker baje ma kar veliko otročičkov težave z alergijo.

Meni so najbolj fajn bele Pamperske. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.3.2011 18:44:51   
Urša
Vse najboljše slavljenkam! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.3.2011 18:49:13   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Kopamo se pa tudi mi v spalnici, imamo stojalo za banjico (nič hrbet ne boli), ob priliki bom kupila še čebrček (ga je lažje prinesti polnega tja, ker imamo bolj ozko pr nas).

Boš kupila od Bebe jou? Meni je sicer Tummy Tub bolj všeč, ker je prozoren in tako kjut izgleda, ampak je manjši, za manj časa in ne vem če sploh paše na Bebe jou stojalo. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.3.2011 18:51:43   
Urša
Plenični izpuščaj smo pozdravili. user posted image user posted image user posted image  Če bo imela kdaj kakšna težave s tem, lahko svetujem! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.3.2011 18:54:47   
antoninap
Sem pa v Kr P videla, da uporabljajo tudi od mustele za suho pranje eno zadevo, a katera to uporablja? Pa nič jo ne spiraš.

Nekaj od mustele so imeli ja, samo nisem videla kaj. Sem pa tudi jaz od te firme nabavila trdo milo, vendar tamala po kopanju ne diši tako kot je v porodnišnici.

Jaz sem se danes prvič lotila čiščenja noska, vendar bolj neuspešno, ker še aspiratorja nisem znala skupaj sestavit, oziroma pogruntat, kako deluje user posted image Hvala bogu je tamala na previjalni kasneje ene 2x orenk kihnila in nos je bil čudežno spucan user posted image

Oblačenje: mi imamo v bajti 21-22°C in jo oblečem v bodi, žabice in puloverček, na nogicah so vedno nogavičke. Žabice in puloverček so ponavadi iz pliša. Ko podnevi spi, je pokrita z dvema tankima dekicama. Ponoči jo ponavadi oblečem v bodi in pliš pajacek ali pa navaden pajacek, spi pa pokrita s tremi dekicami. Meni so bodiji zakon, ker majčke rade uhajajo iz žabic.

Vprašanje:
zdaj ko bo zunaj že okoli 15°C, kako jih obleči za ven na sprehod? Jaz razmišljam, da bom zimski pajac opustila, jo oblekla v bodi in toplo trenirkico (imam dve taki lušni iz termovelurja), čez je pa itak pokrita še z dekico v vozku, pa zimska vreča je še tudi v vozku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.3.2011 19:59:28   
maurica

Sem pa v Kr P videla, da uporabljajo tudi od mustele za suho pranje eno zadevo, a katera to uporablja? Pa nič jo ne spiraš.

Jaz imam to. Gel za tuširanje + šampon (2 v enem) in ni potrebno izpirati (je zelo razredčeno). Jaz imam to na previjalni mizi in ga s tistim malo umijem, ko je pokakan. Mi je fajn zadeva.

Aja, sem zvedla danes, da je od Mustele kozmetika cenejša v Italiji. Možno, da je tudi v Avstriji, moram preveriti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.3.2011 20:11:11   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Vprašanje: zdaj ko bo zunaj že okoli 15°C, kako jih obleči za ven na sprehod? Jaz razmišljam, da bom zimski pajac opustila, jo oblekla v bodi in toplo trenirkico (imam dve taki lušni iz termovelurja), čez je pa itak pokrita še z dekico v vozku, pa zimska vreča je še tudi v vozku.

Jaz sem ga že zdej, ko so bili tej topli dnevi, oblekla v bodi, trenerkico + kapco. Čez sem pokrila z dekco in še eno sem imela s sabo za rezervo, čez pa še tisti zgornji del košare. Se mi zdi, da je v košari tako toplo, da ne rabijo več.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.3.2011 20:11:45   
maurica
Hvala vsem za čestitke user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.3.2011 20:57:50   
prvičmami
Hey!

Sem mela spet 10 strani za prebrat, tk da sem itak pozabla kaj vse ste komentirale, morem pa priznat da sem se vmes parkrat pošteno nasmejalauser posted image
Js jo mam oblečeno samo v body in pajacka brez rokavov, je pa še pokrita z dekico v ležalniku. Umijem jo vsako jutro kr z vodo, kopamo se pa 1x na teden ko jo namilim celo že vzuni z mokro namiljeno krpo in potem jo v banjici ubistvu sperem. Mamo pa cel dan iste cotke gor (razen če se cela polije ine je mokra) zvečer se pa preoblečemo v pižamo.
Glede viruskov sem bla proti cepivom, ampak me je P prepričala da so učinkoviti, da tud če zbolijo, so bolani tolk manj da ni potrebe it v bolnico, tk da sem se odločla da se bomo kr cepli, čeprav je kr drago ja - 3x po 60 ali pa 2x po 7€ - neki takegauser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.3.2011 21:01:17   
prvičmami
Glede spanja pa spi v svoji postlci, glih zaradi razvade oz navade, baje do 3 mescev dobijo vzorec spanja in če je navajena zaspat na rokah zna bit pol problem, mi je tk pediatrinja rekla in ji kr verjamem. Naša kr hiter ugotovi kaj je boljš in pol to zahteva. Morem priznat da mi je kr všeč, da ve kaj hoče, če je lačna se bo drla tk dolgo da ne dobi za jest, pa če bo mogla dudo 100x v min ven vržtuser posted image user posted image user posted image
Ponavadi noč kr nekak prespi se pa približno na 3 ure doji, so pa vmes redki dnevi ko spi tud 5-6 ur skupuser posted image Je pa sreča da takoj nazaj zaspi, razen po tistem hranjenju okrog 6 zjutri ko pa spušča vse možne glasove in hrči in jamra in stoka, takrat jo pa prestavim v svojo postlo da potegnema še kaki 2 urci

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.3.2011 21:08:34   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

ker ga je moja mama dobesedno zadekala, tako, da sem pod hitro preoblačla, da se ne bo prehladil.

Moja mama mu je nekajkrat sladkala komarčka, joj smo meli težave nazaj preiiti na nesladkanega. Obup, pa da sem ji dopovedala, da ne rabi. Tudi zelo s težavo sem ji dopovedala, da če ma naša štručka ogreto posteljico .

Sočustvujem s tabo, Pilotgirl! Meni tudi mami teži za same neumnosti! Da se moj user posted image  ne redi dovolj, ker imam slabo mleko! user posted image  Takoj se skregava, me čisto znervira! Naj mu dam raje Aptamil, da bo meu kej od tega. Pa da imamo premrzlo pa take.user posted image

Ne jezite se preveč, mame so pač take da rade nos povsod vtikujejo. Jaz bi dala vse da bi me moja tako jezila, pa bo kmalu 4 leta kar je ni.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.3.2011 21:36:12   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Ne jezite se preveč, mame so pač take da rade nos povsod vtikujejo. Jaz bi dala vse da bi me moja tako jezila, pa bo kmalu 4 leta kar je ni.

user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.3.2011 21:48:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Vprašanje: zdaj ko bo zunaj že okoli 15°C, kako jih obleči za ven na sprehod? Jaz razmišljam, da bom zimski pajac opustila, jo oblekla v bodi in toplo trenirkico (imam dve taki lušni iz termovelurja), čez je pa itak pokrita še z dekico v vozku, pa zimska vreča je še tudi v vozku.

Jaz sem kombinezon že prejšnji teden pospravla. Čez tisto kar ima notri mu dam še malo debelejši kompletek in bombažno kapo, pokrit je pa samo z dekico. No, pa zapet je v košari od vozička, tako da itak nič ne piha.

Par dni nazaj sem bila v BC tukaj blizu in mu nisem kape dol vzela (zimska iz HM) pa se mi je po enih 10 minutah začel drt ko jesihar. Po neuspešnem guncanju in tlačenju dude sem ugotovila, da ima čisto prešvicano glavo. Očitno sta ob fanta po meni, ker jaz, ko pridem v trgovino takoj zmečem iz sebe kapo, šal in rokavice, bundo pa vsaj odpnem, ker sem drugače v trenutku mokra. Tudi v najhujši zimi vedno slečem bundo preden se vsedem v avto. Bo katera rekla, blagor, mene pa vedno zebe. No, predstavljajte si, kako sem se danes počutila, ko sem šla v službo (500m od doma) z vozičkom, oblečena v tanko bombažno majco z dolgimi rokavi in anorak (nič podložen). Do tja sem prišla že čisto mokra in ko sem se hotla slečt, je sodelavka rekla, da imam čisto moker hrbet. Res da sem prehlajna in me v kombinaciji s hormoni še malo bolj obliva ampak to mi je res grozno, da mi je nonstop vroče.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.3.2011 21:51:09   
meta21
Tako fajn mi je, ko vsak večer spraviva okrog 21h oba spat. Mož gre dol za računalnik, jaz pa hop na rr ... tle pa nobene večuser posted image . No, saj ste pridne, da greste z otročki spat, ker jaz smotka grem pa takrat, ko on že 3 ure spi

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.3.2011 22:25:34   
Mišyka
Še vedno nisem na zeleni veji, sem pa že blizu, še par strani...

Količina popitega mleka je meni neznana, ker se polno doji, včasih na 3,5 ure, čez dan bolj na 2 ali pogosteje. Kupček včasih podre, včasih ne (ge ne matram dalj ko 5 minut - so mi rekli, de so 3 čist zadost, če misli kej podret), poliva ne glede na to, al je prej podrl al ne, redimo se pa fajn, tako, de pomoje ni panike. Sem pa že pomislila, de ima mogoče težave z refluksom user posted image , a ima kera s tem kej izkušenj?

Zakaj sumiš na refluks? Mi smo se pri prvem 11 mesecev samo s tem ukvarjali, tko da si zaslužim doktorat. Tokrat upam, da se bomo temu izognili, ker res ni fajn...

Zdej sem pa že čist utrujena - se mi ne da več brat naprej. Še eno dojenje počakam, potem pa smuk pod odejo!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.3.2011 22:28:57   
little*miss
čer

Sem vas prišla samo pozdravit, kaj več pa se mi ne da..user posted image

Prebrala vse, mogoče jutri kaj napišem

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.3.2011 22:48:42   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Še vedno nisem na zeleni veji, sem pa že blizu, še par strani...

Sem pa že pomislila, de ima mogoče težave z refluksom user posted image , a ima kera s tem kej izkušenj?

Zakaj sumiš na refluks? Mi smo se pri prvem 11 mesecev samo s tem ukvarjali, tko da si zaslužim doktorat. Tokrat upam, da se bomo temu izognili, ker res ni fajn...

Zdej sem pa že čist utrujena - se mi ne da več brat naprej. Še eno dojenje počakam, potem pa smuk pod odejo!

Si pa pridna - še par strani, jaz unih 20 al neki ne bom pomoje nikol prebrala, pa bi z veseljem vsaj tiste porodne zgodbe, ki sem jih "zamudila".
Glede refluksa: sej srčno upam, de samo poliva, samo mi je grozn čudno, de je zmožen politi (al celo bruhneuser posted image ) celo po dveh urah user posted image Recimo: se naje, podreva kupčka al pa ne, zaspi in po dveh urah se začne zvijat in stokat poj pa ven prileti neki mleka, že kislega sevede. Sem mislila, de se to ne dela. Sej redi se fajn in tut P ni nič komlicirala glede tega, ampak...

Hayabusa . Jaz vedno, ko ju kej šimfam (oba, in mamo in ata) poj pomislim, kaj pa če... Sploh zadnja leta, ko so atiju raka odkrili (pojutrišnem ma kontrolo, upam, de so vse ven zrezal)... Eh...

Obseg glave
: nam ninič prsnega koša zmerla, samo ugotovila, de se oblika glave pač spremeni tekom parih tednov in zato poj zgleda, kt de je ful pridobila na obsegu. Si pravim, de je bil pač prijazen do mame in je glavo šparal user posted image

Meta, jaz sem kle user posted image . Izjemoma sicer, ker je dragi nehal delat malo predčasno, spat pa nikol ne grem z malima (gre Šimen prezgodi zame - ob sedmih, Nande pa itak včasih spi takle cajt včasih pa ne, tko...

Urša, ja bebejou-jevega (sej se tko nekak reče, ne?) mam namen kupit, tagre zihr notr user posted image . Za tomija pa ne vem

Entram, de mogoče še kero gor ujamem user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.3.2011 22:56:04   
Nina33
Hej, Little*miss, lepo de si se oglasla user posted image
BTW - kje je Patrisha?!? Pa taka čveka je... user posted image
Aja, za ven obleka: isto kot notri (bodija 2 in pa hlače do pasu al pa žabice), kapici (bombažna in tanka pletena) in dekica poj ga dam pa v mehko košaro, zafršlusam, dam v voz in še tam zafršlusam pa kašno gazo de ne piha. Sem pa zanč ga v slingu skor skuhala, ker sem ga v en (sicer tanek) pajac za povrh oblekla in je bilo preveč, ker sem jaz tut pr ta toplih - v Metinem smislu, ne v tistem pogovornem user posted image . Sploh poj, ko sva v štacunah bila je bla grota - sej sem pajaca odpela in je bil poj bl kt dekica za pod hrbet a vseeno. Vaja bo naredila mojstrico - upam.
A, še to: Meta, mene pa nč ne boli hrbet, mam kratke tačke user posted image (mam pa zato roke daljše od povprečja, kt opice user posted image , se včasih hecamo, de če ma laž kratke noge ima pa pravica dolgo roko user posted image )

Enter, za drugi del, pa de bo več zgledal tut user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.3.2011 23:00:59   
Nina33
Moram še napisat, kaj mi je starejši zanč rekel. Ene (še) ne veste, kako naporen zna biti starejši brat (in/ali sestra) in kako znamo bit mame sitne oziroma, kot jaz rečem, nismo dobre volje,ane. In mi moj zlati fant zvečer med pripravami za spat reče medtem, ko mi naštimuje povšter: "Mami lezi... Dobra volja poj." user posted image   In ko preverim (beri: prevedem), če mi je res rekel, naj se uležem in zaspim, de bom dobre volje poj, mi reče: "Ja, mami, lezi... Lepe sanje." In me še pokrije s svojo dekico user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.3.2011 23:02:13   
Nina33
uf, če jaz pridem do laptopa in de sem gor na RR lohk tut čez dan medtem ko kuham ipd. .....bi kmal drug deu mogle odpret user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.3.2011 23:11:03   
Nina33
A se kera že kej s telovadbo ukvarja? Tako, ta zaresno kao - dviganje in prenašanje user posted image okol na žalost ne šteje. Kej bolj porednega tut ne user posted image . Ker jaz bom zgleda mal mogla, tale šlauf mi ni nč več všeč - se mi zdi, de mi je uspelo celulit na trebuhu vzgojit, če tale moj špeh mal "stisneš" glih tko zgleda user posted image In sem včeri se hotla mal "športat" in narest par trebušnjakov.... Ahm, sej jih nikol nisem mogla kej prav velik narest, ampak... Zdej mi niti enga ne znese user posted image Poj sem si dovolila mal z rokami pomagat (nč se prijet al kej tacga, samo "zamahniti" za vzgon), mi je pa skor ušlo user posted image (pa ne solze) user posted image In sem se skor mal zasekirala - se tolažim, de prot EMŠOtu nč ne morem, vseen pa ne bi rada trebuha mela tacga, no. Če že gleda čudn bi vsaj uporaben lohk bil, ni res? No, čeprav sem glih prejle odkrila eno njegovo uporabnost: ko malega okol nosim, se mal šlepa na njem in mi ni treba cele teže z roko gor držat user posted image , kera lepa tolažba (isto uporabni so "povšterčki" na kolkih, ampka za večje poj user posted image ).
Eko, zdej nej pa še kera druga kej napiše user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.3.2011 23:24:19   
Nina33
Poj pa nič user posted image
Grem v mižule počasi, čeprav mišek še drema/spi.
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.3.2011 9:30:23   
trsica

A se kera že kej s telovadbo ukvarja? Tako, ta zaresno kao - dviganje in prenašanje user posted image okol na žalost ne šteje. Kej bolj porednega tut ne user posted image . Ker jaz bom zgleda mal mogla, tale šlauf mi ni nč več všeč - se mi zdi, de mi je uspelo celulit na trebuhu vzgojit, če tale moj špeh mal "stisneš" glih tko zgleda user posted image In sem včeri se hotla mal "športat" in narest par trebušnjakov.... Ahm, sej jih nikol nisem mogla kej prav velik narest, ampak... Zdej mi niti enga ne znese user posted image Poj sem si dovolila mal z rokami pomagat (nč se prijet al kej tacga, samo "zamahniti" za vzgon), mi je pa skor ušlo user posted image (pa ne solze) user posted image In sem se skor mal zasekirala - se tolažim, de prot EMŠOtu nč ne morem, vseen pa ne bi rada trebuha mela tacga, no. Če že gleda čudn bi vsaj uporaben lohk bil, ni res? No, čeprav sem glih prejle odkrila eno njegovo uporabnost: ko malega okol nosim, se mal šlepa na njem in mi ni treba cele teže z roko gor držat user posted image , kera lepa tolažba (isto uporabni so "povšterčki" na kolkih, ampka za večje poj user posted image ).
Eko, zdej nej pa še kera druga kej napiše user posted image .

isto sem jaz hotela delat trebušnjake. pa niti enega ne zmorem. user posted image  pa imam željo, da se udeležim DM teka. pa se komaj premikam (v telovadnem smislu).

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.3.2011 10:11:04   
Urša
Jaz še nisem probala nič telovadit. Si bo treba kondicijo najprej dobit z vozičkanjem, samo mi nekako vreme ne ustreza.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?