|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
9.3.2011 18:39:02   
lili983
Pozdravljene nosečke,user posted image
z velikim veseljem se vam pridružujem, starost 27, MB, to je moja druga nosečnost, prva se ni izšlauser posted image ,
no sedaj pa sem že v 17 tednuuser posted image PDP 24.8.

Lep pozdrav vsem in veliko lepih trenutkovuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.3.2011 18:48:14   
nana7
dobrodošla lili983  in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.3.2011 19:13:37   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: nana7

dobrodošla lili983  in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.3.2011 20:17:55   
nikita11
user posted image pozdravljene,
tudi pri meni je bilo na pregledu vse ok.
Naslednji pregled - morfologijo imam 22.3.2011.
Komaj čakam!
Upam da ste ok, izkoristite sonček za kakšen sprehod.
Lepo se imejte in pazite nase.
A ja, za tabelco, stara sem 32...
lp vsem

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.3.2011 7:47:57   
Goldy
lili -dobrodošla in čestitke!!user posted image user posted image

nikita -user posted image za pregled!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.3.2011 7:56:03   
majči22
Dobro jutro!user posted image ena  kavica za vse vas.user posted image

Kako ste kaj? Jaz sem super. Sploh, ker je tako lepo vremeuser posted image user posted image .

mariy - super, da so se krči umirili.
lili983 - dobrodošla in čim več čvekaj z namiuser posted image user posted image .

nikita11 - super za pregleduser posted image user posted image .

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.3.2011 8:04:37   
daška91
Dobro jutro ! user posted image

No pa sm prebedela skoraj celo noč user posted image .Tako so me matrali krči in prebava da groza.Sedaj pijem donat in mi je velik bolše user posted image user posted image .majči22 drugače sem super samo če me nebi tolk matral krči.Ne vem a je to nekej nenavadnega ker sm že v 19.t in 1 dan user posted image user posted image ? Mi smo imeli smo za par minutk sonček zdej je pa tako oblačno prov vse ti zamori !! user posted image user posted image
lili983 : dobrodošla med nami .In iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image !!
lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 10.3.2011 8:06:15 >

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.3.2011 8:35:30   
monci2
Jutro punce!!

user posted image user posted image

Daska tudi sama bom v 20. tednu, pa me zadnji teden vse muči..user posted image Počutje čist slabo .. Dans celo noč nism spala, ker me je kar z lepa začel bolet modrostni zobuser posted image .. Do zdaj sploh nisem vedela kaj pomeni, če te boli zob.. Na splošno se cel teden počutim slabo ( en dan sm tudi imela nenormalne krče - kr čez cel dan...)... Daska kdaj si ti imela zadnji pregled? A ti je meril otrokeca, se spomniš kako velik je bil?

lili pozdravljena - čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image

lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.3.2011 8:42:02   
daška91
monci2 : Ma jaz se počutim enkrat enkratno , enkrat pa za znoret slabo.user posted image Sam sej use se bo potrpelo user posted image user posted image .Ja jz sm mela nazadnji UZ 27.1. na nuhalni svetlini (13.t in 1,d) CRL je biv pa 6,85cm user posted image , kaj pa pri tebi ? user posted image user posted image
nikita11 : Čestitke za super pregled.Tudi jaz imam 22.3. morfologijo :) bova na isti dan vidle najini pikicee user posted image user posted image .Ti že mogoče veš spol ? Ali sploh ne boš hotela vedet !! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 10.3.2011 8:46:49 >

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.3.2011 9:05:09   
monci2
daska : na nuhalni je bila velika 6,50 cm... Zdaj ko mi je delal UZ ( mi ga vedno nardi) je bila velika 11,50 cm ( polnih 17 tednov) - čeprav bi po tabeli rasti ploda, morala bit kr veliko več... Ampak on je rekel, da je vse ok..pol že...:).. morf. pa imam 4.4.- mislim da sm lih takrat v 23 tednu..

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.3.2011 9:18:23   
daška91
monci2: Meni pa vmes niso delali nič UZ -ja nevem zakaj ampak dobro . Do sedaj sem imela samo tri, enega pri bivši ginekologinji v 6t. ostale dva pa v porodnišnici Kranj.(1 vaginalno in 1x na NS ) . Ne vem kakšna je normalna dolžina otročka. Imaš mogoče kakšen link kjer si lahko preberem. Drugače sem že brskala po internetu da bi kaj našla pa nisem. Zdej tudi jaz čakam samo še morfologijo da mi ga izmeri , in pove spol če se bo videlo . user posted image Ampak jaz predvidevam da je velik ali velika ker imam za 19t in 1 d tako okrogel trebušček kot da bi bila v 7 mescu ( malo heca )user posted image user posted image Boš ti drugače uprašala ali nosiš pod srčkom user posted image ali user posted image ?? user posted image user posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.3.2011 9:28:41   
monci2
Daška : Meni ga res vedno nardi ( res je super, ta moj G- sem resnično zadovoljna z njim user posted image ).

http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html ( link za rast :))

Ja jaz sm zdaj vprašala za spol ( namreč meni so vsi po trebuščku itd. napovedovali fantka, jaz pa sm zlo hiro začutila, da bo pupika in sem resss bila firbčna kdo ima prav user posted image ) ... in itak, da sm jaz imela user posted image user posted image user posted image . Tako da mi2 dobiva user posted image .

Jaz niti nimam velikega trebuščka - se že vidi, ampak konkretno pa še ne..user posted image user posted image . Jo pa že čutim ( ponavadi ob jutrih) in lih včeraj sm se pritoževala, da je nism čutla že 3 dni in ko sva z mojim ležala popoldan in debatirala je kr začela..user posted image user posted image   Ti - že čutiš ??

Je pa res, kot si prej napisala, imam teden ko se počutim superrrr, pridejo pa dnevi, ko komaj sedim v pisarni user posted image . Prejšnji teden sm še mnda staknila neko virozo in se mi zdi, da od takrat ne pridem nikakor k sebi ...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.3.2011 9:34:53   
daška91
monci2: Najlepša hvala za link, tega tukaj gor sploh nisem opazila.user posted image
Tudi meni govorijo , da nosim fantka (ker se baje vidi po trebuščku) , ampak jaz že ob vsega začetka ko sem začutla malo pikico da je user posted image .Sedaj se je treba samo še prepričati če je res.Prvič sm ga/jo začutila ene 4-5 tednov nazaj, res zgodaj :) ampak brckov pa še ne čutimuser posted image .

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.3.2011 9:43:23   
monci2
user posted image user posted image  joooj..saj še je tak nežno ( brcki )..:)) Ja kaj vem, jaz mislim, da vsaka ženska čuti kaj ima pod srčkom..user posted image user posted image .. No pol ko imaš pregled kr javi ( me zanima, če bo tudi user posted image )..user posted image  

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.3.2011 9:45:54   
daška91
monci2 : ja taki zelo zelo nežni so :) user posted image to je nekaj zelo neverjetnega user posted image user posted image .Drugače bom javila ja seveda če bo user posted image tudi če bo user posted image bomo zadovolni hehe user posted image user posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.3.2011 11:43:31   
jagoda 1
Pozdravljene avgustovke 2011!

Pridružujem se seznamu in sicer imam rok 3.8.2011, stara bom 30 let in prihajam iz Grosuplja gre pa za mojo prvo nosečnost in seveda je to zame vse novo. Trenutno moja nosečnost poteka brez posebnosti razen slabe izkušnje na NS-k se je slabo videl in je bila zato napoved slabša in se je potem zelo vleklo, da sem dobila končne izvide. Sedaj pa me je strah, kaj bo na morfologiji, ki jo imam 17.3. Zanima me ali ima katera slabo izkušnjo?

LP vsem nosečkam

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.3.2011 14:52:11   
mariy
jagoda 1 - pozdravljena in dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več kot nas je bolj zanimivo je, pa še slovenija se veča, a ni to super?

Punce mene neki zanima, že neki časa opažam(berem) da vas veliko gre na to morfologijo ali pa cerklažo.
A bi mi lahko povedale za kaj je to potrebno?

Drugače pri meni za enkrat vse o.k.
Sonček je tudi ta pravi za sprehode in kakšno  user posted image , kaj pravite?

Naj vsem nosečkam user posted image sije sonce!

Pa dober tek če ste pravkar pri kosiluuser posted image .

(odgovor članu jagoda 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.3.2011 16:30:31   
daška91
mariy : Meni je moja G dala napotnico za morfologijo , tako da če jaz prav zastopim je ta pregled priporočliv.Tudi sama ne vem točno kaj delajo , ker je to moja 1.nosečnost ! user posted image lep pozdravček ! user posted image user posted image

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.3.2011 17:32:50   
SaMaa
Punce,

če bo katera masirala presredek, ji z veseljem za simboličnih 5 EUR prodam Weledino naravno olje, ki je bilo uporabljeno samo 2x. V steklenici je torej še vsa tekočina.

Več na ZS.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.3.2011 17:44:02   
timnala
Oj user posted image !

Pozdravljene nove in uživajte v tem obdobju kolkr se da! user posted image

Danes sem nekam čist utrujena pa lačna sem bla že od zjutraj..kr ne morem verjet, ampak zdaj sem že boljše, po kosilu user posted image

Morfologijo ima vsaka. To je pregled okoli 20. tedna, ko ti otročka po dolgem in počez pregledajo, da se vidi, če je vse ok. Večinoma jo delajo osebni ginekologi.

Lep večer želim user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.3.2011 19:01:58   
lili983
Hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

Jaz sem tud že čist nestrpna, naslednji teden imam pregled in že komaj čakam, da slišim zopet srčekauser posted image
Sem kak dan kdaj čist prestrašena, da bo kaj narobe, se kateri dogaja podobno? Saj potem te misli črne odtavajo
in se zopet veselimuser posted image user posted image Verjetno so to hormoniuser posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.3.2011 20:31:04   
araz
Dobrodošle nove user posted image  user posted image . Uf, zdej nas je pa že res velik. Jest si sploh ne morem zapomnit katera kaj napiše user posted image

Vglavnem pri meni nič novega, čakam na pregled v ponedeljek, da vidim kaj se dogaja. Gibov še kar ne čutim oziroma sem ji do sedaj samo enkrat in pa tiste metuljčke tudi samo enkrat.
Trebuh se mi pa zdi, da mi je v zadnjih dveh dneh tako zrastel, da imam občutek, da bo ravnokar počil. Kaj šele bo, ko pridem do konca.

Sem pa danes tako čudno utrujena. No sej nič čudnega, če sem pa že od 5 zjutri pokonci. Bom šla kar mal ležat.

Punce uživajte, pobožajte trebuščke in mirno nočko vam želim.

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.3.2011 20:56:56   
athinamalina
najprej en lep pozdravček vsem nosečkam!
tudi jaz pričakujem avgusta...rok imam 14.8. ,ampak imam občutek,da se bo še pomaknil navzdol.
skratka zanima me,če je še katera tako pod vplivi hormončkov kot sem jaz?
namreč sem "full of energy"...v eni roki s čopičem in v drugi s cunjico za prah hihi....sama sebi se zdim smešna!user posted image

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.3.2011 7:03:14   
majči22
Heloooooooov!!!! En lep pozdrav... aja pa še ena kavicauser posted image

(odgovor članu athinamalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.3.2011 7:14:45   
majči22
No, da še malo pokomentiram.user posted image

jagoda1 - dobrodošla!!user posted image user posted image
mariy - brez skrbi morfologijo ti bo naredila tvoja osebna genikologinja. Meni v prvi tudi ni nič povedala, da mi dela morfologijo, vendar veš, ker naredi res podroben pregled (pregleda srce in pretoke, trebuh, možgane, roke nogice, obraz,...). Cerklažo naredijo pa le tistim, ki jim grozi predčasni porod.
lili983 - oh tudi sama imam včasih take črne misli...vendar res ne smemo mislitit na to, a ne? Sam sej veš, ker se  tok enih stvari dogaja okrog nas...
athinamalina - dobrodošla!!!user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?