Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:19:43
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Večer. M trenutno spi, se pa prebuja na pol ure. Mi smo bili popoldne zunaj- v Piranhi na kavi, je pa tako grdo pihal veter, da smo se hitro pobrali domov. Potem smo bili na obisku, zdaj pa moj za rač., jaz za drugim rač., M pa v postelji. Ugotovila sem, da smo brez kruha, zato je za večerjo sladoled z jagodami (midva z mojim). Poiščem si še neko gradivo za faks, potem pa še malo študirat.....tam do polnoči. Bomo videli kako bo gospodična spala. Spet nekaj kašlja.....grem. Nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:23:01
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto. uuuuu, vidve pa sta bili blizu doma aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkem ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča) U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup! kje? V kateri bajti oz naslovu? Mislim da je Žički prehod 4. Vhod v hišo je iz Koroške. Ja vem..zraven naše bivše bajte. mi smo na žičkem 5 bili ..poznam lastnika tam ja...so bajto preurejali par let nazaj.. Haj. In, kakšen je kaj lastnik. Ja, hiša je na novo zrihtana, stanovanje pa tudi (mansardno). Samo so nas malo s ceno zafrknili. Najprej so jo spustili, pol si je pa moj že skoraj zrihtal kredit, pa so ceno nazaj dvignili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:29:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. matcar men ne gre glasovat. Ne vem zakaj ne, sploh mi ne zazna na tisti strani ničesar Lep večer, grem film gledat dokler moj ne pride in bo gledal Deutschland sucht den Superstar pa mi je že bambi rekla,da ji ne gre,pa ne vem zakaj.pa si stran lajkala? Od planeta? Mogoče za to ne gre? Jaz tudi gledam že RTL. vidiš, da ne gre vsem. pa sem lajkala. pa tudi direkt iz tuševe strani ne gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:31:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hej punce. Jaz sem bila pa danes cel dan na seminarju, je bilo kr zanimivo. Drugače pa, jaz res ne vem no, a imam že jaz privide, ampak tamala je pri mojem tak pridna, da je groza, jaz pa pridem domov pa samo joče, pa dopoldne ko sma same, je tečna, ko pride moj domov pa je vse ok. Tebe je navajena,njega pa malo manj.Pa še hčerkice so vedno bolj atijeve.Po moje je to,no.vsaj pri meni je bilo tak z Leo.manj ga je vidla(bivšega),bolj je bil Bog za njo. Mah, saj med tednom mi je to jasno, da me ima tamala že poln kufer, danes je pa cel dan nisem videla in sem bila kr žalostna ko je samo jokala pol ko sem domov prišla pri nam je isto. čez dan, ko je moj v službi, je včasih taka tečka, da je joj, ko pa pride ati domov, pa nasmešek do uh .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:33:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. matcar men ne gre glasovat. Ne vem zakaj ne, sploh mi ne zazna na tisti strani ničesar Lep večer, grem film gledat dokler moj ne pride in bo gledal Deutschland sucht den Superstar pa mi je že bambi rekla,da ji ne gre,pa ne vem zakaj.pa si stran lajkala? Od planeta? Mogoče za to ne gre? Jaz tudi gledam že RTL. vidiš, da ne gre vsem. pa sem lajkala. pa tudi direkt iz tuševe strani ne gre. enako vse... lajkala pa ne gre. Kar frizne mi na tisti strani.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:37:29
|
|
|
|
katy83
|
Zdaj je končno zaspal. Ne vem kaj mu je Kr joja, sploh na merome pomirit. Upam, da mi ne bo zdaj malo pred rd zbolel. Nič, zdaj ne bom več čvekala, grem še tla pomit, pa se stuširat, pa pičim spat. Majakla, zdaj ti grem še slike poslat. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:38:28
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:39:26
|
|
|
|
bambixxx
|
tasa daj osveži seznam še za čokolado plis. nobena tega ne zna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:47:49
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tasa daj osveži seznam še za čokolado plis. nobena tega ne zna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:54:33
|
|
|
|
ly117
|
Grem L dat spat pa mogoče še pridem nazaj. Če ne pa nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 21:56:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. matcar men ne gre glasovat. Ne vem zakaj ne, sploh mi ne zazna na tisti strani ničesar Lep večer, grem film gledat dokler moj ne pride in bo gledal Deutschland sucht den Superstar pa mi je že bambi rekla,da ji ne gre,pa ne vem zakaj.pa si stran lajkala? Od planeta? Mogoče za to ne gre? Jaz tudi gledam že RTL. vidiš, da ne gre vsem. pa sem lajkala. pa tudi direkt iz tuševe strani ne gre. enako vse... lajkala pa ne gre. Kar frizne mi na tisti strani. Te pa ne vem,res ne.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:04:40
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Kak si pa jaz lahko dam kakšno slikico gor, tako kot imate ve? Kje se to rihta.....se ne znajdem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:06:43
|
|
|
|
sami0804
|
Večer! Hvala lepa vsem za čestitke Matcar,meni tudi ne gre za glasovat ,nimam pojma kaj delam narobe-sploh ne odpre nobenega seznama ali kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:10:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kak si pa jaz lahko dam kakšno slikico gor, tako kot imate ve? Kje se to rihta.....se ne znajdem. Čokolada...greš na MOJO RINGARAJO na Nastavitve-tam imaš na koncu Moj avatar...potem pa stisneš prebrskaj in naložiš slikico iz mape v svojem rač. oz.katero pač hočeš ...upam,da se boš znašla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:11:13
|
|
|
|
sami0804
|
Grem cote obesit...pridem kasneje,če bo še katera tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:26:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Hvala lepa vsem za čestitke Matcar,meni tudi ne gre za glasovat ,nimam pojma kaj delam narobe-sploh ne odpre nobenega seznama ali kaj Pa dajte no,kak pa te meni gre?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:29:20
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kak si pa jaz lahko dam kakšno slikico gor, tako kot imate ve? Kje se to rihta.....se ne znajdem. Čokolada...greš na MOJO RINGARAJO na Nastavitve-tam imaš na koncu Moj avatar...potem pa stisneš prebrskaj in naložiš slikico iz mape v svojem rač. oz.katero pač hočeš ...upam,da se boš znašla... Hvala! Juhu, zdaj mam pa jaz tudi mojo misko na sliki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:31:36
|
|
|
|
matcar
|
Grem jaz spat,no malo še brat,pa spat. Nočko vsem!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:32:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Hvala! Juhu, zdaj mam pa jaz tudi mojo misko na sliki. iiiiiiii lepa,lepa......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:34:47
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem jaz spat,no malo še brat,pa spat. Nočko vsem! Nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:41:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 In, kakšen je kaj lastnik. Ja, hiša je na novo zrihtana, stanovanje pa tudi (mansardno). Samo so nas malo s ceno zafrknili. Najprej so jo spustili, pol si je pa moj že skoraj zrihtal kredit, pa so ceno nazaj dvignili. vredi je ..menda celo tud tam živi.... aja..mansardno...kolk sobno? Ja relacija je super, pa tud za parking imajo urejeno notri na dvorišču.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:50:03
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 In, kakšen je kaj lastnik. Ja, hiša je na novo zrihtana, stanovanje pa tudi (mansardno). Samo so nas malo s ceno zafrknili. Najprej so jo spustili, pol si je pa moj že skoraj zrihtal kredit, pa so ceno nazaj dvignili. vredi je ..menda celo tud tam živi.... aja..mansardno...kolk sobno? Ja relacija je super, pa tud za parking imajo urejeno notri na dvorišču. Je narejeno na vrhu hiše, v bistvu so kao hišo 'dvignili' in naredili še gori 4 stanovanja. 2-sobno je, smo ga hodili gledat- meni je zelooo všeč, ker je ful svetlo z dosti okni. Relacija je res super, ker moj dela v centru in mu je blizu. Ja, tudi to glede parkinga je velik plus! Samo upam, da bodo malo ceno spustili. Mi je žal, da ga nismo takrat zaarali, ko smo se menili za nižjo ceno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:50:59
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Saraya, kje pa ti zdaj živiš? Ti je bilo na Lentu kul?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 22:52:30
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz tudi grem otroku družbo delat v deželo sanj nočko!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?