|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
7.3.2011 12:30:02   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: peti2

Samo toliko da vam javim imamo sinka Jureta velik je bil 51 cm in težek 3840g.
Vsem ki ste postale mamice v času ko me ni bilo čestitam. Več od mene pa kdaj drugič.

Čestitke za sinkota. user posted image

biljana upam, da se ti bo kaj začelo dogajat že prej. Če ti bodo pa sprožili, pa tudi ni tako hudo. Jaz se tretjine sploh ne spomnim. user posted image

Midve bova tudi vemn šibnile, ker je res lepo. Samo je hudič, ker mene začne hitro mrazit in zebst (pa se lahko ful oblečem), in zbežim nazaj notri. user posted image

(odgovor članu peti2)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.3.2011 13:46:25   
Nina33
Helou!
Peti - čestitke!!!

Kje je pa Tamy? Al sem jo falila?

Patrisha - user posted image . Fajn, de ste tko fajn user posted image . Pa pridna si - fax in to user posted image user posted image user posted image

Meta - upam, de si zvedela, de ni soor in da una krvava nitka ni nč druzga kot od mal počene žilce user posted image user posted image user posted image

Suzy - lepo te je spet brati, pa slikce gledat user posted image

Teyla
- no, poj ni sam naš tak user posted image . Sam si jaz očitno običajno napačno uro za slinanje zberem user posted image . No, sej 1x je pa res neki dremal not. Mi bo prav prišel tale sling (ko ga res dojamem pa sploh) ko bom z obema mulčkoma km šla - da ta večjiga lohk v voz popokam za dnevni spanec user posted image .

Foxylady - jaz poleg ostalega, kar so že druge pametno svetovale, svetujem še mal vode user posted image in nič sekiranja pa velik potrpljenja. Pa res pogosto pristavljaj - naš je samo dojen in redko zdrži 3 ure brez futra (HB je to ponavadi ponoči, de zdrži) pa se je iz 2770g porodne (odpustna je bila neki nižja) v dobrem mesecu (33 dneh) zredil na 4100g user posted image . Tako da pogosta želja po dojenju ne pomeni nujno de ni mleka user posted image . Je pa res, de mi zadnje par dni nenormalno veliko in pogosto poliva user posted image , ga ne morem "odvaditi" ihtavega goltanja na začetku podoja (pa tut če je glih pred dobro uro jedel in zih še ni takooo lačen), kupčke celo podirava (in polivava velikrat zraven), ampak... Mah, važn, de ponoči (ko ga v leže dojim) ne poliva, čeprav men kle glih ni neke logike user posted image U glavnem - vstrajaj dokler se ti le da.

Registrirana
- fajn te je spet "slišat"
user posted image

Aktak - baje tut alkoholno pivo pomaga user posted image , sam tega noben ne upa propagirat user posted image . Ampak priznam, de na svojih petkovih "žurih" (jp, še vedno žuram, tut enga petka nisem spustila user posted image ) spijem pol Guinnessa npr. Pa grem stavt, de nobenmu nč ne škodi. De bi mela mleka kej več pa tut ne verjamem user posted image .

Biljana - kaj kle gor visiš, moža "napadej" user posted image Upam, de bo prijela tale "tabletka" user posted image

Maurica - super za čudovit vikend

Cink v kremah - če so težave s kožo zarad pomanjkanja cinka, poj je zakon, drgač pa sploh ni nujno fajna. Kukr za kerga. Mi se mažemo (no, ne vsi 4je user posted image ) z navadnim a'la Fajdigovim mazilom (hladilno mazilo Gorenjskih lekarn), ki ima not (poleg vode) lanolin, vazelin in parafinski neki (pozabla), u glavnem nč "tacga2 kemičnega ni not user posted image in mi je super, tut za rdečine v pregibih/gubah. Je pa res treba mazat na suho kožo.

Še en teden do pregledov (mojga in Nandetovga) user posted image . Poj pa akcija user posted image . Tko pa drgač user posted image

Lep sončen dan še naprej!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.3.2011 14:02:48   
Nina33

user posted image

You must be the change you want to see in the world.
~Mahatma Gandhi

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.3.2011 14:04:13   
Nina33
have a peaceful blissful beautiful week :) ♥user posted image

Lep dan vsem!
Čau!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.3.2011 14:14:51   
meta21

Vsem ki ste postale mamice v času ko me ni bilo čestitam. Več od mene pa kdaj drugič.

user posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu peti2)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.3.2011 14:15:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A katera ve, kako prepoznaš sor v ustih? Bine ima bel jezik, pa ne vem, če je to to

naša ima belo pikico v ustih na nebu - patronažna je rekla da je to sor.

peti2 - iskrene čestitke user posted image

Jaz sem pa včeraj brskala po netu in našla tale pogovor, kjer punce pravijo, da je bela pika na nebu nek zamašen vod in ne sor.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.3.2011 14:15:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Dan!

Vse to kar ste mi svetovale že izvajam,počivam,pijem ogromno se počutim že kot soduser posted image ,črpam,pristavlam,pijem čaj za doječe matere......mleka pa le za vzorec.
Ma sej bo,veliko jih je zraslo ob flaši tudi ta bo.

pa še nekaj me zanima.A so vaše bebioke tud tok žejne? Naša spiije veliko čaja.Pa jo dam prej na zizo pa pol AM pa noče ko ji dam pa čaj pa vleče ko nora?

Jaz prvemu nikoli nisem ponudila vode ali čaja pa je bil 90% na adaptiranem. Mi je patronažna zabičala, da ne smem, ker je voda oz. čaj brez kalorij, želodček pa glih tak napolni. Zdaj sem mu celo ene dvakrat ponudla pa se tako spači, da mislim, da ni potrebe. Jaz mu rajši dam 10 ml vode več pri obroku pa je.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.3.2011 14:17:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

meta; a ti vsak dal steriliziraš stekleničke?

Ja. Imam 9 flašk (so se nabrale, ker je že 3 otrok v družini skupaj z nečakom) in jih zvečer vse umijem in vržem v sterilizator. Vsaj prve 3 mesece jih bom pol pa skoz bolj poredko. Pri prvem sem po 6 mesecu tud ohlajala aptamil tako, da sem prekuhani vodi dodala kar hladno neprekuhano iz brite (filtra). Torej zdej mam še vse sterilno pol pa skoz manj in ko začnejo tla lizat in kamne v ust nosit se vse sterilne stvari poslovijouser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.3.2011 14:30:43   
samsara04
Hej, hej,

smo danes prišli domov user posted image Mi vsa še ni uspelo prebrati, sm precej utrujena, čeprav je sebastian prav priden fant. No, začelo se je 28.2. zvečer, od 20h naprej popadki sprva na 10 min, nekaj čez pol noč, pa že na 6, 5 minut. In takrat sva se z mojim odločila, da greva v porodnišnico. Ctg je pokazal, da so popadki na 6 min, sledil je klistir in preživljanje popadkov na boku...Ob 3h mi je odtekla voda, babica je rekla, da se hitro odpiram. Ob 5h so klicali mojega, popadki so bili že zelo pogosti in precej boleči. Pol ure kasneje sem bila že dovolj odprta za iztis in ko je moj prišel, smo pričeli pritiskati. Pa me je babica obtožila, da ne znam ipd. Pa spet na bok in predihavanje popadkov. Pa smo spet probali pritisniti, pa nič. Utrip tamalega je postajal nestalen, tako da je babica poklicala neko drugo babico za nasvet. In me je ona pretipala in rekla, da ne bo šlo po naravni poti, ker imam preozko medenico...In je stekla akcija ter carski rez. Tako da sem bila od torka do danes v porodnišnici. Nobeden ni mogel verjeti, da sem v tako malem trebuhu nosila takega velikana. Zanimiv je tudi ppodatek, da nas je bilo na porodnem oddelku 10, od tega le 3 z naravnim porodom.

Čestitke vsem, ki ste te dni, ko me ni bilo, postale mamice user posted image

littlemiss, hvala, da si objavila mojo novico.

Lepo se mejte...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.3.2011 14:35:34   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

meta; a ti vsak dal steriliziraš stekleničke?

Ja. Imam 9 flašk (so se nabrale, ker je že 3 otrok v družini skupaj z nečakom) in jih zvečer vse umijem in vržem v sterilizator. Vsaj prve 3 mesece jih bom pol pa skoz bolj poredko. Pri prvem sem po 6 mesecu tud ohlajala aptamil tako, da sem prekuhani vodi dodala kar hladno neprekuhano iz brite (filtra). Torej zdej mam še vse sterilno pol pa skoz manj in ko začnejo tla lizat in kamne v ust nosit se vse sterilne stvari poslovijouser posted image

"Prekuhala" sem samo prvič direkt iz pakunge. Za 5 sekund sem vrgla v vrelo vodo. Še dudi jima včasih zamenjam. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.3.2011 14:36:47   
trsica
samsara dobrodošla nazaj. kakšno je kaj vreme na obali? user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
   [Brisano sporočilo]
7.3.2011 15:19:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
7.3.2011 15:40:45   
Patrisha
stitvi na oddelek sem seveda čakala da pripeljejo našega poba in njega od nikoder.user posted image In pride pediatrinja, in mi pove, da ni OK, da je modrikav, da stoka... Jaz cela prestrašena. Po enem dnevu je končno prišel k meni v sobo. Revež je bil cel bogi, ker se je napil plodovnice. Pa še neke bakterije so mu našli v ušesu in grlu, tako da je pristal na antibiotiku. Potem je vmes dobil še zlatenico. 4. dan po porodu sva šla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Registrirana
- fajn te je spet "slišat"
user posted image

Vsaj ena se me še spomni. user posted image user posted image
user posted image

Biljana I, kaj je zdaj to? Ti še vedno 2v1? Ojej. user posted image user posted image user posted image

Porodna zgodba: praktično 24 ur popadkov, v soboto na PDP šla flegma na CTG in ko sem babici povedala, da me že od štriih ponoči špika v križu mi je šla po spalno srajco in copate. Jaz pa njo vsa začudena gledala, kaj bi zdaj ona rada od mene. user posted image Sledil sprejem v P , ki ga res nisem pričakovala, vmes sem na kratko govorila še s svojim G, ki je nekaj strašil tam naokoli in se odpravljal na dopust. V sobi sem imela 2 cimri. Rodile smo lepo po vrstnem redu. Nekje od pozno zvečer sem imela že kar konkretne popadke, ampak so bili za preživet in sem jih nekaj predihavala kar v posteji in poskušala vmes dremat, ali pa sem se sprehajala gor in dol po hodniku. Vmes semimela redne CTG-eje, ki pa niso pokazali neke strašne akcije. Potem tam nekje ob treh zjutraj se je začelo malo bolj zares in z sestro sva se odpravile na pregled pri G. Ko me je pregledala sem bila odprta 4 cm (rekla je btw, vi ste pa hodili na akupunkturo, kaj? user posted image ) in mi predrla mehur. Potem sem prosila še za klistir in na WC-eju je bilo zelo pestro, ker so se začeli popadki na 2 minutke. Pa vroče je bilo za znoret in sem skoraj skupaj padla. user posted image No ko sem dala to skozi, sem morala nekaj časa presedeti kar na klopci pred porodno, kar je bilo milo rečeno izjemno neudobno, ker sem bila res že boga. Ko so končno pripravili porodno sobo je prispel moj mož in brž na posteljo. No potem so prišli popadki na minuto, ki so zelo boleli in babico sem prosila za protibolečinsko sredstvo. Meni se zdi, da so tile moji popadki veliko bolj boleli kot umetni popadki od prvem porodu, res pa je, da sem bila v prvo zadeta v nulo, zdaj pa sem rodila popolnoma naturel. No skratka po slabi urci sem rodila našega korenjaka, imela super babico, nisem bila rezana, malenkost sem se raztrgala, res super porod. Babica je bila res fenomenalna!
No po premestitvi na oddelek sem seveda čakala da pripeljejo našega poba in njega od nikoder.user posted image In pride pediatrinja, in mi pove, da ni OK, da je modrikav, da stoka... Jaz cela prestrašena. Po enem dnevu je končno prišel k meni v sobo. Revež je bil cel bogi, ker se je napil plodovnice. Pa še neke bakterije so mu našli v ušesu in grlu, tako da je pristal na antibiotiku. Potem je vmes dobil še zlatenico. 4. dan po porodu sva šla končno domov...
Dvakrat smo imeli še kontrolo v P.
Zdaj je OK in se končno pridno redi.
user posted image

Tale moj post je najbrž precej zmeden. No ja drugače ne znam napisat. user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem pa se še kaj tipkamo! Upam. user posted image

OJLA!user posted image samo da je tvoj pikec ok

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.3.2011 16:08:08   
Anonimen

Drugače pa naslednje runde kakca nisem mogla preverit, če je blo kaj krvi, ker je iz večerne kopeli naredil jacuzzi z aromaterapijouser posted image user posted image user posted image . Najprej je samo zrakec zropotal v banjico ... no, potem pa še vse ostalo. Sem ga očitno dobro zmasirala pred kopanjemuser posted image . Potem je seveda sledila selitev v drugo banjico (škaf za perilouser posted image ) in na koncu še čiščenje vseh mogočih špranjic zato se je drl ko jesihar. Ampak ta otrok se res DERE!!! Jaz kaj takega še nisem slišalauser posted image  In je potočil prvo solzico!user posted image  A jih nimajo ponavadi šele okrog 3. meseca?

Uf naš je že zelo kmalu začel točit minjaturne solzice. Sem pa opazila, da potem oteče spodnja veka. Pri krčkih, se jih prav vidi. Takrat vem, da je res hudo... dere se pa tko, da skor oglušiš. Tako, da si res boga, sočustvujem.
Kdaj pa solzice potočijo pa ne vem.

Ja pokliči pediatrinjo, ker nevem, če je normalno, če nima črevesnih težav z zaprtjem. Nekje na tujem netu sem brala, da je lahko tudi od napenjanja joka, da kaka žilica poči, nekateri otročki dobijo celo pruh. Glede krvavlenja, če si zaprt je pa normalno, sej tudi nam zakrvavi, če ne gremo. Pa še slabo ti je, ko te zaštofa obup!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
7.3.2011 16:12:00   
Anonimen

... še malo monologa ...

Zdaj pa četica spi, flaške so oprane in sterilizirane, voda prevreta v termovki, mami pa na kavču čaka, da bo še njo kdo skopal (obljubim, da ne bom kakala v vodouser posted image ).

Te pobožne misli sem jaz učeraj imela. KO sem si tako želela zaspati, da mi še do kopanja ni blo. Mali se je pa DRUUU, da je oče prletu gor, je reku a ga koljete. Sori izrazu mal črni humor. Sam res, ko se naš začne drt jaoooo!!!! Mama rekla, da se noben od nas ni tko dru. Da ne rečem dretje v banjici uffff! Prav strah ma pred vodo, se me stistimi skalpelastimi nohti tako drži, kot da ga bom zdej zdej utopila al pa da bo utonil. Pavse tko previdno delava z mamo, da ja nebi se kaj naš princ prestrašil.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
7.3.2011 16:12:54   
Anonimen
No dobili smo te čudežne kapljice iz Avstrije!!!! Dekleta kako se dozirajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
7.3.2011 17:14:31   
Tisia

ČESTITKE PETI ZA SINEKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu peti2)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.3.2011 17:17:05   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Samo, da se javim, da sem še med živimi. user posted image
Kdaj vas bom prebrala, nimam pojma. Vsem, ki ste postale mamice, iskrene čestitke! user posted image
Vsem, ki še čakate pa da bo čimprej vaš dan D tu! Pa srečno!

ooo si se le odločila pridružiti user posted image  dobrodošla nazajuser posted image
pa super za tak porod...in glavno da je z sinekom vse okuser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 7.3.2011 17:25:09 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.3.2011 17:18:35   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Hoj punce!! No da se še js pofočkam na "dojenčkih"... sem vas komaj našla user posted image

ooo evo še suzi....user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.3.2011 17:20:32   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Biljana - kaj kle gor visiš, moža "napadej" user posted image Upam, de bo prijela tale "tabletka" user posted image

jaz tudi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.3.2011 17:27:44   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Hej, hej,

smo danes prišli domov user posted image

o glej jo mojo pdp-ejevkouser posted image ...jaz pa še vedno tukajuser posted image  ...no jutri si bom pa rodila darilo za 8 marecuser posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.3.2011 20:10:36   
IsabellaLana
Tiste, ki dodajate AM- kako kej kakajo vaši otroci? Se kej napenjajo, jokajo, matrajo??

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.3.2011 20:12:12   
mateyci
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Hej, hej,

smo danes prišli domov user posted image

o glej jo mojo pdp-ejevkouser posted image ...jaz pa še vedno tukajuser posted image  ...no jutri si bom pa rodila darilo za 8 marecuser posted image

Biljana jutri pa srečno, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le, da se bo to dolgo čakanje končalo.

Drugače pa le še omenim, da sem jaz preživela štiri lepe dni v NM P. Babice v porodni so bile krasne, sem imela celo čast spoznati dve izmene, ker sem rodila ravno ob treh in so bile zelooo prijazne user posted image user posted image OK, seste pa ene bolj, deuge manj, ampak na splošno je bilo vse uredu.
Želim ti hiter porod, da boš lahko čimhitreje stisnila k sebi svojo štučko.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.3.2011 22:57:42   
Porodne zgodbe
MAME IN MAMICE, VABLJENE!

Ker pripravljam knjigo z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšla predvidoma konec leta 2011, in ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:
-Kako se je porod začel?
-Koliko časa je trajal?
-Vaši občutki pri porodu?
-Kdo je bil prisoten ob porodu?
-Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
-So bile pri porodu kakšne posebnosti?
-Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
-Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
-Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
-Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
-Kako je potekala faza iztisa?
-Vaši občutki po koncu poroda?
-Drugo.

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:

VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):

Svoje porodne zgodbe pošljite do sredine letošnjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, prijateljice, sodelavke, sosede itd.).

Pa prijetno starševstvo še naprej!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.3.2011 23:16:46   
meta21
samsara, welcome back!

suzy, kdaj gremo pol na kremšnito?user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!