|
RE: Mariborčanke,19.del 12.3.2011 20:19:32
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hej punce. Jaz sem bila pa danes cel dan na seminarju, je bilo kr zanimivo. Drugače pa, jaz res ne vem no, a imam že jaz privide, ampak tamala je pri mojem tak pridna, da je groza, jaz pa pridem domov pa samo joče, pa dopoldne ko sma same, je tečna, ko pride moj domov pa je vse ok. Tebe je navajena,njega pa malo manj.Pa še hčerkice so vedno bolj atijeve.Po moje je to,no.vsaj pri meni je bilo tak z Leo.manj ga je vidla(bivšega),bolj je bil Bog za njo. Mah, saj med tednom mi je to jasno, da me ima tamala že poln kufer, danes je pa cel dan nisem videla in sem bila kr žalostna ko je samo jokala pol ko sem domov prišla To je lahko tudi takšna reakcija na to, ko te ves dan ni blo in ni navajena. Veliko otrok joka, ko pridejo starši po njih v varstvo - takrat se jim malo "ventili odprejo". Te pa ful razumem, ker sem se jaz tudi ful slabo počutila v takih trenutkih. Včasih so me tak hormoni zraven mantrali, da sem se prav jokala, ker sem študirala kaj te narobe delam, da grem malemu tak na živce. Ampak mine. Ma ja, možno je to ja. Sicer je nisem prvič same pustila, bila je že parkrat po 2 urci pri tastu, pa enkrat 2 urci pri moji mami, pa zadnjič dobre pol dneva sama z mojim možem doma, danes je pač bila cel dan, 10 ur. Mogoče je pa bila samo utrujena no, ampak čisto me je šokirala pa to.
|
|
|