|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
3.3.2011 23:16:45   
meta21
Uh, tole sem pa na daljše napisala kot porodno zgodbo. No ja, vsekaor je bilo manj bolečeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.3.2011 23:27:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: maurica
katero vrsto kontracepcije boste uporabljale po porodu? meni je okulist odsvetoval tabletke, tiste zadeve, ki se vstavljajo noter mi ne potegnejo, kondomi so kot da bi lizal sladoled čez šipo, tako da ... user posted image

Ah sej tak hudo pa ni. Moškim podaljša čas, ženske si pa lahko zbiramo površino kondomauser posted image . Meni je še najbolj smotano, d malo ubijejo spontanost. Ne moreš glih zmetat cunj iz sebe in se naskočituser posted image user posted image user posted image user posted image , ker moraš rečt, stop stop, še kondom rabvauser posted image . Drugač pa se morva midva še zmenit, če smo zaprl štacuno al ne. Če je nismo pol kondomi, drugač pa kaj trajnega.

Tole sem se pa pristno nasmejala :)

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
3.3.2011 23:33:35   
meta21
Pa še maškare ... Jaz Bineta ne bom nič napravlala, ker se mi zdi brezveze matranje. Po mojem mora otrok vsaj sedet. Če pa že pa minimalno (kakšna kapica z ušeski ali poseben slinček ...).

Predstavlajte si, da vi ležite čisto nebogljeni, niti roka noče it v tisto stran, kamor želite. Pa vas nekdo obleče v pišanca in se ob nenehnem fotografiranju neznansko zabavauser posted image user posted image user posted image . No, pa ne me resno jemat. Jaz sem neke vrste Grinch za maškareuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.3.2011 23:35:23   
meta21
O pilotova madam! Še tle?user posted image  Jaz bi lahko šla že pred dobro uro spat pa sem tako utrujena, da se mi tu s kavča ne da vstat, da bi šla spat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 779
3.3.2011 23:36:49   
Anonimen

Po ugotovitvi, da vsak ginekolog dela malo po svoje naj dodam še en dokaz, da tudi vsi pediatri delajo malo po svoje.

Tudi mi smo imeli danes posvetovalnico in najprej me je skoraj minilo, ko sem videla, da je naša P zbolela in jo nadomešča en zdravnik, ki je prav zares poseben. Govori tako dolgo, da vmes zgubiš koncentracijo in enkrat, ko sem tavečjega peljala k njemu, je pregledal meneuser posted image user posted image . Fajn ne? No, pretipal mi je vse bezgavke in oči, da bi mi nazorno razložil, kaj moram pri otroku opazovat.

No, na koncu je bil čisto ok-mogoče, ker je bil mož zraven. Edino neskončno ga je zanimalo, kako hudiča sem rodila tako veliko dete in koliko šivov mam. Ko sem rekla, da nobenega, je mojemu možu pohvalno rekel: Mate pa fejst elastično ženskouser posted image . Tamalemu je pa pregledal vsak košček telesa, pokomentiral kožo, pogledal glavo, nohte (mi svetoval čimprejšno manikuro), mi naročil, da čimbolj vlečemo kožico na lučku (on ji pravi kapucauser posted image ) dol, ker se tam nabira največ bakterij (razložil celo zgodovinsko ozadje obrezovanja), preveril kravce, refleks hoje po ravnem in po stopnicah ...

Posebej zabavna je pa sestra pri P, ker mora vse otroke zmetat v 2 koša (med predebele in presuhe)user posted image . Drugače je super in ponavadi kr njo vprašam vse kar me zanima ampak me je prav zanimalo kam bo uvrstila Bineta. "Hm, nekam suh je!" user posted image  No po tehtanju si je premislila. Ima namreč 5150g in 59 cm, kar pomeni da je zrasel 5 cm, od porodne teže pa je sicer res dobil "le" 810g ampak od najnižje, ko je še doma malo zgubljal, pa kar 1230g. Glava mu je zrasla za 3,5 cm in mu meri že 40,5 cm pa ni nihče omenjal kakšne prevelike glave, čeprav sem jo dvakrat vprašala, če je sigurna. Obseg prsnega koša tudi 40 cm.

Pa še to. Vse ste do sedaj napisala, da dajete D3 kapljice-enkrat sem že spraševala, kako to, ker se spomnim, da so pred 2 letoma večinoma predpisovali AD3 (pediatrinja mi je celo razložila, da so slednje veliko primernejše ampak, če jih otrok ne bi prenašal, mi bo pa dala D3). Ker mi ni nobena odgovorila, sem si mislila, da najbrž so že spet kaj novega dognali in zdaj na veliko predpisujejo D3. No, danes smo dobili recept ampak spet za AD3. Spet kakšna fora, ko vsak malo po svoje dela?

Do kdaj Kosive ne bo. Mi jo mamo 10. Upam da bo že delala. Res storija tole.
Glede kapljic so pa baje po velikih mnenjih ad3 boljse, če seveda dete zdrzi brez krčkov mi je v P rekla.pediatrinja. Zato je nama predpisala D3, jih pa se nisem dala bom raje poskusila z ad3, ce jih dobiva.
sem pa danes tehtala nasega pa ma komaj 2950g. Koberem vase teze me kar zaskrbi. Sve pa z mamo za forlo poskusili zmerit ha dolg ke cca 47cm. :) res majcen se.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
3.3.2011 23:40:19   
Anonimen

O pilotova madam! Še tle?user posted image  Jaz bi lahko šla že pred dobro uro spat pa sem tako utrujena, da se mi tu s kavča ne da vstat, da bi šla spat.

Se kle ne mormo.spat. nasa struca se je odlocla bedet. Ne bos vrjela z gsmjem pisem po forumu in se cartlam z nikom, da si bo nas vevelecenjeni odlocil zaspati :)

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
3.3.2011 23:41:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Glede kapljic so pa baje po velikih mnenjih ad3 boljse, če seveda dete zdrzi brez krčkov mi je v P rekla.pediatrinja. Zato je nama predpisala D3, jih pa se nisem dala bom raje poskusila z ad3, ce jih dobiva.
sem pa danes tehtala nasega pa ma komaj 2950g. Koberem vase teze me kar zaskrbi. Sve pa z mamo za forlo poskusili zmerit ha dolg ke cca 47cm. :) res majcen se.

Mislim, da je ni do 7.3. A vas je vzela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.3.2011 23:41:47   
Teyla
Meta tale vaš "nadomestek" za pediatra je pa zabaven.  user posted image  user posted image Zgleda, da am res vsak svojo foro. Naši je P pregledala samo Morjoev refleks, srček, pretipala organe in pogledala ušesa. Smo bli hitro ven. Sestra je pa kot omenjeno preverila odzive oz "razvoj" s tistimi igračkami, ki na našo niso imel efekta. Verjetno bi jim mogla povedat, da če ni avion, ni efekta. user posted image
Jaz se odpravljam spat že dve uri. Zdajle pa študiram, če se mi sploh splača, ker bo mala itak pokonc čez uro ali pa uro in pol in bom kot zombi. Mojega pa tud še ni. Zadnji bus pelje bo polnoči, jaz sem pa mislila, da bom imela srečo in da bo prej doma, da ga vidim. Po možnosti ne v spečem stanju.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.3.2011 23:45:45   
Anonimen

Mislim, da je ni do 7.3. A vas je vzela?

Ja ker smo en del pod njih. ker so Velike Lasce brez pediatra in predsolskega zdravnika. So ukinli. Sam drugac pa ni sans pridt, ce ne spadas pod njih. Mi je rekla, da jih ma ogromno. V lj nas pa noben ni hotu niti na vicu me niti privat pediatri, razen ce placam. Obup je s tem blo.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
3.3.2011 23:48:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Meta tale vaš "nadomestek" za pediatra je pa zabaven.  user posted image  user posted image Zgleda, da am res vsak svojo foro. Naši je P pregledala samo Morjoev refleks, srček, pretipala organe in pogledala ušesa. Smo bli hitro ven. Sestra je pa kot omenjeno preverila odzive oz "razvoj" s tistimi igračkami, ki na našo niso imel efekta. Verjetno bi jim mogla povedat, da če ni avion, ni efekta. user posted image
Jaz se odpravljam spat že dve uri. Zdajle pa študiram, če se mi sploh splača, ker bo mala itak pokonc čez uro ali pa uro in pol in bom kot zombi. Mojega pa tud še ni. Zadnji bus pelje bo polnoči, jaz sem pa mislila, da bom imela srečo in da bo prej doma, da ga vidim. Po možnosti ne v spečem stanju.user posted image

Je se meto pregledal :)

Ja jaz ne grem nas bo roku ure pa pol tud jedu, bom bedela raje cene bom tud zombi. Zanc sem s flaso zaspala on pa tud. Se dobr da ni na prazno vleku. Kr ugasnlo naju je.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
3.3.2011 23:51:20   
Anonimen
Jaz bom mogoce nasmu dala kapco z usesi, pa bo medi :)
Sem bla pr zobarju tko zob boli :( ocitno drzi tista en zob vsaka nosecnost vzame

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
3.3.2011 23:53:59   
Teyla
Pilotgirl a v lj si vprašala samo na viču? Ker mene je v šentvidu takoj vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.3.2011 23:57:09   
Anonimen

Vic, sisma, moste, fuzine, trnovi,.... celo privatne pediatre na koncesijo. Obup, klicarla 14 dni vsi isto zgodbo ponavljali da sem zavijala z ocmi. Pomoje ce bi me vidl.bi si kaj mislili.
Šentvid pa res nism. Hudic je ta Turjak, k smo vmes mal lj, mal nasa obcina neki nas grosuplje stuka! Obup.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 3.3.2011 23:59:28 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
4.3.2011 0:01:45   
Teyla
Kje se pa kupijo kakšni ušeski za pusta? Jaz sem čisto brez idej... Da ne omenjam, da sem brez avta, ker ga moj skoz uporablja, da gre lahko čim kasneje domov in čim prej v službo. Res ma debilne šefe, da se jim tako mudi. Je pa že na poti domov, tako da ga bom počakala in še tukaj malo tipkala. user posted image

Pilotgirl tud jaz bi mogla it k zobarju, ker se mi sigurno nekaj dela, ker me zob včasih zaskeli. Dobro, da si našla čas za zobarja. Jaz sploh ne vem kako naj to sprakticiram. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.3.2011 0:04:03   
Teyla

Vic, sisma, moste, fuzine, trnovi,.... celo privatne pediatre na koncesijo. Obup, klicarla 14 dni vsi isto zgodbo ponavljali da sem zavijala z ocmi. Pomoje ce bi me vidl.bi si kaj mislili.
Šentvid pa res nism. Hudic je ta Turjak, k smo vmes mal lj, mal nasa obcina neki nas grosuplje stuka! Obup.

Na Šentvid nekako vsi pozabjo. user posted image Na nek način hvalabogu. Saj je res malo ven iz Lj., pa zato marsikomu ne ustreza. Jaz še vedno trdim, da šentvid ni del Lj, če me kdo vpraša. Ampak me običajno ne. user posted image user posted image

A meta je že obupala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.3.2011 0:05:01   
Urša

Mate pa fejst elastično ženskouser posted image .  ...

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.3.2011 0:05:39   
Anonimen

Kje se pa kupijo kakšni ušeski za pusta? Jaz sem čisto brez idej... Da ne omenjam, da sem brez avta, ker ga moj skoz uporablja, da gre lahko čim kasneje domov in čim prej v službo. Res ma debilne šefe, da se jim tako mudi. Je pa že na poti domov, tako da ga bom počakala in še tukaj malo tipkala. user posted image

Pilotgirl tud jaz bi mogla it k zobarju, ker se mi sigurno nekaj dela, ker me zob včasih zaskeli. Dobro, da si našla čas za zobarja. Jaz sploh ne vem kako naj to sprakticiram. user posted image

Pikapolonci, so mel zimsko kapo z useski. Pa bo to gor.dobil. Sem pa zdele zrisala kroj.za slincek pa kapco, da bo medi, da mi ne bo svical v dnevni pa bo.za hec medi :) poslikam ko sesijem ;) bom cez biknd naredla.

Ja jaz zobarju nebi mogla jit ce me neb vzel ob 19h pa.se to pol, da mi je Nikija mami cuvala, drgac ni sans.

Moj ne tud na isto sefom in sluzbo. V sluzbi je od 6 do 16/17h obup, pa.se nocne, pa petek svetek v pripravljenosti.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 4.3.2011 0:07:50 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
4.3.2011 0:10:26   
Anonimen

Na Šentvid nekako vsi pozabjo. user posted image Na nek način hvalabogu. Saj je res malo ven iz Lj., pa zato marsikomu ne ustreza. Jaz še vedno trdim, da šentvid ni del Lj, če me kdo vpraša. Ampak me običajno ne. user posted image user posted image

A meta je že obupala?

ce bi vedla za sentvid, bi se tud ke zapeljala. Ce sem G v Kr zamenjala bi pa tud to se vozli.

pomoje pa Meta ni obupala, tok cvekamo da ji ne znese brat ;)

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
4.3.2011 0:12:07   
Teyla
Ah, men se ne da šivat. Niti ne znam na stroj, smao ročno, pa sploh nimam potrebščin. Sem božičku pisala (beri: rekla mami), da bi rabila kakšen komplet za šivanje v škatli, pa so jo v tistih bižuterijah samo čudno gledali. Baje, da ne obstaja. user posted image

Aja, a katera ve, kaj pomenijo rdeče pikice na dojkah? Pa ne na bradavicah, ampak na koži.Imam jih na sredini in po notranji strani dojk ter na dekolteju. Rahlo srbijo, ampak če jih pustim pri miru, je ok. Je to normalen pojav al je kakšna alergija slučajno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.3.2011 0:12:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mate pa fejst elastično ženskouser posted image eys/smiley29.gif" alt='user posted image'> .  ...

user posted image user posted image user posted image

mene je tud to v smeh spravlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
4.3.2011 0:15:45   
Anonimen

Ah, men se ne da šivat. Niti ne znam na stroj, smao ročno, pa sploh nimam potrebščin. Sem božičku pisala (beri: rekla mami), da bi rabila kakšen komplet za šivanje v škatli, pa so jo v tistih bižuterijah samo čudno gledali. Baje, da ne obstaja. user posted image

Aja, a katera ve, kaj pomenijo rdeče pikice na dojkah? Pa ne na bradavicah, ampak na koži.Imam jih na sredini in po notranji strani dojk ter na dekolteju. Rahlo srbijo, ampak če jih pustim pri miru, je ok. Je to normalen pojav al je kakšna alergija slučajno?

Dobi se tisti komplet, ce mislis mini sivalni pribor? V kufrcku?

A so sam rdece al tud mal na belo vlecejo? Jaz sem take mela pa srbel, je rekla alergija zdravnica. Tko da sem nakit dol dala, pa ariel zamenjala za dasha.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
4.3.2011 0:22:53   
trsica
čer user posted image
David neče zaspat, pa da je konec sveta. zgleda bomo počakali še eno hranjenje. user posted image  sploh ne vem, kaj mu je. sit, previt, toplo mu je, zvija ga ne (vsaj jaz ne opazim). ne vem. kar nekaj tečka in išče položaj. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.3.2011 0:28:53   
Teyla

Dobi se tisti komplet, ce mislis mini sivalni pribor? V kufrcku?

A so sam rdece al tud mal na belo vlecejo? Jaz sem take mela pa srbel, je rekla alergija zdravnica. Tko da sem nakit dol dala, pa ariel zamenjala za dasha.

Kje si ga pa vidla? Kufrček bi bil enkraten. user posted image
Ne, samo rdečkaste so in v bistvu ne tako izrazite.

trsica upam, da vam uspe Davida uspavat. Mogoče rabi malo cartanja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.3.2011 0:31:17   
Teyla
Grem jaz spat, da se bova z mojim še kaj pocartala. Sicer pa res še komaj gledam. Lahko noč vsem. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.3.2011 0:32:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

čer user posted image
David neče zaspat, pa da je konec sveta. zgleda bomo počakali še eno hranjenje. user posted image  sploh ne vem, kaj mu je. sit, previt, toplo mu je, zvija ga ne (vsaj jaz ne opazim). ne vem. kar nekaj tečka in išče položaj. user posted image

Kako mi je to znano. A si poskusila da ga das na trebuscka lezati? Jaz ga dam nase pa na njegov busi, sicer nekaj godrna joka nekaj casaa le z dudo zaajcka. Lahko je tako utrujen, da ne mora zaspati. To ma moj vsak dan uvrturo od 22 do 2h ponoc. Naj cim prej mine to pa da cim hitrejje zaaja user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

imena dvojčkov
carmencita

kakšna imena bi dali enojajčnim dvojčkom?

oba kratka imena (57%)

oba dolga imena (7%)

različno dolga imena (14%)

razdružena imena (Ana Mari (3%)

izmišljena imena (1%)

vseeno (18%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!