tecka
|
Živ, punce. Pri nas v službi zaštekala vsa mašinerija in zdaj se bom vsaj v miru odpravila domov. Ker pa sem v državni službi, MORAM počakat do 15h, potem pa v vrtec. Ja, fino ste se načvekale danes . Pozabile smo na rojstne dneve - sem kar malo zardela, ko je bjondi povlekla seznam na površje. Tira, Lino, Mk8, JanciF, Backo in Yuly08 VSE NAJBOLJŠE Regrat - ga ne nabiram več, ker se mi gravža, povsod vidim same pse. Malica za Mini - jaz si sproti kupujem največkrat v trgovini - sendviče na 101 način pa kakšen jogurt ali sadje poleg. Da bi si kaj nosila v službo - sem prelena pripravljat. Bjondi - Bačko: sem se zamislila tudi jaz ob Bjondinih nasvetih . Namreč, naš Srečko naj bi šel v svojo sobo aprila. April je pred vrati, mene pa boli srce, ko pomislim, da bi mojega mladička poslala tako daleč proč. Skratka, bomo vrejetno spet odložili. Še huje. Ponavadi smo ženske bolj navezane na mladička. Včeraj pa se je zgodilo tole: uspavala sem Srečka na zakonski postelji kot ponavadi. Potem ga pustim, da dobro zaspi in ga prestavim v posteljico. Pa pripelje naš idejo, da ga sploh ne bi prestavili v posteljico, ker na postelji bolje spi. Torej se skupno spanje še ne bo zaključilo, če bo naš še bolj popustljiv kot jaz. Pa ker naju ne moti pretirano pri spanju, bomo verjetno tako kar nadaljevali... Bumbo - ga nimam in sem prav ponosna na to, da nimam nečesa "nujnega" . Tira, če se ne boš zmenila s Kalantejo, lahko jaz vprašam svojo kolegico. Si ga je zaželela za darilo, zdaj pa mislim, da se na njem nabira prah, pa ima že 2 otročka. Pustne slike - jih nimam, prilepim, ko jih dobim iz vrtca. Včeraj Srečko ni hotel dati na glavo niti klobučka, ki so ga naredili v vrtcu in tam ga je seveda nosil brez problemov. Naj vas sonček lepo greje še naprej!
|