|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
8.3.2011 14:34:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Tiste, ki dodajate AM- kako kej kakajo vaši otroci? Se kej napenjajo, jokajo, matrajo??

Uf pri nas je vedno dretje po hranjenju AM, sicer malo je ampak zelo malo umililo, če je dobil pol mojega pol AM.
Ni prijelo nič, dobesedno. Se pa zelo po njemu napenja, joka, prdi, miga z nogicam ker bi rad kakal pa ne more.
Sicer zdele te avstrijske kapljice so mu zelooooo umilile vse to. Vendar še zmeri ga nekaj na hitro zavije, se zadere in umiri. Tako, da je tudi manj tečka, ker je danes spal od 2h do pol 6h, sem tako vesela!!! Tudi, nasmejčka se sedaj, ko se napapa. Tega lep čas nisem videla.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 8.3.2011 14:35:46 >

(odgovor članu IsabellaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
8.3.2011 14:36:49   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Tudi pri meni so vsi že v "mežici" in tudi jz mam vse pripravljeno za čez noč ,razmišljam še samo a nej počakam še urco pa pol ,da si spumpam mleko al nej grem spat.

Mam pa vprašanje za vse. Koliko vas samo doji, doji z dodatkom ali deva samo mleko?
Jz na žalost dojimz dodatkom ker sploh nimam veliko mleka,samo 40 ml iz obeh dojk.A ima mogoče še kira kakšen recept glede večje "proizvodnje"mleka?

Ja jaz sem na istem, tudi jaz na vsake 3 ure izčrpam mleko in ga iz obeh prsi dobim od 40-45 ml maksimum...tako da še dodam Novalac 1 da ima otrok skupaj obroka 90 ml....samo pa se mi tudi vmes kdaj joče za jesti,pa ga podojim dokler mu je dovolj(ti obroki pa so bolj kratki, nekak malo cartanja bolj kot prehranjevanje...)
... v bistvu pa je šlo za to da ko mi ga je patronažna stehtala in menda premalo pridobiva...tako da imamo zdaj tak sistem...

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.3.2011 14:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Tudi pri meni so vsi že v "mežici" in tudi jz mam vse pripravljeno za čez noč ,razmišljam še samo a nej počakam še urco pa pol ,da si spumpam mleko al nej grem spat.

Mam pa vprašanje za vse. Koliko vas samo doji, doji z dodatkom ali deva samo mleko?
Jz na žalost dojimz dodatkom ker sploh nimam veliko mleka,samo 40 ml iz obeh dojk.A ima mogoče še kira kakšen recept glede večje "proizvodnje"mleka?

Ja jaz sem na istem, tudi jaz na vsake 3 ure izčrpam mleko in ga iz obeh prsi dobim od 40-45 ml maksimum...tako da še dodam Novalac 1 da ima otrok skupaj obroka 90 ml....samo pa se mi tudi vmes kdaj joče za jesti,pa ga podojim dokler mu je dovolj(ti obroki pa so bolj kratki, nekak malo cartanja bolj kot prehranjevanje...)
... v bistvu pa je šlo za to da ko mi ga je patronažna stehtala in menda premalo pridobiva...tako da imamo zdaj tak sistem...

Tudi jaz se vama pridružujem, jaz na dan spumpam iz obeh dojk samo še 40ml :( Prej sem imela 120ml. Tako, da mu dam saj tisti obrok, da malo mojega mlekca popapa + AM, ker ga moj mlek mogoče mislim psihološko ampak ga zelo umiri in v smehu zapančka.
Pa stalno pijem čaj! Jem polento, pijem sezamov sok, malinov, pijem več kot 3 litre na dan,... ne vem več kaj še naj v usta dam, men nič ne pomaga. Očitno je res genetika, ker pr nas ženske vse so mele težave z mlekom!
Sem pa tko žalostna, že tko mamo na odpustnci in na drugem pregledu v P od pediatrinje napisano zahiranje. :( Čeprav mi mami govori, da tud če bi mela nevem kok mleka, mu nebi mogla spravt tok v želodček kot povprečno velikemu novorojenčku, da počas bo zrastu. Upam, da res, kar mi vsi pravijo, da bo nadoknadu. Moj je še kar na max 60ml na obrok.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 8.3.2011 14:57:23 >

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
8.3.2011 16:27:38   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Tudi jaz se vama pridružujem, jaz na dan spumpam iz obeh dojk samo še 40ml :( Prej sem imela 120ml. Tako, da mu dam saj tisti obrok, da malo mojega mlekca popapa + AM, ker ga moj mlek mogoče mislim psihološko ampak ga zelo umiri in v smehu zapančka.
Pa stalno pijem čaj! Jem polento, pijem sezamov sok, malinov, pijem več kot 3 litre na dan,... ne vem več kaj še naj v usta dam, men nič ne pomaga. Očitno je res genetika, ker pr nas ženske vse so mele težave z mlekom!
Sem pa tko žalostna, že tko mamo na odpustnci in na drugem pregledu v P od pediatrinje napisano zahiranje. :( Čeprav mi mami govori, da tud če bi mela nevem kok mleka, mu nebi mogla spravt tok v želodček kot povprečno velikemu novorojenčku, da počas bo zrastu. Upam, da res, kar mi vsi pravijo, da bo nadoknadu. Moj je še kar na max 60ml na obrok.

No, da se še jaz pridružim, vsem vam, ki si pumpate mleko, pri meni je tako, da pri prvid 2 nisem imela skoraj nič, oz, pri prvi majčkeno 1 teden, pri drugem 14 dni, zdaj bo pa počasi 1 mesecuser posted image user posted image user posted image sem ful veselauser posted image user posted image , naša princesa noče več potegnit joške, sem pa imela na začetku po 20ml iz vsake, no zdaj pa počasi usiha, kak dan si komaj 70ml napummpamuser posted image , ma, jaz se ne sekiram, ker pri naši familiji so geni, ni imela ne moja sestra ne mama, ne babica, tako, da, kolk je sem vesela, pa ne pomaga polnta juha, kompot, čaj,...ništa, tako so geni in konec.

Pilot Girl, draga mamica, vem, da te skrbi za sinka, po navadi so taki zahirančki še pravi bukseljni, ko zrastejo, so bolj bojeviti in močni. Bo nadoknado, brez skrbi, samo tako naprej, mamiuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
8.3.2011 17:35:29   
Teyla
Pomoč partnerja jaz pa moram mojega kar pohvalit, se zelo trudi in mi pomaga pri tamali. Obleče jo, previje tudi, igra se z njo, edino nahranit je še ne more. user posted image je pa res, da tudi njemu previjanje/preoblačenje vzame velikoo časa, pa pri brisanju ritke uporabi tudi več robčkov, se ne pritožujem. Je pa včasih res štorast in me za vsako malenkost sprašuje, kot da bo kaj narobe, če bo tamali oblekel žabice do pasu in ne tiste na naramnice npr. user posted image user posted image

Danes sva bile s Tejo več kot 2 urci zunaj. Mala je prav uživala, ker je vse prespala lepo natoplem v košari, jaz sem se pa martinčkala in je blo tudi fajn.

Sem pa opazila, da sem rahlo krvavela, ko sem prišla domov. kri je sveža in zgleda kot mesntruacija, a je to že možno, ker še vedno polno dojim. Čišče pa tudi že več kot teden dni nisem imela. Ni mi jasno od česa je to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
8.3.2011 18:03:26   
valek
Moj tamali pa zelo rad spi na trebuščku, tako da čez dan ko ga imamo skoz na oku,ga dostikrat damo na trebuh spat-ne pase kravic(ker je presit po obroku in kar zaspi), če pa vidim da se bi začel dvigovat, pa ga dam na bok....
ponoči pa večinoma spi na boku, je pa tudi ene parkrat na trebuščku in mu je prav pasalo...(pa še to sm ga imela čez noč tako , ko sm ga še dojila na 1 uro in sm bolj kot ne ves čas bedela...)
mi smo danes začeli uvajat bio gaia kapljice in d3 kapljice....in se je neki kremžil zraven...
eno vprašanje- a daste biogaia kapljice teh 5 kapljic naenkrat ali postopoma čez dan?

mene je kr malo strah ko je moj samo jutri še domauser posted image ,...kr mi je bil zelo v pomoč, zdaj pa nevem kako bom od začetka vse to zmogla,pumpanje+delanje flašk + nošenjue podnevi,ko rad bedi in potrebuje animacijo(kr me še kar križ boli odkar me je zasekalo ob nepravilnem gibu izpred nekaj dni...)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 981
8.3.2011 18:03:47   
cukica
Maurica midve mava pa na isti dan r.d.

Moj ga zadnje 3 dni mal biksa neče spat,ko pa zaspi spi pa 6 ur.Drgač je pa kar priden sam skoz bi se dojil,...
Jaz nisem še dobila odločbe od vloge za otroški dodatek,ostalo pa mam že vse in tudi že občina mi je nakazala,...

Kako je z biljano l,še nič novičk?

Nič grem,ker mu nekaj ni prav

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 982
8.3.2011 18:06:09   
valek
Pri kolikšni starosti lahko dodajaš kak čaj?(kateri čaj,da pomirja krče)
koliko?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 983
8.3.2011 18:09:31   
valek
Pa še nekaj...kaj je dobro jesti , piti za nastajanje mleka?
A katera pije pivo?(a je vredu brezalkoholno?-ker sm že od dveh čula da sta pili alkoholno,ker da baje da brezalko. nima pravega učinka)

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 984
8.3.2011 19:13:05   
cukica
valek lahko mu daš komarčkov čaj,...nekaj požirkov

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 985
8.3.2011 19:19:45   
tamy82
Končno se še jaz malo javljam user posted image
Se mi je v nedeljo zvečer neki PC sesul zaradi virusov al kaj in sem ga šele prejle dobila nazaj user posted image

Končno imamo malo lepše vreme!!! Smo že od sobote vsak dan zunaj, v nedeljo smo imeli pravi izlet, tako da je bila potem na koncu najbolj utrujena prav mama user posted image Drugače pa kar gre.

Čestitke peti za sinkota! user posted image

biljana ti pa upam, da zdej že cartaš svojega user posted image

Pa lep dan žena vsem!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
8.3.2011 19:21:47   
valek
Evo ženske, dodala sem nov album- sedaj lahko vidite našega malega Kevina...:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 987
8.3.2011 19:22:53   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Moj mali je danes star 14 dni....aq zdaj mu že lahko dam ?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
8.3.2011 19:27:14   
antoninap
Dojenje/dodajanje AM: tudi jaz moram po vsakem dojenju user posted image dati dodatek. Razmerje med mojim mlekom in AM je nekje 45:55. Problem pri moji punčari je, da noče vlečt, tako kot bi morala, zato ni toliko povpraševanja, ker črpalka vseeno ne zmore potegniti toliko kot otrok. Kot dodatek imamo Novalac 1. Zaenkrat ni videti, da bi jo zaradi njega kaj zvijalo ali bi bila zaprta.

Moram pa reči, da sem že prav zmatrana. Se mi zdi, da smo potegnili najslabše. Dojenje in še dodajanje, pa še črpanje. Jaz bi dala vse na svetu, da bi tamalo samo priklopila na dojko in bi se podojila. Včasih se vprašam, kako dolgo bom še zdržala, čeprav itak vem, da "do konca", gre ja za pikico. Samo ni lahko in user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste na istem.

Nastajanje mleka: jaz v vse te vraže, kaj pomaga za nastanek mleka, ne verjamem več. Ni pomagalo ne mleko/mlečni izdelki, ne čaj (še posebno Hippov naj bi bil kul), ne več počivanja, nič.

Biogaia kapljice: jaz jih dodajam že skoraj teden dni. V mleko zmešam kar vseh 5 kapljic naenkrat.

Pomoč dragega: tudi jaz moram svojega pohvalit. Ko ni v službi, mi vedno, tudi ponoči, zmeša in prinese dodatek. Brino tudi previje in jo animira. Izredno rad vozička, tako da mi kar izpuli iz rok voziček user posted image Sploh pa se izkaže, ko tamala joka, ker jo kaj muči, in jaz že čist švoh ratam, ker je ne morem take gledat, prevzame tolaženje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
8.3.2011 19:36:42   
tamy82

Ja lahko, ampak po žličkah. Sej boš videla koliko bo hotel popit.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 990
8.3.2011 21:35:59   
trsica
mi smo pravkar z dveurnega (dvojnega) zvijanja. oba imata krče za ****. sploh ne vem več, katero mleko naj jima dam. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 991
9.3.2011 7:58:45   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Hej, hej,

smo danes prišli domov user posted image

o glej jo mojo pdp-ejevkouser posted image ...jaz pa še vedno tukajuser posted image  ...no jutri si bom pa rodila darilo za 8 marecuser posted image

biljana včeraj sem pa mislila nate. še mojemu sem rekla, da me zanima, če si boš res poskrbela za darilo na 8.marec user posted image

mateyci - tudi jaz sem bila zelo zadovoljna. pri prvem porodu sem imela matejo bon, pri drugem pa jovanko. je katera od teh imela tudi tebe?

hel kaj pa vem geni? moja mami ja imela 2 otroka pa nobeno nni mogla nafutrat ker ni imela mleka, jaz pa sem živa mlekarna.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 992
9.3.2011 9:03:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Mi smo bili včeraj v razvojni ambulanti in slišali same pozitivne novice glede Brinine asimetrije, tako da smo pomirjeni user posted image Tako kot na pediatrični kliniki v LJ kot v fizioterapevtka v Kranju včeraj so si našo dojenčico podorbno pogledali, med drugim je "pasla kravice". Pa mi je fizio rekla, da bog ne daj, da bi otroka že pri tej starosti dajali v ta položaj, je full slabo za hrbtenico, in čeprav dojenčki že lahko malce držijo glavico, je preveč nevarno. Tako da punce, nič več past user posted image  

Naša mala dama je dopoldne namreč izredno rada pokonci user posted image Saj zdaj jo kar napakiram v vozek, tam potem vedno zaspi, čeprav včasih bi človek doma kaj postoril. Včeraj sem si morala od dragega sposodit štumfe, ker moji frišno oprani še vedno čakajo v pralnici v kleti, da se preselijo v omaro v 2. štuk user posted image

Zdaj mi pa res ni nič več jasno. Naša pediatrinja je kolegici, ki ima isto staro punčko kot jaz Lovra, na pregledu pri 1 mesecu rekla, da mala ne dviguje dovolj glavice in da jo mora dajat čim več na trebuh in pred njo igračo dvigovat, da bo krepila mišice. Zdaj ko sem bila z Binetom na prvem pregledu in je bil drug zdravnik, je pa tudi ga dal na trebuh in še navijal: Daj, dvigni glavo, dvigni ... in ko jo je: Yes!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 993
9.3.2011 9:04:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Meta a ti spet šimfaš svojgauser posted image no ga bom še jsuser posted image user posted image user posted image
Ponoči sem z njim čist zadovoljna ker se vstane in prištima mleko pa jo nahrani da si lahk js ta čas sčrpam tk da sma oba enako pokonc, dopoldan ga ni ker je v službi, popoldan je pa revež utrujen in je tamala čist prepuščena men. Aja pa pozabla sem povedat da previje jo ne pa niko, pa niti se mu ne gab plenicai, ampak mu vzame eno uro da jo oblečeuser posted image user posted image user posted image kar se cot tiče ma pa 2 levi roki resuser posted image . Ob vsem tem ni treba povedat, da se popoldan zarad utrujenosti tud gospodinjskih opravil ne loti a ne... ga morem dobesedno prislit da vsake tolk po tleh obriše....
No upam, da bomo ponoč kmal začeli bol spat in bo kj več od njega. Upam da je pri vas kj boljš stanje!

A sm ga spet kaj šimfala? user posted image  No, da ga danes pohvalim ... Sem za 8. marec dobila prespano nočuser posted image . Je vse poštimal ponoči. Ampak itak, ko zakleto, je tastarejši zjutraj vstal 1 uro prej

Glede vozička pa ... Kupi enega bednega na bolhi in si ga daj v stanovanje. Poznam kar nekaj mamic, ki so otroke vozičkale po stanovanju, da so lahko kaj naredile zraven.user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 994
9.3.2011 9:05:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sem pa opazila, da sem rahlo krvavela, ko sem prišla domov. kri je sveža in zgleda kot mesntruacija, a je to že možno, ker še vedno polno dojim. Čišče pa tudi že več kot teden dni nisem imela. Ni mi jasno od česa je to.user posted image

Meni se po vsakem sprehodu (tudi pri prvem) vlije čista kri. Mal več napora pa pride čišča lepo nazajuser posted image . Mam jaz že tudi par dni samo še malo obarvane sluzi,ko grem lulat pa se mi je včeraj po spehodu spet vlilo. Jaz se tolažim, da bolj bo teklo, prej bo konc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 995
9.3.2011 9:05:25   
meta21

Če se ti premalo redi, mu jaz ne bi dajala čaja, ker za krče ne bo blaznega učinka, za žejo dobi pa pri tebi. S čajem mu samo napolniš želodček s prazno tekočino brez kalorij.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 996
9.3.2011 9:05:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

hel kaj pa vem geni? moja mami ja imela 2 otroka pa nobeno nni mogla nafutrat ker ni imela mleka, jaz pa sem živa mlekarna.

Maš po fotruuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 997
9.3.2011 9:49:04   
aktak
Se moram prav pohvalit, naša Ela je spala dobrih pet ur v kosu. Je pa res, da sva se sinoči kopale in ke verjetno tudi to kaj vplivalo. Se je pa med kopanjem drla ko nora. Sicer pa jo je včeraj nekaj ful črvičilo in je bila mala tečka user posted image . Še na tatkotu ni hotela spat - to namreč počne najraje, mama ne zna tako dobro user posted image .
Od Biljane še ni novic?!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 998
9.3.2011 9:52:01   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Mi smo bili včeraj v razvojni ambulanti in slišali same pozitivne novice glede Brinine asimetrije, tako da smo pomirjeni user posted image Tako kot na pediatrični kliniki v LJ kot v fizioterapevtka v Kranju včeraj so si našo dojenčico podorbno pogledali, med drugim je "pasla kravice". Pa mi je fizio rekla, da bog ne daj, da bi otroka že pri tej starosti dajali v ta položaj, je full slabo za hrbtenico, in čeprav dojenčki že lahko malce držijo glavico, je preveč nevarno. Tako da punce, nič več past user posted image  

Naša mala dama je dopoldne namreč izredno rada pokonci user posted image Saj zdaj jo kar napakiram v vozek, tam potem vedno zaspi, čeprav včasih bi človek doma kaj postoril. Včeraj sem si morala od dragega sposodit štumfe, ker moji frišno oprani še vedno čakajo v pralnici v kleti, da se preselijo v omaro v 2. štuk user posted image

Zdaj mi pa res ni nič več jasno. Naša pediatrinja je kolegici, ki ima isto staro punčko kot jaz Lovra, na pregledu pri 1 mesecu rekla, da mala ne dviguje dovolj glavice in da jo mora dajat čim več na trebuh in pred njo igračo dvigovat, da bo krepila mišice. Zdaj ko sem bila z Binetom na prvem pregledu in je bil drug zdravnik, je pa tudi ga dal na trebuh in še navijal: Daj, dvigni glavo, dvigni ... in ko jo je: Yes!

Mah, sto ljudi sto čudi user posted image Saj človek res včasih več ne ve, kaj je prav in kaj ne, ko ti pa en strokovnjak reče to, drugi pa potem ravno nasprotno user posted image Zdravnik na pregledu verjetno hoče pogledati razvoj otroka, zato ga da na bušija, koliko lahko to mi delamo, si pa očitno niso enotni.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 999
9.3.2011 9:56:12   
Teyla
Hm neko zatišje je tu gor zadnje dni. Komaj kakšno stran imam zjturaj za prebrat. Kaj je zdaj to. Kje so tiste, ki so tiste sovice? user posted image

Moram Tejo pohvalit, danes ponoči je spala polnih 5 ur. user posted image Sem mogla kar dvakrat pogledat na uro in preračunat, ker nisem verjela. user posted image Se je pa potem do jutra zbujala na 2h, ampak tistih 5h v kosu je bil balzam, tako da vzamem kadarkoli. Pa sem mislila, da mi ne bo nič spala, ker je več kot 3h skupaj spala popoldne, ko je običajno budna.user posted image

Komaj čakam, da greva danes spet ven. user posted image

Kilogrami men je zanimivo kako vedno berem, da bo šlo z dojenjem in nočnim vstajanjem vse dol. Kl**c gre, ja. user posted image Sem še vedno na isti kilaži kot na dan prihoda iz P, mogoče slab kg manj, pa malo polno dojim. Zavajanje mladih mamic, vam rečem. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?