Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 10:42:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tisti čokoladni bomboni z alkoholom in češnjo v sredini.Podobno monchery-ju. blek
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 10:45:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto. uuuuu, vidve pa sta bili blizu doma aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkem ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 10:48:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,po moje se bojijo banke,saj veš,ni več penez.No,saj ta opcija pa ti je tudi fajna.Važno,da je ratalo. Kak pa naj jaz stuhtam za mojega avteka?Pa ko ga nujno rabim. Da tvoj vzame leasing, to nebi šlo? Bi šlo ja,samo rabim 10% pologa.pa moj je tak taki hepan,da bog pomagaj.Se ne da nič menit z njim glede teh stvari. vidiš..moj pa je vedno za take fore, jaz pa se posojil in podobnega full otepam...(slabe izkušnje) ..kak smo si različni
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 10:51:43
|
|
|
|
arabela*
|
otroci zrihtani, gresta k babici malo...uživat, je toplo...igrat, noret.. Jaz pa še v knjižnici vrnit knjige, pa štacun in domov....Moj bo tak igerce špilal(dete) ..jaz pa moram neke naloge rešeit matematične ...pa šraufa me...tak da ..bolj na izi..drugače pa super volje, polna energije....Sončekkkkkkkkkkkkkkkk ..že o morju študiram
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 11:50:50
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Jutro vsem! Včeraj zvečer sem mogla 'pobegnit', ker se je M zbudila in skoraj 2 uri ni hotela zaspati nazaj. M je vstala ob 10, sva se najedli, oprali posodo, posesali, zdaj pa greva na tržnico po zelenjavo. Lep sončen dan!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 11:51:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! L spal do pol10. Očitno je mogo not spravit. AB že deluje, tak da je že dosti boljši. To pa se lepo bere. Botrca: do kdaj te so dinozavri, sem čisto pozabila na njih??? Ly: kaki lepi verz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 11:52:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Jutro vsem! Včeraj zvečer sem mogla 'pobegnit', ker se je M zbudila in skoraj 2 uri ni hotela zaspati nazaj. M je vstala ob 10, sva se najedli, oprali posodo, posesali, zdaj pa greva na tržnico po zelenjavo. Lep sončen dan! Uuuu... sta pridni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 11:52:18
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto. uuuuu, vidve pa sta bili blizu doma aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkem ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča) U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 11:55:07
|
|
|
|
majakla
|
Ena današnja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:09:29
|
|
|
|
majakla
|
Katy: se priporočam za slikice, hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:11:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce imam superfitke št.21 rdeče, če bi katera imela mogoče vsaj za doma?? Lija jih je imela par krat samo v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:13:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja pa lep s sončkom obsijan dan vam želim!! Jaz grem zdaj počasi po mojo pikico, je pr babi in dediju v mestu prespala, da sem si jaz lahko speglala in omare pospravla. Zdaj pa bom ak skup padla, kak me boli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:20:09
|
|
|
|
katy83
|
dan. Malo sem tečna, čeprav je sonček zunaj, ampak tu pri nas tak piha, da brezveze. Grrrrrrrr, pa sem mislila it vozičkat tu okoli, tako fajn turo, pa me mine ko ven stopim. T se je danes že ob 6.50 zbudil, pa smo se že igrali , no saj ob 8-ih pa nas je še za 1 urco vrglo. Ati je šel v službo do 17.ure, potem pa gredo moški nekaj spit na Alinino zdravje. Jaz pa imam zvečer v planu tla umit, pa malo kopalnico v red spravit. Majakla, dobiš slikice, pošlji mi mail na ZS. Pa zvečer bom to delala, ok? Sami, draga Sami, tebi pa vse naj naj naj najboljše za rojstni dan. nič, zdaj T spi, jaz grem pa hitre piščančje zrezke popečt, pa sirovo omakico zraven, riž je že fertik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:20:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja pa lep s sončkom obsijan dan vam želim!! Jaz grem zdaj počasi po mojo pikico, je pr babi in dediju v mestu prespala, da sem si jaz lahko speglala in omare pospravla. Zdaj pa bom ak skup padla, kak me boli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:50:04
|
|
|
|
marta82
|
Sami naj ti še tu zaželim vse naj, naj...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 12:50:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja pa lep s sončkom obsijan dan vam želim!! Jaz grem zdaj počasi po mojo pikico, je pr babi in dediju v mestu prespala, da sem si jaz lahko speglala in omare pospravla. Zdaj pa bom ak skup padla, kak me boli
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 13:13:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto. uuuuu, vidve pa sta bili blizu doma aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkem ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča) U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup! kje? V kateri bajti oz naslovu?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 13:16:20
|
|
|
|
arabela*
|
Zunaj je svetovno vreme....toplo..M je pešačila po celem mestu in še vse do bolnice...( se nam je voziček zlomil )...upam, da bo se dalo sploh popravit... Jaz pa pojedla sladoled, kavico spila....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 14:40:53
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto. uuuuu, vidve pa sta bili blizu doma aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkem ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča) U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup! kje? V kateri bajti oz naslovu? Mislim da je Žički prehod 4. Vhod v hišo je iz Koroške.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 14:41:53
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zunaj je svetovno vreme....toplo..M je pešačila po celem mestu in še vse do bolnice...( se nam je voziček zlomil )...upam, da bo se dalo sploh popravit... Jaz pa pojedla sladoled, kavico spila.... Midve sva bili tudi v mestu. Mogoče smo se pa kje celo srečale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 14:43:15
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Sami, tudi od mene VSE NAJ NAJ!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 14:43:47
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Grem kosilo pojest.....M pa spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 14:54:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto. uuuuu, vidve pa sta bili blizu doma aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkem ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča) U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup! kje? V kateri bajti oz naslovu? Mislim da je Žički prehod 4. Vhod v hišo je iz Koroške. Ja vem..zraven naše bivše bajte. mi smo na žičkem 5 bili ..poznam lastnika tam ja...so bajto preurejali par let nazaj..
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 14:56:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zunaj je svetovno vreme....toplo..M je pešačila po celem mestu in še vse do bolnice...( se nam je voziček zlomil )...upam, da bo se dalo sploh popravit... Jaz pa pojedla sladoled, kavico spila.... Midve sva bili tudi v mestu. Mogoče smo se pa kje celo srečale. mogoče..ne vem kak zgledaš ....nas ni blo za zgrešit...tamalečke obe s sončnimi špegli paradirale...., pa vsaka s svojim medvedom pod pazduho
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 15:08:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla do kdaj te so dinozavri, sem čisto pozabila na njih??? Do 13.3 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: kaki lepi verz. Blont moment. Haaaa?
|
S KOM ŽIVITEnataly33S kom živite v skupnem gospodinjstvu?sami s partnerjem/možem in otroci (
81%)
sama z otroci (
5%)
živimo staščo in tastom (
13%)
Število vseh glasov: 113Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!