|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
4.3.2011 4:40:21   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

čer user posted image
David neče zaspat, pa da je konec sveta. zgleda bomo počakali še eno hranjenje. user posted image  sploh ne vem, kaj mu je. sit, previt, toplo mu je, zvija ga ne (vsaj jaz ne opazim). ne vem. kar nekaj tečka in išče položaj. user posted image

Kako mi je to znano. A si poskusila da ga das na trebuscka lezati? Jaz ga dam nase pa na njegov busi, sicer nekaj godrna joka nekaj casaa le z dudo zaajcka. Lahko je tako utrujen, da ne mora zaspati. To ma moj vsak dan uvrturo od 22 do 2h ponoc. Naj cim prej mine to pa da cim hitrejje zaaja user posted image

O, hudo. Zadnji post na RR in sedaj prvi po štirih urah. user posted image

Davidu je potem končno uspelo zaspat in to brez hranjenja. Kar pomeni, da je nazadnje jedel okrog enajstih. Zaspala sva na kavču v kuhinji. Že večkrat se je izkazalo, da bolje spita, če sta ločena. Trenutno hranim Nadjo, ki pa je tudi jedla okrog enajstih in zaspala okrog pol polnoči (v svoji posteljici). user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.3.2011 6:22:09   
Anonimen
Mi smo celo noc bedel :( zdele je komaj zaspal. Bogi moj, je cisto neprespan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
4.3.2011 7:46:52   
trsica

Mi smo celo noc bedel :( zdele je komaj zaspal. Bogi moj, je cisto neprespan.

Jaz sem ga dala na trebušček k meni na trebuh in je potem končno zaspal. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.3.2011 8:26:32   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

A katera ve, če lahko v Pikapolonici uveljavljaš klubsko ceno, če rečeš, da kupuješ za nekoga za darilo in ima tista oseba kartico, nisi pa sam član? Jaz namreč v Pikapolonici ne nakupujem, ker mi je mal odročna, in že imam kartico BC, ima pa od Pikapolonice sestrična kartico, bi pa rada zdaj nekaj kupila po klubski ceni user posted image user posted image

meni se je že dostikrat zgodilo da nisem imela kartice s seboj, pa na blagajni samo poveš priimek in dajo nakup na tisto kartico

prvičmami - kaj pa kakšen kompot? meni moj skuha jabolka in hruške ali slive pa je super za pit. jaz tudi kavoo spijem - sicer tisto iz vrečke ker jo imam najraje

biljana - tale tvoj je pa res trd oreh user posted image . jutri bom spet držala pesti zate

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.3.2011 8:37:28   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo se tudi danes prvič kopali. user posted image  Je užival, zdaj pa spi!
Ena slikica:

user posted image
Čebriček bomo pa nabavili, ko bo sam glavico držal, je res super zadeva, zelo praktična! user posted image

jej kok je eden užival.

mi bi se danes tudi morali prvič kopati, pa je včeraj še bil malo krvav popek in poln nosek, tako da se ne bomo. revček mali je 14 dni komaj na tem svetu, pasmo jo že uspeli prehladit. v nosku se ji nabere toliko žnodra, da komaj diha, jaz pa kot zmešana skos pucam tega lepega noska user posted image

urša - za inekcijo ne vem, sem pa bila zelo presenečena, ko sem v nm sedela v čakalnici in je bila poleg mene gospa, ki je prišla na vezektomino (ne vem kako se reče za ženske). sedaj vse skupaj traja 15 min. naredijo ti dve male luknice , preščipnejjo jajcevode in to je to. mislim da celo lahko greš takoj domol - no tako nekako mi je razlagala. včasih vem da je to bil cel postopek in ne vem kakšna operacija

pilotgirl - naša zaspi samo s cucelnom v ustih - dude noče. tako da se hraniva in ko zaspi vzamem ven in je 3 ure mir user posted image

joj tigrica vi pa ste imeli pestro. bogi revček kaj je vse moral dati skozi že v prvih dneh življenja. edina tolažba je ta, da se nič ne bo spomnil... tudi to je nekaj

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.3.2011 8:46:48   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Da še dodam: danes sva bili s Tejo (in mojo mamo user posted image ) v posvetovalnici. Vse je ok, zrasla je za 3cm (54cm), obseg glavice se ji je povečal za 2,5cm (37,5 cm), trebušček je biol prav tako 37,5cm. Tehta 4320g, tako da se je od odpustne zredila več kot 1kg, kar je sestra rekla, da je super in da nama dojenje gre fajn in samo tako naprej. Naslednja stvar je bila preverjanje njen odzivnosti, no tukaj smo pa ugotovili, da Teja ne je*e sistema. user posted image  user posted image   Sestra ji je pred nosom migala z neko pikapolonico, kateri naj bi Teja sledila s pogledom- yeah right. user posted image Tudi odzivanje na zvonček ni bilo idealno, odzvala se je šele četrtič in tud to je bil samo pomežik z očmi.  user posted image   Mogoč je bil tud to slučaj, ampak sestra je bla zadovoljna-nekako. user posted image No, vsaj stik z očmi je vzpostavila z njo, drugače bi mi začela trobit, da je tamala rahlo zaostala al pa kej. Ko jo je pa položila na trebušček, da mi pokaže kako naj bi mala kravice pasla, se je pa Teja že oprla na rokice. user posted image

Dobila je tud D3 kapljice, eno sem ji že dala, zaenkrat je vse ok. Na UZ kolkov se moram pa naročit. user posted image

user posted image user posted image  tole bo taprava baba. sej ne sme skočit vsakič ko bo kkdo pozvonil z zvončkom user posted image user posted image . jaz vedno pravim da bodo do pobertete vsi na isti ravni user posted image user posted image . naš mali (no zdaj že veliki) zna angčeško pri 3,5 letih več kot moj dragi, barvice pa ne zna prijeti v roke. ja kaj naj, ne moreš silit otroka. lahko samo  spodbujaš kar ga interesira

babynitka - no še ena s carskim. čuvaj se in veliko počivanja in cartanja vam želim

meta 21 - to glede kauce ti tudi jaz polagam na srce. mi nismo bili tako intenzivni in imamo take probleme, da nam operacija pri 5 letih ne uide

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.3.2011 10:20:16   
cukica
Najprej čestitke vsem novim mamicam,....

Pri nas dobimo občinske pomoči 135€ tud to je neki bolje neko kot nič,....

Jaz sem mislila včeraj,da bom znorela.Mi je čul Nejc od 18 do 21-30 nikakor zaspat,skoz lačen,ko sem ga dala v posteljico je jokal se zvijal,ko sem ga vzela v roke je bilo super in je zaspal na rokah,ko sem ga dala nazaj v posteljo zopet arije.No ja potem sva se mal crkljala pa mal jela,...in nato zopet jokanje,...Ko je končno zaspal je pa spal do 3-30.Tko,da se nimam kaj za pritoževat.Samo tisti jok,ko neveš kaj mu je.

Kar se tiče krčkov smo jih tudi mi frej,zahvala gre Antiflat kapljicam.Dori hvala.

Pregled je za mano dobili dovoljenje za user posted image ,jupi al bo ata vesel.Zdaj bo odvisen vse od nejca al bo priden,ker omenimo besedo na s... se takoj oglasi.Kar se tiče zaščite midva nimava nič in tudi ne bova mela,ker itak nemorem zanositi.Je pa res,da sem dobila že user posted image .

Sneg je tudi pri nas dva dni kr oreng padal.Hvala bogu je mir zdaj in upam,da ga v nedeljo na karnevalu preženejo,....user posted image

Biljana l upam,da čimprej dobiš svoj zakladek v roke in,da se konča to čakanje,....

Maurica a imata slikanje kolkov v postojni?Kdaj pa?

umetni popadki:Jaz sem mela malo umetnih popadkov pa mi ni bilo nič grozen,....

Teyla super za pregled,...važen je da j... nas,da nas vidijo in se na nas odzivajo,dr.bodo pa še mal počakali,...user posted image

termofor:Ja midva sva tud pogruntala,da če ima termoforček v posteljici zaspi takoj,drgač se mi pa dere v posteljici pa imam čez dan v sobi 24 stopinj.Ponoči pa 19 ampak očitno ga zebe.Pa tudi preden zaspi se joka ene 30 minut,tko da se prav matra,da bi zaspal.

Pilotgirl7
dobri kostumčki jaz bi tud mojega našemla,pa bi ga tud v kakšnega pingvinčka(zgodba je ta,da je bil zamrznjen 2 leti preden so mi ga vstavili v maternico in tako se je naš pingvinček prijel).

meta21 očitno je res odvisenod vsakega pedijatra posebej,...Jaz sem se itak zarad tega obsega glavice presekirala tisti dan sem pa vesela,da je zdaj vse v redu,....Bolje enkrat preveč kot enkrat premalo k zdravniku,...

Boge tiste mamice,ki vam ponoči otročki ne spijo pa se jaz pritožujem,ker mi ni zaspal zvečer,...

No pa sem prebrala vse poste do danes,....Mejte se pa vam še kaj pišem,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.3.2011 11:26:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Pilotgirl7 dobri kostumčki jaz bi tud mojega našemla,pa bi ga tud v kakšnega pingvinčka(zgodba je ta,da je bil zamrznjen 2 leti preden so mi ga vstavili v maternico in tako se je naš pingvinček prijel).
[/color][/color][/color][/color]

Ja pri nas, če nama bi rej uspelo, bi naša štručka bila stara leto pa pol. No je pa malo manjša, bomo za take kostumčke z račkami počakali.

Trsica, ponoč tud ležanje na bušiju ni uspelo. Me je pa tako zob boli, da ne vem če ne bom šla nazaj, ker mi not nabija.
V kratkem gremo antifleg iskat pa oleovit, pa še mlekca, če bo kera rabla naj mi sporoči. Sicer, še vse prej poročam.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
4.3.2011 12:00:45   
aktak
Tigrica vaš Marcel je pravi mali borec.Pohvale pa seveda tudi tebi da nisi odnehala in obupala vsaka čast!!!
Mi smo se pa danes prvič kopali. Naša princeska je prav uživala. Najhujše se je bilo zbudit, kako da ne če je ponoči bedela od 3.30 do 6h. Potem je pa ob 10h nismo mogli zbudit. Upam, da ko začneva s sprehodi se bo čez dan malo bolj utrudila in bomo potem skrajšali te nočne seanse. Edina dobra stvar je da ne joče in se dere, je samo budna in se ful nekaj pogovarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.3.2011 12:07:41   
Anonimen
Nekaj me zanima, kje ste nabavile čebrčke za kopanje. Naš ko ga damo v banjico, se totalno neudobno in varno počuti. Tudi petronažna je to ugotovila, da se nepočuti varno. se tako joka, da se ga sliši še v kuhinjo. Mogoče bi mu čebrček pomagal, bi še s tem poskusila.

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
4.3.2011 12:09:59   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: aktak

Tigrica vaš Marcel je pravi mali borec.Pohvale pa seveda tudi tebi da nisi odnehala in obupala vsaka čast!!!
Mi smo se pa danes prvič kopali. Naša princeska je prav uživala. Najhujše se je bilo zbudit, kako da ne če je ponoči bedela od 3.30 do 6h. Potem je pa ob 10h nismo mogli zbudit. Upam, da ko začneva s sprehodi se bo čez dan malo bolj utrudila in bomo potem skrajšali te nočne seanse. Edina dobra stvar je da ne joče in se dere, je samo budna in se ful nekaj pogovarjauser posted image

naš pa, kot da bi mijavkal user posted image  kot, da bi hotel nekaj povedat user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.3.2011 12:14:06   
Teyla
aktak ja ful fino, da je tako pridna. Če bi bla naša tako tiho, jaz verjetno sploh ne bi opazila, da je budna (hm, saj mogoče pa je, pa ne vem... user posted image ). Meni je pa čudno, da ima tak smešen ritem. KO jo dam spat (okol 22h, ker prej še bedi), mi spi 3-5h, potem pa do vsakega naslednjega bujenja mine manj, Najprej na 2h, nato na 1h... potem pa okol 7h spi do pol desetih. Potem pa je pa spet budna. Študiram, kako bi mi uspelo, da mi še drugi del prespi v kosu, ampak sem se sprijznila, da ni robot, in da tako pač je. user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.3.2011 12:19:10   
Jo@n
Dan!
Pri nas se spanje počasi izboljšuje, je pa naša mala žabica včeraj spala večino dneva, še zvečer med celotnimi poročili in še malo pri babici na trebuščku, potem sem jo preoblekla, nahranila, ... in sva bedeli, pa se dojili do 2h zjutraj... Sem se samo tolažila, da bo pa potem spala... no, dojenje je bilo še ob 4h in 7h, potem pa auf... in je rogovilila do prejle... Zdaj pa RES upam, da bo mir nekaj časa...

Dajte mi povedat, a vaši user posted image kaj spijo na trebuščku? Ja, poznam vsa priporočila pediatrov in stroke ter vse strahove, ki se ob tem porajajo, ampak naša tako mirno spi, če je na trebuščku.. ampak jo vseeno puščam tako le, če je v naročju, ali pa podnevi, ko je bolj pod nadzorom...

Kompleti za šivanje: Teyla, po mojem bo boljša možnost, če si ga sestaviš, kot da iščeš že skompletiranega, mami pa naj gre v šoping v kakšno trgovino, kjer prodajajo material za šivilje, metrsko blago... Pri nas imamo eno tako fajno trgovino, res pa je, da nisem čisto iz Lj.. Tako sem jaz pred leti ob vselitvi dobila za darilo "šivanje", mami je v trgovini s šivilskim materialom kupila tako lepo za to namenjeno košarico, in jo napolnila z vsemi drobnarijami, ki pridejo prav vsaki gospodinji. Pa drugače ne šivam drugega kot kakšen rob na hlačah, gumb ipd... In je res nabrala same prave in uporabne stvari... od kompleta niti, šivank, škarje, pritiskače, elastike ipd...

Darilo občine: pri nas se končno nekaj premika, je občinski svet izglasoval, da vsak novorojenec dobi 150 ojrov. user posted image user posted image user posted image . Seveda pa velja za novorojence, rojene po 1.3. user posted image user posted image user posted image No, smo zgrešili za 2 tedna... in bomo preživeli tudi brez obdarovanja...

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.3.2011 12:27:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

No, kot sm rekla, Marcel ni bil takoj podojen, čeprav sm js že mela mleko, sam se niso kj velik sekiral. So rekli, da se je verjetno napil plodovnice. Cel dan je bolj ali manj prespal, joku ni nič kaj. Js sm skoz težila sestram, da ni še nič jedel, zvečer pa se le najde ena, ki ugotovi, da nima sesalnega refleksa in da mu ga nj spodbudim s prstom v ustih! Bla je vidno jezna na osebje v porodni, ki se ni potrudlo, da bi se midva dojila (moja babica bi se sigurno, vendar je mogla it k drugi porodnici – polna luna je delala svoje). Tud ponoč se nisma nč dojila in na jutranji viziti sm js pač potožla to zdravnici, ki mi je povedla, da so našmu škrateku vzeli kri že prejšnji dan (zarad  tega k je men že 29 ur pred rojstvom poknu mehur), da so bli izvidi BP, da pa bodo še enkrat pregledali kri, ker vedno ponovijo preiskave.

In mal pred 13h mi pride povedat, da so izvidi katastrofalni, da morjo mojga škrata odpaljat na infuzijo ter da bo na 8h dobival antibiotike, ker ima infekt! Sem bla tolk iz sebe, da tud mojmu nism mogla povedat, kaj je narobe, k je glih pršu na obisk. Sam jokcala sm se. In pol sm bla 2 dni v negotovosti, če se bo kj izboljšal, al bo potrebna transfuzija krvi. Vmes se mu je delno vzpostavil sesalni refleks (ker sm bla js trmasta, da hočm dojit in nj me sestre za vsak k bo lačn pokličejo, da pridem dojit, čeprav me niso ble najbolj vesele, bi ga raje nafilale z nadomestkom) in sm vsake 2-3 ure hodla en štuk nižje dojit. Tretji dan so pa bli eni izvidi tolk bolš da so ga odklopli z infuzije in je nadaljna 2 dni dobival še antibiotike. Revček je bil cel prepikan – obe rokici na zapestjih in v komolcu, na koncu so mu metulčka mogli dat že v glavico, ker so ble drugje žile tolk prepikane da ne bi več zsržale… Ampak zgleda da je dojenje pomagalo, ker so bli izvidi 7 dan že tol kok, da sma lahk šla domov, ampak antibiotik smo še vedno meli na 8h. Smo meli v torek še kontrolo, pa je zdj ok, tk da smo brez AB!

Nism mela glih najbolj enostavn porod, vendar sm čist pozabla da me kj boli, k me je tolk skrbelo za mojga muceka. Pol še pa milijon klicev, k mislijo da te bojo tolažli, na koncu sm pa js njih mogla! Sj tista 2 dni sm se javla samo mojmu pa mami in sestri, pa še ti so bli bolj na tleh k js! Ostali firbci so pa ostali brez pojasnil. Najbolj ironično pa je, da je vsa žlahta zvedla za rojstvo Marcela ob krsti njegove prababice!

No, doma smo zdj sicer še vedno eni vlki zaspančki, skorajda nič ne joka, samo spi, je, kaka in lula! Vsaka plenička je polulana in pokakana (zarad AB je bla še bolj pogosto), za zizo ga je treba pa zbudit. Čeprav zdj na obrok popije že več k 100, pa teža nam gre tud lepo gor, tk da mamo sam tam nekje 6-7 obrokov. Bomo vidli kk še bo. Kopali se še nismo, ker je popek še vlažen, pa sm js nasprotovala – drugače bi se včeraj, tk se bomo pa verjetno v ponedeljek. Ponoči spimo po 4-5 ur v kosu (upam da bo tako še kar nekaj časa), nas pa občasno dajejo krčki vendar še ni tolk hudo, da bi dala kapljice. Dudo imamo občasno, vendar jo kmalu pljune vn, najbolj pomaga cartanje. Js mam mleka za izvoz, tak da ga občasno kr zalivam. Mamo pa probleme s podiranjem kupčkov – skoraj nikoli nam ne uspe, ampak zrak potem najde pot iz trebuščka po drugi poti!

Joj, spet cel roman! Lahko bi pisala še in še, ampak me bote verjetno mele poln kufer!user posted image

Tak, zdj pa upam, da bom sledila debati! user posted image

Potem si pa tako ekspresna bila kot jaz, pa tudi vse natur. Jaz sem od prihoda do poroda rodila v 3ure 45 min. S tem, da tisti dan nas je toliko v Kr rojevalo, da sem jaz sama porodila glavico do temena, se jasno od strahu začela drt na pomoč. Nakar prileti Handžar in reče gospa rodil bomo. Mene so pa za uro na oddel kopslal mojega pa domov, imela popadke na 5 min odprta 3 prste. Ko me je pregledala, sem začela ful krvaveti, jaz sem mislila da je normalno, je pa posteljica dokončno odstopila. Tako, da sem po urci, ker nisem mogla nič komaj zlezla na voziček, popadki so bili pa od popadka nič ni šla frekvenca dol. Mi reče babca, ki je poslala moje ga domol in trdila da bom rodila naslednji dan, rekla a je ze tako hudo. Ne ni sem si mislila jezno, srbi me user posted image Zdej se smejem, takrat bi jo pa zadavla. No ko so me dol peljali v alternativno sobo ker nikjer ni blo frej je babca me prklopla. Sem rekla da me boli da bi analgezijo je rekla pridem nazaj čez par minut se vam posvetim, sam da porodimo sosednji sobi otročka, vidim da ste čisto bleda in da ste vsa krvava. No pa ta štorija ko sem porodila otročka, od prihoda iz oddelka do porodne postelje sem 15 minutkah rodila našega Nikca (2220cm, 45cm velikega). Jasno mojega, so klicali rekli, da se je zadeva začela, ko je vstopil not, je totalno v šoku stal, jaz štručko v roki, ki so koli skakljala pediatrinja in klicala hitri odvoz na oddelek za dodatni pregled in ležanje v posebno posteljico. Ko ga je na hitro pobožal, so nama na hitro ga odpeljali, se mi je zjokal ker ni bil pri porodu zraven. Mislim, da bo to skos ga bolelo. POtem je pa še v skrbeh bil, ker so mu dali dodatno masko za dihanje, ker pač niso vedle stanje Nikija. Tako, da dvojni šok. No sedaj smo vsi veseli, se pa mojemu pozna, da ni bil zraven, včas se mi odpre pa se mi opravičuje ker sem mu jaz celo rekla, da naj ostane on je šel pa domov. Sem rekla, boš pa pr tadrugem zraven, pa vse nadoknadu.

Vas pa opozarnjam, če vam odstopi posteljica, maš popadke nekonstantne, na 1 min na 5 na 10 pa na 3 min. Dobesedno, tud aparatura jih nepravilno oz. jih nelocira, to se je pri meni zgodilo. Da sem dobesedno jaz Dr. handžar pa babci pa še cel kup babic oz. sestr (še sama ne vem) govorila zdele bo popadek, ker so mislili, da mam čas za zdihat se, sem pa po 3 tistih močnih popadkih (prvem voda oddtekla, drugem glavica porodila, čisto sama) pri tretjem so pa že vsi okoli mene skakali smo pa Nikija rodili. No bi ga mogla do glave pa je odletu kot štoflc iz šampanjca v roke. Da je še babca rekla opa, si kar skoču ven. user posted image Sedaj se smejem, takrat sem pa vse svete videla. Ampak se pozabi, saj sem čisto natur rodila brez dodatkov. Tudi špikana nisem bila za kateret, kar sem se po eni strani bala v roko, ker gor na roki peče, no saj mene.

Sem se pa spisala ups.

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
4.3.2011 12:30:38   
Anonimen
Teyla kompletek v kufrčku dobiš v lekleru. Pa v ljubljani, tam kjer je Vox pri drami (tisti podhod). Tam tudi drukrčke/pritiskače popravljajo, ker se je men pokvaril pri bodiju, pa čisto nov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
4.3.2011 12:31:52   
Teyla
Jo@n, hehe, zgleda, da je tvoja mala malo obrnila dan in noč. user posted image  
Teja ne spi na trebuščku, razen če je v mojem naročju. Prej seveda še rkavice pase (njej je to ful fajn) in ko se utrudi, položi glavco dol in zaspi. Ni pa rada dolgo v tem položaju, mislim, da je 1h maksimum.
Sam takole, če posebej kupuješ zna vse skupaj ful drago priti, ni tko? Bom namignila mami, pa mi lahko za rojstni dan kakšen kompletek sestavi. Tud sama ne šivam kaj veliko, razen kakšen gumb ali kakšno manjšo luknjo, bi se pa kdaj lotila tudi česa drugega. Mogoče kostum za pusta. Če letos začnem, ga bo oblekla ranvo, ko bo stara 4 leta. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.3.2011 12:35:04   
Jo@n

Jo@n, hehe, zgleda, da je tvoja mala malo obrnila dan in noč.

Ma dej, nehaj me strašit! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.3.2011 12:36:13   
Teyla

Teyla kompletek v kufrčku dobiš v lekleru. Pa v ljubljani, tam kjer je Vox pri drami (tisti podhod). Tam tudi drukrčke/pritiskače popravljajo, ker se je men pokvaril pri bodiju, pa čisto nov.

Super, hvala, bom preverila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.3.2011 12:39:16   
Teyla
A vaši otročki že kej dvigujejo glavco? Naša se mi zdi, da je ful močna. Jo kar drži pokonci ene 5 sekund, včasih še več. Me pa skrbi, ker se ful nazaj zvija in je tudi sestra rekla, da bova mogla na to pazit. Prejle se mi je v naročju stegovala kot deska, je sploh nisem mogla "prisilit" v položaj lunce. Jaz ne vem od koga ima take mišice. user posted image  user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.3.2011 13:46:37   
cukica
Tud Nejc se full zvija nazaj in tud glavco daje čist nazaj tko,da so tud mene opozoril na to in mi je pediater svetoval,da naj ga podlagam,da se nebo tko zvijal.Naš je tud full močan in tud že oreng drži glavo po konci in tud kravce bi pasel,ko je na trebušku tko,da ga kar pazim,da nebi bilo kaj narobe.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.3.2011 13:53:20   
meta21

A meta je že obupala?

pomoje pa Meta ni obupala, tok cvekamo da ji ne znese brat ;)

Ne eno ne drugo. Dec jo je razpi... pa je namesto z vrati raje zaloputnila z lap topom in šla spat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.3.2011 13:53:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

meta 21 - to glede kauce ti tudi jaz polagam na srce. mi nismo bili tako intenzivni in imamo take probleme, da nam operacija pri 5 letih ne uide

Misliš lulčka? Ne vem kaj je kaucauser posted image . Saj vem, samo ta prvi je mel že malo dol potegnjeno in je blo lažje (ima samo še na eni strani en mm priraščeno), Binetov je pa kot ošiljen svinčnik. Na koncu je komaj za buckino glavico velika odprtina.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.3.2011 14:00:17   
prvičmami
Hey!

Ob kakih čudnih urah ste pa ve tu goruser posted image Men jo komi rata nafotrat, na računalnik še pomislim ne ker zaspim nazaj ko top, če mi le pustiuser posted image
Včeri me je začelo popoldan v spodnjem delu trebuha na levi strani tk bolet da nisem mogla stat, sploh nevem kaj je to, ker me zdj ni nič - po moje sem mal pretiravala ker sem bla cel dan na nogah (pospravljanje, cote...) tk da je mel moj tamalo čez od večera pa do dans zjutri in me je vmes sam 2x zbudil da sem si mleko stisnala, tk da sem se naspalauser posted image user posted image user posted image . Dans me je hvala bogu nehalo in upam da se ne bo ponovilo, lahk da je od tega ker se je čipča čist končalauser posted image
Zobozdravni . me kr zmrazi, mam js tud še ta mesec pregled, pa mam kr neki za poštimat ker mi med nosečnostjo ni hotla preveč šarit, upam da ne bo prehudo.
Za pusta sem tud js razmišljala pa sem se pol odločla da ne bom, drugo leto pa že ja. Itak nimam it kam z njo, sam zato da bi slikala pa ne mislim nč kupvat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.3.2011 14:03:46   
prvičmami
Drugače morem pa priznat da je naša pupa pridna, če jo ne zvija al pa ni lačna, pokakana... je zadovoljna tud v ležalniku, tk da si lahk mami roke spočijeuser posted image
Je pa res da teh trenutkov ni velik, ker če ne spi je ziher al lačna al pokakana, al jo mal zvija, ampak zaenkrat sem glede tega še kr zadovoljna.
Posvetovalnico mamo šele v ponedeljek me zanima kaj bojo kj povedali, pa kake preiskave bojo delali ker vidim da je res povsod drugač. No za igrače vem da jih ne j... sem že doma poskušalauser posted image vsakič 100 mogoče mal pogleda kaj ji tišim pred obraz.
Kapljic ji še pa zdj nisem upala dat, so se krčeki glih mal pomirli (so še redki) pa ne bi rada spet zaj... situacije, bom pa vseen dans dala 1 za začetek da vidim odziv, da vsaj začnem, drugač me bo ziher P nadrla

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.3.2011 14:08:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Dajte mi povedat, a vaši user posted image kaj spijo na trebuščku? Ja, poznam vsa priporočila pediatrov in stroke ter vse strahove, ki se ob tem porajajo, ampak naša tako mirno spi, če je na trebuščku.. ampak jo vseeno puščam tako le, če je v naročju, ali pa podnevi, ko je bolj pod nadzorom...

Ja, jaz ga dam tako spat pa prvega nisem nikoli. Včasih zaspi v sekundi, drugi mu pa ni všeč in začne jokat. Ga dam pa tui ponoči, ker mamo angel care.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!