Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:31:06
|
|
|
|
manna
|
Živjo Hej jaz sem se pa neki spomnila. In sicer da menda dolgujemo bačko opravičilo ker smo pozable na njen roj.dan, a ne bačko? Upam da se nisem zmotla, si praznovala ravno na dan ko sta bila še pust pa dan žena.... Želim ti VSE NAJBOLJŠE, naj se ti izpolnijo želje! vitae, saj curry je mešanica začimb, ki vsebuje tudi kurkumo. Meni je tudi oboje všeč. Pa riiiižž seveda tudi, take azijske, kitajske kombinacije so sploh njami. Same luštne maškare!!! Bom jaz tud prilepla našega kužija. janci F a tamičkena bo šla že v bumbota? Pol je pa čvrsta!!! mini, glede malce v službi..hmm.. Pr meni je trenutno IN jogurt s polnozrnati kosmiči. Če pa je huda lakota pa seveda sendvič. Imam pa tud poln predal krekerjev, oreškov, polnozrnatih crispijev, napolitank, celo eno jabolko se najde... Imam pa zraven v pisarni sodelavko ki je skoz na dieti, pravzaprav spada med tiste ženske, ki za moje pojme kar celo življenje brzdajo svoj apetit. Ne je prakrično nič kruha, nič krekerjev, samo jogurt in sadje vsak dan...strada skoraj..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:35:28
|
|
|
|
mini86
|
zanimivo mi je to delam 4 dan pa sm že brez idej..ok sj mi je kšna stvar kul-rečmo topli sendvič ampak vsako stvar pa ne morm gurat vsak dan.. je pa pr men tko da če sem lačna me začne želodec bolt.. baaaačko-jah nč ni častila pa ne vemo a n
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:41:02
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna janci F a tamičkena bo šla že v bumbota? Pol je pa čvrsta!!! Če se prav spomnim sem dala Toma pri malo manj kot 4 mesecih v bumbota in je ful užival. Eve še ne mislim dat takoj, glede na to da bo kmalu 2 meseca stara se mi pa zdi fajn, da ga nekje poiščem in kupim. Ena skrb manj. Res pa je, da je naša punca res ornk punca, saj je en teden nazaj imela že 5330g in glavo že tudi ornk drži pokonci. Vsekakor bom pa še malo počakala z uporabo bumbota.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:42:21
|
|
|
|
mini86
|
a ni ta dumbo dost nevaren k se lahko otrok not prekucne..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:43:31
|
|
|
|
mini86
|
POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:47:05
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse ampak ne morem se navadit na ta tvoj pogovorni "govor" čist en mau si jezik zlomim. Se bom že navadila. Sem takoj vedla kje se ti lom ...veš kokrat jz poste popravljam za vse tiste ki niste iz lj. konca... Ja bjondi.. kr jezik si zlomim in skoraj berem črko po črko, da sestavim skupaj kaj želi povedat....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:49:48
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mene je pa včeraj moja miš tako presenetila, ko se je postavila pred mano in mi začela govorit in kazat eno pesmico. Povedala je 4 stavke, vendar mislim, da kakšna kitica manjka. Ampak bila je tako zelo sladka, da sem se skoraj razjokala. Kak nas znajo presenetit naši srčki a ne. ...pa koliko bo še tega...mi se pa kar topimo ...ja sej zato jih pa imamo...edino čas gre prehitro...pišuka sej se bojo začele počas že pihat druge svečke...uau... Tole je izvirnik: Kje je palček, kje je palček tukaj sem, tukaj sem. Kako si kaj prijatelj, dobro hvala lepa, grem domov, grem domov. Njena varianta pa je bila taka: Kje si pacek, tukaj em, aja epa, gem mou... Zraven pa je skrila rokice za hrbet, jih dala naprej in potem spet skrila na hrbet.. Ampak začela je kar sama od sebe.... sploh še nisem slišala te pesmice... Cukri so... res...
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 10.3.2011 10:50:22 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:54:27
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej js pa rabm predloge za malco na jobu Sem se morala potrudit, da sem sploh dojela, kaj želiš :) Jaz sem si včasih delal solate, kis in olje in sol posebej v eno plastično posodico, ki ne pušča, pa sem to jedla... Pa kak sendvič dober, s solato, jajčko itd... Jogurt pa kak štručka, makova ali kaj... Kaka rio mare izi pil.... če maš rada... ampak tuna kar precej smrdi potem po pisarni... Kak namaz narediš doma.... kruh pa kak mali med, če imaš rada... jaz sem včasih jedla vsak dan sendvič, pa jih imam prek glave.. zdaj pa hodimo na toplo malico in je kar precej boljše...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:56:34
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!! teb pa dans dogaja...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:58:55
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mene je pa včeraj moja miš tako presenetila, ko se je postavila pred mano in mi začela govorit in kazat eno pesmico. Povedala je 4 stavke, vendar mislim, da kakšna kitica manjka. Ampak bila je tako zelo sladka, da sem se skoraj razjokala. Kak nas znajo presenetit naši srčki a ne. ...pa koliko bo še tega...mi se pa kar topimo ...ja sej zato jih pa imamo...edino čas gre prehitro...pišuka sej se bojo začele počas že pihat druge svečke...uau... Tole je izvirnik: Kje je palček, kje je palček tukaj sem, tukaj sem. Kako si kaj prijatelj, dobro hvala lepa, grem domov, grem domov. Njena varianta pa je bila taka: Kje si pacek, tukaj em, aja epa, gem mou... Zraven pa je skrila rokice za hrbet, jih dala naprej in potem spet skrila na hrbet.. Ampak začela je kar sama od sebe.... sploh še nisem slišala te pesmice... Cukri so... res... ful dobr ...dobro da vemo kaj nam govorijo...bi bilo fajn pisat vse te prve besede in stavke...no pri nas je najbolj nelogična povezava besede buma-prevod je kombi...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:08:23
|
|
|
|
bjondi
|
Tira 13.01 Lino 19.02 Mk8 28.02 JanciF 04.03 Backo 09.03 july08 09.03 Vse najboljše vsem pupam...malo smo res zanemarli seznam...ampak to še ne pomeni da tudi vas ...naj bodo vaši dnevi polni lepih trenutkov ,veselja, smeha ,radosti...naj se vam izpolne čim več želja in naj bo letošnje leto, leto lepih trnutkov... ..
< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.3.2011 11:14:59 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:08:25
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!! teb pa dans dogaja... a to je tvoj predlog ej a tm pr derbiju je fajn posran-une njive nasprot
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:08:27
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!! Pri nas na je veliko travnikov in je veliko regrata.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:10:14
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!! teb pa dans dogaja... a to je tvoj predlog ej a tm pr derbiju je fajn posran-une njive nasprot Pomoje da ne...sej tm nben psa ne voz pomoje...tlele pr žalah na PST jih imaš pa kukr čš sprehajalcov s kužki tam ti ne priporočam...razn če imaš rada kak bolj močen priokus regrata...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:11:25
|
|
|
|
bjondi
|
Čak sam tole bo pa mk-ica še dala za kakav...vidve sta ble zanč...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:12:19
|
|
|
|
bačko
|
July vse naj naj pa čeprav z enodnevno zamudo. Mini saj bi se večkrat javila samo kar nimam nobenega časa. Če pa ga imam pa iščem ideje kako naj pobarvam sobo od Žane in Lore.Se bom pa potrudila pa se bom večkrat javila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:13:49
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!! teb pa dans dogaja... a to je tvoj predlog ej a tm pr derbiju je fajn posran-une njive nasprot Pomoje da ne...sej tm nben psa ne voz pomoje...tlele pr žalah na PST jih imaš pa kukr čš sprehajalcov s kužki tam ti ne priporočam...razn če imaš rada kak bolj močen priokus regrata... nism še probala sam sm pa odprta za nove okuse
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:15:39
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 POZOR LJUBLJANČANKE!!!!!!! IŠČEM DOBRO LOKACIJO ZA NABRAT REGRAT!!!!! teb pa dans dogaja... a to je tvoj predlog ej a tm pr derbiju je fajn posran-une njive nasprot Pomoje da ne...sej tm nben psa ne voz pomoje...tlele pr žalah na PST jih imaš pa kukr čš sprehajalcov s kužki tam ti ne priporočam...razn če imaš rada kak bolj močen priokus regrata... nism še probala sam sm pa odprta za nove okuse Sej se mi je zdel da si ti neke vrste gurman...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:19:20
|
|
|
|
mini86
|
a se mi ne vid al kaj sm tm je pomoje posran pa avtocesta blizu..a ti ga ješ..kje ga nabiraš.. lansko leto smo šli do none v gorico in sm nabrala dve big hjuč vreče-SAMA seveda in smo tist pol natepaval 14 dni in sm se ga najedla..upam da mi bo sreča tudi letos naklonjena
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:25:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a se mi ne vid al kaj sm tm je pomoje posran pa avtocesta blizu..a ti ga ješ..kje ga nabiraš.. lansko leto smo šli do none v gorico in sm nabrala dve big hjuč vreče-SAMA seveda in smo tist pol natepaval 14 dni in sm se ga najedla..upam da mi bo sreča tudi letos naklonjena V bistvu ga jem...sam ga ne jem rvn zarad pasjih predsodkov...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:31:27
|
|
|
|
mini86
|
js ga jem od none ki ji pri vrtu v ogradi raste regrad pri regradu in pa iz dolenske pr vikendu na travniku k vem da ni nobenga psa..no loh edin kšna srnca
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:34:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini saj bi se večkrat javila samo kar nimam nobenega časa. Če pa ga imam pa iščem ideje kako naj pobarvam sobo od Žane in Lore.Se bom pa potrudila pa se bom večkrat javila. Evo za bačkota en namig...glede na to da barvaš sobico že nekaj mesecev ,če me spomin ne vara že od decembra,ko si spraševala kakšno barvo zbrat na njuno pohištvo...v glavnem to vlečeš že malo predolgo časa ...za cilj si daj da hočeš še do petka pridt do ideje kakšna naj bo sobica in če boš to uspela nares imaš že barvo v rokah...če imaš pa samo delen cilj,se pravi da sobo bi barvala pa se ubadaš s tem da ne veš s kako barvo ...pa je druga pesem...se pravi ti manjka samo še cilj do kdaj hočeš imeti rezultat...in če si daš datum da bo sobica do nekega datuma pobarvana ,ti bo tudi ideja padla s kakšno barvo in v kakšnih vzorcih...ti držiš trenutno nek cilj v roki ,vendar ne znaš do konca pridt...manjka ti samo še beseda -do takrat in pika...in boš vse imela...pa čimprej zrihtaj to ,da boš dala čimprej to stran ,da boš imela odprte roke spet za nove izzive in nove cilje...dokler pa premlevaš pa imaš roke in misli polne ...in na to polnost ne more pridt nova ideja nov cilj,ker si polna starih sporočil...naredi to čim prej ,da lahko sežeš po novih zmagah...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 11:39:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Čak sam tole bo pa mk-ica še dala za kakav...vidve sta ble zanč... hotla je prkrit da pršpara..to bo dvojna..al pa dvojni čaj-pa upam da nis pozabla kako se da un cediu not
|
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)
MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!