|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
10.3.2011 10:31:06   
manna
Živjo
Hej jaz sem se pa neki spomnila. In sicer da menda dolgujemo bačko opravičilo ker smo pozable na njen roj.dan, a ne bačko? Upam da se nisem zmotla, si praznovala ravno na dan ko sta bila še pust pa dan žena.... Želim ti VSE NAJBOLJŠE, naj se ti izpolnijo želje! user posted image user posted image

vitae, saj curry je mešanica začimb, ki vsebuje tudi kurkumo. Meni je tudi oboje všeč. Pa riiiižž seveda tudi, take azijske, kitajske kombinacije so sploh njami.

Same luštne maškare!!! Bom jaz tud prilepla našega kužija.

janci F a tamičkena bo šla že v bumbota? Pol je pa čvrsta!!!

mini, glede malce v službi..hmm.. Pr meni je trenutno IN jogurt s polnozrnati kosmiči. Če pa je huda lakota pa seveda sendvič. Imam pa tud poln predal krekerjev, oreškov, polnozrnatih crispijev, napolitank, celo eno jabolko se najde... Imam pa zraven v pisarni sodelavko ki je skoz na dieti, pravzaprav spada med tiste ženske, ki za moje pojme kar celo življenje brzdajo svoj apetit. Ne je prakrično nič kruha, nič krekerjev, samo jogurt in sadje vsak dan...strada skoraj..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
10.3.2011 10:35:28   
mini86
zanimivo mi je to delam 4 dan pa sm že brez idej..ok sj mi je kšna stvar kul-rečmo topli sendvič ampak vsako stvar pa ne morm gurat vsak dan..
je pa pr men tko da če sem lačna me začne želodec bolt..

baaaačko-jah nč ni častila pa ne vemo a nuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
10.3.2011 10:41:02   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: manna

janci F a tamičkena bo šla že v bumbota? Pol je pa čvrsta!!!

Če se prav spomnim sem dala Toma pri malo manj kot 4 mesecih v bumbota in je ful užival.
Eve še ne mislim dat takoj, glede na to da bo kmalu 2 meseca stara se mi pa zdi fajn, da ga nekje poiščem in kupim.
Ena skrb manj. user posted image

Res pa je, da je naša punca res ornk punca, saj je en teden nazaj imela že 5330g in glavo že tudi ornk drži pokonci.
Vsekakor bom pa še malo počakala z uporabo bumbota.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
10.3.2011 10:42:21   
mini86
a ni ta dumbo dost nevaren k se lahko otrok not prekucne..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
10.3.2011 10:43:31   
mini86
POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!!

IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
10.3.2011 10:47:05   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

ampak ne morem se navadit na ta tvoj pogovorni "govor" čist en mau si jezik zlomim.  Se bom že navadila.

Sem takoj vedla kje se ti lom user posted image ...veš kokrat jz poste popravljam za vse tiste ki niste iz lj. konca...

Ja bjondi.. kr jezik si zlomim in skoraj berem črko po črko, da sestavim skupaj kaj želi povedat....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
10.3.2011 10:49:48   
dreamhorse

Mene je pa včeraj moja miš tako presenetila, ko se je postavila pred mano in mi začela govorit in kazat eno pesmico. Povedala je 4 stavke, vendar mislim, da kakšna kitica manjka. Ampak bila je tako zelo sladka, da sem se skoraj razjokala. Kak nas znajo presenetit naši srčki a ne.

...pa koliko bo še tega...mi se pa kar topimo user posted image ...ja sej zato jih pa imamo...edino čas gre prehitro...pišuka sej se bojo začele počas že pihat druge svečke...uau...

Tole je izvirnik:

Kje je palček, kje je palček
tukaj sem, tukaj sem.
Kako si kaj prijatelj,
dobro hvala lepa,
grem domov, grem domov.

Njena varianta pa je bila taka:
Kje si pacek, tukaj em, aja epa, gem mou... Zraven pa je skrila rokice za hrbet, jih dala naprej in potem spet skrila na hrbet..
Ampak začela je kar sama od sebe.... sploh še nisem slišala te pesmice...
Cukri so... res...

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 10.3.2011 10:50:22 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
10.3.2011 10:51:24   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej a ma kera te stekleničke doma..mal študeram da bi to mami kupla za materinski dan

http://www.tisocinendar.si/

Ful ful hude ,ful všeč ima jo tud že skor vsak...sam jaz je ne bom imela ,kljub temu da dnevno prenašam okoli skoz ene flaške...pač plastenko vržem stran in drug dan vzamem novo-je pa res da se s tem nabira odvečna plastika in s tem še več recikliranja...res ful mi je  všeč ampak mi ni da bi jo mogla še vsak dan prat pa včas je tud kje kak herpes...ne vem...mi je boljša tale ker je steklena

http://www.flaska.si/

Sicer je valda težja ampak steklo je le steklo...sej je oblečena user posted image ...

ej pa sj une ta druge so tud steklene..čak al se motm..ne steklene so..js si jo mogoče kupm za materinski danuser posted image

Meni se zdi, da so plastične...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
10.3.2011 10:54:24   
bjondi

ej a ma kera te stekleničke doma..mal študeram da bi to mami kupla za materinski dan

http://www.tisocinendar.si/

Ful ful hude ,ful všeč ima jo tud že skor vsak...sam jaz je ne bom imela ,kljub temu da dnevno prenašam okoli skoz ene flaške...pač plastenko vržem stran in drug dan vzamem novo-je pa res da se s tem nabira odvečna plastika in s tem še več recikliranja...res ful mi je  všeč ampak mi ni da bi jo mogla še vsak dan prat pa včas je tud kje kak herpes...ne vem...mi je boljša tale ker je steklena

http://www.flaska.si/

Sicer je valda težja ampak steklo je le steklo...sej je oblečena user posted image ...

ej pa sj une ta druge so tud steklene..čak al se motm..ne steklene so..js si jo mogoče kupm za materinski danuser posted image

Zgledajo steklene pa niso...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
10.3.2011 10:54:27   
dreamhorse

ej js pa rabm predloge za malco na jobu

Sem se morala potrudit, da sem sploh dojela, kaj želiš :)
Jaz sem si včasih delal solate, kis in olje in sol posebej v eno plastično posodico, ki ne pušča, pa sem to jedla... Pa kak sendvič dober, s solato, jajčko itd... Jogurt pa kak štručka, makova ali kaj...
Kaka rio mare izi pil.... če maš rada... ampak tuna kar precej smrdi potem po pisarni...
Kak namaz narediš doma.... kruh pa kak mali med, če imaš rada...

jaz sem včasih jedla vsak dan sendvič, pa jih imam prek glave.. zdaj pa hodimo na toplo malico in je kar precej boljše...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
10.3.2011 10:56:34   
bjondi

user posted image user posted image  teb pa dans dogaja...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
10.3.2011 10:58:55   
bjondi

Mene je pa včeraj moja miš tako presenetila, ko se je postavila pred mano in mi začela govorit in kazat eno pesmico. Povedala je 4 stavke, vendar mislim, da kakšna kitica manjka. Ampak bila je tako zelo sladka, da sem se skoraj razjokala. Kak nas znajo presenetit naši srčki a ne.

...pa koliko bo še tega...mi se pa kar topimo user posted image ...ja sej zato jih pa imamo...edino čas gre prehitro...pišuka sej se bojo začele počas že pihat druge svečke...uau...

Tole je izvirnik:

Kje je palček, kje je palček
tukaj sem, tukaj sem.
Kako si kaj prijatelj,
dobro hvala lepa,
grem domov, grem domov.

Njena varianta pa je bila taka:
Kje si pacek, tukaj em, aja epa, gem mou... Zraven pa je skrila rokice za hrbet, jih dala naprej in potem spet skrila na hrbet..
Ampak začela je kar sama od sebe.... sploh še nisem slišala te pesmice...
Cukri so... res...

user posted image  ful dobr user posted image  ...dobro da vemo kaj nam govorijo...bi bilo fajn pisat vse te prve besede in stavke...no pri nas je najbolj nelogična povezava besede buma-prevod je kombi...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
10.3.2011 11:08:23   
bjondi
Tira        13.01
Lino       19.02
Mk8       28.02
JanciF    04.03
Backo    09.03
july08   09.03

Vse najboljše vsem pupam...malo smo res zanemarli seznam...ampak to še ne pomeni da tudi vas user posted image ...naj bodo vaši dnevi polni lepih trenutkov ,veselja, smeha ,radosti...naj se vam izpolne čim več želja in naj bo letošnje leto, leto lepih trnutkov...user posted image ..

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.3.2011 11:14:59 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
10.3.2011 11:08:25   
mini86

a to je tvoj predloguser posted image user posted image ej a tm pr derbiju je fajn posran-une njive nasprot

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
10.3.2011 11:08:27   
bačko

Pri nas na je veliko travnikov in je veliko regrata.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
10.3.2011 11:10:14   
bjondi

a to je tvoj predloguser posted image user posted image ej a tm pr derbiju je fajn posran-une njive nasprot

Pomoje da ne...sej tm nben psa ne voz pomoje...tlele pr žalah na PST jih imaš pa kukr čš sprehajalcov s kužki tam ti ne priporočam...razn če imaš rada kak bolj močen priokus regrata...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
10.3.2011 11:11:25   
bjondi
Čak sam tole bo pa mk-ica še dala za kakav...vidve sta ble zanč...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
10.3.2011 11:12:19   
bačko
July vse naj naj pa čeprav z enodnevno zamudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mini saj bi se večkrat javila samo kar nimam nobenega časa.user posted image Če pa ga imam pa iščem ideje kako naj pobarvam sobo od Žane in Lore.Se bom pa potrudila pa se bom večkrat javila.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
10.3.2011 11:13:49   
mini86

Pomoje da ne...sej tm nben psa ne voz pomoje...tlele pr žalah na PST jih imaš pa kukr čš sprehajalcov s kužki tam ti ne priporočam...razn če imaš rada kak bolj močen priokus regrata...

nism še probala sam sm pa odprta za nove okuseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
10.3.2011 11:15:39   
bjondi

nism še probala sam sm pa odprta za nove okuseuser posted image user posted image user posted image

Sej se mi je zdel da si ti neke vrste gurman...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
10.3.2011 11:19:20   
mini86
a se mi ne vid al kajuser posted image user posted image

sm tm je pomoje posran pa avtocesta blizu..a ti ga ješ..kje ga nabiraš..

lansko leto smo šli do none v gorico in sm nabrala dve big hjuč vreče-SAMA seveda in smo tist pol natepaval 14 dni in sm se ga najedla..upam da mi bo sreča tudi letos naklonjena

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
10.3.2011 11:25:27   
bjondi

a se mi ne vid al kajuser posted image user posted image

sm tm je pomoje posran pa avtocesta blizu..a ti ga ješ..kje ga nabiraš..

lansko leto smo šli do none v gorico in sm nabrala dve big hjuč vreče-SAMA seveda in smo tist pol natepaval 14 dni in sm se ga najedla..upam da mi bo sreča tudi letos naklonjena

V bistvu ga jem...sam ga ne jem rvn zarad pasjih predsodkov...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
10.3.2011 11:31:27   
mini86
js ga jem od none ki ji pri vrtu v ogradi raste regrad pri regradu in pa iz dolenske pr vikendu na travniku k vem da ni nobenga psa..no loh edin kšna srncauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
10.3.2011 11:34:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini saj bi se večkrat javila samo kar nimam nobenega časa.user posted image Če pa ga imam pa iščem ideje kako naj pobarvam sobo od Žane in Lore.Se bom pa potrudila pa se bom večkrat javila.

Evo za bačkota en namig...glede na to da barvaš sobico že nekaj mesecev ,če me spomin ne vara že od decembra,ko si spraševala kakšno barvo zbrat na njuno pohištvo...v glavnem to vlečeš že malo predolgo časa user posted image ...za cilj si daj da hočeš še do petka pridt do ideje kakšna naj bo sobica in če boš to uspela nares imaš že barvo v rokah...če imaš pa samo delen cilj,se pravi da sobo bi barvala pa se ubadaš s tem da ne veš s kako barvo ...pa je druga pesem...se pravi ti manjka samo še cilj do kdaj hočeš imeti rezultat...in če si daš datum da bo sobica do nekega datuma pobarvana ,ti bo tudi ideja padla s kakšno barvo in v kakšnih vzorcih...ti držiš trenutno nek cilj v roki ,vendar ne znaš do konca pridt...manjka ti samo še beseda -do takrat in pika...in boš vse imela...pa čimprej zrihtaj to ,da boš dala čimprej to stran ,da boš imela odprte roke spet za nove izzive in nove cilje...dokler pa premlevaš pa imaš roke in misli polne ...in na to polnost ne more pridt nova ideja nov cilj,ker si polna starih sporočil...naredi to čim prej ,da lahko sežeš po novih zmagah...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
10.3.2011 11:39:53   
mini86

Čak sam tole bo pa mk-ica še dala za kakav...vidve sta ble zanč...

hotla je prkrit da pršpara..to bo dvojna..al pa dvojni čaj-pa upam da nis pozabla kako se da un cediu notuser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Zanositev
Anjuša

Kako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?

1 mesec (41%)

2 meseca (59%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!