|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
10.3.2011 11:40:55   
lino
Hooj,

evo slikice:
user posted image

in še jst malenkost:
user posted image

Pa thnx za voščilo!!! In tudi jst vsem najnaj...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
10.3.2011 11:43:53   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a ni ta dumbo dost nevaren k se lahko otrok not prekucne..

Če mene vprašaš se otrok v bumbotu nikakor ne more prekucnit. Meni je bil v prvo zlata vreden.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
10.3.2011 11:45:10   
mini86
js ga nism mela tko da osebnih izkušenj nimam, vem kar sem prebrala na netu

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
10.3.2011 11:53:34   
kalanteja
janciF jaz prodam bumbota, naša ga ni prevč marala, tk da ni dost rabljen, če še nisi našla mi napiši, ti ga lahko pošljem po pošti.....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
10.3.2011 13:50:01   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!!

IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!!

meni je najbolj všeč v Dragi na Igu.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
10.3.2011 13:51:10   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Tira        13.01
Lino       19.02
Mk8       28.02
JanciF    04.03
Backo    09.03
july08   09.03

Vse najboljše vsem pupam...malo smo res zanemarli seznam...ampak to še ne pomeni da tudi vas user posted image ...naj bodo vaši dnevi polni lepih trenutkov ,veselja, smeha ,radosti...naj se vam izpolne čim več želja in naj bo letošnje leto, leto lepih trnutkov...user posted image ..

Se kar pod to podpišem user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
10.3.2011 14:26:12   
dreamhorse
Lino, a to je stara slikca, al si se spet dala na konjička? Arabček? Tvoj?

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
10.3.2011 14:29:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Hooj,

evo slikice:
user posted image

in še jst malenkost:
user posted image

Pa thnx za voščilo!!! In tudi jst vsem najnaj...

user posted image  maxi in lino na konjičku...

...eej lino ko sem vidla konjička me je takoj spomnil na konjička od pike nogavičke...manjkajo ti samo še pegice in kitke v čopkih...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
10.3.2011 14:54:05   
tecka
Živ, punce.
Pri nas v službi zaštekala vsa mašinerija in zdaj se bom vsaj v miru odpravila domov. Ker pa sem v državni službi, MORAM počakat do 15h, potem pa v vrtec.

Ja, fino ste se načvekale danesuser posted image .

Pozabile smo na rojstne dneve - sem kar malo zardela, ko je bjondi povlekla seznam na površje.
Tira, Lino, Mk8, JanciF, Backo in Yuly08   VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

Regrat - ga ne nabiram več, ker se mi gravža, povsod vidim same pse.

Malica za Mini - jaz si sproti kupujem največkrat v trgovini - sendviče na 101 način pa kakšen jogurt ali sadje poleg. Da bi si kaj nosila v službo - sem prelena pripravljat.

Bjondi - Bačko: sem se zamislila tudi jaz ob Bjondinih nasvetihuser posted image . Namreč, naš Srečko naj bi šel v svojo sobo aprila. April je pred vrati, mene pa boli srce, ko pomislim, da bi mojega mladička poslala tako daleč proč. Skratka, bomo vrejetno spet odložili. Še huje. Ponavadi smo ženske bolj navezane na mladička. Včeraj pa se je zgodilo tole: uspavala sem Srečka na zakonski postelji kot ponavadi. Potem ga pustim, da dobro zaspi in ga prestavim v posteljico. Pa pripelje naš idejo, da ga sploh ne bi prestavili v posteljico, ker na postelji bolje spi. Torej se skupno spanje še ne bo zaključilo, če bo naš še bolj popustljiv kot jaz. Pa ker naju ne moti pretirano pri spanju, bomo verjetno tako kar nadaljevali...

Bumbo - ga nimam in sem prav ponosna na to, da nimam nečesa "nujnega"user posted image user posted image user posted image . Tira, če se ne boš zmenila s Kalantejo, lahko jaz vprašam svojo kolegico. Si ga je zaželela za darilo, zdaj pa mislim, da se na njem nabira prah, pa ima že 2 otročka.

Pustne slike - jih nimam, prilepim, ko jih dobim iz vrtca. Včeraj Srečko ni hotel dati na glavo niti klobučka, ki so ga naredili v vrtcu in tam ga je seveda nosil brez problemov.

Naj vas sonček lepo greje še naprej!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
10.3.2011 14:56:25   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Tira        13.01
Lino       19.02
Mk8       28.02
JanciF    04.03
Backo    09.03
july08   09.03

Vse najboljše vsem pupam...malo smo res zanemarli seznam...ampak to še ne pomeni da tudi vas user posted image ...naj bodo vaši dnevi polni lepih trenutkov ,veselja, smeha ,radosti...naj se vam izpolne čim več želja in naj bo letošnje leto, leto lepih trnutkov...user posted image ..

Se kar pod to podpišem user posted image

Vse najboljše vsem...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
10.3.2011 15:21:11   
manna
lino, luštna suhica si, pa res ti bi pasalo bit pika nogavička za pustauser posted image
kalanteja, oglasi se še kaj..
tecka, dejansko je tako, da boste skupno spanje najlažje prekinili takrat, kadar vaju bo zares motilo. Ker takrat bosta v svoji odločitvi stoodstotna in bosta to zlahka speljala. Če pa vaju ne moti, potem ne vidim razloga zakaj bi se prelagali... Tud mene nekaj časa absolutno ni nič motilo, če je spala manči med nama. Prestavili smo jo zato, ker sem ugotovila da se zbuja samo zaradi naju in ker jo zebe (midva imava v spalnici precej bolj mraz kot v njeni sobi). Zato je selitev odlično koristila vsem. In samo en dan je trajalo da se je navadila. Imamo pa pol štuka razlike vmes, pa še hodnik, tako da je "daleč" ampak smo se lepo navadili.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
10.3.2011 15:23:09   
manna
user posted image

user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
10.3.2011 15:23:41   
manna
To je bil pa naš kuži v torek.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
10.3.2011 19:21:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pozabile smo na rojstne dneve - sem kar malo zardela, ko je bjondi povlekla seznam na površje.
Tira, Lino, Mk8, JanciF, Backo in Yuly08   VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image
Je bila kar manna tista ,ki nas je spomnila na naše pupe...

Bjondi - Bačko: sem se zamislila tudi jaz ob Bjondinih nasvetihuser posted image . Namreč, naš Srečko naj bi šel v svojo sobo aprila. April je pred vrati, mene pa boli srce, ko pomislim, da bi mojega mladička poslala tako daleč proč. Skratka, bomo vrejetno spet odložili. Še huje. Ponavadi smo ženske bolj navezane na mladička. Včeraj pa se je zgodilo tole: uspavala sem Srečka na zakonski postelji kot ponavadi. Potem ga pustim, da dobro zaspi in ga prestavim v posteljico. Pa pripelje naš idejo, da ga sploh ne bi prestavili v posteljico, ker na postelji bolje spi. Torej se skupno spanje še ne bo zaključilo, če bo naš še bolj popustljiv kot jaz. Pa ker naju ne moti pretirano pri spanju, bomo verjetno tako kar nadaljevali...

Tecka ne imej slabe vesti...če ti je prekmalu, pač tega koraka ta trenutek ne boš-sta delala...zakaj bi nekaj trgala od sebe ,če nisi pripravljena ta trenutek na tako velik korak...o.k. dala si si nek cilj ,ki pa si ga pretehtala da sedaj ni pravi čas zato...nič hudega  in ne obremenjuj se s tem ...otroci še kako hitro rastejo in prerasli bodo tudi svojo mamo...ne bo ti žal nikoli,pa sej vidiš da so iz tedna v teden drugačni...da kaj tudi sami od sebe preskočijo in gredo sami  naprej...vse bo prišlo ob svojem času...če ta trenutek tega preskoka še ne čutiš se ne imej za noro mamo ,ki noče svojega otroka odtrgat od svoje bližine...koliko časa si čakala na svojega sončka...verjetno bi ga imela že prej pa...in sedaj ga imaš in delaj tako kot čutiš in čisto nič drugače...pripada ti toliko kolikor si boš vzela...zato si jutri reči,da izpustiš ta cilj iz rok,ker ga pač ta trenutek nisi sposobna dosečt...zato da bo lahko prišel pojutrišnjem novi,ki pa mu boš sigurno kos...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
10.3.2011 19:22:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

To je bil pa naš kuži v torek.

user posted image  jee še ena maškarca ...iiiiii ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
11.3.2011 0:16:47   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Lino, a to je stara slikca, al si se spet dala na konjička? Arabček? Tvoj?

Za 8. marec sem od zelo vztrajne prijeteljice dobila darilo in sicer sva šli jahat...je bilo kar pestro...fajn...heheh, še danes me noge bolijo...in ja, kobila (mama) je bila arabka, je kr temperamentna a prijazna in nežna, ne ni moja, og dospoda kjer ima prijateljica konja in ja, bilo je nooorooo fajn :-) .

Neposredna povezava do sporočila: 4916
11.3.2011 7:29:50   
dreamhorse
Super lino. Zgledaš zadovoljno, tako da mislim, da boš zadevo še kar ponovila. Ko sem se jaz nazadnje spravila na konja, in res intenzivno preizkusila kaj od dresure še znam, me je drug dan bolelo vse, razen jezika. Ampak res čisto vse.

Lepa kobilica. In vem, da znajo bit arabčki kar precej temperamentni, sem že izkusila. :)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
11.3.2011 7:59:32   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini saj bi se večkrat javila samo kar nimam nobenega časa.user posted image Če pa ga imam pa iščem ideje kako naj pobarvam sobo od Žane in Lore.Se bom pa potrudila pa se bom večkrat javila.

Evo za bačkota en namig...glede na to da barvaš sobico že nekaj mesecev ,če me spomin ne vara že od decembra,ko si spraševala kakšno barvo zbrat na njuno pohištvo...v glavnem to vlečeš že malo predolgo časa user posted image ...za cilj si daj da hočeš še do petka pridt do ideje kakšna naj bo sobica in če boš to uspela nares imaš že barvo v rokah...če imaš pa samo delen cilj,se pravi da sobo bi barvala pa se ubadaš s tem da ne veš s kako barvo ...pa je druga pesem...se pravi ti manjka samo še cilj do kdaj hočeš imeti rezultat...in če si daš datum da bo sobica do nekega datuma pobarvana ,ti bo tudi ideja padla s kakšno barvo in v kakšnih vzorcih...ti držiš trenutno nek cilj v roki ,vendar ne znaš do konca pridt...manjka ti samo še beseda -do takrat in pika...in boš vse imela...pa čimprej zrihtaj to ,da boš dala čimprej to stran ,da boš imela odprte roke spet za nove izzive in nove cilje...dokler pa premlevaš pa imaš roke in misli polne ...in na to polnost ne more pridt nova ideja nov cilj,ker si polna starih sporočil...naredi to čim prej ,da lahko sežeš po novih zmagah...

Idej je veliko samo ne vem točno kako naj bo pobarvano.Barvala jo bom aprila ko bo bolj toplo in tudi vem kaj bo gor na stenah.Samo nočem imeti celo steno samo z eno barvo ampak bolj nekako sve barvi.Bom še videla.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
11.3.2011 8:02:13   
bačko
Jutro!
Pijem kavo potem pa šibnem v Supernovo v shoping. Moram sebi nabaviti kake majice in Lori hlače oziroma spodnji del trenirke.Zrasla je in ji je kar naenkrat vse prekratko.
Manna lepega kužija ste imeli za pusta.!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
11.3.2011 8:26:20   
dreamhorse
Joj jaz se tudi moram podat v šoping, glede na to, da bo kr počasi toplo, je treba kekšne hlačke nabavit Žani. Lanske ji verjetno ne bodo več prav... Da se o čevljih sploh ne pogovarjam.
Jaz mam pa itak vedno prazno omaro.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
11.3.2011 8:53:53   
dreamhorse
Kje naj najdem leseno ogrodje za eno gugalnico. Ve katera?

Neposredna povezava do sporočila: 4921
11.3.2011 9:59:26   
mini86
manna-iiiiiii..sj če nebi bčli isto stari bi rekla da mi kostum prodej za drug letuser posted image user posted image

regrad-sem ga jedla včeraj mi ga je tašča prnesla iz primorske..mmmm..šit je edin to da sem prehlajena in nimam celga okusa razvitga..bemuuser posted image

dh-obi, bauhaus..ne vem kaj mate od teh trgovin na vašem koncu

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
11.3.2011 10:30:42   
bačko
No shoping uspel.Kupila zase in za Loro.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
11.3.2011 10:41:13   
mini86
si pa hitra..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
11.3.2011 10:58:59   
dreamhorse
Sem zdaj našla eno fajno ogrodje na netu... Cena 590 € + DDV. Skoraj me je kap. Bo treba dvignit rit od računalnika, pa it nekaj iskat ja. Obi Bauhaus, vse mamo v okolici...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!