PERSIDA
|
tiiiiiiiiišina........tiiiiiiiiiišina ,pa spet tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišina . Ne vem al me ušesa bolijo al kaj ,ker jaz ničesar ne slišim . No danes sta celo atiju pokazala vrtec . Danes zjutraj sta se tako napokala zajtrka ,da verjetno bosta rabla še samo večerjo.Onadva ,pa naj bi imela ob osmih zajtrk .Ja kaj naj ,če ob šestih vstaneta tak lačna ,da bi še mene požrla . Drugač,pa se človek kar hitro prilagodi na malo uživancije . Nič šibam malo pospravit pol,pa po njiju. Aja ,da odgovorim.Imajo se za prijazni vrtec in k temu spada tudi počasno uvajanje ,da je čimmanj stresno za otroka.Saj ko vidiš tak žalosten obrazek ko prideš po njiju je res lažje razumet vse skupaj.Danes sem se že malo ohladla ,včeraj ,pabi jo res skor nakurla ,če se nebi brzdala.Ker sem ji prej povedala ,da grem k zdravniku no ampak ,ok to je že za nami. Sem ,pa itak ponosna ko tak veselo greta v vrtec in se razveselita igralnice.Ker jaz jima pravim,da se gresta vsako jutro igrat .Ja malo politike mora bit . O naših nočeh ,pa rajši nebi.Ob štirih imamo preseljevanje narodov na sedežno vsi trije .Dobro prehlade sem jima oprostila zdaj še uvajanje v vrtec pol ,ko pride pomlad ,pa ima ,da jih zabetoniram na posteljo .Včasih si že sama sebi pravim ,da imam preveč potrpljenja . Ok lep dan vam želim.Mi gremo spet malo na igrala,ker zjutraj smo itak sami .Včeraj sem ravno celo občino v luft vrgla ,ker je blo zaklenjeno ko smo prišli.Je tam na tabli tel.od občine tak,da sem klicala.Če sta maladva skor vrgla dol vrata valda ,da sem težila .No je prišo pol prijazni stric odklenit in se opravičo .Ja kaj naj ,če smo mi jutranji tipi . A nisem rekla že ,da grem .Pa,pa.
|