Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 9:26:10
|
|
|
|
sjmm
|
no, naš malček že skače okol, je pa prej oči uletu, pa je mali takoj začel d hoče en bonči k je en od ta velkih pustil v dnevni papirčke in pol je oči dau bonči, k je bil cajt za čokolino smo se pa zmrdvali...mulo mali zdej pa gremo do Mothercare, ker nimava nobenih trenirknih hlač...hodi okol k en spufanček...so ble vse hlačke že rabljene in pri naši burji so hitro dobile luknje na kolenih , pa še kak body morm ujet, pa v milerja še skočmo...pol imam pa namen po tleh poribat, pa seveda kosilo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 9:26:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm EVO, ČEBELC@...GOLAŽEK 4-5 ČEBUL 2-3 STROKE ČESNA JZ NARIBAM EN KORENČEK ZA BOLŠI OKUS..PO ŽELJI 2-3 ŽLICE RDEČE PAPRIKE IN ŠE KAKA ZAČIMBO PO ŽELJI...JZ DODAM KURKUMO ALI PA MAU CURRYJA, MAJARON,DROBNJAK ČE BOŠ DELALA S KROMPIRJEM...RABIŠ ŠE ENE 5 KROMPIRJEV NA VEČJE KOSE ŽLICO PARADIŽNIKOVE MEZGE MAU MOKE ZA ZAGOSTITEV HRENOVKE NA KOLEŠČKE SOL, POPOER, PO ŽELJI KOCKA ALI VEGETA NA MAU VEČJI KOLIČINI OLJA POPRAŽIMO DROBNO NASEKLJANO ČEBULO....ČE SE TI NE DA SEKLJAT NA DROBNO, JO POTEM, KO JE ŽE LEPO POPRAŽENA ZMEČKAŠ S PALIČNIM ...PRIDE SUPER OMAKCA.....PA ČESEN NASEKLJAN, POTEM DODAM KORENČEK IN VSE ZAČIMBE, TER KUHAM POČASI IN ZALIVAM Z VODO ALI JUHO, ČEZ ENE 15 MINUT DODAM KROMPIR IN ŠE ČEZ ENE 10 MINUT HRENOVKE (KROMPIR LAHK PO ŽELJI IZPUSTIŠ....ČE JE TREBA ŠE MAU ZALIJEM IN KUHAM DO MEHKEGA , NA KONCU DODAM ŠE PARADIŽNIKOVO MEZGO, KER ČE JO DODAŠ PREJ SE KROMPIR IN HRENOVKA TEŽJE ZMEHČATA, NA KONCU ŠE ZGOSTIM Z MOKO + VODA IN NJAMSI tega verjetno pride full?....kaj pa če krompir izpustim,pol pa takoj dodam hrenovke? ma ne prie tolk, sm mau količine pomanjšala glede na naše....ker pač čebula da tisto pravo omako...ni treba na ful zalivat, sam čebulca se more lepo pokuhat...krompir pa brez problema izpustiš hvala,hvala,hvala še 1 Q :tavelike žlice mlete paprike dam?sladke?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 10:46:09
|
|
|
|
Čebel@
|
nisem prišla do trgovine-je ati rekel,da bova šla skupaj .....pri nas se je sonček pokazal .......ampak za kako dolgo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 10:49:07
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - pri nas tud sonček sije. Sem si zdele glavo oprala, pa eno masko za obraz pripravila. Danes imam mal bol na izi dan - nekako bolj zase, kot pa za kej druga. Ob enih moram poklicat na faks, tak da prosim držite pesti da bo mentor končno rekel, da je uredu, ali pa najdel sam kakšen mali popravek. Ker se mi res ne da več popravljati te magistrske naloge.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 11:30:23
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy z Levčkom imata podoben sistem kot medve, čez dan dojenje po potrebi, zvečer pa flaška al mojga mleka al pa am. Jaz sem pa dons že 3x preoblekla Žiga točno po vsakem obroku. Če bo šlo tako naprej mu bo še cunj zmanjkalo . Sedaj je pojedel juhico, še malo igre in via postelja. Jaz se bom spravla pa neki sladkega za malico narest, pa mogoče mal likat. Tamaledva sta čist ok, jaz ju mam pa kar doma ma mam prav paranojo pred vrtcem, me je strah da ju dam pa bomo spet tuto kompleto vsi bolni . Mah smotana sem. Brkn držim pestke da bo menter zadovoljen z magistrsko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 11:33:40
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm uspešen šoping mi imamo hvala bogu zatišje s cunami, naj do poletja kar tako ostane Brkn glede nexta je tako da koj ko vidiš da pride nova kolekcija se je treba kar podvizati in naročiti. Jaz sem bila pozimi prepozna in so vse stvari ki sem jih hotela naročit bile razprodane . Sedaj sem pa kar hitro naročila in vse dobila čebela glede morčija - saj imate še čas. Pri nas je padla odločitev in sicer šibnemo v Zaton za 10 dni v juniju. Bom kar jutri rezervirala nč grem Žiga spat spravt potem pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:31:57
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......držim pesti za magistersko urša....naju vleče v hotel in da nebo predolge vožnje ......gremo pa konec avgusta,da bo že malo zrastel no pa je šel sonček .....pa še računalnik nama ga neki serje .....se noče filat.....tko,da čist kuj ne delat panike,če se kater dan ne oglasim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:38:12
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm uspešen šoping mi imamo hvala bogu zatišje s cunami, naj do poletja kar tako ostane Brkn glede nexta je tako da koj ko vidiš da pride nova kolekcija se je treba kar podvizati in naročiti. Jaz sem bila pozimi prepozna in so vse stvari ki sem jih hotela naročit bile razprodane . Sedaj sem pa kar hitro naročila in vse dobila čebela glede morčija - saj imate še čas. Pri nas je padla odločitev in sicer šibnemo v Zaton za 10 dni v juniju. Bom kar jutri rezervirala nč grem Žiga spat spravt potem pa veselo na delo ja ker pač prvič sem hotla naročati nisem vedela kako je, bom počakala in da vidim če še kaj dobijo. Bom zdej kr mal spremljala njihovo stran. aja a mogče veš kdaj ponavadi dobijo novo kolekcijo????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:44:23
|
|
|
|
Urša08
|
brkn evo sem šla mal za foro na next in majo novo kolekcijo - poletno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:45:47
|
|
|
|
Urša08
|
Očitno ne bom kaj dosti naredila ker se Eva hoče crklat tko da se sedaj pri meni v naročju mazi . Žiga spi, Nejc pa skače na žogi ves poln energije, ne vem kje jo jemlje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:46:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm EVO, ČEBELC@...GOLAŽEK 4-5 ČEBUL 2-3 STROKE ČESNA JZ NARIBAM EN KORENČEK ZA BOLŠI OKUS..PO ŽELJI 2-3 ŽLICE RDEČE PAPRIKE IN ŠE KAKA ZAČIMBO PO ŽELJI...JZ DODAM KURKUMO ALI PA MAU CURRYJA, MAJARON,DROBNJAK ČE BOŠ DELALA S KROMPIRJEM...RABIŠ ŠE ENE 5 KROMPIRJEV NA VEČJE KOSE ŽLICO PARADIŽNIKOVE MEZGE MAU MOKE ZA ZAGOSTITEV HRENOVKE NA KOLEŠČKE SOL, POPOER, PO ŽELJI KOCKA ALI VEGETA NA MAU VEČJI KOLIČINI OLJA POPRAŽIMO DROBNO NASEKLJANO ČEBULO....ČE SE TI NE DA SEKLJAT NA DROBNO, JO POTEM, KO JE ŽE LEPO POPRAŽENA ZMEČKAŠ S PALIČNIM ...PRIDE SUPER OMAKCA.....PA ČESEN NASEKLJAN, POTEM DODAM KORENČEK IN VSE ZAČIMBE, TER KUHAM POČASI IN ZALIVAM Z VODO ALI JUHO, ČEZ ENE 15 MINUT DODAM KROMPIR IN ŠE ČEZ ENE 10 MINUT HRENOVKE (KROMPIR LAHK PO ŽELJI IZPUSTIŠ....ČE JE TREBA ŠE MAU ZALIJEM IN KUHAM DO MEHKEGA , NA KONCU DODAM ŠE PARADIŽNIKOVO MEZGO, KER ČE JO DODAŠ PREJ SE KROMPIR IN HRENOVKA TEŽJE ZMEHČATA, NA KONCU ŠE ZGOSTIM Z MOKO + VODA IN NJAMSI tega verjetno pride full?....kaj pa če krompir izpustim,pol pa takoj dodam hrenovke? ma ne prie tolk, sm mau količine pomanjšala glede na naše....ker pač čebula da tisto pravo omako...ni treba na ful zalivat, sam čebulca se more lepo pokuhat...krompir pa brez problema izpustiš hvala,hvala,hvala še 1 Q :tavelike žlice mlete paprike dam?sladke? ja, ta velke...lohk pa daš količino čist po svojem okusu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:49:47
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas...sem bla v Mothercare...je majki zapel za en paket bodijev k sa 2 not z avtki...no, sej so tud men kjut...pa 7 komadov za 27€...ni švoh, pol sm pa še 2 trenirkne hlačke vzela...so ble v paketu...tud ok...18€...tak d sm kr zadovolna , mulo pa oblečen ...pa take hlačke so za mau bol zalite...imajo široko elastiko, ne premočno in prov fajn pridejo čez naš buši zdej grem pa golaž kuhat...me je čebelc@ mau spomnila, kaj bi dans, mi bomo kr krompirjevega, pa mau zelenjadi not...Jan in Miha bosta kr z ušesi ploskala, za Majkija bom pa mau kaše za zravn skuhala k ne ljubi krompirja, omakco pa ima rad...pol popoldne pa bomo še ene palačinke ubodli
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 12:57:57
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 brkn evo sem šla mal za foro na next in majo novo kolekcijo - poletno http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/boys/youngerboys/4/7 no sej te hlače sem gledala, pa so razprodane-.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 13:00:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 brkn evo sem šla mal za foro na next in majo novo kolekcijo - poletno http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/boys/youngerboys/4/7 no sej te hlače sem gledala, pa so razprodane-. te so bile že takrat ko sem jaz naročala na voljo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 13:12:41
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn si me čist zdražla z nextom, sem par kjut stvari vidla bom šla prav prečekirat poletno garderobo mojih sončkov da vidim kaj potrebujejo . Evo mi je ratalo uspavat tko da morm turbo vklopit glede na to da je ura že ena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 13:13:31
|
|
|
|
brkn83
|
no danes ne bom nič zvedela kako je z magistrsko naloge, ker mentorja ni na faksu, tk da moram poklicati jutri bo devetih.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 13:15:12
|
|
|
|
brkn83
|
urša- sej zdej sem sam na hitro mal pogledala. Bom pa vsekakor mal več časa zvečer gor bla. Aja dej mi sam povej a za sebe si tudi kaj naročala. Js sem nekaj našla, sam ne vem kako je s številkami. Drugače nosim 38, sam tam pa se nekaj ne znajdem.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 18:05:20
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se prišla za 5 minut dol vsest-sem bila 2 uri za štedilnikom .....rezultat:osnova za golaž,bolones omaka,in za večerjo rižev narastek ...ampak zdej mi bo pa križ stran padel čez noč se bo golaž in omaka hladila,jutri bom dala pa v skrinjo Hana večerja-mlečno kašico...ji ni do rižovega narastka ga bosta pa še tašča in tast jedla....je tašča bila danes pri zobarju-je ob 2 zoba,do konca tedna pa še 5-avč! pridem še pol kej okrog
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 18:54:45
|
|
|
|
sjmm
|
helov! evo nas...Majki je bil zunaj z očijem in Jančkom, mi2 z Mihcem sva mogla en plakat skončat, pa naravo ponovit, jz sm pa zdej še po tleh pomila, je kr fajn filing...zdej bo pa že čas za večerjo počasi...sam Majki je že 4 monte pojedel, tak d mislim, da dobi sam še mleko ju3 pa grem končno že dopoldan k frizerju, bo sestrična še majkija mau skrajšala, ker ima že orng zavesce čez učke ...pol pa fasnga šoping, pa še slikat za osebno...no, ne bo zmanjkal dela in opravkov ooo, čebelc@...kok si bla pridna pri nas so zmazali ves golaž...pa sm mislila, da bo kej še za ju3 za prvo silo k se bom dopoldan potepala, pa palačinke so tud zginle...lakota ni kej
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 19:14:54
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......u te čaka bizi dan .....bomo čakale na fotke frizure .....golaž sem pa naredila,ampak nisem dodala full vode,tko da jutri ga dam nekaj v skrinjo,nekaj bom pa dolila vodo+hrenovke Hana pančka,midva greva pa v napad na narastek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 19:25:15
|
|
|
|
brkn83
|
čer. nik je še kr pri babici, sploh noče gor. Pa bi moral iti že spat. Bo potem spet veselo jutri zjutraj. Js pa zdele palačinke pečem - zraven pa še jabolčni kompot. Nika sicer že čaka večerja, ampak mi ni še za večerjat.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 19:51:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz na poti v postelji.....me šipa po križu......sem zgleda pretiravala za štedilnikom
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.3.2011 20:02:42
|
|
|
|
Urša08
|
čer Pri nas dva od treh spita, eden se pa oglaša ama ama čebela da ni tole špikanje popadek brkn in sjmm smo se pa danes vse na palačinke vrgle jaz sem jih tudi za popoldansko malico spekla Sjmm uvau jutri pa nova frizurca petrušk kako je z Evo? Jutri bosta Nejc in žiga še doma kar malce preventivno, ko bom šla z Evo na uz kolkov ju bo tašča počuvala. Za sredo pa razmišljam da bi ju mogoče v vrtec dala. Nejcu je že dolgčas, men bi pa prav prišlo da malce pospravim stanovanje. Grem likat, je treba kaj čmo. nočka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)
Božiček (
15%)
Dedek Mraz (
9%)
M&B&DM (
17%)
dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!