lean
|
Večer mož tud meni se ponavadi to zgodi, takoj ko rečem zdaj je pa en teden zdrava, že naslednji dan kuha , kriza spanje: se je spet poslabšalo in se spet zbudi ene 4x in se malo pocrklja , lula ne veliko, včasih je plenička celo suha. Smo pa še vedno na dojenju. So se bradavice pozdravile, ko sem omejila čez dan, zdaj se samo doji edino takrat, če res ne more zaspat. Je blo kar težko jo odvadit po tisti črevesni virozi. Sem probala, da ji ne bi dala ponoči pa stoka in ponavlja dida,dida- dojenje (pri nas didanje) Flaške ne pridejo niti pod razno. Bom počakal, da bo stara 1,5, pravijo da se spanje takrat izboljša, zaenkrat gre tako, zdaj ko ne bolijo več bradavice. Čez dan maksimalno spi dve uri, največkrat pa 1,5. risanke: zanimivi so samo telebajski pa še to ni na miru in ne dolgo, kakšnih 15 min, drugače tv ni zanimiv, ne gleda. Bi pa blo fajn, če bi gledala vsaj pol ure, da bi lahko vsaj v miru kaj na hitro nardila, ker sve večinoma same, ampak je vse kar počnem jaz bolj zanimivo kot pa gledanje risank . govorica:mama, ati, stic-stric, dejda-dedi, ta-ta-ko kam gremo,ka-ka-kakanje,ne,ja,pila- je žejna in bi pila, am-am-bo jedla, koke-kocke,goga-žoga,buebe-bueve(čevlji), baba, avto,dida- ,duda,kaka-kapa, dedo-medo,meme ali meja-nekaj bi imela,po naše mejla, ga-ga-račka, ija-ija-jaha konjička,... se mi zdi, da kar veliko