hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady Tudi pri meni so vsi že v "mežici" in tudi jz mam vse pripravljeno za čez noč ,razmišljam še samo a nej počakam še urco pa pol ,da si spumpam mleko al nej grem spat. Mam pa vprašanje za vse. Koliko vas samo doji, doji z dodatkom ali deva samo mleko? Jz na žalost dojimz dodatkom ker sploh nimam veliko mleka,samo 40 ml iz obeh dojk.A ima mogoče še kira kakšen recept glede večje "proizvodnje"mleka? Ja jaz sem na istem, tudi jaz na vsake 3 ure izčrpam mleko in ga iz obeh prsi dobim od 40-45 ml maksimum...tako da še dodam Novalac 1 da ima otrok skupaj obroka 90 ml....samo pa se mi tudi vmes kdaj joče za jesti,pa ga podojim dokler mu je dovolj(ti obroki pa so bolj kratki, nekak malo cartanja bolj kot prehranjevanje...) ... v bistvu pa je šlo za to da ko mi ga je patronažna stehtala in menda premalo pridobiva...tako da imamo zdaj tak sistem... Tudi jaz se vama pridružujem, jaz na dan spumpam iz obeh dojk samo še 40ml :( Prej sem imela 120ml. Tako, da mu dam saj tisti obrok, da malo mojega mlekca popapa + AM, ker ga moj mlek mogoče mislim psihološko ampak ga zelo umiri in v smehu zapančka. Pa stalno pijem čaj! Jem polento, pijem sezamov sok, malinov, pijem več kot 3 litre na dan,... ne vem več kaj še naj v usta dam, men nič ne pomaga. Očitno je res genetika, ker pr nas ženske vse so mele težave z mlekom! Sem pa tko žalostna, že tko mamo na odpustnci in na drugem pregledu v P od pediatrinje napisano zahiranje. :( Čeprav mi mami govori, da tud če bi mela nevem kok mleka, mu nebi mogla spravt tok v želodček kot povprečno velikemu novorojenčku, da počas bo zrastu. Upam, da res, kar mi vsi pravijo, da bo nadoknadu. Moj je še kar na max 60ml na obrok. No, da se še jaz pridružim, vsem vam, ki si pumpate mleko, pri meni je tako, da pri prvid 2 nisem imela skoraj nič, oz, pri prvi majčkeno 1 teden, pri drugem 14 dni, zdaj bo pa počasi 1 mesec sem ful vesela , naša princesa noče več potegnit joške, sem pa imela na začetku po 20ml iz vsake, no zdaj pa počasi usiha, kak dan si komaj 70ml napummpam , ma, jaz se ne sekiram, ker pri naši familiji so geni, ni imela ne moja sestra ne mama, ne babica, tako, da, kolk je sem vesela, pa ne pomaga polnta juha, kompot, čaj,...ništa, tako so geni in konec. Pilot Girl, draga mamica, vem, da te skrbi za sinka, po navadi so taki zahirančki še pravi bukseljni, ko zrastejo, so bolj bojeviti in močni. Bo nadoknado, brez skrbi, samo tako naprej, mami