|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
9.3.2011 11:26:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PERSIDA zdaj ko bo lepše vreme se pa lahko spet kdaj zmenimo pa na Ptuj na igrala vletimo user posted image  

Jaz tudi user posted image ...trezika kaj imaš dopust?

aber naturlich user posted image user posted image user posted image

jap, imam dopust...študijskega...se učim za strokovnega.... pa mi je iz dneva v dan bolj hudo zraven vsega tegauser posted image

Eh, daj nehaj no, pa saj to ni nič takega. user posted image Uuuu, kje so časi. user posted image Saj bo. Malo dudlanja zakonodaje pač. Kaj za naprej že kaj veš, kje boš delala?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.3.2011 12:36:57   
trezika

PERSIDA zdaj ko bo lepše vreme se pa lahko spet kdaj zmenimo pa na Ptuj na igrala vletimo user posted image  

jap, imam dopust...študijskega...se učim za strokovnega.... pa mi je iz dneva v dan bolj hudo zraven vsega tegauser posted image

Eh, daj nehaj no, pa saj to ni nič takega. user posted image Uuuu, kje so časi. user posted image Saj bo. Malo dudlanja zakonodaje pač. Kaj za naprej že kaj veš, kje boš delala?

iz tvojih ust v božja ušesa  user posted image

ne, nič še ne vem...po (upam, da uspešno opravljenem) strokovnem začnem bolj intenzivno iskat, pa bomo videli...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 627
9.3.2011 12:58:25   
PERSIDA

ne, nič še ne vem...po (upam, da uspešno opravljenem) strokovnem začnem bolj intenzivno iskat, pa bomo videli...

Otroke delat user posted image user posted image user posted image .trezika držim pesti,da čimprej kaj najdeš.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
9.3.2011 12:59:35   
PERSIDA
In ja komaj čakam ,da pridemo spet na moj  Ptuj.Če bodo takšni dnevi se moramo kar hitro skup zbumbat ,ker kaj veš kaj nam vreme prinese.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 629
9.3.2011 13:01:40   
PERSIDA
Čakam ,da se princa zbudita ,da grem z njima na zdravniškega ,baje morata tja prit ,pa blato dat.Tak,da grem danes malo bolj pozno na šiht.Itak,da mi ni.

Moram si v kratkem kak dan dopusta vzet ,da dan v celoti izkoristimo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.3.2011 13:22:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Otroke delat user posted image user posted image user posted image .trezika držim pesti,da čimprej kaj najdeš.

Me too!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 631
9.3.2011 13:23:27   
KOKICA32

Čakam ,da se princa zbudita ,da grem z njima na zdravniškega ,baje morata tja prit ,pa blato dat.Tak,da grem danes malo bolj pozno na šiht.Itak,da mi ni.

Fajn zrihtajte.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 632
9.3.2011 17:59:01   
tasa_m

Fajn zrihtajte.user posted image

podpis!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 633
9.3.2011 18:05:41   
tasa_m

Persida, nekaj ne razumem! Zakaj pa bi se ozirala na vzgojiteljico glede ure, madona pa saj to je njena služba in ti vrtec pošteno plačuješ. user posted image
Ja, točno.
Kaj pa če bi v službi mogla it? Zato je tam,...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 634
9.3.2011 20:33:37   
Najaa
Čer... je kera tu? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 635
9.3.2011 20:35:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer... je kera tu? 
Čer. Kako je lepo videt Marčevke 2009 čist na vrhu user posted image

Kako si?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
9.3.2011 20:51:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer... je kera tu? 
Čer. Kako je lepo videt Marčevke 2009 čist na vrhu user posted image

Kako si?

eh, dec me je razkuru. user posted image user posted image user posted image

Pa ti?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 637
9.3.2011 20:58:20   
KOKICA32
Čer!

Jaz sem tudi tuuuu!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 638
9.3.2011 20:59:44   
KOKICA32
Se bašem z kremšnito, ker imam OH dan. user posted image user posted image user posted image Bo katera malo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 639
9.3.2011 21:09:40   
tasa_m

Se bašem z kremšnito, ker imam OH dan. user posted image user posted image user posted image Bo katera malo?
A-a hvala. Sem glih pojedla jogurt Fantasia, ampak men se nikakor ni prikazal noben fant v sp. hlačah, kot v reklami. Očitno nimam prave fantazije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 640
9.3.2011 21:13:12   
tasa_m
Evo, jaz pa imam ta avtek nagledan

user posted image

Upam, da mi ga spet ne prodajo, preden bo mi Tomaž poklical zanj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.3.2011 21:15:05   
KOKICA32

A-a hvala. Sem glih pojedla jogurt Fantasia, ampak men se nikakor ni prikazal noben fant v sp. hlačah, kot v reklami. Očitno nimam prave fantazije user posted image user posted image user posted image

ČAkaj, še čakaj. Mogoče še pride (T. iz kopalnice)!!! user posted image

Kako si?

Upam, da nam to soboto rata!user posted image
Bom kar user posted image user posted image user posted image user posted image vrgla v  vse smeri.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 642
9.3.2011 21:16:54   
KOKICA32

Evo, jaz pa imam ta avtek nagledan

user posted image

Upam, da mi ga spet ne prodajo, preden bo mi Tomaž poklical zanj.

Uuuuu, je lep, zelo ohranjen, pa frajerka bo imela šibedah. Ti si ga kar privošči, si ga zaslužiš! Pa ne čakaj, da T. pokliče, saj pa se znaš sama zmeniti. Še bolj sladki bodo, potem pa se tam samo s T. pojaviš in bodo popadali. user posted image Taktika pač.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 643
9.3.2011 21:18:34   
KOKICA32
Aja, veš moj kolega je med glavnimi v Renault Pušnik v B., pa če te kaj zanima ali če imajo pri njih kaki avtek zate, komot vprašaj. Ga bom vprašala. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 644
9.3.2011 21:20:09   
tasa_m
Kokica, veš da šibedaha sloh vidla nisem user posted image  user posted image HVALA, upam, da ni mislo da je to klima?? user posted image  user posted image
Saj bom jutri stvari vzela v sboje roke in poklicala user posted image

Saj jih imam e kar nekaj, sam ta mi je ful lepi. Moram vpraša kak je s servisi ipd. Ker če ga ni imel, pol je cena tolk nižja. Ne dam se, user posted image

Ja, tudi jaz upam da v soboto rata, ker Lija v vrtcu vsem povedal da gre pihat svečke. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 645
9.3.2011 21:20:51   
tasa_m

Aja, veš moj kolega je med glavnimi v Renault Pušnik v B., pa če te kaj zanima ali če imajo pri njih kaki avtek zate, komot vprašaj. Ga bom vprašala. 
Aja, samo jaz bm stare gledam, ni € za tanove user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 646
9.3.2011 21:24:36   
KOKICA32
Ti pa si ena faca, Tasika!user posted image user posted image user posted image Ne, te bi pisalo, da ima naravno klimo. user posted image user posted image user posted image Kaj te zanima, če ima glavni servis narejen (jermeni pa to)? Na koliko km pa se dela? In koliko km ima avto? To boš izvedela (resnico) le, če ima avto servisno knjigo in je bil servisiran pri pooblaščenem serviserju, drugače te lahko nategnejo. user posted image Edino, če kakega mehanika zraven vzameš in bi lahko na licu mesta to pogledal, kar dvomim, ker je kaj nekaj šraufanja, da se pride do jermena. Vprašaj ti mene, mehanika! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 647
9.3.2011 21:25:17   
KOKICA32

Aja, samo jaz bm stare gledam, ni € za tanove user posted image

Ne, saj vem, saj prodajajo rabljene tudi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 648
9.3.2011 21:26:49   
KOKICA32
Kaj te Najaa je šla s svojim v posteljo probleme zglihati? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 649
9.3.2011 21:30:26   
Najaa

Kaj te Najaa je šla s svojim v posteljo probleme zglihati? user posted image user posted image user posted image

Niti pod razno! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?