|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
2.3.2011 8:37:35   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Sem videla na FB, da je mislim da v nedeljo rodila tudi DIANE, in sicer fantka JOŠTA user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICI IN OČKU! user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE DIANE ZA FANTKA JOŠTAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 651
2.3.2011 8:39:09   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci

Ojla punce!

Sporočam vam, da sem v petek 25.02.2011 ob 15:08 rodila fantka Maksa. Naš fantek je pravi korenjak, dolg je 56cm in težak 4490g.

Smo že doma, rodila pa sem v slabih treh urah. Kaj več o porodni zgodbi, pa kakšen dan kasneje, ko se malo naspim.user posted image

Vse user posted image , ki še niste šle v Rim pa srečnouser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ZA FANTKA MAKSAuser posted image user posted image user posted image  je pa pravi korenjakuser posted image

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 652
2.3.2011 8:54:18   
Tisia
no jaz še vedno 2v1, očitno imam pravega crkljančka v sebi in noče ven....sicer ga čist zastopim,kdo bi pa rad šel ven k je tako mrzlo zunaj,pa še ta sneguser posted image
no ob 10.30  imam CTG,upam da vsaj nekaj pokaže,včeraj sem se nažrla ananasauser posted image  malo stimulirala bradavičke meduser posted image pa me je začelo tiščat kot da bom menst.dobila....in sem začela hodit,malo počepov...pa niiiiiiiičuser posted image ...upam sam da me ne strpa danes v P,bom prosila čim kasneje naj me sprejmejo,bom pridno hodila vsak dan na pregleduser posted image
blagor vam mamike ki ste pred pdp rodile,sem mislila da bom še jaz tokrat k nizko nosim pa nič...včeraj se tudi na klice nisem oglašalauser posted image  sem prav tečnauser posted image user posted image user posted image

lepo se crkljajte s svojimi zakladi,ker je prav mrzlo zunaj...upam da bo meta kmalu odplesala tisti ples za sonček in bo kaj pomagalouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 2.3.2011 8:57:00 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 653
2.3.2011 9:26:48   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

no jaz še vedno 2v1, očitno imam pravega crkljančka v sebi in noče ven....sicer ga čist zastopim,kdo bi pa rad šel ven k je tako mrzlo zunaj,pa še ta sneguser posted image
no ob 10.30  imam CTG,upam da vsaj nekaj pokaže,včeraj sem se nažrla ananasauser posted image  malo stimulirala bradavičke meduser posted image pa me je začelo tiščat kot da bom menst.dobila....in sem začela hodit,malo počepov...pa niiiiiiiičuser posted image ...upam sam da me ne strpa danes v P,bom prosila čim kasneje naj me sprejmejo,bom pridno hodila vsak dan na pregleduser posted image
blagor vam mamike ki ste pred pdp rodile,sem mislila da bom še jaz tokrat k nizko nosim pa nič...včeraj se tudi na klice nisem oglašalauser posted image  sem prav tečnauser posted image user posted image user posted image

lepo se crkljajte s svojimi zakladi,ker je prav mrzlo zunaj...upam da bo meta kmalu odplesala tisti ples za sonček in bo kaj pomagalouser posted image
user posted image

ja ljuba duša, ti si še kar doma user posted image
kakšen sneg user posted image pri nas je tako lep sonček, samo mrzlo kot pes. sem vsa depresivna, ker bi šla ven, pa ne smem user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 654
2.3.2011 9:44:12   
vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no potem boš pa res marčevka. jaz držim pesti da bo bebica čim hitreje iz trebuščka v naročju user posted image

ja sedaj je pa res očitnouser posted image user posted image ,mogoče pa hoče mamici za 8 marec pokukat venuser posted image user posted image ...no upam da bo kaj prej,drugače se mi zrolauser posted image  od čakanja...
tvoja pupika je pa lepotička,pa veliki bratec je tak ponosenuser posted image user posted image

hvala za lepe komentarje. mali je res ponosem nanjo. vsak dan ji najde novo ljubkovalno besedo. včeraj ji je rekel dijamantek user posted image . no sedaj je revež zbolel, zato ga je ati odpeljal v lj k babici. revež je celo noč bruhal in kašljal. upam da bo danes kaj bolši. nisem navajena da ni poleg mene ko je bolan user posted image

samsara čestitke za velikega fanta user posted image user posted image

metulj čestitke za brino

mateyci - ja to pa je korenjak bravo user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 655
2.3.2011 9:54:54   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

ja ljuba duša, ti si še kar doma user posted image
kakšen sneg user posted image pri nas je tako lep sonček, samo mrzlo kot pes. sem vsa depresivna, ker bi šla ven, pa ne smem user posted image

no vsaj nekdo ima sončekuser posted image  pri nas piha in pada sneguser posted image ...bljak vreme jeuser posted image ....
no saj bo kmalu pomladuser posted image pa bomo vozičkale..

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 656
2.3.2011 9:55:01   
Teyla
biljana kakšen sneg? S kterih rovt pa si ti? user posted image Hec. Pri nas je tud sonček, ampak piha sto na uro. Ne vem, če si upam s tamalo do trgovine. user posted image Sej je v košari dost zaščitena, ne?
Pa upam, da se ti čim prej začne kaj dogajat. Verjamem, dani prav nič luštno takole čakat.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 657
2.3.2011 9:57:25   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

hvala za lepe komentarje. mali je res ponosem nanjo. vsak dan ji najde novo ljubkovalno besedo. včeraj ji je rekel dijamantek user posted image . no sedaj je revež zbolel, zato ga je ati odpeljal v lj k babici. revež je celo noč bruhal in kašljal. upam da bo danes kaj bolši. nisem navajena da ni poleg mene ko je bolan user posted image

diamantek...kako lepouser posted image user posted image  bo zelo zaščitniški in skrben do svoje male sestriceuser posted image upam da se čimprej pozdraviuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.3.2011 10:00:06   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

biljana kakšen sneg? S kterih rovt pa si ti? user posted image Hec. Pri nas je tud sonček, ampak piha sto na uro. Ne vem, če si upam s tamalo do trgovine. user posted image Sej je v košari dost zaščitena, ne?
Pa upam, da se ti čim prej začne kaj dogajat. Verjamem, dani prav nič luštno takole čakat.

z Gorjancevuser posted image user posted image  ne hecam se v centru N.m. živim, ampak z Gorjancev ves sneg prineseuser posted image ....sedaj pa šibam na CTG...se slišimo mamike..user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.3.2011 10:15:42   
Teyla

z Gorjancevuser posted image user posted image  ne hecam se v centru N.m. živim, ampak z Gorjancev ves sneg prineseuser posted image ....sedaj pa šibam na CTG...se slišimo mamike..user posted image

Aha. user posted image
No fajn opravi, pa upam, da začne CTG Alpe risat. user posted image

Jaz sem se pa odločila, da bom šla v bližnjo pekarno s tamalo kar v slingu. Je bližje kot trgovina, pa ne bo je zeblo. Z vozičkom je nerodno, ker so stopnice, zunaj je pa tud ne morem pustit.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.3.2011 10:16:38 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 660
2.3.2011 10:25:53   
meta21

user posted image

Se trudim ...user posted image  

...pa še eden zate ... user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.3.2011 11:02:07   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Javljam: 24.2.2011 rodila deklico Brino, težko 3545g in veliko 51 cm.

Ko bom mela malo časa, napišem kaj več.

Pozdravčki vsem

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 662
2.3.2011 11:03:08   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci

Ojla punce!

Sporočam vam, da sem v petek 25.02.2011 ob 15:08 rodila fantka Maksa. Naš fantek je pravi korenjak, dolg je 56cm in težak 4490g.

Smo že doma, rodila pa sem v slabih treh urah. Kaj več o porodni zgodbi, pa kakšen dan kasneje, ko se malo naspim.user posted image

Vse user posted image , ki še niste šle v Rim pa srečnouser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 663
2.3.2011 11:03:40   
hel32

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Sem videla na FB, da je mislim da v nedeljo rodila tudi DIANE, in sicer fantka JOŠTA user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICI IN OČKU! user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!

ČESTITKE DIANE ZA FANTKA JOŠTAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.3.2011 11:07:44   
meta21

Al pa vsaj Gorjanceuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.3.2011 11:10:01   
Teyla

Al pa vsaj Gorjanceuser posted image

Ja, al pa vsaj Šmarno goro, če že ne druzga. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.3.2011 11:48:56   
meta21
Jaz pa pravkar pripravljam tortilije in sem med požiranjem slin ugotovila, da najbrž niso najbolj primerna hrana zameuser posted image

Sicer kuhano zelenjavo načeloma jem in do zdaj ni blo panike ampak fižolu se je pa najbrž bolj pametno izognit. Včasih prav pozabim, da dojim. Včeraj sem si celo limono stisnla v čaj (potem ko sem par dni nazaj pametovala tle gor, da C vitamin šravfa) in se potem zvečer spraševala kaj Bineta muči. Jao, neodgovorna mati!!!user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.3.2011 11:52:33   
Teyla
meta21 pa naredi tortilje brez fižola, oz fižol dodaj na koncu, ko si svojo porcijo nadeva stran vzela, pa je. Jst sem tudi že jedla fižol, sicer v majhnih kolilčinah pa tamale ni nič šraufalo. Nasprotno pa danesnonstop joka in se napenja, ko opravlja zadeve in nimam pojma katera hrana jo zdaj muči. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.3.2011 11:53:08   
Tisia
user posted image user posted image  ni bilo ne Alp ne Šmarne gore...o Gorjancih pa da sploh ne govorimuser posted image ...jutri sprejem v Puser posted image  bom prosila da me vsaj do petka pustijo doma,če mi jih bo uspelo prepričatuser posted image ...
sedaj se že nažiram ananasauser posted image  pa čakam mojga da me bo kaj zmasiraluser posted image ...če ne bo nič pomagalo bom vsaj vitamine in masažo dobilauser posted image ...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 669
2.3.2011 12:12:01   
meta21

meta21 pa naredi tortilje brez fižola, oz fižol dodaj na koncu, ko si svojo porcijo nadeva stran vzela, pa je. Jst sem tudi že jedla fižol, sicer v majhnih kolilčinah pa tamale ni nič šraufalo. Nasprotno pa danesnonstop joka in se napenja, ko opravlja zadeve in nimam pojma katera hrana jo zdaj muči. user posted image

Bom fižol na koncu dodala, čeprav imam tako rada rdeči fižol. No, sam da ga ne bo šravfalo-mu bom že naprej metala, ko bo v pubertetiuser posted image

Biljana, dobiš še kakšnega pujska. A je še kej za srečo? Deteljica? Bom šla po kosilu nabiratuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 670
2.3.2011 14:16:00   
Jo@n

Sicer kuhano zelenjavo načeloma jem in do zdaj ni blo panike ampak fižolu se je pa najbrž bolj pametno izognit.

Meta, a ti namignem, kaj smo imeli v P v soboto za večerjo? Joto s kislim zeljem, fižolom in suhim sv. mesom. user posted image user posted image user posted image Zelja secer ne jem, ampak ker je bil to prvi dan z obroki netekoče in nekašaste hrane po CR, sem zmazala celo večerjo. Pa se user posted image ni kaj veliko pritoževala...user posted image

Pojej tortiljo, pa kakšen fižolček preskoči, mislim da bo povsem ok..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.3.2011 16:24:22   
meta21
Evo fižolu sem se izognila, vse ostalo sem pa pojedla. Bomo vidli ...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 672
2.3.2011 16:32:26   
meta21
Biljana, deteljico je zasnežilo. Ti pa moj Lovro pošilja enega pingotauser posted image . Škodit ne more!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 673
2.3.2011 17:44:28   
little*miss
Dan..

imam malo časa, ker oba spita..Tia je v ponedeljek zjutraj zakuhala in jo imam doma, tako da nimam veliko časa. Jan ima popek še vedno moker, jutri pride patronažna in bo pogledala, če je treba še enkrat iti na žganje. Ima tudi vnete očke, že par dni, bom počakala do petka ko imamo sistematskega, pa bom takrat rekla če mi lahko predpiše kremico za očke.

Dudo mu dam takrat ko joka in nemorem k njemu..recimo da ravno Tia je ali pa jo oblačim, previjam. Drugače pa mu je ne dam. Ko fejst joka, recimo da ga previjam on pa je lačen (to je ponavadi po 3 urnem spancu, ko se zbudi lačen kot volk, z zeelo mokro plenico, pa ga gre mami jezit in ga najprej previje user posted image ) pa duda itak ne pomaga, ker je noče noter imet..

Glede hrane ne kompliciram..pri prvi sem črtala vse mogoče, od čokolade, mleka, sadja, pa je bilo isto, zdaj pa jem vse. Sem tudi že jedla hamburger (2x user posted image ) in pico, pila coca-colo, cedevito pijem vsak dan (C vitamin) pa ga nikoli (TRKAM) ni šraufalo. Njega bolj črviči zaradi tega ker ne podrema kupčka. Včasih ga podre takoj, včasih pa potrebuje 10-15 min, jaz pa nimam toliko časa, ker morem Tio animirat ali pa ji kaj pomagat. Takrat je že namreč okrog pol ure sama, ker jema bolj dolgo. Komaj čakam, da gre v vrtec nazaj, da se bom malo Janu posvetila. Mi je prav hudo, ko ga dam v posteljico in mu porinem dudo v usta in ga prisilim da gre sam spat, ko pa bi v mojem naročju zaspal v minutki. Samo topel objemček bi potreboval. Saj gre čez dan Tia malo k babici in dedku v spodnje nadstropje..takrat se z Janom v miru podojima, pa še pocartama malo. Mi je tak lepo, ko mu kaj govorim pa se že nasmejčka. user posted image Čeprav ni pravi nasmeh, je tak lepo user posted image

Biljana, držim pesti da je plodovnica še ok, da nebojo sprožili poroda in boš rodila s svojimi popadki. user posted image

Spimo kar ok, dvakrat se vmes hrani, enkrat ob 2-3, enkrat pa okrog 5.

Morem it zdaj, lepo se imejte in čimbolj mirne noči vam želim. Pa vsem, ki imate krčke, da bi čimprej izginili user posted image
Se bom probala bolj pogosto javljat.

< Sporočilo je popravil little*miss -- 2.3.2011 17:45:18 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.3.2011 18:01:35   
Tisia

Biljana, deteljico je zasnežilo. Ti pa moj Lovro pošilja enega pingotauser posted image . Škodit ne more!user posted image

iiiiiii zdaj me je pa razveselil,ti mu pa pošlji od mene user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

milo za intimno nego
zeljka m

Katero milo za intimno nego uporabljate ?

nivea (15%)

hygieia (8%)

chily (14%)

lactacid femina (17%)

nobeno od naštetih (23%)

jih sploh ne uporabljam (24%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!