|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
11.3.2011 21:13:26   
petrušk_
hej hoj

mi smo že u ležečki....mami čist uničena....torbe za u porodnišnco prpravlene...predal s cunjami za malčka tud....tko da bom zj mirno prenašala dneve naprej....se počutim koj lažje in boljš k vem da mam vse readymala še kar pokašljuje....sam večinoma ponoči...upam, da mine, brez da bi se kaj stopnjevalo....

urša...vidim da rabite user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ti pa en zvrhan košuser posted image user posted image
birdy kako ste vi, ko vidim da si online???

čebela...naj ti nočka mirno mine, da štartaš jutri po super zajtrku z očijem in hanouser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.3.2011 8:12:07   
Čebel@
jutro

user posted image

nočka po večini mirna-od 3.00-4.00 sem imela popadke,malo močnejše pa so pol kar potihniliuser posted image user posted image ......atija imava danes domauser posted image user posted image user posted image .....Hana ravno zajterkuje,midva sva pri kavici,pol gremo pa na sprehod do pošte poravnat položniceuser posted image ......upam,da bo sonček,ker smo povabljeni na en piknikuser posted image

mami mi skos pošilja sms-jeuser posted image .....sem bila že huda-itak da bom sporočilauser posted image

user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.3.2011 8:30:33   
simonakr
Jutro!
Evo mal cajta zame in za RR! user posted image  Mala gleda Ribiča Pepeta, zraven pleše robotke user posted image   in razmetava po pospravljeni dnevni sobi user posted image  user posted image .

Vsem ki jih potrebujete vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Čebela - a da se že kar dogaja al kaj? Držim pesti da bo šlo vse dobro! ž

Šibam mal pospravit po kuhinji, je bomba usekala user posted image   Se še malo kasnej tipkamo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.3.2011 8:36:48   
Urša08
jutro

čebela hvala za kavicouser posted image mi že mamo sončka in glede na napoved ga boste tudi vi imeliuser posted image

Simonakr super da najdeš čas tudi za rr user posted image user posted image user posted image

rebeka nimam nobene ideje kako bi ga navadila spančkat v postelci user posted image Koliko ti pa Matej čez dan spi? Kakšne nočke mate? Daj malce povej. Pa Uroš ga je lepo sprejel? A vpisala si Uroša v vrtec?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.3.2011 8:39:29   
Urša08
Mene je tale prehlad čist zdelavuser posted image ma sej bo. Nejc je  šel z dedijem smučat, Žiga se carta z očijem, Eva spi, jaz mam pa čas za rr. Danes kakih hudih planov nimamo, mogoče mal na sončka pred hišo, da se Žiga igra, Eva je na zraku v vozku, midva pa lahko kako kavico v miru spijevauser posted image . Za kosilo sploh nimam idejuser posted image mogoče bo pa user posted image kake palačinke narediluser posted image user posted image user posted image

Si grem en čajček narest.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.3.2011 8:45:05   
Urša08
Petrušk  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evin kašelj, da se ga končno rešite. Sedaj so se začeli lepio dnevi tako da upam da je za letost dost s.r.a.n.j.a. Pa super da imaš vse pripravljeno za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sjmm čestitke tvojemu možu ob rojstnem dnevu. Veliko sreče, zdravja, družinske harmonije ter službenih uspehovuser posted image user posted image user posted image
user posted image
lepo praznujte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.3.2011 15:55:22   
sjmm
dan!

evo nas...smo že polnih želodčkov...vsega po vrsti

uf, komi diham...smo pa zdej eno turo zunaj užgali, da smo mau polne rite zmigal...Maj je lepo spal, potem pa je zabaval vse po vrsti s svojimi vragolijami

morm pa povedat, da se je na koncu tašča prov potrudla in je blo kr velik zadev tud za nas, ki ne jemo mesa.....zgleda, da je bla vesela tortice in ostale sladkarije, pa se je mau oddolžilauser posted image user posted image ...smo bli čist suprajzaniuser posted image

gostje so po ta velkem že odšli, tko d zdej bomo pa mau kavč peglal k zuni je prov s v i n j s k o začel pihat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.3.2011 15:59:46   
sjmm
čebelc@ in urša...super za umirjen družinski danuser posted image user posted image

urša...zate en koš....tak famili paket...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa najlepša hvala za lepe želje... je reku moj mladi možekuser posted image

petrušk...joj , tale vaš kašelj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem te hotla vprašat, če je kdo pomislil, da ima mala kako alergijo???ker naš mihec je začel okol 5tega leta kašljat in kašljat...diagnoza...alergija na pršice in podobne prašne zadeve...mučno, sam zdej k jemlje sirup že več let je mnogo bolje, sej sirup....same nepotrebne zadeve...sam pri nas ni blo druge pomoči...sam vprašam, da ne boš narobe razumela, nočem kej pametvatuser posted image

user posted image ey31.gif]c@...tale prinček te pa mau heca...sam k bo prišel, bo pa tok bol lušno k ga vsi čakamouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.3.2011 17:13:27   
Čebel@
dan

dopoldan smo šli familijarno na sprehod poravnat položnice in po par malenkosti v trgovinouser posted image user posted image user posted image ....sem si privoščila sladoleduser posted image user posted image .....pol je šla Hana ajat,ati na kavico,mami počivala....pol pa na piknik-in smo zdele prijadrali domov....Hana je bila ko user posted image -je padla v blato pa sem malo norela,pol pa v pesek,pa sem jo kar pustila.....iz hlač ne vem kako bo šlo ven,ampak važno da je mala res uživalauser posted image user posted image user posted image

ne dogaja se nič novega-izcedek in dol tišči-to je pa tudi vseuser posted image .......zdele gre mala direkt pod tuš-bo po moje črna voda tekla od njeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki jih potrebujete

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.3.2011 19:14:37   
tanci29
helo od domauser posted image user posted image user posted image

smo prileteli danes ob 12h...erik spi že od enih popoldne, upam da potegne kar do jutra..hana šla pred pol ure, možek pred kako urco, jest pa še kar pokonci, en kufer sem razpakirala zdej me pa še trije čakajouser posted image
let je bil dokaj uredu, zdej pa da vidmo kaj bo...

čebela-držim pestke in mislim nate...srečno

vse ki rabiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja rebeka taka je bila naša hana...ležalnik no go postelca je bla bolj za okras...narčje ruls...nimam kakega posebnega nasveta zate..ker meni ni glih uspelo...jest sem jo uspavala v ta velki postli pol pa preložila v posteljco in je tam spala kokr časa pač je pol pa ponovi vajo...ležalnička nikol ni marala se je pa rada nosila v kengurujčku, pa voziček je bil tud brezveze

urša-upam da se hitro pocajtaš

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.3.2011 7:53:17   
brkn83
jutro

user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.3.2011 8:45:15   
brkn83
midva z nikom šibava zdele ven, sma zoept sama doma ker je ati v službi. Potem pa morva kosilo skuhat. No sej juha je že kuhana, motovilec nabran, sam krompirček in meso narediva pa sva konec. Bova kr hitra danes. Mogoče še kakšno pecivo zraven narediva pa bo.

Lep nedeljski dan. Preživite ga čimlepše-.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.3.2011 9:07:02   
simonakr
Jutro!
Evo 5 minut sama, sta šla moj pa tamala do tašče, imam mal časa za RR pa za telovadit (če se mi bo dalo spravit user posted image

Čebela upam da je zdej vse ok. Če ne se pa pejd pokazat.

user posted image Eno vprašanje:user posted image  Larisa se ponoči zelo rada slači. Zleze iz vreče in potem spi odkrita in po močnosti z odpeto pižamo, danes ponoči je spala brez hlač user posted image Pa sem že vse poskušala pa nič ne pomaga. A imate ve kakšno idejo kaj naredit da se to konča? Da se mi preveč ne prehladi!

No lepo nedeljo! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.3.2011 11:40:19   
petrušk_
hejjj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pr nas spet akcijauser posted image user posted image  eva ima polna usta aft....upam da ne bo spet tko huda slinavkauser posted image user posted image user posted image
pa iz učk teče k slap savica

ursa...user posted image user posted image user posted image  pa upam daste ujel kj sončka

sjmm jasm pomislla sam pol bi blo skoz isto...ne pazj k je en tedn tko en tedn tko

tanci...welcome homeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image naj se vse poštima kt je treba

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.3.2011 12:47:05   
brkn83
sem kr utrujena......dopoldan sva z nikom šibala na sprehod v gozd (šla zvončke nabirat)...........nekaj sva jih domov prinesla s koreninami in sva jih potem posadila. Ko sva prišla domov, je kr zunaj malical...........potem pa v peskovnik in se igral in igral,, brez da bi mene kaj iskal............sem še cte obesla pa mal pod nadstreškom pospravla. ....................ob pol dvanajstih sva not prišla in začela kuhat kosilo. Še malo pa bova jedla potem pa šibava oba počivat. Si bova privoščla nedeljki počitek v dvoje....................ati verjetn pride domov ob treh ali pa mal kasneje.

Popoldan nič posebnih planov, ati bo niku delal hiško, ki jo bo potem imel na vrtu, zraven pa mu mora narediti še gugalnico.

tanči - super pa uspešni let in vrnitev domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se vam vse kmalu poštima

čebela - kako si kaj danes????'

petrušk - za evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , da ne bo nič hujšega in seveda tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simonakr - joj to pa ni fajn. Žal pa ti ne znam dati nobenega nasveta, ker nik ne počne tega. On spi lepo v pižami in pokrit s kovterčkom. Pa se niti odkrije ne.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.3.2011 13:22:37   
MIHAILO
Ojla punce ...MI smo bli cist bolani...Mihailo je imel vrocino,pa zdaj se kaslja...Smo dobili napotnico za v bolnico da gre na infuzijo ker je bil cist izsusen...pa sem se potem potrudila da je pil in ni bilo treba it...sem se bala da bo se sonja pa hvala bogu ni upam,da tudi ne bo...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.3.2011 13:39:42   
MIHAILO
CEBEL vidim,da se je zacelo dogajati,me veseli ...Zelim ti da cimprej mine in da bo cimmanj bolece,pa seveda zdravo strucko...MISLIM NATEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.3.2011 14:05:03   
Čebel@
dan

kakšno kislo vreme-fujuser posted image ....hočem nazaj sončeeeekuser posted image

kako smo kej?....user posted image user posted image user posted image

tanci......WBuser posted image user posted image user posted image .....upam,da kmalu padete nazaj v stari ritemuser posted image user posted image user posted image

simona.....vse ok-nič novegauser posted image user posted image ....a imaš Lariso v dvodelni pižami?.....naši je sicer ena pižama 92(pajac) še prav,pa še v vrteči spi in ne leze ven....mogoče bo ok,če bo v pajacu,ali pa da imaš čez noč bolj toplo v njeni sobici,da te ne bo skrbel prehlad....upam,da uštimate zadevicouser posted image

petrušk.....oh noooouser posted image user posted image user posted image .......en zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo in en kup user posted image user posted image user posted image  zate......sem brala,da si že torbo naštimala-pa ne da me misliš prehitevat?user posted image user posted image .....na FB sem ti ZS napisala-ko boš pri volji in času,..user posted image

brkn.....super za sprehoduser posted image user posted image user posted image ....mi smo danes kar notri,ker je groznoooo vremeuser posted image .....sem čisto ok,nič se posebnega ne dogaja,kar me že malo jeziuser posted image

mihailo......najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za malega.....super da ti je uspelo,da ne rabi infuzijeuser posted image user posted image user posted image .....hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša......upam,da ste že kaj boljšeuser posted image user posted image user posted image

ajvy......kako si/ste?

sjmm....user posted image user posted image user posted image  praznovanje

katjuša....i miss youuser posted image

maksi....nam je spet ušla?

pikica......kako sta z malim?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.3.2011 14:06:03   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla punce ...MI smo bli cist bolani...Mihailo je imel vrocino,pa zdaj se kaslja...Smo dobili napotnico za v bolnico da gre na infuzijo ker je bil cist izsusen...pa sem se potem potrudila da je pil in ni bilo treba it...sem se bala da bo se sonja pa hvala bogu ni upam,da tudi ne bo...

ojoj bogi mihailo. sam da je vse uredu. Pošiljam ti za tvoja dva sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti da sonja ne bo bolana.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.3.2011 15:40:44   
Urša08
helov

Mi smo danes čisto nedeljski. Smo imeli ob 12 že kosilo - sem en tak dober makaronov narstek naredila in seveda cel pekač tko da tašči ni bilo treba kuhati. Bilo je pa naravnost božanskouser posted image . Potem smo skupaj še eno kavico spili pa za sladico mal tortice pojedli. Potem sta Žiga in Eva spala tako da sem se spravila likat - en kupček sem polikala ostalo je še ful tko da bo še treba user posted image .

Tamaledva še mal posmrkata in pokašljata predvsem Žiga, Nejc je praktično ok, Eva tud še pokašlja, jaz sem pa čist adijo. Po 3 uri zjutraj vstanem ker se kar davim. Ah ja naj nas zdravje že obišče.

vas grem mal prebrat

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.3.2011 15:45:43   
Urša08
Brkn super za tako lepo dopoldne, pri nas pa piha in kar nekaj rosi tako da smo danes kar notri. Komaj čakam lepe pomladanske dneveuser posted image

Mihailo ojoj ste meli smolo, no samo da je sedaj ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk ojej ma ne no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja šit no pa sej ne morem verjet. Maš isto s.r.a.n.j.e kot mi en teden vrtca in že nekaj stakneta za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz upam, da ni hujšega eto še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo in seveda en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image te heca tale otroček ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz mislim da ko boš odmislila da boš šla rodit te bo pa presenetil user posted image

Sjmm končno da se je taščica potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy miss you kako ste? Ste že našle stanovanje za vas?

Tamika kje si?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.3.2011 15:47:24   
Urša08
Simonakr pri nas nimamo teh težav, no odkrijeta se samo se ne slačita. Kaj pa če ji daš pajacek pidžamico gor?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.3.2011 17:29:37   
Onasiss
dan....

brkn...škoda da je user posted image prišel...sem full navvijala zate....
sjmm.....vse najboljše tvoji ribici....moj je tudi riba in ga večkrat nekam odpele...user posted image

čebel@.... a si še v enem kosu??? saj res a boš šla v lj rodit?? sporoč...

urša....uh tile prehladi...never ending story.... upam, da boste kmalu na zeleni veji in da bo bacile odpihnu veter....

Mihailo....o šit...en kup user posted image ... res so boščki majhni ...sploh v bolnici...

petrušk.... joj tele afte.... jaz imam doma aprosan sprej in jima našpricam, če se jima kaj pojavi...sicer pa bi ti svetovala, da ji kak gingigell namažeš...če imaš pa calgel ji pa tudi ne  bo škodilo....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.3.2011 17:32:16   
Onasiss
tanci.... wb....pa želim ti kak teden počitnic samo zase...user posted image user posted image

simonakr....naša je od vsega začetka v pižamici, nikoli ni marala pajaca...že k ga samo vidi tudl.user posted image ... ji pa oblečem spodaj bodi z dolgimi rokavi, pa valda večkrat jo pokrijem.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.3.2011 17:39:06   
Onasiss
Mi smo ok.... Tyson je malo prehlajen, ampak to je itak rezultat vrtca... baby vac dela takrat na polno, tako da prehlad in smrkanje pri nas traja le kake tri dni....hvalabogu...
Drugače pa je pri nas veliko vpitja zaradi igrač... kar ima Princ hoče met ona in obratno... pa trma se je začela in preizkušanje...pa krokoddilje solze...user posted image joj kok mi je smešna če ni kaj po njeno...

Zadnjič je Princu kar za vrat skočila, pa če je ne uboga ga kar zlasa...user posted image joj bogi moški...le kj jih čaka...user posted image

Aja še to vam moram napisat... naša zelo rad je čebulo...user posted image user posted image
Drugače pa smo veliko vzunaj, se oba s skirjem podita, da ne govorim o tem kok sta ponavadi usrana....ah bo že...

lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 13.3.2011 17:43:39 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?