Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 21:13:26
|
|
|
|
petrušk_
|
hej hoj mi smo že u ležečki....mami čist uničena....torbe za u porodnišnco prpravlene...predal s cunjami za malčka tud....tko da bom zj mirno prenašala dneve naprej....se počutim koj lažje in boljš k vem da mam vse readymala še kar pokašljuje....sam večinoma ponoči...upam, da mine, brez da bi se kaj stopnjevalo.... urša...vidim da rabite ti pa en zvrhan koš birdy kako ste vi, ko vidim da si online??? čebela...naj ti nočka mirno mine, da štartaš jutri po super zajtrku z očijem in hano
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 8:12:07
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nočka po večini mirna-od 3.00-4.00 sem imela popadke,malo močnejše pa so pol kar potihnili ......atija imava danes doma .....Hana ravno zajterkuje,midva sva pri kavici,pol gremo pa na sprehod do pošte poravnat položnice ......upam,da bo sonček,ker smo povabljeni na en piknik mami mi skos pošilja sms-je .....sem bila že huda-itak da bom sporočila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 8:30:33
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Evo mal cajta zame in za RR! Mala gleda Ribiča Pepeta, zraven pleše robotke in razmetava po pospravljeni dnevni sobi . Vsem ki jih potrebujete vam pošiljam Čebela - a da se že kar dogaja al kaj? Držim pesti da bo šlo vse dobro! ž Šibam mal pospravit po kuhinji, je bomba usekala Se še malo kasnej tipkamo!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 8:36:48
|
|
|
|
Urša08
|
jutro čebela hvala za kavico mi že mamo sončka in glede na napoved ga boste tudi vi imeli Simonakr super da najdeš čas tudi za rr rebeka nimam nobene ideje kako bi ga navadila spančkat v postelci Koliko ti pa Matej čez dan spi? Kakšne nočke mate? Daj malce povej. Pa Uroš ga je lepo sprejel? A vpisala si Uroša v vrtec?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 8:39:29
|
|
|
|
Urša08
|
Mene je tale prehlad čist zdelav ma sej bo. Nejc je šel z dedijem smučat, Žiga se carta z očijem, Eva spi, jaz mam pa čas za rr. Danes kakih hudih planov nimamo, mogoče mal na sončka pred hišo, da se Žiga igra, Eva je na zraku v vozku, midva pa lahko kako kavico v miru spijeva . Za kosilo sploh nimam idej mogoče bo pa kake palačinke naredil Si grem en čajček narest.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 8:45:05
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk za Evin kašelj, da se ga končno rešite. Sedaj so se začeli lepio dnevi tako da upam da je za letost dost s.r.a.n.j.a. Pa super da imaš vse pripravljeno za Sjmm čestitke tvojemu možu ob rojstnem dnevu. Veliko sreče, zdravja, družinske harmonije ter službenih uspehov lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 15:55:22
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo nas...smo že polnih želodčkov...vsega po vrsti uf, komi diham...smo pa zdej eno turo zunaj užgali, da smo mau polne rite zmigal...Maj je lepo spal, potem pa je zabaval vse po vrsti s svojimi vragolijami morm pa povedat, da se je na koncu tašča prov potrudla in je blo kr velik zadev tud za nas, ki ne jemo mesa.....zgleda, da je bla vesela tortice in ostale sladkarije, pa se je mau oddolžila ...smo bli čist suprajzani gostje so po ta velkem že odšli, tko d zdej bomo pa mau kavč peglal k zuni je prov s v i n j s k o začel pihat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 15:59:46
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@ in urša...super za umirjen družinski dan urša...zate en koš....tak famili paket... ...pa najlepša hvala za lepe želje... je reku moj mladi možek petrušk...joj , tale vaš kašelj.... ...sem te hotla vprašat, če je kdo pomislil, da ima mala kako alergijo???ker naš mihec je začel okol 5tega leta kašljat in kašljat...diagnoza...alergija na pršice in podobne prašne zadeve...mučno, sam zdej k jemlje sirup že več let je mnogo bolje, sej sirup....same nepotrebne zadeve...sam pri nas ni blo druge pomoči...sam vprašam, da ne boš narobe razumela, nočem kej pametvat ey31.gif]c@...tale prinček te pa mau heca...sam k bo prišel, bo pa tok bol lušno k ga vsi čakamo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 17:13:27
|
|
|
|
Čebel@
|
dan dopoldan smo šli familijarno na sprehod poravnat položnice in po par malenkosti v trgovino ....sem si privoščila sladoled .....pol je šla Hana ajat,ati na kavico,mami počivala....pol pa na piknik-in smo zdele prijadrali domov....Hana je bila ko -je padla v blato pa sem malo norela,pol pa v pesek,pa sem jo kar pustila.....iz hlač ne vem kako bo šlo ven,ampak važno da je mala res uživala ne dogaja se nič novega-izcedek in dol tišči-to je pa tudi vse .......zdele gre mala direkt pod tuš-bo po moje črna voda tekla od nje za vse ki jih potrebujete
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.3.2011 19:14:37
|
|
|
|
tanci29
|
helo od doma smo prileteli danes ob 12h...erik spi že od enih popoldne, upam da potegne kar do jutra..hana šla pred pol ure, možek pred kako urco, jest pa še kar pokonci, en kufer sem razpakirala zdej me pa še trije čakajo let je bil dokaj uredu, zdej pa da vidmo kaj bo... čebela-držim pestke in mislim nate...srečno vse ki rabite aja rebeka taka je bila naša hana...ležalnik no go postelca je bla bolj za okras...narčje ruls...nimam kakega posebnega nasveta zate..ker meni ni glih uspelo...jest sem jo uspavala v ta velki postli pol pa preložila v posteljco in je tam spala kokr časa pač je pol pa ponovi vajo...ležalnička nikol ni marala se je pa rada nosila v kengurujčku, pa voziček je bil tud brezveze urša-upam da se hitro pocajtaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 7:53:17
|
|
|
|
brkn83
|
jutro
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 8:45:15
|
|
|
|
brkn83
|
midva z nikom šibava zdele ven, sma zoept sama doma ker je ati v službi. Potem pa morva kosilo skuhat. No sej juha je že kuhana, motovilec nabran, sam krompirček in meso narediva pa sva konec. Bova kr hitra danes. Mogoče še kakšno pecivo zraven narediva pa bo. Lep nedeljski dan. Preživite ga čimlepše-.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 9:07:02
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Evo 5 minut sama, sta šla moj pa tamala do tašče, imam mal časa za RR pa za telovadit (če se mi bo dalo spravit ) Čebela upam da je zdej vse ok. Če ne se pa pejd pokazat. Eno vprašanje: Larisa se ponoči zelo rada slači. Zleze iz vreče in potem spi odkrita in po močnosti z odpeto pižamo, danes ponoči je spala brez hlač Pa sem že vse poskušala pa nič ne pomaga. A imate ve kakšno idejo kaj naredit da se to konča? Da se mi preveč ne prehladi! No lepo nedeljo!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 11:40:19
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjj pr nas spet akcija eva ima polna usta aft....upam da ne bo spet tko huda slinavka pa iz učk teče k slap savica ursa... pa upam daste ujel kj sončka sjmm jasm pomislla sam pol bi blo skoz isto...ne pazj k je en tedn tko en tedn tko tanci...welcome homeeeeeeee naj se vse poštima kt je treba
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 12:47:05
|
|
|
|
brkn83
|
sem kr utrujena......dopoldan sva z nikom šibala na sprehod v gozd (šla zvončke nabirat)...........nekaj sva jih domov prinesla s koreninami in sva jih potem posadila. Ko sva prišla domov, je kr zunaj malical...........potem pa v peskovnik in se igral in igral,, brez da bi mene kaj iskal............sem še cte obesla pa mal pod nadstreškom pospravla. ....................ob pol dvanajstih sva not prišla in začela kuhat kosilo. Še malo pa bova jedla potem pa šibava oba počivat. Si bova privoščla nedeljki počitek v dvoje....................ati verjetn pride domov ob treh ali pa mal kasneje. Popoldan nič posebnih planov, ati bo niku delal hiško, ki jo bo potem imel na vrtu, zraven pa mu mora narediti še gugalnico. tanči - super pa uspešni let in vrnitev domov upam, da se vam vse kmalu poštima čebela - kako si kaj danes????' petrušk - za evo , da ne bo nič hujšega in seveda tudi zate simonakr - joj to pa ni fajn. Žal pa ti ne znam dati nobenega nasveta, ker nik ne počne tega. On spi lepo v pižami in pokrit s kovterčkom. Pa se niti odkrije ne.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 13:22:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce ...MI smo bli cist bolani...Mihailo je imel vrocino,pa zdaj se kaslja...Smo dobili napotnico za v bolnico da gre na infuzijo ker je bil cist izsusen...pa sem se potem potrudila da je pil in ni bilo treba it...sem se bala da bo se sonja pa hvala bogu ni upam,da tudi ne bo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 13:39:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL vidim,da se je zacelo dogajati,me veseli ...Zelim ti da cimprej mine in da bo cimmanj bolece,pa seveda zdravo strucko...MISLIM NATE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 14:05:03
|
|
|
|
Čebel@
|
dan kakšno kislo vreme-fuj ....hočem nazaj sončeeeek kako smo kej?.... tanci......WB .....upam,da kmalu padete nazaj v stari ritem simona.....vse ok-nič novega ....a imaš Lariso v dvodelni pižami?.....naši je sicer ena pižama 92(pajac) še prav,pa še v vrteči spi in ne leze ven....mogoče bo ok,če bo v pajacu,ali pa da imaš čez noč bolj toplo v njeni sobici,da te ne bo skrbel prehlad....upam,da uštimate zadevico petrušk.....oh noooo .......en zvrhan koš za Evo in en kup zate......sem brala,da si že torbo naštimala-pa ne da me misliš prehitevat? .....na FB sem ti ZS napisala-ko boš pri volji in času,.. brkn.....super za sprehod ....mi smo danes kar notri,ker je groznoooo vreme .....sem čisto ok,nič se posebnega ne dogaja,kar me že malo jezi mihailo......najprej za malega.....super da ti je uspelo,da ne rabi infuzije .....hvala za skrb urša......upam,da ste že kaj boljše ajvy......kako si/ste? sjmm.... praznovanje katjuša....i miss you maksi....nam je spet ušla? pikica......kako sta z malim?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 14:06:03
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla punce ...MI smo bli cist bolani...Mihailo je imel vrocino,pa zdaj se kaslja...Smo dobili napotnico za v bolnico da gre na infuzijo ker je bil cist izsusen...pa sem se potem potrudila da je pil in ni bilo treba it...sem se bala da bo se sonja pa hvala bogu ni upam,da tudi ne bo... ojoj bogi mihailo. sam da je vse uredu. Pošiljam ti za tvoja dva sončka in seveda tudi tebi . Držim pesti da sonja ne bo bolana.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 15:40:44
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo danes čisto nedeljski. Smo imeli ob 12 že kosilo - sem en tak dober makaronov narstek naredila in seveda cel pekač tko da tašči ni bilo treba kuhati. Bilo je pa naravnost božansko . Potem smo skupaj še eno kavico spili pa za sladico mal tortice pojedli. Potem sta Žiga in Eva spala tako da sem se spravila likat - en kupček sem polikala ostalo je še ful tko da bo še treba . Tamaledva še mal posmrkata in pokašljata predvsem Žiga, Nejc je praktično ok, Eva tud še pokašlja, jaz sem pa čist adijo. Po 3 uri zjutraj vstanem ker se kar davim. Ah ja naj nas zdravje že obišče. vas grem mal prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 15:45:43
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn super za tako lepo dopoldne, pri nas pa piha in kar nekaj rosi tako da smo danes kar notri. Komaj čakam lepe pomladanske dneve Mihailo ojoj ste meli smolo, no samo da je sedaj ok Petrušk ojej ma ne no ja šit no pa sej ne morem verjet. Maš isto s.r.a.n.j.e kot mi en teden vrtca in že nekaj stakneta za znoret . Jaz upam, da ni hujšega eto še za Evo in seveda en kup zate čebela te heca tale otroček ni kej jaz mislim da ko boš odmislila da boš šla rodit te bo pa presenetil Sjmm končno da se je taščica potrudila Ajvy miss you kako ste? Ste že našle stanovanje za vas? Tamika kje si?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 15:47:24
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr pri nas nimamo teh težav, no odkrijeta se samo se ne slačita. Kaj pa če ji daš pajacek pidžamico gor?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 17:29:37
|
|
|
|
Onasiss
|
dan.... brkn...škoda da je prišel...sem full navvijala zate.... sjmm.....vse najboljše tvoji ribici....moj je tudi riba in ga večkrat nekam odpele... čebel@.... a si še v enem kosu??? saj res a boš šla v lj rodit?? sporoč... urša....uh tile prehladi...never ending story.... upam, da boste kmalu na zeleni veji in da bo bacile odpihnu veter.... Mihailo....o šit...en kup ... res so boščki majhni ...sploh v bolnici... petrušk.... joj tele afte.... jaz imam doma aprosan sprej in jima našpricam, če se jima kaj pojavi...sicer pa bi ti svetovala, da ji kak gingigell namažeš...če imaš pa calgel ji pa tudi ne bo škodilo....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 17:32:16
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci.... wb....pa želim ti kak teden počitnic samo zase... simonakr....naša je od vsega začetka v pižamici, nikoli ni marala pajaca...že k ga samo vidi tudl. ... ji pa oblečem spodaj bodi z dolgimi rokavi, pa valda večkrat jo pokrijem.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.3.2011 17:39:06
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo ok.... Tyson je malo prehlajen, ampak to je itak rezultat vrtca... baby vac dela takrat na polno, tako da prehlad in smrkanje pri nas traja le kake tri dni....hvalabogu... Drugače pa je pri nas veliko vpitja zaradi igrač... kar ima Princ hoče met ona in obratno... pa trma se je začela in preizkušanje...pa krokoddilje solze... joj kok mi je smešna če ni kaj po njeno... Zadnjič je Princu kar za vrat skočila, pa če je ne uboga ga kar zlasa... joj bogi moški...le kj jih čaka... Aja še to vam moram napisat... naša zelo rad je čebulo... Drugače pa smo veliko vzunaj, se oba s skirjem podita, da ne govorim o tem kok sta ponavadi usrana....ah bo že... lepo se imejte...
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 13.3.2011 17:43:39 >
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?