Tulipan12
|
Pišem v več postih, da bo malo bolj pregledno, ker drugače bi lahko kar kačo nalimala not namesto kakega posta. V KG je bilo res super, čeprav nisem smučala, so imeli otroci prednost in mi starši sploh nismo prišli na vrsto za kako aktivnost, ampak je bilo vseeno full lepo. Po zajtrku vsak dan smučanje na otroškem poligonu, potem pijačka (ah, seveda, tu smo pa pili Bombardinjote!!! ), spanje otrok (in staršev, če sta oba otroka naenkrat spala - NOOOOOT , potem kopanje, pijača, večerja, igranje - beri norenje po hotelu, uspavanje. Bili smo v zelo družinskem hotelu, mislim, da niti ena miza ni bila brez otroka in sem si lahko olajšala vest, da nisem slaba mama, ker sem videla izpade drugih otrok in je naša Lia v zlati sredini! Luka je bil priden kot ponavadi, veliko je spal, predvsem zunaj je vedno spal, pa lahko tudi po 4 ure, v hotelu pa se je preveč dogajalo in je bil full radoveden, na bazenu pa itak. Škoda mi je le, da je še toliko mali, da se nisva mogla kopat, ker je bila voda full lepo topla, ampak bomo že še imeli priložnost za to. Lia je izgubila strah pred vodo (saj ne vem, če ga je imela), v glavnem pridobila je zaupanje in res uživala. Ja, rokavčke smo iskali mislim, da v enih 15ih trgovinah, na koncu nam jih je posodil kopališki mojster v hotelu. Lia je rekla, da je lepi stric , ne vem od kod ji to, poleg tega ni bil ravno neki lepi, hmmmmmmmm. Hotel je sicer imel 3* (ne vem na kaj se te zvezdice dajejo), ampak moram povedat, da je bil full fajn za otroke, so lahko noreli po saloonu kak so hoteli, hrana je bila odlična (1x smo imeli celo kaviar za predjed, pa testenine s tartufi... ), v glavnem pojedla sem vse, kar sem videla, polno različnih okusov (ne tak kot ponekod, ko vse lepo zgleda , a ima isti okus), sem bila totalno zabedirana, da se bom zredila, pa sem prišla nazaj z istimi kg kot sem šla, torej kar dobro, glede na to, da sem reees dosti jedla. In pila. Ampak vsega lepega je enkrat konec, zdaj pa lov za novo destinacijo za letni dopust.
|