MetiLu
|
Živjo punce! Ponoč smo bolj slabo spali, tamal je mel spet neke more in je skoz jokal... posledično je bil zjutraj čist bogi, na meji z vročino, pa sem ga danes pustila doma in ustvarjava že cel dan. Zdej je šel spat, da malo nadoknadi, mu pa nič ne manjka, tako da gre jutri lepo v vrtec en dan pavze pa lahko ima, da si nazaj kompas naštela Sem pogruntala, da če se s tamalim pogovarjava o dojenčku, je vse ok, če pa omenim po spolu (sestrica, bratec), je pa konec. Da ne, da bo on dobil dojenčka Pa ne bo Albinca čeprav je to njegova prva izbira Men sta všeč imeni Iza in Mojca, možek pa ... se ne strinja, pa tud ideje nima nobene... bjutiful Mene G do sedaj še ni dal na cuker test, niti v 1. nosečnosti. Mi je pa Pušenjak včeraj omenil, da bi bilo mogoče fajn, glede na to, da je bil 1. otrok tok velik in tudi ta prehiteva za 1 teden po velikosti. Bom v petek omenila mojemu G, pa da vidimo... Sem bila pa včeraj res pomirjena, ko smo našo žverco videli, izmerili, ... ta G je res fajn, vse razloži, sproti pove, kaj gledamo, odgovori na vsa vprašanja. Tako da lahko naprej uživam v , kolikor bo še trajala... mater gre hitro Zunaj je pa danes tak krasen sonček, komaj že čakam tople pomladne dni. Sva se šla prej s tamalim malo guncat pred hišo, pa v peskovnik igrat in je prav pasalo. Pa kolegico sem obvestila, da pridem kmalu iskat cunjice, mi jih je že pripravila Mogoče že jutri, ko se bom šla potepat. Grem kupovat darila za rojstni dan, ker ta teden praznuje moja mami, pa najboljša prijateljica in še bratranec... pester teden spet bodo šli € Uživajte še naprej