Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 10:30:24
|
|
|
|
manna
|
Živjo Joooj a ve veste kakšen apetit imam jaz že itak, pol mi pa greste take recepte pisat ko še niti ni cajt za malico... JOJ pojedla bi vse kar vidim, resno. Bunde sploh ne morem več zapret in jo moram od zdaj nosit odprto! Da o hlačah ne govorim, samo ene nosečniške imam ki jih gulim vsak dan. Drugač glede teh receptov na hitro - vse take reči kar ste napisale pr nas kuhamo redno. Na drugačen način sploh ne kuhamo, kot hitro No, razen golaž, ta se kuha celo večnost itak. mini, kako to misliš pou parmezana? Kjerga pa si dala, si ga naribala? Drugač pr nas kar precej uporabljamo začimbo kurkumo, še posebej za kombinacijo puran-smetana. A jo ve kaj marate? Midva sva fan-a. No, sam tok, če bo kjera mela voljo probat. No včer nam je ratalo bit maškarca in sicer je bla kužek-dalmatinček, kot si je želela sama. In je bla res luštkana, čeprav se mi je zdelo na momente, da je utrujena in ima poln kufer kostuma. Bom prilepla kakšno slikco, čim jih damo dol.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 11:05:03
|
|
|
|
mini86
|
pr ns se bo očitno res spremenu jedilnik..prej sem imela čas in sem lahko skuhala glih kar mi je padlo na pamet..hmmm, čeprav če pomislim nikol nism začela kuhat prej kokr 30 min predno je gospod pršu.. manna-pol tamejhne vrečke parmezana sem mislila..zdej mam pa kos parmezana pa bom mogla ribat-prvič ga mam.. kurkumo je mami prnesla iz francije in naj bi bila zelo dober anti oksidant in naj bi bila uničevalec rakavih celic..no mislm da nobenmu razen njej ni všeč je pa fajn jo BAJE dat na solato.. maškare-v vrtcu so mel pravo žurko že od zjutri..ko sem ga pa pršla iskat pa so ble vse maškarce na terasi in vzg. je rekla da ko so vstali da so vsi hoteli se nazaj oblečt..tko da je pol nš meu ceu dan jelenčka gor in ni blo nobenga problema..morm ga zdej skrit da mu nebi gdaj drugič padl na pamet da bi ga hotu na vsak način met oblečenga.. ej a se vm dogaja da zmeri k km greste hoče neki sabo uzet..pr ns je to al kocka, auto, zalivalka za rože..in zdj sploh ne vem a nj mu pustim al ne..moj je striktno proti js pa se še nism odločila..ponavadi pol te stvari s+ostanejo pr babici al pa ležijo v avtu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 13:17:12
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a se vm dogaja da zmeri k km greste hoče neki sabo uzet..pr ns je to al kocka, auto, zalivalka za rože..in zdj sploh ne vem a nj mu pustim al ne..moj je striktno proti js pa se še nism odločila..ponavadi pol te stvari s+ostanejo pr babici al pa ležijo v avtu Tud mi s seboj zadnje čase jemljemo stvari...ampak ostenejo v avtu in ko ga poberem al pa če se vračamo domov iz kje jih vzame in nese nazaj gor...mu lepo razložim da ga bodo počakale v avtu...in pol je ves navdušen ko ga dajem v sedež ,ko vidi kaj ga od zjutrej čaka v avtu...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 14:07:31
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kr douk in mi nč ne fali..ali pač mah mi bomo danes segedin..al pa če se mi zalušta glih un vš nepripravljen krompir pa kej zravn.. sm pa dons odpovedala inštrukcija-ne ne me kregat..ker se mi enostavno ne da..nau konc sveta pa še s celijem bom loh uzuni norela names skor zaspala pred knjigami ... ej a se vm dogaja da zmeri k km greste hoče neki sabo uzet..pr ns je to al kocka, auto, zalivalka za rože..in zdj sploh ne vem a nj mu pustim al ne..moj je striktno proti js pa se še nism odločila..ponavadi pol te stvari s+ostanejo pr babici al pa ležijo v avtu Mini, jaz se morem pa tako namučit, ko morem tvoje poste brat...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 14:17:58
|
|
|
|
mini86
|
zaaaakaj? a si že stara-brez zamere.. jbg tko sem navajena in tko hitrej laufa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 15:03:07
|
|
|
|
manna
|
mini, parmezan iz vrečke niti slučajno ni niti približno tolk dober kot taprav. Ne morem verjet da imaš prvič doma kos parmezana? Meni je to obvezna oprema. Brez parmezana mi živeti ni. Saj o tem sem menda že pisala se mi zdi. Tisti prahec v vrečkici si pa lahko nekam pospravijo. Stekleničk nimam doma. Lepe. S sabo pa tud mi jemljemo, ja. Kar redno se dogaja da hoče vzet nekej s sabo, zaenkrat ji ne branim. So pa v vrtcu kar striktni - igračka ostane na polički, da jo lahko gleda. Dobi jo samo ko grejo spat in ko gre domov, prej pa jo ne vlači naokoli cel dan, ker jo ne sme. Kurkuma - res je menda zelo zelo zdrava. Na solato pri nas ne gre, samo na zrezke v omaki ali pa mogoče na pečen krompir. Njami...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 20:27:49
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a ma kera te stekleničke doma..mal študeram da bi to mami kupla za materinski dan http://www.tisocinendar.si/ Jaz jo imam oz. sem jih že nekaj imela. Preverjeno - kupi le tisto z navojem (da se "zašraufa"), ker ostale puščajo. Jaz brez nje nikamor ne grem. Sedaj imam prakso, da si doma zeleni čaj pripravim in nesem v službo, tako vsaj med menjavo ur malo spijem.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 20:31:32
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna mini, parmezan iz vrečke niti slučajno ni niti približno tolk dober kot taprav. Ne morem verjet da imaš prvič doma kos parmezana? Meni je to obvezna oprema. Brez parmezana mi živeti ni. Saj o tem sem menda že pisala se mi zdi. Tisti prahec v vrečkici si pa lahko nekam pospravijo. Stekleničk nimam doma. Lepe. S sabo pa tud mi jemljemo, ja. Kar redno se dogaja da hoče vzet nekej s sabo, zaenkrat ji ne branim. So pa v vrtcu kar striktni - igračka ostane na polički, da jo lahko gleda. Dobi jo samo ko grejo spat in ko gre domov, prej pa jo ne vlači naokoli cel dan, ker jo ne sme. Kurkuma - res je menda zelo zelo zdrava. Na solato pri nas ne gre, samo na zrezke v omaki ali pa mogoče na pečen krompir. Njami... Manna - se 1000% strinjam s tabo. Mini - boš videla, kaj je to pravi parmezan. Mi ga ponavadi dobimo še domačega iz Italije in je noro dober. Jaz ga v vrečki nikoli ne bi kupila. DRugače mi2 tudi uporabljava kurkumo in točno za takšno omako. Meni je všeč zelo tudi curry (ga imam iz Indije) in ga dajem obvezno k rižu. Moram pa pohvaliti Jakoba in vmes še potrkati -sem že - že mesec dni sam zaspi. Brez prisile, kar zgodilo se je. Dam ga v posteljico, mu obadva zaželiva lahko nočko in objemčka in grem ven. Naslednji korak je pa svoja soba v zgornjem nadstropju. V planu je za 2. rojstni dan, da bo posebni dogodek.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 20:32:45
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a ma kera te stekleničke doma..mal študeram da bi to mami kupla za materinski dan http://www.tisocinendar.si/ Meni pri tej za zašraufat nič ne teče, pri ostalih mi pa je. In tudi jaz imam največjo - se mi zdi, da je 0,75ml. Tako vsaj vem, koliko spijem in da pijem. Janci - kako ste? Dajte se kaj oglasit!!! Jaz imam to flaško dobro leto, imam pa ta veliko. Meni je ful dobra, doma jo konstanstno uporabljam, ker če pred sabo vidim flašo zagotovo spijem več vode. Edino kar me rahlo moti pri njej, je to da če je obrneš na glavo in malo premetavaš priteče malo vode ven - ne veliko, vendar ni tako neprodušna kot navadna plastenka.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 20:40:49
|
|
|
|
vitae
|
Naš malček je bil za maškare zmajček, se je celo naučil "rjoveti" oz. "bruhati ogenj". Je bil tako simpatičen...Pa še ena slikica, kjer je skupaj s sestrično. Smrketa - želim ti prijetno nosečnost, brez slabosti, utrujenosti in drugih nevšečnosti. Od kar vem, da nisem več noseča, so vsi okoli mene - kar nekaj kolegic, a me HB ne ubija. Bo, ko bo pravi čas! Še najboljša prijateljica mi pravi, da jo presenečam. Bjondi - v prihodnosti kakšna kavica mogoče?! Drugače sta pa oba otroka cukra - Karin izžareva neko milino, Žiga pa igrivost. Pa lepo, da si znova prijela za fotkič ... DH - je pa res sprememba z dolžino las. Bravo za pogum! Tečka - pri nas med tednom tudi kuhamo na hitrco oz. praznimo skrinjo. Ravno danes sva znova dobila domače njoke od tašče. Drugače pa BRAVO Srečko! Mi HB teh problemov nimamo, ker ne mara mleka!!! in tudi s flaško nima nobenega odnosa :) Dudo ima le za spanje, pa še to jo kdaj pozabi. Saj bo, počasi! Jaz sem imala v glavi tudi postne zaobljube, a zlasti v smislu, vsak teden anredi eno dobro stvar zase. Zakaj? Ker me tempo počasi ubija - na čase sem kronično utrujena! Saj bo kmalu bolje!!
< Sporočilo je popravil vitae -- 9.3.2011 20:42:15 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 9.3.2011 21:09:31
|
|
|
|
Janci F
|
Ali katera od vas proda Bumbota? Jaz sem ga imela prvič sposojenega, sedaj ga bom pa počasi spet potrebovala in ga nameravam kupit.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 7:39:21
|
|
|
|
dreamhorse
|
jutro punce.... A res sem vsako jutro prva? Torej, mini... ja, emšo me že tudi malo daje :) ampak ne morem se navadit na ta tvoj pogovorni "govor" čist en mau si jezik zlomim. Se bom že navadila. Vitae, ja , res je bila sprememba z lasmi, ampak zdaj sem se jih že navadila, pa mi je prav všeč tako. In zelo lep zmajček. Mene je pa včeraj moja miš tako presenetila, ko se je postavila pred mano in mi začela govorit in kazat eno pesmico. Povedala je 4 stavke, vendar mislim, da kakšna kitica manjka. Ampak bila je tako zelo sladka, da sem se skoraj razjokala. Kak nas znajo presenetit naši srčki a ne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 7:55:07
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! No da se malo javim.Pri nas je vse po starem.Punci rasteta in sta vedno bolj navihani.Lora veliko govori.Kakamo še vedno bolj slabo.V ponedeljek imamo končno cepljenje in se bomo tudi pogovorili glede njenega kakanja. Smrketa sem zasledila da si noseča.Čestitam!!!!!! Za vse bubane vam želim čim prejšne okrevanje.No pa še eno pustno slikico vam pokažem.Lepo se imejte in se še kaj javim.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 8:03:04
|
|
|
|
bačko
|
Bjondi lepe slike. Glede tvojih napisov o poizitivi se strinjam.Jaz sem pozitivna oseba in moram povedati da so mi nekateri tvoji nasveti pomagali da sem še bolj pozitivna.Hvala. Tira lepa nevestica si bila. Mi smo v soboto itak imeli karneval na Igu.Bilo je zelo lepo.Imela sem celo stanovanje raznih maškar.Od hudiča do klovna.Jaz in moj možek pa sva bila starček in starka.Bom pokazala sliko.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 9:18:29
|
|
|
|
mini86
|
tak parmezan sem že jedla ampak ga nisem imela doma.. glede parmezana iz vrečke je pa popolnoma odvisno katerega vzameš.. sicer pa se nikoli ne primerja svežih stvari in stvari iz vrečke no js sm pa včeraj nardila še sarme tako da smo malo prskrbljeni ko pridem iz šihta vsi ste lepe maš****e.. bačko-ma dj nj tvoji dve že kej zbolita da se boš večkrat javlala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:06:18
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bačko-ma dj nj tvoji dve že kej zbolita da se boš večkrat javlala ...dej nehi no ... Bačko za maškare...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:09:35
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse ampak ne morem se navadit na ta tvoj pogovorni "govor" čist en mau si jezik zlomim. Se bom že navadila. Sem takoj vedla kje se ti lom ...veš kokrat jz poste popravljam za vse tiste ki niste iz lj. konca...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:14:15
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Naš malček je bil za maškare zmajček, se je celo naučil "rjoveti" oz. "bruhati ogenj". Je bil tako simpatičen...Pa še ena slikica, kjer je skupaj s sestrično. ...ampak tale o rjovenju je pa ...naš včasih kot lev rjove in govori-kar pač zna najbolj mu rata sošolko poklicat ... Bjondi - v prihodnosti kakšna kavica mogoče?! Drugače sta pa oba otroka cukra - Karin izžareva neko milino, Žiga pa igrivost. Pa lepo, da si znova prijela za fotkič ... Ne vem kaj se čaka...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:16:48
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mene je pa včeraj moja miš tako presenetila, ko se je postavila pred mano in mi začela govorit in kazat eno pesmico. Povedala je 4 stavke, vendar mislim, da kakšna kitica manjka. Ampak bila je tako zelo sladka, da sem se skoraj razjokala. Kak nas znajo presenetit naši srčki a ne. ...pa koliko bo še tega...mi se pa kar topimo ...ja sej zato jih pa imamo...edino čas gre prehitro...pišuka sej se bojo začele počas že pihat druge svečke...uau...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:17:00
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bačko-ma dj nj tvoji dve že kej zbolita da se boš večkrat javlala ...dej nehi no ... Bačko za maškare... ja kaaaaj če je pa res
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.3.2011 10:18:05
|
|
|
|
mini86
|
ej js pa rabm predloge za malco na jobu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!